Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Mieliśmy przyjemność zorganizować konferencje ze światowej sławy trenerami - Mehow?em i Badboy?em.

Na forum

• daro077
  • wunderwafe
  • vietpro91
  • Djwasyl1992
Użytkowników na forum: 28
  • Zalogowanych: 4
  • Gości: 24
Statystyki:
  • Tematów: 3.287
  • Użytkowników: 7.751

Ostatnie tematy

10:23, 17-05-2012
Odpowiedzi: 29
Odsłon: 427
22:10, 16-05-2012
Odpowiedzi: 7
Odsłon: 105
19:12, 16-05-2012
Odpowiedzi: 18
Odsłon: 1140
17:26, 16-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 344
16:42, 16-05-2012
Odpowiedzi: 7
Odsłon: 108

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > FAQ - Najczęściej Zadawane Pytania

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 06.11.2007, 14:19
Mistik Mistik jest nieaktywny
Użytkownik

Mistik naprawdę się stara
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Mistik
Raczkowanie

Witam, mam kilka pytań do was:
Niedawno zostałem wyrwany z społecznego matrixa .Nie wiem sam od czego zacząć. Czytam wasze artykuły lecz ciągle wydaje mi się że zaczynam od środka.
Bardzo chciałbym abyście podpowiedzieli od czego najlepiej zacząć, od jakiej metody. Jak to ugryźć itd. Do czego później przejść i czym się wzorować. Jakie książki polecacie dla początkującego.

Najchętniej wpadłbym na szkolenie do was jednak skromne fundusze nie pozwalają mi na to, jednakże w niedalekiej przyszłości mam nadzieje będzie mi dane poznać was moi drodzy Guru

√Cheers;
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 06.11.2007, 14:23
Uki Uki jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Uki nie ma jeszcze żadnej reputacji
Przeczytaj Venusian Arts (Mystery) - tam masz opisane zachowanie kobiet, rozne ciekawe rzeczy ktore przydadza Ci sie bez wzgledu na technike.

Pozniej radzilbym obraz kierunek ktory Ci sie podoba. Przeczytaj Sharka - Attract & Date.
Zapoznaj sie z Magic Bullets jesli interesuje Cie srodowisko PUA z USA.

Pozniej DavidX, ale jesli bedziesz w stanie rozpoznac o co chodzi w interakcji z kobietami i obcowac z nimi dluzej.

Poczytaj forum a co najwazniejsze idz dzialaj w praktyce - imprezy, ulica. Cokolwiek.
Never apologize for showing feeling. When you do so, you apologize for the truth. ~Benjamin Disraeli

stare 06.11.2007, 15:24
Mateusz Wert Mateusz Wert jest nieaktywny
Moderator

Mateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomagania
Przede wszystkim powinienes zaczac od siebie. Musisz Ty sam zdecydowac co teraz chcesz cwiczyc.
Jezeli boisz sie dziewczyn i samo spojrzenie na dziewczyne wywoluje w Tobie leki to direct odpada. Ktos kiedys mowil, ze metoda bezposredniego otwarcia jest dobra dla wchodzacych w gre. Ja sie z tym nie zgodze, gdyz osoba malo pewna siebie o ile przelamie swoje opory i podejdzie directem do jakiejs dziewczyny to bedzie sie trzesla itd ... oczywiscie im wiecej sie bedzie otwieralo tym nasz poziom sie zwiekszy, jednak co osoba bardzo niesmiala bedzie miala z 10 sekudnowego kontatu z dziewczynami ? Wiele zlansk przy takim charakerze doprowadzi do zguby. Dlatego warto przyjrzec sie indirectowi.

Zacznij od Sharka on w ładny i przyjemny sposób wp ysterowadza do swiata GRY.
Skup sie na technikach Mysterego, sa one pewne i daja wiele radosci. Pozniej gdy sie juz otrzaskasz przejdz na bardziej kontekstowa gre. Nie mowie ze masz leciec na schemtach, tylko abys sie nimi podpieral, bynajmniej na razie.

DavidaX nie polecam,bowiem jak ktos slusznie zauwazyl do niego trzeba dojrzec.

A kiedy juz wybudujesz wew. silna gre, szarzuj, ryzykuj.

I pamiętaj o tym, co pisał mój wing z Gdańska - do dzis smiac mi sie chce z akcji w sklepie zabawkarskim

Poczytaj forum a co najwazniejsze idz dzialaj w praktyce - imprezy, ulica. Cokolwiek.
Myślę pozytywnie, czuję się dobrze i DZIAŁAM !

WERT zawsze do przodu

to dziewczyny są dla mnie, nie ja dla nich - Constantine86

Kluczem do bycia liderem nie jest być rozlśniewającą gwiazdą. Kluczem do bycia liderem jest sprawić by inni sami zaczęli rozkwitać przy Tobie. - Merlin

stare 02.05.2008, 00:26
Optic Optic jest nieaktywny
Emeryt

Optic chce być naprawdę pomocnyOptic chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Optic Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Optic
Mistik, przede wszystkim musisz sobie zadac trzy zasadnicze pytania:
1. Na jakim etapie się znajdujesz?
2. Jaki jest Twój cel?
3. Z czym masz największy problem?

Na tej podstawie będziemy mogli podsunąć Ci nieco propozycji.

Wasz,
Optic

"Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie
Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia

stare 08.05.2008, 20:52
buddy4 buddy4 jest nieaktywny
Użytkownik

buddy4 nie ma jeszcze żadnej reputacji
Cześć! Dopiszę się do tego tematu, bo sam mam podobną rzecz. To jest mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich

Chcę zacząć przygodę, przełamywanie barier, bawić się życiem. Lecz wymówki mnie blokują. Mam dość monotonnego życia - chcę życie ubarwić. Naczytałem sie już teorii od MM po BB i mam dość. Chcę zostać rzucony na głęboką wodę, w końcu to zacząć. Właśnie jestem w trakcie robienia Demonic Confidence (4 dzień) więc mam przynajmniej poczucie, że robie cokolwiek by mój stan rzeczy zmienić. Jak wy zaczynaliście? Czy od razu prosto z mostu waliliście do dziewczyny na ulicy, mówiąc jej, że wam się podoba? (ja chciałem już tak zrobić nie raz - jak zwykle straszne wymówki, takie poczucie, że nie jestem na to gotowy) Czy poszerzaliście swój komfort stopniowo? Robiliście to sami czy z Wingiem? Co mi polecacie na rozpoczęcie, oprócz DC, które aktualnie robię?

Dzięki za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam!
Buddy4

stare 08.05.2008, 21:05
ret ret jest nieaktywny
Moderator

ret naprawdę się stara
polecam 2 rzeczy:
winga-we 2 bedziecie sie mobilizowac
P.E.N.I.S.A. - da Ci niezlego kopa
zaczac od gry w klubach-tam jest latwiej
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"

stare 08.05.2008, 21:13
buddy4 buddy4 jest nieaktywny
Użytkownik

buddy4 nie ma jeszcze żadnej reputacji
winga-we 2 bedziecie sie mobilizowac
Z tym może być mały kłopot, ale może wypalić

P.E.N.I.S.A. - da Ci niezlego kopa
W tej chwili nie mam funduszy by pojechać, a też nad tym się zastanawiałem Zarejestrowałem się tu z dwa dni temu, przejrzałem forum i właśnie na PENISa trafiłem, przeczytałem i wydaje sie bardzo ciekawe

zaczac od gry w klubach-tam jest latwiej
Właśnie z tym mam problem, chodzę do klubów raz na jakiś czas ze znajomymi, bawię się lecz blokada w mojej głowie sie uruchamia, gdy tylko pomyślę o podbiciu do panny. Będę nad tym pracował.

Dzięki za szybką odpowiedź, czekam na kolejne.
Buddy4
"Połowę zrobił ten kto zaczął..."

"Rób to, co czujesz w sercu, że jest w porządku - i tak będziesz krytykowany. Jeśli to zrobisz, potępią Cię, jeśli tego nie zrobisz, też Cię potępią" - E.Roosevelt

stare 09.05.2008, 01:06
IDOL IDOL jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

IDOL chce być naprawdę pomocnyIDOL chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika IDOL
buddy4,
Znajdź doświadczonego gracza i się z nim spotkaj.
Napisz skąd jesteś?
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć.

~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją...
~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską)
~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje...

stare 13.08.2008, 23:06
rolnk rolnk jest nieaktywny
Szperacz

rolnk nie ma jeszcze żadnej reputacji
witam jestem nowy
mam podobny problem ze jak chcę podbić do panny włącza mi sie blokada niby ją pokonuje poprzez obfite spożycie alkoholu jednak to nie to samo co na trzeźwo

jak cos sorry za odrzewanie

Pozdrawiam

stare 14.08.2008, 12:59
PitBool PitBool jest nieaktywny
Moderator

PitBool to prawdziwy filantropPitBool to prawdziwy filantropPitBool to prawdziwy filantrop
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika PitBool
rolnk
jak chcę podbić do panny włącza mi sie blokada niby ją pokonuje poprzez obfite spożycie alkoholu
- to jest bardzo zły pomysł - są tutaj chłopaki bardzo mocni w te klocki i z pewnością ktoś Ci pomoże , Za to alkohol wbrew pozorom niczego Ci nie ułatwi a wręcz przeciwnie - naprutemu gościowi wali z ust alkoholem no i on niezauważa że staje się często napastliwy - z co najmniej obu tych powodów panna Cię pogoni (chyba że sama ledwo stoi ). Impreza "na fazie" może być w gronie bliskich znajomych i przyjaciół ale pamiętaj - na podryw zawsze na trzeźwo. Powodzenia
...w Rzymie nie chcą wiedzieć który z nich się zbliża
ospałej myśli nic już nie porwie do buntu
więc trawią dni i noce na biustach kurtyzan
i piszą podręczniki miłosnego kunsztu...

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania