Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
| Ankieta: Usunąć, czy zostawić? | |||
| Zostawić. |
|
38 | 74.51% |
| Usunąć. |
|
13 | 25.49% |
| Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Pragnę Was poinformować o incydencie jaki miał miejsce ostatnimi czasy. Mianowicie, chodzi o dwa identyczne IP jednego użytkownika, któremu na dzień dzisiejszy usunąłem prawa administratora, celem bezpieczeństwa przed usunięciem tego tematu. Chodzi przede wszystkim o wrabianie Was w fikcję, oraz budowanie mistyfikacyjnego DHV. Jeśli możecie, to spójrzcie na ten screen i sami dojdźcie do tego, o kogo mi chodzi... ![]() Tak tak.. Andy podawał się także jako puapolska, lub puapolska podawał się jako Andy. Wcześniej napisałem niewielki temat obciążający te dwie/jedną osobę, jednakże został osunięty przez użytkownika Andy. Umieściłem go ze względu na prawdę jaka istnieje w okół AkademiiUwodzenia - oszukiwanie innych. Jedna i tam sama osoba pisała podając się za osobną jednostkę. Akademia Uwodzenia falsyfikuje Społeczność!!! Mogą na mnie psy wieszać, nasyłać mafię - mam to głęboko. To co zrobiła AU, przekracza dobre mniemanie o dobrym interesie. Jako dowód tego, jak jedna osoba budowała wiarygodność drugiej, podsyłam Wam kolejnego screena: ![]() Co tu widać? Jedna i ta sama osoba buduje wiarygodność drugiej. Głęboko także mam fakt, ze AU współpracuje z SYL i mam nadzieję, że SYL na tym nie straci, gdyż jako jeden z administratorów, ukazuję Wam całą prawdę. Ponadto, zwróćcie uwagę, jak puapolska wytyka błędy innym, którzy mieli wkład w Społeczność. Odkrywa karty na własną korzyść. Korzyść jednej i tej samej osoby. W czyim interesie? W interesie własnym - biznesowym. Dlaczego to robię? Bo nie nawiedzę jak ktoś gra w CH UJE!!( ...i to nie jedyny wygibas AU. Debata rozpoczęła się także za pośrednictwem poczty email. Oto wiadomości jakie otrzymałem (email celowo zasłonięty): ![]() Nie chcę, abyście się sugerowali moją opinią, lecz dla mnie to śmierdzi wielkim GÓWNEM. Ostatecznie Andy został pozbawiony przeze mnie praw admina. Ostateczny werdykt pozostawiam Merlinowi. Pozdro, ~ Remote |
|
|
|
Dobra, teraz dajmy się wytłumaczyc Andy'emu. Może byc tak że z jego kompa korzysta np. jego współlokator który ma własny profil
![]() A tak na serio: nikogo oceniac nie będę ale jeśli to prawda to bardzo nieładnie. Należy się kara... na 5minut do kąta i zero dobranocek. Pozdrawiam
Po prostu wziaść, oprzeć o ścianę, przelizać,
uśmiechnąć się i powiedzieć: "Nie mogłem sie powstrzymać". |
|
|
|
Robienie sobie sztucznego DHV to imo brak DHV z jakiejkolwiek strony. To takie szukanie na siłę aprobaty za pomocą fałszywej osoby... Dla mnie to szukanie poklasku na siłę. Czy nie lepiej być elitą? Nie lepiej być dla "nielicznych"? To takie spieniężanie całej naszej pasji jaką jest uwodzenie. Jak mnie to wk...ia. Branie za to kasy, nie mówię, że to złe, każdy "rąbie drewno jak umie", ale nie na siłę.
Na siłę to się można wysmarkać co spowoduje poważny krwotok - interpretację pozostawiam wam. Zresztą, to nie temat dla mnie. Mnie nie interesują szkoły uwodzenia, najlepsza nauka to praktykowanie Pozdrawiam, nonie |
|
|
|||
|
|||
|
hehehehehehe
Myckę zdejmuję przed Remotem :-) Moje forum i pozbawiony zostaje dostępu Przedszkole to chyba tyle co mam do powiedzenia. Remote Twoja władza jest potężna na forum. Ciekawe jak długo? Mam nadzieję, że znasz ustawę o ochronie korespondencji i znasz skutki jej ujawnienia bez mojej zgody? Skopiowałem już tego posta i wysłałem do prawnika. ps. popracuj na poprawnością pisowni w języku polskim, bo widać braki, ale to pewnie nerwy po Twoim totalnie nieudanym poście o książce i głupotach w nim opisywanych o prawach i okładce. |
|
|
|
ale macie świadomosć chłopaki ze to tylko takie przesunięcie ???
że dopuki będize popyt, dopuki ludize będą latac na szkolenia zamiast działąć w polu, to jednego pajaca będzie zatepowął inny ??? Nastepn nieśmiały PUA guru już będzie wiedział i bedize pisał z róznych IP. Ot cała nauka.... |
|
|
||||
|
Miło mi, że mimo tego incydentu, nadal masz do mnie szacunek.
Ponadto, braki - może to nadmiar alkoholu - kto wie..? Jedynie osoby z którymi przedyskutowałem sprawę. btw: Tak reaguje osoba inteligentna? Ja zrobiłem to, co do mnie należało jako administrator. Ty zrób to, co do Ciebie należy jako biznesmen. Pomogę Ci: Art. 267 § 1 KK i nie mam nic wspólnego z Mediami. Mam także maila od "F" z dopiskiem, że otrzymałem maila z uprzejmości udostępnienia mojego adresu przez Andy'iego. Mój email został bezprawnie wykorzystany. Merlin tłumaczył mi, że jest to zgodne z prawem, gdyż mail nie jest daną osobową. Jednakże, nie wiem czy Wam wiadomo, lecz jeśli:
Władza i wiedza. Zapoznaj się proszę z regulaminem:
I na koniec: Z dedykacją 1:35 min. PS. Utratą praw administratora na forum będzie pieczęcią komercjalizacji świata PUA. Że nie liczy się prawda, tylko fikcja - nikomu wizerunku to nie poprawi. Jednakże nadal będę robił to, co do mnie należy. Wyciągnę wszystkie brudy, które zawisną nad Społecznością. Nikt mi tego nie zabroni. Nawet... "C'est la vie", tak to idzie.. ~ Remote |
|
|
|
Wielkie LOL
![]() Kolejny most spalony przez Andy'ego. Brawo. Moje 3 grosze - to już recydywa. Notoryczność Andy'ego we włażeniu na odciski jest zastanawiająca... Ludzie którzy kupili NLS od Batki, ze wzgledu na nierzetelność Andy'ego - wywalili banner AU ze swojej strony głównej Za łamanie prawa w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i pochodnych, wysłałem Andy'emu i Maćkowi Czekajowi przedsądowe wezwanie do zaprzestania tych praktyk. Po dobroci się nie dało, na moją wstępną prośbę Andy odpowiadał tylko obelgami. Teraz to... Ciekawe co jeszcze. Chyba będę kibicował Andy'emu w tej konkurencji - ilość spalonych mostów w jak najkrótszym czasie ![]() Pozdrawiam Tupak
Balls Revolution - Uwodzenie zaczyna się od mentalności.
|
|
|
|||
|
|||
Zapomniałeś dodać, że wyleciałeś z NLS i AU za podbieranie na lewo klientów i reklamowanie WL oraz kopiowanie skryptów Batki ze szkoleń. Zapomniałeś już? I nie manipuluj informacją. Na NLS-ie nie prowadzimy praktyki już od 2 lat, a baner zdjęty został 2 tygodnie temu po przejęciu NLS przez nową osobę, która zajmuje się reanimacją szkoleń na terenie różnych miast Polski. Ja dostałem propozycję przejęcia szkoleń NLS, ale nie zdecydowałem się na to. Twoja sensacja zatem to zwykłe szmacenie, ale tak robiłeś już nie raz, więc lepiej zajmij się swoją stroną ze szkoleniami. A. Remote nie będę więcej z Tobą dyskutował, bo nie mam szans z informatykiem, który administruje forum i może robić co chce z informacją i dostępami oraz może pisać i wklejać, czy interpretować według "widzi mi się" Po pierwsze 1) JA nie złamałem żadnego regulaminu i nie mam zamiaru nikomu się tłumaczyć 2) Po drugie nie mam w umowie o połączonych forach wzmianki o tym, że JESTEŚ uprawniony do zmian dostępów. 3) Nie wiem o co chodzi z tym e-mailem. Dla informacji wszystkich użytkowników, bo może o tym nie wiedzą i dla Ciebie Remote, bo ty stawiałeś forum: Jestem współwłaścicielem tego forum i e-maile z bazy forum mogą być przeze mnie wykorzystywane zgodnie z prawem, gdybyś o tym nie wiedział. Osoby, które nie chcą otrzymywać e-maili wypisują się z listy i problem z głowy. Ja czekam do poniedziałku na wyjaśnienia od Merlina. Poza tym Remot usuń proszę baner Akademii z prawego rogu forum i nasze opisy z zakładek trenerów. Mam nadzieję, że to cię zadowoli. Po tym jak zrezygnowaliśmy z organizacji zlotów ograniczymy też wykorzystywanie marki AU do prowadzenia tego forum. Baw się dobrze i wymyślaj dalej sensacje. ANDY REMOTE napisałeś, że pod wpływem alkoholu piszesz posty. To wiele mówi o autorze. Proponuję dyskutować na forum w ważnych kwestiach na trzeźwo-tak na przyszłość. Pozdro ANDY |
|
|
|
Poziom Twojej wypowiedzi świadczy sam za siebie, więc niestety - nie licz na to że będę z Tobą dyskutował. Proszę tylko Ciebie o nie wstawianie kłamstw. Znam Zbyszka Nikiela osobiście i od niego bezpośrednio dowiedziałem się dlaczego już nie ma Ciebie na NLS. Pozdrawiam Tupak
Balls Revolution - Uwodzenie zaczyna się od mentalności.
|
|
|
|
Na pewno nie zna i Ty także jej nie znasz bo nie ma czegoś takiego jak ustawa o ochronie korespondencji.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|