Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Cześć!
Słuchajcie, jestem tutaj nowy. Nie byłem jeszcze na żadnym szkoleniu, nie mam żadnej praktyki. Właśnie rozglądam się za jakimś szkoleniem i potrzebuję Waszej rady. Jesteście doświadczeni w tej "branży" i orientujecie się, co jest dobre. Widziałem już akademiauwodzenia.com - całkiem ładna strona, ale na forum niewiele się dzieje. Ktoś może mi polecić szkolenia organizowane przez Andy'ego? Byłem też na pua.pl - tam jest coś o BadBoyu, jest też organizowany jakiś trening Alpha Male. Czy wiecie coś o tym? Zajrzałem także na warsawlair.pl - ściągnąłem ich darmowy materiał, ale w sumie nie za wiele mi on dał, bo dalej boję się podchodzenia do kobiet Co o nich sądzicie?Wpadłem również na rmsu.pl - bardzo atrakcyjna strona, podobno to jakaś zagraniczna szkoła, ale chętnie poczytałbym jakieś opinie. Wiecie coś o nich? Z góry dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że trafię na szkolenie, na którym dużo się nauczę i zdobędę naprawdę przydatne umiejętności. Pozdrawiam Adammm |
|
|
|
Witam...
zastanawiam się czy polecić Ci PENISa... bo PENIS to taki zlot CZŁONKÓW tego forum... czytałem opinie osób które były na poprzednim zjeździe i były ok, ale sam pewnie wiesz jak to jest wypowiadają się zwykle Ci którym się podobało... zjazd 22-25 maja w Sopocie, możliwe ze zostało jeszcze kilka miejsc... aha będą tam ludzie z Akademi Uwodzenia cena 160 zł zanim się zdecydujesz warto przyjrzeć się szczegółom http://seduceyourlife.com/forum/view...b9b7bd60cc3792 pozdrawiam! iru |
|
|
|
witam,
możesz sie trochę zdziwić ale wertując po forum zauważysz, że wypowiadają sie tu również kobiety myślę ,że to jest plus. Od czegomozesz zacząć myślę ,że dobrym krokiem będzie ZLot , który jest organizowany teraz w maju. Cena nie jest wysoka a pakiet szkoleń oferowanych dość szeroki i interesujący. Byłam na Zlocie w pazdzierniku i bardzo mi sie podobało...mimo,że jestem kobieta Andy będzie również prowadził tam szkolenie.
pozdrawiam cieplo
uciecha |
|
|
|
Dokładnie.Chcesz czegoś odpowiedniego to zlot na początek jest tym czego potrzebujesz.
I powiedzmy sobie szczerze.Za tą kasę dostaniesz to co w innych okolicznościach kosztowało by nawet kilkanaście razy więcej. To co piszą na różnych stronach o uwodzeniu to wybrane pozytywne opisy.Zrozumiałe.Więc nie sugeruj się tym zbytnio. Równie dobrze możesz dogadać się z kimś obeznanym w temacie żeby wyszedł z Tobą w pole ,pomógł ogarnąć temat. Samo szkolenie oparte na teorii nie da nic,to możesz przerobić samodzielnie. Najważniejsza jest praktyka pod okiem trenera.<<<to jest najlepsza i najszybsza droga do tego aby się rozwijać i osiągnąć w tej dziedzinie sukces. PS. Serdecznie pozdrawiam Nasze Forumowe kobiece duszyczki.Jesteście wyjątkowe ![]() Cieszę się ,że jesteście :cool: |
|
|
|
Adammm, mamy już końcówkę miejsc. Więc jeśli zdecydować się, to teraz. Jeśli mówimy o szkoleniach z innych szkół, nie powinienem się wypowiadać.
Nieskromnie to mamy jeden z najlepszych współczynników zarejestrowanych użytkowników do aktywnych. Nasza filozofia jest prosta: są ludzie, którzy mają czas i są gotowi uczyć się na własnych błędach. Z myślą o nich jest organizowany po niższych kosztach P.E.N.I.S. Aby posłuchać, dotknąć i uwierzyć, że możesz przeżyć swoje życie tak, jak chcesz! ![]() Ja sam zaczynałem od mnóóóóstwa własnych błędów, przez rok nie odkryłem Polskiej społeczności. Dużo szperałem, dużo błędów popełniałem... Generalnie praca samemu zabiera dużo wysiłku, frustracji, własnych pytań, na które nie ma Ci kto odpowiedzieć. Zatem: czytaj ile wlezie, przyjedź na Zlot, a dalej się zobaczy... Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
adammm , dobrze trafiłes
na poczatku poleciłbym Ci dobry maraton filmow takich jak , fight club , don juan de marco , arsen lupin nastepnie materiały - BB carpe diem (jest na torrent) swinggcat`a oficjalny ebook tlum. na pl i ebook davidx`a Dzieki temu zbudujesz sobie rame i lifestyle.... A reszta nie ma znaczenia...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|