Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
WITAJCIE! PRZEKAZUJĘ WAM WIADOMOŚĆ OD ELWISA... ![]() Witaj, Myślę że mam dla Ciebie wyjątkowe zaproszenie… Wszystko zależy jednak od tego, czy jesteś mężczyzną, który pragnie wyciskać ze swojego życia jak najwięcej. Takim, który chce sięgać po to co najlepsze, otaczać się tym co piękne, przeżywać to co niezapomniane. Facetem, który zdecydował, że będzie zdobywał najpiękniejsze kobiety, cieszył się takim życiem seksualnym jakie sobie wymarzy, rozwijał się w tempie przekraczającym wszelkie wyobrażenia. Jesteś takim mężczyzną? A może chcesz być? Jeżeli tak, to bardzo możliwe, że trafiłeś już na ścieżkę uwodzenia. Postanowiłeś znaleźć sposób na uwodzenie właśnie tych kobiet, które naprawdę Cię interesują. Może twoja przygoda z podrywem dopiero się zaczyna, a może trwa już ładnych parę lat. Gdziekolwiek na swojej drodze przemiany w pożądanego przez piękne kobiety mężczyznę byś nie był zapewne zdajesz już sobie sprawę, że teksty, techniki i nawet najbardziej wymyślne metody na podryw to nie wszystko… Aby zdobywać najpiękniejsze, najbardziej olśniewające kobiety, czuć się kompletnym facetem z krwi, mięska i kości potrzebujesz solidnego fundamentu jakim jest spójna, wewnętrzna postawa, zdrowe przekonania na temat uwodzenia i kobiet, pewność swoich działań i wiara w osiąganie sukcesów z kobietami swoich marzeń. To wszystko to właśnie tzw. – „inner game” czyli w naszym języku „gra wewnętrzna” Bo prawdziwa gra, zaczyna się od wewnętrznej gry! W pełni tego świadom mam wielką przyjemność zaprosić Cię na pierwszą taką: „Inner Game Conference” - czyli konferencję o niezbędnej postawie psychicznej w uwodzeniu. 12. XII. 2009. do Warszawy To unikalne wydarzenie ma na celu zgromadzić najlepszych specjalistów w temacie transformacji myślenia, budowania pewności i wewnętrznej siły, po prostu mentalnego kopa w tyłek! Czyli wszystkiego co pozwoli Ci stanąć przed piękną kobietą bez strachu i uwieźć ją w sposób jaki sobie wymarzysz. W ciągu całego dnia stanie przed tobą czterech charyzmatycznych wykładowców: Merlin – Jeden z ojców założycieli i wciąż niestrudzony pasterz ogólno rozwojowej społeczności SeduceYourLife. Główny organizator historycznych i kultowych już zlotów uwodzicieli P.E.N.I.S., których liczba doszła już do VI, a każdy zgromadził po kilkadziesiąt osób. Merlin to także twórca dwóch edycji wyjątkowych szkoleń Alpha Male Arts, wchodzących dużo głębiej w sferę męskości niż tylko kwestie bycia dobrym uwodzicielem. To również autor serii 5 szkoleń jednodniowych obejmujących tematykę od prostego podrywania po budowę magicznych związków, prowadzonych w największych miastach naszego kraju. To nie trener – to prawdziwy przewodnik. http://seduceyourlife.com/ Tupak– Człowiek legenda. Jeden z pierwszych polskich PUA. Siedzący w temacie uwodzenie dość długo aby stać się nie tylko genialnym graczem ale i bardzo skutecznym nauczycielem wenusjańskiej sztuki. Przez niektórych określany wręcz jako life coach, prowadzi od lat elitarne, indywidualne szkolenia. Jako pierwszy postawił tak wielki nacisk właśnie na przemianę swojego myślenia i odpowiednie poukładanie wnętrza dla osiągania sukcesów z kobietami. Przed większym audytorium widziany ostatnio na imprezie POSU w 2007 r. Obecnie pochłonięty rewolucyjnym projektem „ballsrevolution” http://www.ballsrevolution.pl/ Vekan – Niesamowicie ambitny mężczyzna, który rozpoczynając swoja przygodę od NLP bardzo szybko trafił na uwodzenie. Po kilku latach intensywnego rozwoju został wybrany do programu instruktorskiego amerykańskiego guru uwodzenia Mehow’a. Kończąc po roku intensywne szkolenie został oficjalnie jednym z dwóch przedstawicieli i instruktorów Mehow.tv w Polsce. Analityczny umysł, godny zazdrości upór i ogromne doświadczenie sprawiły, że tematy takie jak „inner game” nie mają dziś przed nim żadnych tajemnic. http://www.mehow.tv/ Feniks – Mężczyzna znany ze swej konkretności. Jest facetem więc chce uprawiać seks i jest z tego tytułu bardzo szczęśliwy. Jeśli lubisz być przyjaciółką kobiet to o uwodzeniu z nim nie porozmawiasz, jeśli chcesz dzielić z nimi swoje łoże to zaczniesz go słuchać z zapartym tchem. Feniks to polski specjalista od ONS czyli uprawiania seksu z kobietą jeszcze tego samego wieczoru kiedy nastąpiło poznanie ( często w tej samej godzinie), bez ściem i owijania w bawełnę bazując na czystej seksualnej energii. To pomysłodawca i realizator kultowego już „Projektu Wrocław” a także autor sekssellerów „Uwodzenie dotykiem” i „Szybki seks w pigułce”. http://www.feniks-uwodzenie.pl/ Prowadzący to ludzie, którzy non stop uwodzą, szkolą i rozwijają się w swojej dziedzinie. Dlatego też nie przegap okazji aby się z nimi spotkać, poczuć ich pasję, wchłonąć ich wiedzę i wznieść swoje uwodzenie na wyżyny satysfakcji. Warszawa, stolica polskiego uwodzenia, miasto najlepszych w kraju klubów będzie idealnym miejscem do takiej metamorfozy, idealnym do tego, abyś od razu mógł zastosować w praktyce wszystko to co wchłonąłeś tego dnia, doświadczając tych wszystkich elektryzujących momentów w towarzystwie seksownych kobiet. Tematami wykładów będą: Merlin - Twoja Metoda Uwodzenia, czyli jak odkryć w sobie to, kim jesteś na prawdę i zacząć tym emanować? Tupak – To co przeszkadza w osiągnięciu spójności – role społeczne oraz ego. Vekan - Jak podołać najtrudniejszym wyzwaniom i cieszyć się każdym dniem przez resztę życia? Feniks - Zaakceptuj swoją seksualność, czyli jak zdobyć nastawienie do uwodzenia, które zwiększy ilość i jakość Twoich kontaktów seksualnych z kobietami. Cena uczestnictwa to jedyne 190 PLN!!! Zapisując się do 4 grudnia. Po tym terminie cena wzrasta do 250 PLN. Warunkiem rezerwacji miejsca na konferencji jest wpłata 50 PLN. Ostateczne zapisy trwają do 10 grudnia. Nie przegap takiej okazji, zapisz się teraz! Konferencja już 12 grudnia więc czasu zostało niewiele! Mamy tylko 50 miejsc… Swoje zgłoszenie wyślij na adres: konferencja.inner.game@gmail.com W temacie wiadomości napisz: konferencja W treści umieść swoje imię, nazwisko i numer kontaktowy. Otrzymasz od nas e-mail zwrotny z danymi do wpłaty oraz resztą niezbędnych informacji. To jednak jeszcze nie wszystko!!! Będziesz miał niepowtarzalną okazję wziąć udział w promocyjnych, wieczornych coachingach oferowanych przez wykładowców. To niepowtarzalna szansa aby rozwinąć się pod okiem najlepszych nauczycieli i szybciej niż marzyłeś zapełnić swoje życie kobietami twoich snów. Chcesz dokonać rewolucji w swoim podejściu do bycia mężczyzną? Pisz do wykładowców: Merlin - merlin@seduceyourlife.com Tupak - tupak@ballsrevolution.pl Feniks - feniks.pua@gmail.com Nie czekaj! Zgłoś się już teraz. Konferencja już 12. grudnia!!! Pamiętaj! Zniżka 190 PLN tylko do 4 grudnia. Swoje zgłoszenie wyślij na adres: konferencja.inner.game@gmail.com W temacie wiadomości napisz: konferencja W treści umieść swoje imię, nazwisko i numer kontaktowy. Otrzymasz od nas e-mail zwrotny z danymi do wpłaty oraz resztą niezbędnych informacji W razie pytań pisz na adres: konferencja.inner.game@gmail.com w temacie wpisując: „pytanie” Lub zadzwoń: 667*311*051 Pomożemy Ci znaleźć dojazd i udzielimy wszelkich pomocnych informacji. Pozdrawiamy! Luke.p ( elwis) & Moody P.S: Kilka słów o nas, żebyś nie pomyślał, że jesteśmy znudzonymi, pryszczatymi gimnazjalistami ![]() Na uwodzenie trafiliśmy już trzy lata temu. Zapoznając się ze wszystkimi większymi szkołami i metodami, sprawdzaliśmy wszystko w polu. Zdobyte przez lata doświadczenie i dobra znajomość sytuacji w „społeczności” pomogła nam odpowiednio dobrać świetnych nauczycieli do zgłębianego temu kwestii psychiki w uwodzeniu. Wszystkich wykładowców znamy osobiście i możemy za nich poręczyć, bez cienia wątpliwości stwierdzając, że to wybitni szkoleniowcy! Do zobaczenia w Warszawie! ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Interesujące.
Pierwsze szkolenie, na które uważam że warto pójść. Zdecydowanie brakuje wiecie kogo. Jest szansa żeby zwerbować TEGO faceta? |
|
|
|
LowRider - to do Elwisa, jego toć cała inicjatywa.
![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Nie znam więc nie mam zdania czy powyższy jest specem od inner game.
Zainteresowany już wie o kogo chodzi. |
|
|
|
A teraz kilka świeżych informacji:
Konferencja odbędzie się w hotelu MDM. To zaledwie dwa przystanki tramwajem od ścisłego centrum Warszawy!!! Wykłady potrwają od godziny 9 do 15. 30 Z półgodzinną przerwą w samo południe Zbieramy się jednak już od godziny 8. 30 aby dokonać niezbędnej identyfikacji. Nie spóźnij się!!! Mamy również niespodziankę! Wszystkich uczestników konferencji, którzy nie biorą udziału w coachingach, my organizatorzy, zapraszamy na wspólną zabawę do jednego z Warszawskich klubów! To nie będzie szkolenie, raczej wspólne przećwiczenie tego czego nauczcie się podczas wykładów. Zapraszamy! Jest tyle kobiet a tak mało czasu : ) Jeśli jeszcze się nie zapisałeś, to zrób to teraz! Cena uczestnictwa to jedyne 190 PLN!!! Zapisując się do 4 grudnia. Po tym terminie cena wzrasta do 250 PLN. Swoje zgłoszenie wyślij na adres: konferencja.inner.game@gmail.com W temacie wiadomości napisz: konferencja W treści umieść swoje imię, nazwisko i numer kontaktowy. Otrzymasz od nas e-mail zwrotny z danymi do wpłaty oraz resztą niezbędnych informacji. W razie pytań pisz na adres: konferencja.inner.game@gmail.com w temacie wpisując: „pytanie” Lub zadzwoń: 667 311 051 Pozdrawiamy! Luke.p & Moody |
|
|
|
![]() Lecz co się odwlecze, to nie uciecze.. Może następnym razem.. ![]() Pozdro, ~ Remote |
|
|
|
Będą w sprzedaży płytki z konferencji ?!
"No, maleńka, przestańmy rozmawiać o mnie, porozmawiajmy o tobie.., co sądzisz o mnie?" Johnny Bravo
"Kolejny wspanialy dzien w raju!!! Ahahahahahahahhaha Swiat jest moj!!!!" Richard Bandler |
|
|
|
Było świetnie. Z uwagą wysłuchałem trzech kolejnych wystąpień (co o czymś świadczy, bo byłem po jednej godzinie snu...
). Jedne z lepszych wykładów jakie słyszałem - jak zwykle, połowa ich wartości płynęła po prostu z oglądania tego jak zachowują się tak zadowoleni z życia goście jak Tupak, Vekan czy Merlin.Sporo wyniosłem zwłaszcza z wykładu Vekana (już zdążyłem zastosować dzisiaj rano radę pt. "Po przebudzeniu ubierz się i idź na dwór." Czy aby na pewno w grudniu też należy to stosować?? Zimno!! ). Bardzo fajny, pozytywny gość, z którym nie miałem wcześniej okazji dłużej rozmawiać. Dużo ciekawych pomysłów i ćwiczeń do wykonania (właśnie spisuję notatki z telefonu).Wystąpienie Tupaka również było bardzo ciekawe, choć tu większość informacji przeczytałem już wcześniej na jego stronie. Wiem za to, że wielu osobom, ten wykład podobał się najbardziej. Fajny gość. Co zabawne, ponad rok temu chciałem iść do niego na szkolenie (wysłałem nawet maila zgłoszeniowego), ale Tupak był już od tygodnia w Dubaju i sprawa się rozmyła. Poszedłem przez to trochę inną drogą (słynny P.E.N.I.S. w Krakowie itd.) ;] Merlin prezentował bardzo, bardzo cenny koncept - aczkolwiek już mi wcześniej znany (z innych jego wystąpień, z książki T.Robbinsa). Jestem pewien, że wiele osób dużo skorzystało z wykładu! Trójkąt: wartości - przekonania - reguły, to absolutna podstawa trwałych zmian w życiu. Wykładu Feniksa niestety już nie słyszałem, bo pognałem na urodziny rodzicielki. Słyszałem, że prosty i do rzeczy. A i na imprezę niestety nie dotarłem, bo powrocie zaliczyłem autentyczny zgon. (zdarza się najlepszym )Cieszę się, że byłem. Usłyszałem parę cennych rzeczy, zobaczyłem starych znajomych (szkoda, że z Merlinem nie miałem czasu więcej pogadać! a Synkowi uciekłem ) i poznałem paru ciekawych gości (tak, tak - male number close ).
O uwodzeniu:http://maciejrajk.eu/co-powinni-mezc...c-o-kobietach/
Moje mające mało wspólnego z PUA ksiażki: http://www.lideria.pl/Maciej-Rajk/sk...=Maciej%20Rajk |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|