Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Dokladnie, nie stawiaj na alkohol. Obniza on efektywnosc Twoich szarych komorek a sa one niezbedne w trakcie gry. Jeżeli chodzi o mnie to z kazdym kieliszkiem moja efektywnosc spada. Jak masz opory to ew. 1 strzal na poczatek
![]() Jezeli chodzi o to od czego zaczac to ja proponuje inner game, budowanie własnego "JA" i wewnętrznej atrakcyjności. Pozdrawiam |
|
|
|
jak zaczac? otwrozyc sie na ludzi! gadaj z pania w spozywczaku. rzuc komplement 20 lat starszej kasjerce w markecie. pytaj ludzi o droge nawet jak ja znasz, po 1 otworzysz sie na innych, po 2 zobaczysz ze reakcje nie sa zle, po 3 zobaczysz ze jadac komlementem nawet jelsi nic nie zdzialasz dasz kobiecie mily dzien
![]() 2. wbij sobie moje ulubione przekonanie! jest to pdostawa w jakimkolwiek etapie gry bys nie byl! JAKIEKOLWIEK 2 OSOBY WEZMIESZ I POROWNASZ JE (BADZPROWNASZ JEDNA ZE SOBA), TO ZAROWNO W WYGLADZIE JAK I W CHARAKTERZE ZNAJDZIESZ RZECZ W KTOREJ TY JESTES LEPSZY I RZECZ W KTOREJ JESTES GORSZY. Nie m gorszych i lepszych i daltego musisz zaakceptowac siebie, czuj sie ze soba dobrze bedziesz sie czul dobrze z innymi, i w druga strone gdy zbudujesz pewnosc siebie, aybs nie stal sie gburem, to ze w czyms jestes lepszy, nie znaczy ze ogolnie jestes lepszy. gdy bedziesz sie czul dobrze ze soba i widzial to co dobre w innych bedziesz mial okazje emanowac soba tak zeby inni sami chcieli z Toba przebywac reszta przyjdzie sama. live right now! be yourself! enjoy it! ReT
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
|
|
|
|
Podczas tego sabotażu serce zaczyna Ci bić szybciej, ręce się trzęsą, kolana uginają i wszystko blokuje Cię od zrobienia czegoś, co nie jest dla nikogo złe, a wręcz przeciwnie jest dla Ciebie dobre.
Tak jak rozmyślanie o problemach nie jest dobre, tak samo w tym wypadku rozmyślanie o tym co powiedzieć, o tym co dana osoba może odpowiedzieć, o wszystkich za i przeciw, także nie jest wyjściem z sytuacji. Dlatego spontanicznie powiedzenie np. komplementu komuś bez chwili wahania jest najlepszym wyjściem. Dlatego, że od momentu kiedy wpadłeś na to co powiedzieć, do momentu kiedy to mówisz mija tak mało czasu, że Twój mózg nie ma kiedy Cię sabotować. To myśli nasze sprawiają, że odczuwamy strach i wahanie. Najprościej by było napisać, wiec przestań myśleć i będzie wszystko OK. Jednak nie, nic nie będzie OK. Nie możliwe jest nie myśleć w takich momentach, ale możliwe jest nie dopuszczanie do głowy negatywnych myśli. Tak wiem, łatwo się pisze, dlatego za chwilkę, postaram się to bardziej zobrazować. Jeśli nie wahasz się robić to co robisz, zawsze Ci to będzie wychodzić. To się odnosi do każdej dziedziny życia, pewność tego co się robi jest niezbędna do odniesienia sukcesu. Wszystkich ludzi sukcesu cechuje jedno, nieskazitelna wiara, że wszystko zawsze będzie dobrze i na dłuższą metę wszystko się ułoży. I właśnie te osoby, potrafią ramować swoje myśli, koncentrując się na pozytywach. Koncentracja na wątpliwościach, na problemach, nigdy nie prowadzi do niczego dobrego. Kiedy zdecydujesz się zagadać do kobiety idącej naprzeciwko, lub poderwać barmankę w pubie, gdy zaczniesz wątpić i padniesz ofiarą sabotażu przez samego siebie, zapamiętaj to i powtarzaj sobie w myślach, co za chwilę przeczytasz: Jeśli teraz nie zaczniesz z tym walczyć, to do końca życia będziesz tak się czuł, do końca życia będziesz paraliżowany na samą myśl o tym, że masz podejść do nieznajomej kobiety, czy poflirtować z kelnerką. Sama myśl o tym, że to uczucie będzie Ci towarzyszyć do końca życia, musi cię mobilizować do zrobienia czegokolwiek w stronę wolności. Jeśli chcesz tą wolność osiągnąć, walcz z tym! Pozdrawiam, Anim |
|
|
|
Tak, zgadzam się w pełni z Animaes, szczerze to temat "zapachniał' A. Robbinsem i jedną z jego książek. Sam zajmuję się obecnie jej lekturą i jest kilka niezaprzeczalnych faktów, które rzucają się w oczy na samym początku, a mianowicie:
1. tak naprawdę ludzie nie decydują sami (w przeważającej większości) w co będą wierzyć, 2. to fakt, że tak naprawdę przekonanie (czyli te myśli, które podpieramy naszymi doświadczeniami, wyobrażeniami i informacjami) to tak naprawdę nasza "wąską" interpretacja tego co się dzieje wokół, 3. Kolejna część to już samospełniająca się przepowiednia i uogólnianie. Szukamy tego co potwierdzi to jak się czujemy i dajemy temu oddźwięk w otoczeniu. Żeby nie wyjść na mądrusia dodam, że pewnego pięknego dnia podjąłem decyzję o zjawieniu się na jednym ze szkoleń uwodzenia. Akcje, które miały miejsce w Warszawie przewróciły moim światem. Po powrocie do domu - kiedy emocje lekko opadły zaczęło się to samo - replay i projekcja wszystkiego tego co było przed szkoleniem. Do czego zmierzam - ludzie, którzy potrafią zdecydować się na realizację własnych zamierzeń pracują przede wszystkim nad tym co panuje w ich wnętrzu. Pewnie masz też czasami takie interesujące uczucie, które pojawia się właśnie wtedy, kiedy zbliża się ten moment, radosnego oczekiwania na to co ma się wydarzyć i wiesz jesteś tak fantastycznie podekscytowany, że nawet nie możesz tego wyrazić słowami. Może nawet zaczynać w Tobie narastać i narastać, a właśnie teraz, ostatecznie sprawiasz, że czujesz się tak dobrze i doskonale wiesz teraz o czym piszę (o prezentach na boże narodzenie ). Zawsze wtedy kiedy masz pewność, że coś jest takie jak Ci się wydaje dodajesz sobie siły i motywacji do walki i pracy nad zamierzeniami, celami itp. Nazywaj to jak chcesz, ale "świat zewnętrzny jest lustrzanym odbiciem twojego wewnętrznego świata. Chcesz zmienić widok w lustrze - zacznij od udoskonalania obrazu w swoim wnętrzu. Bardzo ważne by tam posprzątać".Przerywając wzorzec starego zachowania sprawiamy, że w żyłach szybciej płynie krew, emocje skupiają się w kilku miejscach w naszym ciele jednocześnie, a kiedy zaczynasz odczuwać to jako przyjemne i motywujące nic nie stanie Ci na przeszkodzie. Ja także mam opory, jedni je mieli inni jeszcze z nimi walczą. Po prostu dokładam swoją małą cegiełkę do tego co wspólnie budujemy na tym forum. Lepszą wersję siebie... Powodzenia - tego życzę sobie i wszystkim początkującym, a także tym, którzy każdego dnia zaczynają uczyć się kobiet od nowa. Początek daje zawsze coś nowego... ![]() Pozdrawiam S |
|
|
|
Założyłem ten temat 2 lata temu, nie należę do ludzi którzy lubią pisać na forum jednak zmobilizowałem się i czuje się zobowiązany poprowadzić was moi drodzy alfa
!Poprzez ostatnie 2 lata zebrałem mnóstwo doświadczenia dzięki temu powiem wam jak zrobić milowy krok w przód oszczędzając tym samym kupę czasu i energii. Nie będę się rozpisywał i będę pisał same konkrety! Zaczynamy! Lektura: 1. Gra – Neill Strauss 2. Swimingcat - Real World Seduction 3. Anthony Robbins – Obudź w sobie olbrzyma 4. Tajemnice największych uwodzicielu – Under i Squido (Adrian Kołodziej i Grzegorz Głuś) 5. Bad Boy Lifestyle 3CD (audio) I to wystarcza, nie wpychaj sobie miliony tekstu w głowę i nie czekaj na idealny moment! Po wchłonięciu tych książek jesteś absolutnie gotowy by wyjść na sarge. Jeden z błędów jakie popełniałem to myślenie typu: „Jeszcze jedna książka i będę gotowy by wyjść na sarge” po tej kolejnej i nauczeniu się gotowych tekstów znowu nachodziła mnie ta CHOLERNA myśl. I tak będzie trwać wieki.. więc CHRZAŃ to myślenie i wyjdź na miasto! Kiedy już wróciłeś z miasta uświadamiasz sobie że otwarłeś kilka kobiet jednak nie wiesz co dalej, rozmowa się jakoś nie kleiła a one były zszokowane twoją otwartością. (Jednak ty „twardo” stałeś trząsąc się przy tym jak osika.) Jeżeli zrobiłeś 10 otwarć to mogę Ci śmiało pogratulować. Kręcimy i jedziemy dalej . Choćbyś nie wiem ile razy powtarzał tekst w głowie nie będzie on brzmiał naturalnie. Powiem raz a wyraźnie! Rutyny musisz powiedzieć kilka razy.. do drugiej osoby… nim stanie się… częścią Ciebie…. Kobiety są wyposażone w szeroko pojętą inteligencję emocjonalną, wykrywają rutyny z kilometra, a więc polecam je dobrze „WYPRAĆ” . Następnym Krokiem będzie stworzenie twojego idealnego podejścia. Połóż się na łóżku i zamknij oczy.. Teraz pamiętając o rutynach pomyśl jak chciałbyś aby wyglądało twoje idealne podejście do kobiety. Wyobraź sobie wszystkie szczegóły, dodaj dźwięk, ruch i więcej kolorów.. Wyobraź sobie jak podchodzisz .. otwierasz .. później budujesz Attraction … Co mówisz.. Jak mówisz.. Jak wygląda obraz z twoich oczu.. Gdzie patrzysz… Jak wygląda obraz zza Ciebie itd. Stwórz swój model idealny… zarówno na daygame i nightgame. Kiedy stworzyłeś ten obraz w twojej głowie jesteś gotowy na kolejny etap. Wyjdziesz znowu na miasto: 1. Pamiętaj o Zegarynce i Body Language ! 2. Otwieraj zawsze z zegarynką i nie bądź skierowany prosto na HB! 3. Najlepiej być lekko skierowany w inną stronę jednak głowę miej skierowaną na nią. Po chwili możesz spokojnie stanąć przodem do niej, lub przejść do najwygodniejszej pozycji(oprzeć się o coś, usiąść do nich itp.) Dodatkowo lekko się odchyl (jakbyś niczego nie oczekiwał) 4. Nie bądź needy!! 5. Pamiętaj że nie ma porażek, są tylko wiadomości zwrotne! (doświadczenie) 6. Nie podchodź dla samego podchodzenia!!(waste time!) Ciągnij rozmowę jak najdalej się da! 7. Nie rób nerwowych ruchów i nie mów szybko! 8. Pamiętaj o dobrej zabawie i wewnętrznym luzie! 9. Pamiętaj o spójności! 10. Pamiętaj że ofiarujesz jej coś wspaniałego! 11. Bardzo istotny jest sposób w jaki mówisz (ton głosu, emocję które wkładasz w opowieść, gestykulacją rąk.. oraz BL) Postaraj się raz na jakiś czas wyskoczyć na sarge z bardzo dobrym uwodzicielem. Zrobi ci świetny FB, wiele się od niego nauczysz oraz doda ci mnóstwo otuchy i pozytywnej energii. Ja zaraz na starcie wyskoczyłem z Underem i Squidem (Autorami wielu książek między innymi : Tajemnice największych uwodzicieli i Systemu Drani) Bawiliśmy się świetnie i przy okazji zrobili mi dobry FB. To koniec 1 części z biegiem czasu dodam kolejne a teraz LET’s ROCK!Pozdrawiam Mistik Rico Jeszcze jedno zapraszam wszystkich i prawie o każdej porze na wspólny sarge
|
|
|
|
Witam wszystkich
Jestem tu nowy i dosyć niedawno zacząłem się interesować uwodzeniem. Przeczytałem "Grę" i się zaczęło. Ćwiczyłem rutyny, negi, otwieracze, nawet zainspirowany Mysterym zająłem się nauką sztuczek magicznych. Po pewnym czasie poszedłem do klubu wypróbować swoje umiejętności. Pierwsza laska do jakiej podbiłem okazała się siódemką, ale nie zraziłem się tym. Użyłem wielu znanych mi rutyn i sztuczek. W końcu udało się: zaczęła się mną ostro interesować, ale ja na tym poprzestałem, bo stwierdziłem, że jestem bardziej wymagający. Poszedłem szukać wyżej punktowanych HB. Po chwili znalazłem naprawdę niezłą ósemkę+. Ponownie użyłem znanych mi tekstów oraz sztuczek, ale tym razem nie było fajerwerków. Nie zainteresowała się mną. Ja cały czas mówiłem, a ona odpowiadała. W końcu już się wkurzyłem i złamałem zasadę: nie czekałem na miękkie piłki, bo byłem pewien, że już ich nie dostanę. Przeszedłem do rutyny prowadzącej do domknięcia z cmokiem. ...Dostałem kosza. Sytuacja powtarzała się z innymi laskami i poczułem frustrację. Dlatego pytam was: Co zrobić, żeby HB się zainteresowała? |
|
|
|
No cóż - pamiętaj że to nie rutynki itp uwodzą tylko Ty ;] ... często jest tak że pierwsza porażka potrafi początkującego zawodnika rozwalić w tym sensie że później staje się nerwowy traci zapał itp
... sam to miewam - cóż poradzić? Jak nie wyjdzie - zmień aktywność - olej uwodzenie na jakiś czas - i potem z nową siłą "wróć" ...
|
|
|
|
Sawyer,
Takich tematów na Forum jest wiele. Szukaj tematów o DHV, o tym jak nie być needy, mentalności i pewności siebie.Od siebie dodam, że za bardzo przywiązujesz się do rezultatu. To tak jak byś zapisał się na karate i od razu chciał być genialny. Come on... Daj sobie trochę czasu, daj sobie trochę luzu, bądź dla siebie wyrozumiały.Mówisz o tym, że była "jedynie" HB7. HB to skrót od Hot Babe. B to skrót od Babe. UG to skrót od Ugly Girl. Przyjęło się, że 1-4 to są UG, 5-6 to przeciętne, od 7 w górę to seksowne dziewczyny. Zatem pytanie brzmi, czy Ty nie oczekujesz o siebie zbyt wiele na początku? Z doświadczenia wiem, że to standardowy błąd na początku, ale oceniaj się realnie. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Jest to mój pierwszy post i chyba ten temat pasuje na niego najlepiej. Witam wszystkich na wstępie trafiłem na wasze forum przypadkiem zupełnie ale jak zacząłem je czytać to oczy mi się otworzyły
) Miałem ostatnio taki okres, że zastanawiałem się co jest ze mną nie tak , że nie mogę żadnej dziewczyny zainteresować sobą na dłużej, chociaż kiedy nie miałem z tym problemu. Mam nadzieję że dzięki zawartym tutaj informacją coś się zmieni w moim życiu. Od razu dzięki dla Mistika za literaturę będę miał co robić w weekend. Jeszcze raz pozdrawiam i na pewno będę zdawał relacje z postępów Na razie z nudów zacząłem się bawić w NET GAme ale to ma się nijak do reala ale od czegoś trzeba zacząć
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|