Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Nasze Forum o uwodzeniu jest jednym z najstarszych i największych w polskim Internecie.

Na forum

• daro077
  • wunderwafe
  • vietpro91
  • Djwasyl1992
Użytkowników na forum: 28
  • Zalogowanych: 4
  • Gości: 24
Statystyki:
  • Tematów: 3.287
  • Użytkowników: 7.751

Ostatnie tematy

10:23, 17-05-2012
Odpowiedzi: 29
Odsłon: 427
22:10, 16-05-2012
Odpowiedzi: 7
Odsłon: 105
19:12, 16-05-2012
Odpowiedzi: 18
Odsłon: 1140
17:26, 16-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 344
16:42, 16-05-2012
Odpowiedzi: 7
Odsłon: 108

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > FAQ - Najczęściej Zadawane Pytania

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 27.03.2012, 22:51
bezerk bezerk jest nieaktywny
Ciekawski

bezerk nie ma jeszcze żadnej reputacji
Dzięki Bachus za mentalnego kopa w dupsko. W piątek podszedłem do dwóch, które jako pierwsze się uśmiechnęły do mnie (nie ja do nich). Otwarłem je objechanym "Nie jestem z Krakowa. Jak dojść do...". Pierwsza "nie jestem stąd" i ze swoim bagażem dyndała w kierunku dworca. Druga się uśmiechała to podbijam i pytam o ul. Piastowską, (która przecinała przy najbliższym skrzyżowaniu drogę, którą szedłem). Babka odpowiedziała mega precyzyjnie i dokładnie "idź prosto, będzie skrzyżowanie tam skręć ....yyy w prawo, to znaczy w lewo, wiesz w prawo". Z jeszcze większym uśmiechem na odchodnego: "wybacz spieszę się na wykład". Dałem jej spokój. Utwierdziłem się w jeszcze większym przekonaniu, że kobity idą bardziej na emocje niż logikę (jej wypowiedź). Wczoraj w tramwaju siedziałem na półce na końcu wagonu. Półka wąska, mój zad...ciut mniej. Wsiadła jakaś jedna, nawet się jej dobrze nie zdążyłem przyjrzeć. Siadła obok mnie tak, że...nasze kurtki się na całej długości odpowiednich boków stykały ze sobą. Miałem założoną lewą nogę na prawo. Ta zrobiła to samo. Głowę podparła ręką i w drugą stronę "patrzała". Języka w gębie zapomniałem i sobie "pluję w twarz", bo taka okazja może się już nie trafić. Z drugiej strony, czy w tak doładowanym tramwaju dałoby się "wyrwać" ? Trochę to krępujące. Macie jakieś pomysły jak tego dokonać w takiej sytuacji, by lachona nie spłoszyć ?
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 27.03.2012, 23:27
Nevy Nevy jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Nevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczami
bezerk Zobacz post
Macie jakieś pomysły jak tego dokonać w takiej sytuacji, by lachona nie spłoszyć ?
sam sobie odpowiedziałeś w jednym z poprzednich zdań - emocje, nie logika. gdybyś wyjechał do niej z directem, przestałoby mieć znaczenie, że dookoła pełno ludzi, liczyłbyś się tylko ty.

a jak nie czujesz się na siłach to zawsze możesz za nią wysiąść.
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

stare 28.03.2012, 13:21
Bachus Bachus jest nieaktywny
Moderator

Bachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomagania
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Bachus
Gratulacje!
Zapomniałeś języka w gębie? Trzeba było go sobie przygryźć, to byś się upewnił, że tam jest! To, ze się dosiadła do Ciebie w taki właśnie sposób samo w sobie było IOI. Jak wchodzisz do komunikacji miejskiej to siadasz gdzie popadnie, czy jednak wybierasz między kompanem podróży? Ja tam wolę usiąść obok zdrowej sarenki niż przy śmierdzącym menelu. Kobiety też. Mogła postać w tłumie, a wolała się przysiąść mimo braku swobody.

Powodzenia, czekam na kolejne rezultaty
B.
Sztuczna inteligencja nigdy nie dorówna naturalnej głupocie.

stare 15.04.2012, 21:16
Ciekawski

Wczoraj umówiłem się ze znajomym na wspólny wypad do jednej z Galerii handlowych celem...oczywistym na tym forum. Kobiet sporo, lecz niektóre luzem, inne ze swoimi facetami, dziećmi, dziewczynki z tych co za nimi jeszcze stoi Prorok (taki co potrafi wróżyć z paragrafów). Jednak znalazło się kilka dwusetów do otwarcia. Widzimy jakieś dwie na horyzoncie (przy sobotnich tłumach był to wyczyn - zauważyć na czas). Na twarzy o`k, bioderka też odpowiednie...chyba mocna HB8 + B6. Widok naprawdę ładnej sztuki wywołał we mnie jedną myśl: "Kopas w dupas, bo więcej jej nie spotkasz i będziesz tego żałował". Szybka decyzja, że otwieraczem będą urodziny przyjaciółki i konieczność zakupienia dla niej kosmetyków. Podchodzimy i ja zagaduję: "Cześć dziewczyny nasza wspólna przyjaciółka ma urodziny i chcemy jej kupić kosmetyk. Możecie nam doradzić, który będzie dobry?" - wypowiedziane przeze mnie początkowo szybko, bo laski mnie minęły i dopiero zwróciły uwagę, że przemawiam. Cały czas mówiłem to z uśmiechem na twarzy. Następnie były (tak mi się wydawało) zwykłe ST, które starałem się odbijać (niczym piłeczkę ping-pongową)z uśmiechem na twarzy. Na tym etapie się przyłączył znajomy i wydawało mi się, że to "przekonujące odbijanie ST" nie tylko nam ale także i dziewuchom sprawia przyjemność, gdyż same się coraz ładniej uśmiechały. Padały m.in. z ich strony pytania, np: "a czemu nie poradzicie się ekspedientki?" Riposta była następująca: "Ekspedientka tam pracuje i ma płacone za sprzedany towar. Jej doradzanie nie będzie obiektywne, a my chcemy by kobiety nam doradziły". "Ale my się nie znamy na tym" Riposta: "nie używacie damskich kosmetyków? (i tutaj bardzo wyraźny uśmiech na mojej twarzy)", "no używamy" (jedna spojrzała z zaskoczeniem na drugą) po czym odparła: "to weźcie i kupcie XXX - nazwa produktu, opis opakowania, itp detale). Wówczas nie próbowałem dłużej podtrzymywać licytacji i z uśmiechem im podziękowaliśmy. Owszem nie chodziło nam o doradzanie tak na sklepie, lecz w konkretnym punkcie z kosmetykami. Sukces osiągnięty, jest więc połowiczny w tym przypadku. Później była chwila przerwy na obiad i wróciliśmy. Znajomy zaczepił młode dziewczyny (wydawało mi się, że stał za nimi prorok) i umiejętnie je otworzył, lecz dziewczyny dały tylko do zrozumienia, że chętnie by pomogły lecz są umówione z koleżankami. Na tym koniec. Muszę popracować nad swoją postawą. Początkowo ta przyspieszona wypowiedź, by "zdążyć"... czuję, że zrobiłem z siebie...potrzebującego. Następnie, w trakcie mówienia do nich wydawało mi się, że stopniowo puls serca się zwiększa. Adrenalina ? Być może ale jednak chciałbym mieć jakąś kontrolę nad tym. Myślę by jeszcze częściej praktykować wówczas temat otwierania i rozmów spowszednieje na tyle, że adrenalina nawet jeśli będzie to na mniejszym poziomie. Kilka błędów zauważyłem w swojej postawie do dalszego ćwiczenia. Proszę o motywującego kopa w dupsko. Bachus ?

stare 16.04.2012, 12:23
Moderator

Bachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomagania
Po pierwsze jak długo byliście w tej galerii?

bezerk Zobacz post
"Kopas w dupas, bo więcej jej nie spotkasz i będziesz tego żałował"
Prawidłowe podejście. Takie ma być do wszystkich dziewczyn! Pamiętaj, że nie wolno Ci próbować podchodzić. Albo to robisz, albo tego nie robisz. "Próbowanie" z góry zakłada niepowodzenie.

bezerk Zobacz post
Następnie były (tak mi się wydawało) zwykłe ST, które starałem się odbijać (niczym piłeczkę ping-pongową)z uśmiechem na twarzy.
Z odbijaniem piłeczki jest jeden zasadniczy problem - piłeczka pozostaje w grze i może zostać odbita przez nią do Ciebie nieskończoną ilość razy. Miło się podrażnić z dziewczyną, ale radzę szybko ucinać odbijanie piłeczki, bo zazwyczaj do niczego konstruktywnego to nie prowadzi.

bezerk Zobacz post
Początkowo ta przyspieszona wypowiedź, by "zdążyć"... czuję, że zrobiłem z siebie...potrzebującego. Następnie, w trakcie mówienia do nich wydawało mi się, że stopniowo puls serca się zwiększa. Adrenalina ? Być może ale jednak chciałbym mieć jakąś kontrolę nad tym. Myślę by jeszcze częściej praktykować wówczas temat otwierania i rozmów spowszednieje na tyle, że adrenalina nawet jeśli będzie to na mniejszym poziomie. Kilka błędów zauważyłem w swojej postawie do dalszego ćwiczenia.
Popieram pomysł.
Zachowujesz się tak z powodu Approach Anxiety. Poczytaj sobie ten artykuł: http://www.forum.seduceyourlife.com/...szkodach-3336/

Masz dużo motywacji i zapału do działania - to dobrze. Teraz sukces jest uzależniony tylko i wyłącznie od konsekwencji Twoich działań. Osobiście uwielbiam tę adrenalinę

bezerk Zobacz post
Proszę o motywującego kopa w dupsko. Bachus ?
Nadstaw się

Motywacją dla Ciebie powinna być wizja tych wszystkich niesamowitych dziewczyn, które nie będą mogły się doczekać, aż przed Tobą uklękną, If You know wha I mean

stare 17.04.2012, 00:28
Ciekawski

Dzięki Bachus z odp. Na Twoje pytanie, jak długo byliśmy w galerii to... jakoś 12-14 16-19. Z czego trochę się przesiedziało w Empiku na stoisku z książkami i czytało. Nie łaziliśmy "z językiem na brodzie" za dziewuchami, bo to by nie wyglądało "dobrze" z ich punktu widzenia. Ucinanie "piłeczki" masz tu na myśli przechodzenie na jakieś inne tematy (w tym przypadku gadka o kosmetykach dla fikcyjnej przyjaciółki)?

stare 17.04.2012, 11:38
Moderator

5 godzin w galerii i 2 podejścia. jedno na 2,5 godziny. Jesteście z siebie dumni? Może i nie biegaliście za dziewczynami z językami na wierzchu, ale siedzenie w okopach z książek trochę zmniejsza szanse poznania atrakcyjnej dziewczyny.

A "odłożyć piłeczkę" możesz choćby przez zmianę tematu na jakikolwiek inny. Zaczęliście dobrze z tymi kosmetykami, trzeba było od razu zaciągnąć je do sklepu, żeby Ci pokazały palcem co masz kupić, bo Ty się na tym totalnie, ale to absolutnie nie znasz. Po drodze pytasz co studiują, gdzie mieszkają i inne bzdury. Wata nudowa.

Powodzenia.
B.

stare 23.04.2012, 19:25
Ciekawski

Cześć Wam
Jutro mam termin do szpitala w Warszawie, więc dziś postanowiłem bilet kupić, potem do fryzjera, bo nie zamierzam z rana straszyć piguł nieładem artystycznym we włosach. Wszystko było spoko. Pozałatwiałem, wracam i w pewnym momencie wsiadła dziewucha coś UG3-4. Naprawdę nawet "przyjaciel" się nie ożywił. Nie była otyła, ale wręcz odpychała. Ona przede mną i co chwila to se kręci loki z włosów palcami, to nimi potrząsa. Odwracam się w prawą stronę. Kątem oka widzę, że się uspokaja. Za parę minut znowu na lewą odwracam głowę i ona zaczyna znowu trzepać włosami. W końcu się "zawód kobiecy" i odezwałem do niej:
Ja: sorry, możesz nie trzepać włosami, bo na dworze ciepło, a ja się tutaj czuję jak w środku zimy...
ona: dlaczego? (+rumieniec na twarzy)
Ja: bo śnieg pada mi co chwile
ona: puściła focha niby, że obrażona i przestała potrząsać włosami (bo rzeczywiście to niczym nie sypało)
Ja: zlałem tą sytuację i patrzę w okno
ona: po jakichś 5 minutach. Dziwny Jesteś, bo na Ciebie nic nie działa
Ja: Owszem, dziwak jestem, bo na mnie byle jakie testy z Waszej strony nie działają. Postaraj się bardziej!
ona: odwróciła się i pełen banan (nadal ma rumieniec) Jak masz na imię?
Ja: Mieczysław (nie chciałem kontynuacji tej znajomości, więc mi "zwisało i powiewało" co jej nagadam)
ona:śmiech - no dobra, a czym się Mieczysławie zajmujesz ?
Ja: pomagam ludziom zaspokoić głód
ona: Jesteś kucharzem?
Ja: nie ale zgaduj dalej
ona: poddaję się
Ja: obieram ziemniaki na frytki w Mc Donaldzie
ona: pełen śmiech (taki na pół pojazdu)
ona: to było dobre ale ja naprawdę pytam
Ja: otóż ja Ci naprawdę powiadam. Bez obranych ziemniaków nie ma frytek i ludzie byliby bardzo głodni
ona: bardzo lubię mężczyzn o takim poczuciu humoru.
Wtedy na przystanku wsiadła jakaś matka z dzieciakiem, którego śmiech był rozbrajający dla większości podróżnych
ona: widzisz to dziecko. Ja bardzo lubię dzieci, a Ty?
Ja: też lubię ale pod warunkiem, że obce
ona: Jak to? No o`k to podaj mi swój numer telefonu
Ja: chcąc uniknąć tego procederu, bo ona mi zupełnie nie pasowała: to raczej facet ma od dziewczyny wziąć
ona: dobra to podaj telefon, wpiszę Ci
Ja: (tu mnie zgięło w pół ale jakoś wybrnąłem - przynajmniej tak mi się wydawało!!): Wybacz, ale w domu zostawiłem komę podpiętą do ładowarki
ona: to podaj kartkę papieru to Ci zapiszę
Ja: Jak widzisz jestem luzem i nie mam z sobą nic do pisania
ona: a masz dziewczynę?
Ja: (chcąc ją zbyć) tak, mam
ona: to nie ma problemu - podaj mi do niej telefon
Ja: nie pamiętam numeru
ona: dziwny Jesteś. Wysiadła
Ja: CENZURA w końcu mi odpuściła!

Myślałem, że tylko faceci potrafią się płaszczyć przed laskami, a tu wychodzi, że kobieta też potrafi odwalić porządną szopkę. Teraz na własnej skórze doświadczyłem co to znaczy. Tylko, że w drugą stronę i powiem szczerze - to nie jest miłe.
A szczególnie jak kobieta wygląda na krzyżówkę lamparta z hieną i się napala po ujrzeniu dziecka

Często z takimi desperatkami, jak w/w macie do czynienia ?
Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale że ona próbowała numer do tej mojej "dziewczyny" zdobyć? To już naprawdę jakaś mega desperatka. Nie rozumiem, nie pojmuję tego - ale ponoć nie wolno. Ci co próbowali zrozumieć w sposób logiczny postępowanie kobiety już dawno siedzą w apartamentach z pokojami bez klamek

stare 23.04.2012, 22:34
Nevy Nevy jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Nevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczami
- ok, to podaj mi numer telefonu
- a po co ci mój numer?
- cokolwiek
- dzięki, nie jestem zainteresowany

i po problemie, nie musisz oglądać szopki
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania