Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Mam moje fotki na kompie jak moge je tutaj przetransportowac ?
Wiem: wrzucic na neta, ale gdzie co jak ?
|
|
|
|
Kliknij Browse lub Przeglądaj (w zależności od języka, jaki masz zainstalowany w przeglądarce), znajdź i wybierz fotkę ze swojego komputera. Wybierz pożądane opcje dotyczące skalowania fotki (nie przekraczaj rozdzielczości 640x480 jeśli nie chcesz, aby Ci admini wykasowali fotki), kliknij na host it! i poczekaj na upload. Po załadowaniu fotki skopiuj link z okienka o nazwie direct link to image, a potem wklej go w swoim poście. Wtedy obrazek będzie przedstawiony za pomocą linka do obrazka. Jeśli chcesz, żeby zdjecia były od razu widoczne jako obrazek, to pisząc posta kliknij na przycisk IMG i w nowym okienku wklej tego samego linka co poprzednio. Miłej zabawy
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć. ~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją... ~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską) ~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|