Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Mieliśmy przyjemność zorganizować konferencje ze światowej sławy trenerami - Mehow?em i Badboy?em.

Na forum

• daro077
  • wunderwafe
  • vietpro91
Użytkowników na forum: 28
  • Zalogowanych: 3
  • Gości: 25
Statystyki:
  • Tematów: 3.287
  • Użytkowników: 7.751

Ostatnie tematy

10:23, 17-05-2012
Odpowiedzi: 29
Odsłon: 427
22:10, 16-05-2012
Odpowiedzi: 7
Odsłon: 105
19:12, 16-05-2012
Odpowiedzi: 18
Odsłon: 1140
17:26, 16-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 344
16:42, 16-05-2012
Odpowiedzi: 7
Odsłon: 108

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > FAQ - Najczęściej Zadawane Pytania

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd

stare 08.05.2008, 14:58
adammm adammm jest nieaktywny
Szperacz

adammm nie ma jeszcze żadnej reputacji
Cześć!

Słuchajcie, jestem tutaj nowy. Nie byłem jeszcze na żadnym szkoleniu, nie mam żadnej praktyki. Właśnie rozglądam się za jakimś szkoleniem i potrzebuję Waszej rady. Jesteście doświadczeni w tej "branży" i orientujecie się, co jest dobre.

Widziałem już akademiauwodzenia.com - całkiem ładna strona, ale na forum niewiele się dzieje. Ktoś może mi polecić szkolenia organizowane przez Andy'ego?

Byłem też na pua.pl - tam jest coś o BadBoyu, jest też organizowany jakiś trening Alpha Male. Czy wiecie coś o tym?

Zajrzałem także na warsawlair.pl - ściągnąłem ich darmowy materiał, ale w sumie nie za wiele mi on dał, bo dalej boję się podchodzenia do kobiet Co o nich sądzicie?

Wpadłem również na rmsu.pl - bardzo atrakcyjna strona, podobno to jakaś zagraniczna szkoła, ale chętnie poczytałbym jakieś opinie. Wiecie coś o nich?

Z góry dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że trafię na szkolenie, na którym dużo się nauczę i zdobędę naprawdę przydatne umiejętności.

Pozdrawiam
Adammm
Quote selected text

stare 08.05.2008, 15:18
iru iru jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

iru nie ma jeszcze żadnej reputacji
Witam...

zastanawiam się czy polecić Ci PENISa...
bo PENIS to taki zlot CZŁONKÓW tego forum...
czytałem opinie osób które były na poprzednim zjeździe i były ok, ale sam pewnie wiesz jak to jest wypowiadają się zwykle Ci którym się podobało...

zjazd 22-25 maja w Sopocie, możliwe ze zostało jeszcze kilka miejsc... aha będą tam ludzie z Akademi Uwodzenia
cena 160 zł

zanim się zdecydujesz warto przyjrzeć się szczegółom
http://seduceyourlife.com/forum/view...b9b7bd60cc3792

pozdrawiam!
iru
Quote selected text

stare 08.05.2008, 17:05
uciecha uciecha jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

uciecha jest na dobrej drodze
witam,
możesz sie trochę zdziwić ale wertując po forum zauważysz, że wypowiadają sie tu również kobiety myślę ,że to jest plus. Od czegomozesz zacząć myślę ,że dobrym krokiem będzie ZLot , który jest organizowany teraz w maju. Cena nie jest wysoka a pakiet szkoleń oferowanych dość szeroki i interesujący. Byłam na Zlocie w pazdzierniku i bardzo mi sie podobało...mimo,że jestem kobietaAndy będzie również prowadził tam szkolenie.
pozdrawiam cieplo

uciecha
Quote selected text

stare 08.05.2008, 21:41
Andro Andro jest nieaktywny
Moderator

Andro jest znany wszystkim dookołaAndro jest znany wszystkim dookołaAndro jest znany wszystkim dookołaAndro jest znany wszystkim dookołaAndro jest znany wszystkim dookoła
Dokładnie.Chcesz czegoś odpowiedniego to zlot na początek jest tym czego potrzebujesz.
I powiedzmy sobie szczerze.Za tą kasę dostaniesz to co w innych okolicznościach kosztowało by nawet kilkanaście razy więcej.
To co piszą na różnych stronach o uwodzeniu to wybrane pozytywne opisy.Zrozumiałe.Więc nie sugeruj się tym zbytnio.
Równie dobrze możesz dogadać się z kimś obeznanym w temacie żeby wyszedł z Tobą w pole ,pomógł ogarnąć temat. Samo szkolenie oparte na teorii nie da nic,to możesz przerobić samodzielnie.
Najważniejsza jest praktyka pod okiem trenera.<<<to jest najlepsza i najszybsza droga do tego aby się rozwijać i osiągnąć w tej dziedzinie sukces.

PS. Serdecznie pozdrawiam Nasze Forumowe kobiece duszyczki.Jesteście wyjątkowe
Cieszę się ,że jesteście :cool:
Quote selected text

stare 08.05.2008, 23:52
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Adammm, mamy już końcówkę miejsc. Więc jeśli zdecydować się, to teraz. Jeśli mówimy o szkoleniach z innych szkół, nie powinienem się wypowiadać.

Nieskromnie to mamy jeden z najlepszych współczynników zarejestrowanych użytkowników do aktywnych.

Nasza filozofia jest prosta: są ludzie, którzy mają czas i są gotowi uczyć się na własnych błędach. Z myślą o nich jest organizowany po niższych kosztach P.E.N.I.S. Aby posłuchać, dotknąć i uwierzyć, że możesz przeżyć swoje życie tak, jak chcesz!

Ja sam zaczynałem od mnóóóóstwa własnych błędów, przez rok nie odkryłem Polskiej społeczności. Dużo szperałem, dużo błędów popełniałem... Generalnie praca samemu zabiera dużo wysiłku, frustracji, własnych pytań, na które nie ma Ci kto odpowiedzieć.

Zatem: czytaj ile wlezie, przyjedź na Zlot, a dalej się zobaczy...

Pozdrawiam,
merlin

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Quote selected text

stare 16.05.2008, 09:14
essex essex jest nieaktywny
Ciekawski

essex nie ma jeszcze żadnej reputacji
adammm , dobrze trafiłes na poczatku poleciłbym Ci dobry maraton filmow takich jak , fight club , don juan de marco , arsen lupin nastepnie materiały - BB carpe diem (jest na torrent) swinggcat`a oficjalny ebook tlum. na pl i ebook davidx`a Dzieki temu zbudujesz sobie rame i lifestyle.... A reszta nie ma znaczenia...
Quote selected text

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania