Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Raczkowanie
Witam, mam kilka pytań do was: Niedawno zostałem wyrwany z społecznego matrixa .Nie wiem sam od czego zacząć. Czytam wasze artykuły lecz ciągle wydaje mi się że zaczynam od środka. Bardzo chciałbym abyście podpowiedzieli od czego najlepiej zacząć, od jakiej metody. Jak to ugryźć itd. Do czego później przejść i czym się wzorować. Jakie książki polecacie dla początkującego. Najchętniej wpadłbym na szkolenie do was jednak skromne fundusze nie pozwalają mi na to, jednakże w niedalekiej przyszłości mam nadzieje będzie mi dane poznać was moi drodzy Guru √Cheers; |
|
|
|
Przeczytaj Venusian Arts (Mystery) - tam masz opisane zachowanie kobiet, rozne ciekawe rzeczy ktore przydadza Ci sie bez wzgledu na technike.
Pozniej radzilbym obraz kierunek ktory Ci sie podoba. Przeczytaj Sharka - Attract & Date. Zapoznaj sie z Magic Bullets jesli interesuje Cie srodowisko PUA z USA. Pozniej DavidX, ale jesli bedziesz w stanie rozpoznac o co chodzi w interakcji z kobietami i obcowac z nimi dluzej. Poczytaj forum a co najwazniejsze idz dzialaj w praktyce - imprezy, ulica. Cokolwiek.
Never apologize for showing feeling. When you do so, you apologize for the truth. ~Benjamin Disraeli
|
|
|
|
Przede wszystkim powinienes zaczac od siebie. Musisz Ty sam zdecydowac co teraz chcesz cwiczyc.
Jezeli boisz sie dziewczyn i samo spojrzenie na dziewczyne wywoluje w Tobie leki to direct odpada. Ktos kiedys mowil, ze metoda bezposredniego otwarcia jest dobra dla wchodzacych w gre. Ja sie z tym nie zgodze, gdyz osoba malo pewna siebie o ile przelamie swoje opory i podejdzie directem do jakiejs dziewczyny to bedzie sie trzesla itd ... oczywiscie im wiecej sie bedzie otwieralo tym nasz poziom sie zwiekszy, jednak co osoba bardzo niesmiala bedzie miala z 10 sekudnowego kontatu z dziewczynami ? Wiele zlansk przy takim charakerze doprowadzi do zguby. Dlatego warto przyjrzec sie indirectowi. Zacznij od Sharka on w ładny i przyjemny sposób wp ysterowadza do swiata GRY.Skup sie na technikach Mysterego, sa one pewne i daja wiele radosci. Pozniej gdy sie juz otrzaskasz przejdz na bardziej kontekstowa gre. Nie mowie ze masz leciec na schemtach, tylko abys sie nimi podpieral, bynajmniej na razie. DavidaX nie polecam,bowiem jak ktos slusznie zauwazyl do niego trzeba dojrzec. A kiedy juz wybudujesz wew. silna gre, szarzuj, ryzykuj. I pamiętaj o tym, co pisał mój wing z Gdańska - do dzis smiac mi sie chce z akcji w sklepie zabawkarskim ![]() Poczytaj forum a co najwazniejsze idz dzialaj w praktyce - imprezy, ulica. Cokolwiek.
Myślę pozytywnie, czuję się dobrze i DZIAŁAM !
![]() WERT zawsze do przodu to dziewczyny są dla mnie, nie ja dla nich - Constantine86 Kluczem do bycia liderem nie jest być rozlśniewającą gwiazdą. Kluczem do bycia liderem jest sprawić by inni sami zaczęli rozkwitać przy Tobie. - Merlin |
|
|
|
Mistik, przede wszystkim musisz sobie zadac trzy zasadnicze pytania:
1. Na jakim etapie się znajdujesz? 2. Jaki jest Twój cel? 3. Z czym masz największy problem? Na tej podstawie będziemy mogli podsunąć Ci nieco propozycji. Wasz,
Optic
![]() "Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia |
|
|
|
Cześć! Dopiszę się do tego tematu, bo sam mam podobną rzecz. To jest mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich
![]() Chcę zacząć przygodę, przełamywanie barier, bawić się życiem. Lecz wymówki mnie blokują. Mam dość monotonnego życia - chcę życie ubarwić. Naczytałem sie już teorii od MM po BB i mam dość. Chcę zostać rzucony na głęboką wodę, w końcu to zacząć. Właśnie jestem w trakcie robienia Demonic Confidence (4 dzień) więc mam przynajmniej poczucie, że robie cokolwiek by mój stan rzeczy zmienić. Jak wy zaczynaliście? Czy od razu prosto z mostu waliliście do dziewczyny na ulicy, mówiąc jej, że wam się podoba? (ja chciałem już tak zrobić nie raz - jak zwykle straszne wymówki, takie poczucie, że nie jestem na to gotowy) Czy poszerzaliście swój komfort stopniowo? Robiliście to sami czy z Wingiem? Co mi polecacie na rozpoczęcie, oprócz DC, które aktualnie robię? Dzięki za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam! Buddy4 |
|
|
|
polecam 2 rzeczy:
winga-we 2 bedziecie sie mobilizowac ![]() P.E.N.I.S.A. - da Ci niezlego kopa zaczac od gry w klubach-tam jest latwiej
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
|
|
|
|||
Zarejestrowałem się tu z dwa dni temu, przejrzałem forum i właśnie na PENISa trafiłem, przeczytałem i wydaje sie bardzo ciekawe
Dzięki za szybką odpowiedź, czekam na kolejne. Buddy4
"Połowę zrobił ten kto zaczął..."
"Rób to, co czujesz w sercu, że jest w porządku - i tak będziesz krytykowany. Jeśli to zrobisz, potępią Cię, jeśli tego nie zrobisz, też Cię potępią" - E.Roosevelt |
|
|
|
buddy4,
Znajdź doświadczonego gracza i się z nim spotkaj. Napisz skąd jesteś?
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć. ~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją... ~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską) ~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje... |
|
|
|
witam jestem nowy
mam podobny problem ze jak chcę podbić do panny włącza mi sie blokada niby ją pokonuje poprzez obfite spożycie alkoholu jednak to nie to samo co na trzeźwo jak cos sorry za odrzewanie Pozdrawiam |
|
|
|
). Impreza "na fazie" może być w gronie bliskich znajomych i przyjaciół ale pamiętaj - na podryw zawsze na trzeźwo. Powodzenia
...w Rzymie nie chcą wiedzieć który z nich się zbliża
ospałej myśli nic już nie porwie do buntu więc trawią dni i noce na biustach kurtyzan i piszą podręczniki miłosnego kunsztu... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|