Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

W naszych konferencjach i wykładach wzięło udział blisko 1.500 osób, a w szkoleniach ponad 140.

Na forum

• porsche55555
  • luGo
  • Hedman
Użytkowników na forum: 34
  • Zalogowanych: 3
  • Gości: 31
Statystyki:
  • Tematów: 3.289
  • Użytkowników: 7.767

Ostatnie tematy

10:14, 21-05-2012
Odpowiedzi: 41
Odsłon: 574
00:03, 21-05-2012
Odpowiedzi: 24
Odsłon: 1330
16:12, 20-05-2012
Odpowiedzi: 13
Odsłon: 1166
14:14, 20-05-2012
Odpowiedzi: 657
Odsłon: 20927
21:16, 19-05-2012
Odpowiedzi: 1
Odsłon: 29

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Nowości

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Ankieta: Usunąć, czy zostawić?
Zostawić. 38 74.51%
Usunąć. 13 25.49%
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd

stare 07.11.2009, 22:52
Remote Remote jest nieaktywny
Don Corleone Troll Killer

Remote chce być naprawdę pomocnyRemote chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Remote
Pragnę Was poinformować o incydencie jaki miał miejsce ostatnimi czasy.

Mianowicie, chodzi o dwa identyczne IP jednego użytkownika, któremu na dzień dzisiejszy usunąłem prawa administratora, celem bezpieczeństwa przed usunięciem tego tematu. Chodzi przede wszystkim o wrabianie Was w fikcję, oraz budowanie mistyfikacyjnego DHV. Jeśli możecie, to spójrzcie na ten screen i sami dojdźcie do tego, o kogo mi chodzi...

Tak tak.. Andy podawał się także jako puapolska, lub puapolska podawał się jako Andy. Wcześniej napisałem niewielki temat obciążający te dwie/jedną osobę, jednakże został osunięty przez użytkownika Andy. Umieściłem go ze względu na prawdę jaka istnieje w okół AkademiiUwodzenia - oszukiwanie innych. Jedna i tam sama osoba pisała podając się za osobną jednostkę.

Akademia Uwodzenia falsyfikuje Społeczność!!!

Mogą na mnie psy wieszać, nasyłać mafię - mam to głęboko. To co zrobiła AU, przekracza dobre mniemanie o dobrym interesie. Jako dowód tego, jak jedna osoba budowała wiarygodność drugiej, podsyłam Wam kolejnego screena:

Wyedytowany post - puapolska
Oryginalny post - Adny
Może ulec edycji przez tą osobę.

Co tu widać? Jedna i ta sama osoba buduje wiarygodność drugiej. Głęboko także mam fakt, ze AU współpracuje z SYL i mam nadzieję, że SYL na tym nie straci, gdyż jako jeden z administratorów, ukazuję Wam całą prawdę. Ponadto, zwróćcie uwagę, jak puapolska wytyka błędy innym, którzy mieli wkład w Społeczność. Odkrywa karty na własną korzyść. Korzyść jednej i tej samej osoby. W czyim interesie? W interesie własnym - biznesowym.

Dlaczego to robię?

Bo nie nawiedzę jak ktoś gra w CH UJE!!(
...i to nie jedyny wygibas AU.

Debata rozpoczęła się także za pośrednictwem poczty email. Oto wiadomości jakie otrzymałem (email celowo zasłonięty):

Nie chcę, abyście się sugerowali moją opinią, lecz dla mnie to śmierdzi wielkim GÓWNEM.

Ostatecznie Andy został pozbawiony przeze mnie praw admina.
Ostateczny werdykt pozostawiam Merlinowi.

Pozdro,
~ Remote

Prawdziwym mężczyzną jest się wtedy, kiedy jest się w stanie wytrzymać z jedną partnerką...
~ Jan Nowicki (aktor)
Quote selected text

stare 08.11.2009, 00:15
witoelo witoelo jest nieaktywny
Moderator

witoelo ma naprawdę poczucie misjiwitoelo ma naprawdę poczucie misjiwitoelo ma naprawdę poczucie misjiwitoelo ma naprawdę poczucie misji
Dobra, teraz dajmy się wytłumaczyc Andy'emu. Może byc tak że z jego kompa korzysta np. jego współlokator który ma własny profil

A tak na serio: nikogo oceniac nie będę ale jeśli to prawda to bardzo nieładnie. Należy się kara... na 5minut do kąta i zero dobranocek.

Pozdrawiam
Po prostu wziaść, oprzeć o ścianę, przelizać,
uśmiechnąć się i powiedzieć:
"Nie mogłem sie powstrzymać".
Quote selected text

stare 08.11.2009, 02:39
nonie nonie jest nieaktywny
Zasłużony

nonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczem
Robienie sobie sztucznego DHV to imo brak DHV z jakiejkolwiek strony. To takie szukanie na siłę aprobaty za pomocą fałszywej osoby... Dla mnie to szukanie poklasku na siłę. Czy nie lepiej być elitą? Nie lepiej być dla "nielicznych"? To takie spieniężanie całej naszej pasji jaką jest uwodzenie. Jak mnie to wk...ia. Branie za to kasy, nie mówię, że to złe, każdy "rąbie drewno jak umie", ale nie na siłę.

Na siłę to się można wysmarkać co spowoduje poważny krwotok - interpretację pozostawiam wam.

Zresztą, to nie temat dla mnie. Mnie nie interesują szkoły uwodzenia, najlepsza nauka to praktykowanie

Pozdrawiam,
nonie
Quote selected text

stare 08.11.2009, 02:45
Andy Andy jest nieaktywny
Oczekujący weryfikację

Andy nie ma jeszcze żadnej reputacji
hehehehehehe
Myckę zdejmuję przed Remotem :-)
Moje forum i pozbawiony zostaje dostępu
Przedszkole to chyba tyle co mam do powiedzenia.

Remote Twoja władza jest potężna na forum. Ciekawe jak długo?
Mam nadzieję, że znasz ustawę o ochronie korespondencji i znasz skutki jej ujawnienia bez mojej zgody?
Skopiowałem już tego posta i wysłałem do prawnika.

ps. popracuj na poprawnością pisowni w języku polskim, bo widać braki, ale to pewnie nerwy po Twoim totalnie nieudanym poście o książce i głupotach w nim opisywanych o prawach i okładce.
Quote selected text

stare 08.11.2009, 04:24
crazy crazy jest nieaktywny
Ciekawski

crazy nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika crazy
ale macie świadomosć chłopaki ze to tylko takie przesunięcie ???

że dopuki będize popyt, dopuki ludize będą latac na szkolenia zamiast działąć w polu, to jednego pajaca będzie zatepowął inny ???

Nastepn nieśmiały PUA guru już będzie wiedział i bedize pisał z róznych IP. Ot cała nauka....
Quote selected text

stare 08.11.2009, 08:28
Remote Remote jest nieaktywny
Don Corleone Troll Killer

Remote chce być naprawdę pomocnyRemote chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Remote
Andy Zobacz post
Myckę zdejmuję przed Remotem :-)
Miło mi, że mimo tego incydentu, nadal masz do mnie szacunek.

Andy Zobacz post
ps. popracuj na poprawnością pisowni w języku polskim, bo widać braki, ale to pewnie nerwy po Twoim totalnie nieudanym poście o książce i głupotach w nim opisywanych o prawach i okładce.
Ciesze się, że mam braki i także, że prę do przodu - nie na siłę. Stanowczo, aczkolwiek uczciwie.
Ponadto, braki - może to nadmiar alkoholu - kto wie..? Jedynie osoby z którymi przedyskutowałem sprawę.

btw: Tak reaguje osoba inteligentna?

Andy Zobacz post
Skopiowałem już tego posta i wysłałem do prawnika.
Ja zrobiłem to, co do mnie należało jako administrator.
Ty zrób to, co do Ciebie należy jako biznesmen. Pomogę Ci: Art. 267 § 1 KK i nie mam nic wspólnego z Mediami.

Mam także maila od "F" z dopiskiem, że otrzymałem maila z uprzejmości udostępnienia mojego adresu przez Andy'iego. Mój email został bezprawnie wykorzystany. Merlin tłumaczył mi, że jest to zgodne z prawem, gdyż mail nie jest daną osobową. Jednakże, nie wiem czy Wam wiadomo, lecz jeśli:
Adres poczty elektronicznej bez żadnych dodatkowych informacji umożliwiających ustalenie tożsamości osoby, co do zasady nie stanowi danej osobowej (...). Natomiast w wyjątkowych przypadkach, jeżeli elementy treści adresu poczty elektronicznej pozwalają bez nadmiernych kosztów, czasu lub działań na ustalenie na ich podstawie tożsamości danej osoby, można uznać go za daną osobową.

Adres e-mail będzie więc daną jeśli zawiera np. imię i nazwisko lub więcej danych np. jan.kowalski@jakasfirma.pl. Nie będzie natomiast daną osobową adres razdwatrzy@popularnyportal.pl.

-
Biorąc powyższe pod uwagę, należy stwierdzić, że administrator danych powinien m.in. zastosować takie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności powinien zabezpieczyć dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem (art. 36 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych). Zaistniała sytuacja – polegająca na ujawnieniu danych osobowych nieuprawnionym do tego osobom – nie powinna mieć miejsca – podsumowała przedstawicielka GIODO.
Mój mail posiada takie dane (i pewnie znajdzie się także inny). Dalej szukasz szarpaczki?

Andy Zobacz post
Remote Twoja władza jest potężna na forum. Ciekawe jak długo?
Władza i wiedza. Zapoznaj się proszę z regulaminem:

2.2 Zabronione jest posiadanie więcej niż jednego konta Użytkownika w obrębie Forum, bez wyraźnej zgody członka grupy Masters. W przypadku wykrycia przez administrację posiadania kilku kont, Użytkownik musi zdecydować przy którym koncie pozostaje, a które z nich usunąć. W razie braku decyzji w wyznaczonym terminie, usunięte zostaną wszystkie konta Użytkownika.
  1. Jak widać egzekwuję jedynie regulamin. Więc, które konto ma zostać usunięte? Czekam do wtorku 10.11.2009r.
  2. Zanim post ujrzał światło dzienne, nie posiadałeś praw administratora, więc możesz czuć się jako user - nie "Masters".
  3. Jeśli było to uzgodnione z Merlinem, to także nie poprawia ogólnego wizerunku.

I na koniec:

Z dedykacją 1:35 min.

PS. Utratą praw administratora na forum będzie pieczęcią komercjalizacji świata PUA. Że nie liczy się prawda, tylko fikcja - nikomu wizerunku to nie poprawi. Jednakże nadal będę robił to, co do mnie należy. Wyciągnę wszystkie brudy, które zawisną nad Społecznością. Nikt mi tego nie zabroni. Nawet...

"C'est la vie", tak to idzie..
~ Remote

Prawdziwym mężczyzną jest się wtedy, kiedy jest się w stanie wytrzymać z jedną partnerką...
~ Jan Nowicki (aktor)
Quote selected text

stare 08.11.2009, 09:47
tupak tupak jest nieaktywny
Użytkownik

tupak to prawdziwy filantroptupak to prawdziwy filantroptupak to prawdziwy filantrop
Wielkie LOL

Kolejny most spalony przez Andy'ego. Brawo.

Moje 3 grosze - to już recydywa. Notoryczność Andy'ego we włażeniu na odciski jest zastanawiająca...

Ludzie którzy kupili NLS od Batki, ze wzgledu na nierzetelność Andy'ego - wywalili banner AU ze swojej strony głównej

Za łamanie prawa w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i pochodnych, wysłałem Andy'emu i Maćkowi Czekajowi przedsądowe wezwanie do zaprzestania tych praktyk.
Po dobroci się nie dało, na moją wstępną prośbę Andy odpowiadał tylko obelgami.

Teraz to... Ciekawe co jeszcze. Chyba będę kibicował Andy'emu w tej konkurencji - ilość spalonych mostów w jak najkrótszym czasie

Pozdrawiam
Tupak
Balls Revolution - Uwodzenie zaczyna się od mentalności.
Quote selected text

stare 08.11.2009, 10:57
Andy Andy jest nieaktywny
Oczekujący weryfikację

Andy nie ma jeszcze żadnej reputacji
tupak Zobacz post
Wielkie LOL

Ludzie którzy kupili NLS od Batki, ze wzgledu na nierzetelność Andy'ego - wywalili banner AU ze swojej strony głównej
Tupak buhahaha
Zapomniałeś dodać, że wyleciałeś z NLS i AU za podbieranie na lewo klientów i reklamowanie WL oraz kopiowanie skryptów Batki ze szkoleń. Zapomniałeś już?

I nie manipuluj informacją. Na NLS-ie nie prowadzimy praktyki już od 2 lat, a baner zdjęty został 2 tygodnie temu po przejęciu NLS przez nową osobę, która zajmuje się reanimacją szkoleń na terenie różnych miast Polski.
Ja dostałem propozycję przejęcia szkoleń NLS, ale nie zdecydowałem się na to.
Twoja sensacja zatem to zwykłe szmacenie, ale tak robiłeś już nie raz, więc lepiej zajmij się swoją stroną ze szkoleniami.
A.

Remote nie będę więcej z Tobą dyskutował, bo nie mam szans z informatykiem, który administruje forum i może robić co chce z informacją i dostępami oraz może pisać i wklejać, czy interpretować według "widzi mi się"

Po pierwsze
1) JA nie złamałem żadnego regulaminu i nie mam zamiaru nikomu się tłumaczyć

2) Po drugie nie mam w umowie o połączonych forach wzmianki o tym, że JESTEŚ uprawniony do zmian dostępów.

3) Nie wiem o co chodzi z tym e-mailem. Dla informacji wszystkich użytkowników, bo może o tym nie wiedzą i dla Ciebie Remote, bo ty stawiałeś forum:
Jestem współwłaścicielem tego forum i e-maile z bazy forum mogą być przeze mnie wykorzystywane zgodnie z prawem, gdybyś o tym nie wiedział.
Osoby, które nie chcą otrzymywać e-maili wypisują się z listy i problem z głowy.

Ja czekam do poniedziałku na wyjaśnienia od Merlina.

Poza tym Remot usuń proszę baner Akademii z prawego rogu forum i nasze opisy z zakładek trenerów.

Mam nadzieję, że to cię zadowoli. Po tym jak zrezygnowaliśmy z organizacji zlotów ograniczymy też wykorzystywanie marki AU do prowadzenia tego forum.
Baw się dobrze i wymyślaj dalej sensacje.

ANDY

REMOTE napisałeś, że pod wpływem alkoholu piszesz posty. To wiele mówi o autorze. Proponuję dyskutować na forum w ważnych kwestiach na trzeźwo-tak na przyszłość.
Pozdro
ANDY
Quote selected text

stare 08.11.2009, 11:40
tupak tupak jest nieaktywny
Użytkownik

tupak to prawdziwy filantroptupak to prawdziwy filantroptupak to prawdziwy filantrop
Andy Zobacz post
Tupak buhahaha
Zapomniałeś dodać, że wyleciałeś z NLS i AU za podbieranie na lewo klientów i reklamowanie WL oraz kopiowanie skryptów Batki ze szkoleń. Zapomniałeś już?

I nie manipuluj informacją. Na NLS-ie nie prowadzimy praktyki już od 2 lat, a baner zdjęty został 2 tygodnie temu po przejęciu NLS przez nową osobę, która zajmuje się reanimacją szkoleń na terenie różnych miast Polski.
Ja dostałem propozycję przejęcia szkoleń NLS, ale nie zdecydowałem się na to.
Twoja sensacja zatem to zwykłe szmacenie, ale tak robiłeś już nie raz, więc lepiej zajmij się swoją stroną ze szkoleniami.
A.
Szanowny Andy

Poziom Twojej wypowiedzi świadczy sam za siebie, więc niestety - nie licz na to że będę z Tobą dyskutował.
Proszę tylko Ciebie o nie wstawianie kłamstw. Znam Zbyszka Nikiela osobiście i od niego bezpośrednio dowiedziałem się dlaczego już nie ma Ciebie na NLS.

Pozdrawiam
Tupak
Balls Revolution - Uwodzenie zaczyna się od mentalności.
Quote selected text

stare 08.11.2009, 11:45
LowRider kobieta (female) LowRider jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

LowRider nie ma jeszcze żadnej reputacji
Andy Zobacz post
Mam nadzieję, że znasz ustawę o ochronie korespondencji i znasz skutki jej ujawnienia bez mojej zgody?
Na pewno nie zna i Ty także jej nie znasz bo nie ma czegoś takiego jak ustawa o ochronie korespondencji.
Quote selected text

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania