Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
UWAGA: Teraz jednodniówki nie tylko w Warszawie, ale także we Wrocławiu i Trójmieście! ![]() Więcej informacji poniżej... UWAGA: Zmiana terminu Związków Magicznych we Wrocławiu. Z powodu Zlotu przesuwamy termin szkolenia Związki Magiczne z 7.XI na 14.XI. Kochani! Ostatnimi czasy pojawił się pewien koncept... Ale od początku. Wielu z Was chce się rozwijać. Wielu z Was chce się uczyć. Wielu z Was chce zdobywać nową wiedzę i nowe umiejętności. Jest jednakże coś, co część z Was blokuje. I to jest brak możliwości wzięcia udziału w pełnych, weekendowych szkoleniach. Część z Was studiuje lub stawia pierwsze kroki na swojej ścieżce kariery. Postanowiliśmy zatem dać Wam możliwość rozwoju. Możecie teraz stopniowo rozwijać się i uczestniczyć w 5 różnych szkoleniach. Każde z nich, aby obniżyć spore dodatkowe koszty uczestnictwa, jest jednodniowe i obejmuje oddzielny temat. Zarówno osoby początkujące będę mogły wiele dla siebie znaleźć, jak i Ci, którzy chcą zwiększyć i poprawić jakość domknięć. W sumie, 5 dni szkolenia otrzymujecie za regularną cenę 3 dni. Koszty można rozbić zamawiając uczestnictwo w każdym szkoleniu z osobna. Oczywiście istnieje możliwość zapisania się na wszystkie pięć szkoleń i dodatkowo zaoszczędzenia w ten sposób 20%! Zatem począwszy od nowego roku wprowadzamy ten nowy program. Jest on skierowany głównie do osób, które:
Oto reguły szkolenia:
Każde szkolenie opisałem na dwa sposoby: w pierwszym, przystępnym językiem dla każdego, w drugim, stosując akronimy i opisy technik, praw, teorii i narzędzi, które będą omawiane - to dla tych, którzy już trochę liznęli tematu. Jeśli jakiś temat pojawia się dwa lub trzy razy, to dlatego, że na każdym kolejnym szkoleniu będzie poruszany w coraz to bardziej zaawansowany sposób... Np. pocałunek będzie poruszany zarówno pod kątem rozbudzania w kobiecie pragnienia, pod kątem doprowadzania do pocałunku oraz opisywane będą różne ciekawe tricki i zabawy związane z pocałunkiem. (Generalnie trzy pierwsze szkolenia obejmują według modelu M3 kolejno fazy A1-C2, A2-S1, C2-S3, choć rozgraniczenie jest dość trudne - wszystkie te techniki się zazębiają...)Oto grafik na ten rok (kolejne daty oznaczają Warszawę, Wrocław i Trójmiasto): 24.I, 14.III, 28.III - Uwodzenie Nieograniczone Czyli jak przełamać bariery i uwodzić kobiety, których naprawdę pragniesz i chcesz z nimi być na wiele różnych sposobów!Jeśli zadawałeś sobie kiedykolwiek któreś z poniższych pytań...
21.III, 9.V, 23.V - Rockstar ...czyli jak stworzyć i zbudować wizerunek oraz tożsamość Gwiazdora i stać się najbardziej pożądanym charakterem w pracy, na studiach, wśród przyjaciół, a przede wszystkim wśród kobiet!Jeśli zadawałeś sobie kiedykolwiek któreś z poniższych pytań...
16.V, 11.VII, 18.VII - Seksualny Mag ...czyli sztuka budowania seksualnego komfortu, przekraczania wszelkich granic, a także wyjątkowe techniki, aby cieszyć się najbardziej zmysłowym i erotycznym seksem, jaki tylko możesz sobie wyobrazić!Jeśli zadawałeś sobie kiedykolwiek któreś z poniższych pytań...
26. IX, 12.IX, 19.IX - Alpha Maleness ...czyli jak budować i rozwijać w sobie to, kim zawsze chciałeś być, zapominając o byciu robotem, czy postępowaniu według jakichkolwiek schematów - pełna spontaniczność i magia!Jeśli zadawałeś sobie kiedykolwiek któreś z poniższych pytań...
28.XI, 14.XI, 21.XI - Związki Magiczne ...czyli jak od uwodzenia przejść na wyższy poziom związku, w którym obie strony są zadowolone i dopełniają się w każdy możliwy sposób! (Oczywiście dla tych, którzy są w związkach, i dla tych, którzy bywają. )Jeśli zadawałeś sobie kiedykolwiek któreś z poniższych pytań...
Gdzie, kiedy i za ile? Wszystkie szkolenia odbywają się w ścisłym centrum Warszawy, kilkaset metrów od Dworca PKP i Pałacu Kultury i Nauki.Szkolenia mają miejsce od godziny 10 do 18. Terminy szkoleń i zapisów. Dla przypomnienia: Warszawa: 24.I - Uwodzenie Nieograniczone (zapisy do 20.I - liczy się data wpłaty) 21.III - Rockstar (zapisy do 17.III - liczy się data wpłaty) 16.V - Seksualny Mag (zapisy do 12.V - liczy się data wpłaty) 26. IX - Alpha Maleness (zapisy do 22.IX - liczy się data wpłaty) 28.XI - Związki Magiczne (zapisy do 24.XI - liczy się data wpłaty) Wrocław: 14.III - Uwodzenie Nieograniczone (zapisy do 10.III - liczy się data wpłaty) 9.V - Rockstar (zapisy do 5.V - liczy się data wpłaty) 11.VII - Seksualny Mag (zapisy do 7.VII - liczy się data wpłaty) 12. IX - Alpha Maleness (zapisy do 8.IX - liczy się data wpłaty) 14.XI - Związki Magiczne (zapisy do 10.XI - liczy się data wpłaty) Trójmiasto: 28.III - Uwodzenie Nieograniczone (zapisy do 24.III - liczy się data wpłaty) 23.V - Rockstar (zapisy do 19.V - liczy się data wpłaty) 18.VII - Seksualny Mag (zapisy do 14.VII - liczy się data wpłaty) 29. IX - Alpha Maleness (zapisy do 25.IX - liczy się data wpłaty) 21.XI - Związki Magiczne (zapisy do 17.XI - liczy się data wpłaty) Uczestnictwo w wybranych szkoleniach. Uczestnictwo w jednym szkoleniu kosztuje.... tylko 270 zł. Mówi samo za siebie, prawda? Tyle to każdy, nawet najbiedniejszy student może co dwa miesiące odłożyć.Coaching. Doszliśmy również do wniosku, że warto dać szansę tym, którzy będą chcieli zostać na noc w Warszawie, aby mogli skorzystać z naszego coachingu.Zatem jest również opcja skorzystania z dodatkowych zajęć praktycznych wieczorem. Obejmą one indywidualne konsultacje, praktykę w klubach i pubach i umożliwią swobodną rozmowę z uczestnikami. Koszt to 150 zł. za cały wieczór, przewidujemy nie więcej jak 3 os. na jednego trenera. Tutaj ilość miejsc jest jeszcze bardziej ograniczona, z przyczyn technicznych. Uczestnictwo we wszystkich szkoleniach. Oczywiście istnieje możliwość uczestnictwa w szkoleniach po niższej cenie. Jeśli zdecydujesz się wziąć udział we wszystkich pięciu szkoleniach, dostaniesz 20% zniżki! Oznacza to jedno szkolenie w prezencie, czyli 270 zł. więcej w Twojej kieszeni. Całościowy koszt za pięć dni szkoleń to 1080 zł. Jak się zgłosić? To bardzo proste.(Oczywiście jak zwykle zapewniamy pełną anonimowość. Inni uczestnicy poznają jedynie Twój pseudonim i miejscowość.) 1. Wyślij e-mail na adres: merlin(na)seduceyourlife.com (anty-spam: zamień "(na)" na znak "@") o temacie: "Zgłoszenie jednodniówki - nazwa miasta" i podając w treści:
2. Dokonaj wpłaty na konto... Kaizen University Maciej Moroz Alior Bank 20 2490 0005 0000 4500 2694 3514 Tytułem: Szkolenie jednodniowe, Twoje imię, nazwisko i nick oraz e-mail, z którego zostało wysłane zgłoszenie. ...w wysokości: 1 szkolenie - 270 zł. 2 szkolenia - 540 zł. 3 szkolenia - 810 zł. 4 lub 5 szkoleń - 1080 zł. (Dolicz do tego 150 zł. za każdy wieczór, jeśli zamawiasz coaching.) A w razie pytań? Oczywiście istnieje pełna swoboda kontaktu ze mną. W razie jakichkolwiek pytań, naprawdę, śmiało kontaktujcie się ze mną:E-mail: merlin(na)seduceyourlife.com (anty-spam: zamień "(na)" na znak "@") Gadu-Gadu: 887012 Komórka: 0 502 56 86 26 Ilość miejsc, szczególnie na coaching, jest ŚĆIŚLE OGRANICZONA! Mamy ich dosłownie tylko kilka, Ci co byli w Warszawie potwierdzą. Ściskam ciepło, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!Ostatnio edytowane przez Merlin ; 29.09.2009 o 18:51 |
|
|
|
no jest ciekaw co tam nowego przyjacielu wymyślileś
![]() napewno się pojawie ![]() swoją drogą kto jeszcze się wybiera? zwłaszcza ze znanych mi twarzyczek ...wieczorem znow jakis warszawski klub bedzie nasz ![]() p.s.s przydalby mi sie nocleg
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
|
|
|
|
Update: 4 miejsca już zajęte.
![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Mam taką propozycje dla osób wybierających się w sobotę.
Na pewno niektórzy z Was będą wcześniej (np ja mam przyjazd o 8:50). Może dalibyśmy sobie jakoś swoje nr telefonów żeby się wcześniej spotkać i poznać?
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu...
|
|
|
|
Spoko jestem za, ja z Wrocka przyjade juz po 6 wiec jak najbardziej moglbym sie spotkac. 788211590
P
|
|
|
|
Proponuję znak rozpoznawczy: czerwona róża.
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Okej
. A takie pytanie czysto techniczne - wyjście na miasto także będzie, czy 8h wykładów?
|
|
|
|
Na Day Game? Nie przewidujemy, trochę za mało jest czasu na to.
Jak obiecałem, dużo wiedzy jest do przekazania, do tego ćwiczenia dla Was i wiele innych spraw. Miasto podbijamy wieczorem. ![]() Pozdrowionka, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Mozesz na mnie czekac na dworcu centralnym xD
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|