Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Cześć, witam wszystkich na forum i pytam, czy przypadkiem nie zabiera się ktoś z Wrocławia i nie ma wolnego miejsca, chętnie dołączę.
gg 9970116, pisać jak niedostępny tel 505821499, tyrknąć lub zostawić smsa, na pewno oddzwonię Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
Osz kurde, jutro o tej porze będę mijał znak z napisem: "Szczecin".
![]() Pozdrówki, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Ja jutro jadę pociągiem z Wrocławia do Poznania o godzinie 9:30,
a następnie z Poznania do Szczecina o godzinie 12:38. Jak ktoś jedzie tymi samymi pociągami i chce się wcześniej poznać, to mój numer: 698 529 214 Pozdrawiam, Niqu. |
|
|
|
Informacja o waszym zlocie trafiła do mnie poprzez inne forum i muszę przyznać, że lekko mnie zainteresowało to forum. Tak więc witam wszystkich cieplutko
spróbuję się jakoś zadomowić.
|
|
|
|
Witamy, Wielorybek!
Czuj się jak u siebie w domu. ![]() Przy okazji: temat zamykam, wszelkie wrażenia ze Zlotu proszę publikować tutaj. ![]() http://forum.seduceyourlife.com/showthread.php?p=19765 Pozdrawiam, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|