Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
| Ankieta: Usunąć, czy zostawić? | |||
| Zostawić. |
|
38 | 74.51% |
| Usunąć. |
|
13 | 25.49% |
| Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
![]() Każdy zaciska zęby dla pieniędzy, a jak interes się kończy, to wyciągane są brudy... Po co? Pozdro, ~ Remote |
|
|
|
Rozmawiałem telefonicznie z Maćkiem i po prostu pojawiło się nieporozumienie. Smutno mu się zrobiło z powodu prowadzenia przeze mnie chodzenia po szkle, ale była to realizacja obietnic, które ciągnęły się od drugiego zlotu, a nie nawiązanie do jego hipnozy.
Myślał, że ściągnąłem jego pomysł na bloga, ale jako strona (bez treści i mojego opisu) stał już mniej więcej od przełomu lipca i sierpnia. Ponadto nie wiedział, że mój materiał o rozmawianiu z kobietami jest praktycznie autorski i absolutnie nic od niego nie ściągnąłem. ![]() Wyjaśniliśmy sobie i jest ok. Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Skończmy już ten temat bo szkoda czasu. Jak już wcześniej pisałam kto co miał sobie wyjaśnić zapewne już wyjaśnił. Czekam na relacje ze zlotu. Na nieszczęście tylko słyszałam( bo osobiście nie mogłam być),że było super Co by Fate dodać otuchy wiele osób liczyło na twój wykład bo ostatnio w Warszawie pokazałeś klasę.
pozdrawiam cieplo
uciecha |
|
|
|
Remote - nie zaciskanie zębów, tylko na raz zbiegło się kilka rzeczy co w było dla mnie co najmniej dziwne. Doceniam telefon Merlina. Jest ok. Telefonicznie sobie wyjaśniliśmy.
Dziękuję Uciecha. Miałem już kolejny nowy pomysł w głowie. Coś co ostatnio w wakacje testowałem do mojej książki. Chodziło o zarządzanie relacjami na dużą skalę (ale nie chodzi o networking), co przekłada się na Life Style. Wykładu nie było, więc będzie to tajemnica która pojawi się w mojej kolejnej książce Spodobało mi się to pisanie
Żyj pasjami, żyj przygodą...
|
|
|
|
A ja powiem że szkoda. Szkoda bo w jednym miejscu miałem mnóstwo osób z ogromną wiedzą i motywacją. A teraz będę miał mniej.
I to tle co może szary użytkownik dodać w temacie.
You know what I really want in a girl? Me!
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|