Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Cały czas przewijają się posty pt.: "Czy mówić o Społeczności swojej dziewczynie/mamcie/tacie/cioci/psu?"
. Dlatego wpedłem na pomysł, abyśmy w tym temacie postarali się napisać parę pozytywnych wypowiedzi i tłumaczeń różnych mniej lub bardziej kontrowersyjnych tematów, które przewijają się w Społeczności. Jak dla mnie cała tematyka, którą się zajmujemy jest moralna, uczciwa i pozytywna. Utrzymajmy może podobny klimat jak w temacie o Shit-testach, czyli piszemy wyjaśnienie do zagadnienia z poprzedniego postu, a potem walimy przykład rzeczy, której chcemy nadać ramę, ew. pytanie kogoś spoza społeczności i następna osoba odpowiada.To ja zaczynam. ![]() P: Czym wy tam na tym Forum się w ogóle zajmujecie? O: Jesteśmy grupą facetów, którzy w pewnym momencie stwierdzili, że chcą czegość więcej od życia. Rozmawiamy na temat samorozwoju, tego, co to znaczy być facetem i inne męskie tematy. Zajmujemy się również rozwiązywaniem zagadki, jaką jest kobieta i praw rządzących regułami w relacjach damsko-męskich. Chcąc móc zdobywać kobiety, które nam się podobają, staramy się zrozumieć, co pociąga kobiety i stać się mężczyznami, których kobiety pragną. To teraz pytanko, jakie dyletant może zadać: P: Po co Wam te wszystkie sztuczki? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. ![]() merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
.P: Nie przeraza Cie ze to w pewien sposob jest manipulacja?
Kakash.
[center:0aac5e4b85]Take me down to the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty.[/center:0aac5e4b85] |
|
|
|
![]() P: Czyli uczycie się tego, żeby wyrwać jak najwięcej panienek? (st) Asta la papa, ~ Remote |
|
|
|
Super temat Merlin!!!
P: Po co Wam te wszystkie sztuczki? IDOL: To nie są żadne sztuczki. To nie jest wyciąganie królika z cylindra oraz kilka zaklęć, które spowodują, że kobieta sama na mnie wejdzie. To rzetelna wiedza na temat psychologii oraz dynamiki społecznej, która prowadzi do ZROZUMIENIA pewnych rzeczy, pewnych praw rządzących zachowaniami ludzkimi w relacjach damsko - męskich oraz umiejętnego wykorzystywania nabytej wiedzy. P: Nie wydaje Ci się, że oszukujesz kobiety?
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć. ~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją... ~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską) ~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje... |
|
|
|
Zebyś miała więcej orgazmów w łóżku niż jeden...a Ty znasz jakieś aby moje trwały dłużej ??? |
|
|
|
P:czy na mnie też to stosowałeś i zmanipulowałeś mnie?! jak mogłeś!?
"Boże chroń nas przed fałszywymi przyjaciółmi, a z wrogami poradzimy sobie sami!"
|
|
|
|
P: No to pokaż, jak to robisz. O! Wyrwij tę dziewczynę!
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć. ~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją... ~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską) ~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje... |
|
|
||
zawsze marzyłem aby mieć pivota, zaryzykujesz i poderwiesz ją ze mna ??? choć (biiore za ręke), graj moją bardzo bliską przyjaciółkę, wiem jedno, na pewno będzie dobra zabawa. |
|
|
|
|
Wrócę do pytania Remote'a:
P: Myślisz, że uwodzenia da się nauczyć? ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
P: Cała ta Wasza nauka podrywu nie ma sensu, bo to kobieta wybiera partnera. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|