Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||
|
Uwodzicielskie Wakacje™ 2011 Już po raz trzeci organizujemy ten fantastyczny projekt! Czy jesteś w stanie wyobrazić sobie tydzień nad morzem, w środowisku pozytywnych uwodzicieli, z pomocą i wsparciem najlepszych trenerów, poznając mnóstwo pięknych i wspaniałych kobiet? Jaka jest idea imprezy? Uwodzicielskie Wakacje™ to impreza dla każdego. Nie liczy się wiek, skąd pochodzisz, ani jakie masz doświadczenie. Impreza trwa 7 dni. Za dnia trenerzy będą przekazywać wiedzę, popołudniami będziesz mógł rozerwać się na licznych we Władysławowie atrakcjach, pobyczyć się na plaży, czy też za dnia uwodzić urocze urlopowiczki. Wieczorami natomiast czekają Cię szalone imprezy, z których słynie Władysławowo. Celem imprezy jest dać Ci nie tylko potężnego kopa, ale także mnóstwo doświadczenia i nowej wiedzy. Możesz liczyć także na osobiste podejście każdego z trenerów. Ja sam nie mogę się doczekać tego wyjątkowego czasu. ![]() ![]() Jak było ostatnio? Ostatni nasz wypad przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Ilość kobiet, które uwodziliśmy jest trudna do zliczenia. W naszej pamięci zapadły takie wydarzenia jak lekcja tańca na plaży z nowo poznanymi kobietami o zachodzie słońca, day game na ulicach i plażach, uwodzenie i zabawa w klubach do późna w nocy, a także takie szaleństwa jak rozkręcanie imprezy w korku na drodze na Hel, tańczenie Macareny na przejeździe kolejowym, czy też podrywanie mam z córkami. ![]() Pozwól, że przytoczę opinię Raptora, który był na tej imprezie. Chciałbym podzielić się z Wami moimi wrażeniami ze szkolenia organizowanego przez SeduceYourLife w Chałupach, które odbyło się w sierpniu 2009. Trwało ono 7 dni, cały czas pod okiem trenerów doskonalimy swoje umiejętności i poznawaliśmy tajniki uwodzenia i samorozwoju. Połączone to było ze świetną zabawą. W pierwszej połowie każdego dnia zbieraliśmy się wszyscy w domku trenerskim, gdzie odbywały się wykłady. Po wykładach, które trwały kilka godzin z przerwami każdy miał czas dla siebie np. Kiteserfing, plaża, zakupy, czy po prostu wylegiwanie się na słońcu w towarzystwie nowo poznanych kobiet. Każdego wieczora podbijaliśmy nadmorskie beachbary i kluby. Trenerzy prowadzili coachingi i udzielali swoich wskazówek i cały czas szlifowaliśmy teorię z wykładów w praktyce. Wyniki i rezultaty jakie osiągnąłem były dla mnie ogromnym zaskoczeniem, całkowicie przerosły moje oczekiwania. Nigdy nie spodziewałem się, żeby poznawanie nowych ludzi, kobiet było takie proste, szczególnie w tańcu. Po tygodniowym szkoleniu podniósł się we mnie bardzo poziom energii i pewności siebie jaki nigdy wcześniej nie miałem. Oprócz tego, że nauczyłem się wielu nowych rzeczy, poznałem bardzo wiele pięknych kobiet, a poza tym to miałem zajebiste wakacje nad morzem. Ile mamy miejsc? Tylko 10. Słownie DZIESIĘĆ. Tyle mamy dla Was miejsc noclegowych i tylu jesteśmy w stanie przyjąć kursantów na jeden turnus. Jeszcze niedawno mieliśmy 12 uczestników, tym razem postanowiliśmy zmniejszyć jednorazową ilość kursantów do dziesięciu, aby nadać imprezie jeszcze bardziej elitarny i wyjątkowy charakter, a także by mieć jeszcze lepszy kontakt z Tobą. Dostaliśmy już zapytania od 3 osób, więc podejrzewam, że miejsca szybko się skończą. ![]() Nielimitowany dostęp do trenerów! Dokładnie tak. 24 godziny na dobę, przez 7 dni. 168 godzin, 10 080 minut spędzonych na wspólnej nauce i praktykowaniu pod naszym okiem. Non stop. No, może wyłączając jedynie łazienkę i sypialnię. ![]() Głównym trenerem będzie Merlin, lecz właśnie ustalamy obecność kolejnych trenerów. Najprawdopodobniej będzie to także Ret. Więcej o Merlinie przeczytasz tutaj: http://www.seduceyourlife.com/trenerzy Plan imprezy? Każdy dzień będzie obfitował w nowe wydarzenia i nową wiedzę. Planujemy spędzać czas następująco: 12.00 - 15.00 - część poranna szkolenia (wykłady i warsztaty)Plan jest dość elastyczny, zatem godziny mogą ulec zmianie po uzgodnieniu z kursantami. Co będzie na szkoleniu? Nie będziemy zamieszczać tutaj pełnego opisu szkolenia. Nie ma sensu kopiować i wklejać treści. Przerobimy materiał z dwóch szkoleń: Uwodzenie Podstawowe™ i Uwodzenie Zaawansowane™. Będzie to jednocześnie druga edycja szkolenia Uwodzenie Zaawansowane™, które organizujemy tylko raz do roku. Kliknij w nazwę szkolenia, aby więcej o nim przeczytać. W skrócie, jest to komplementarne szkolenie, dzięki któremu możesz poznać praktycznie wszystkie tajniki uwodzenia. Do ręki dostaniesz także skrypty o łącznej objętości 168 stron oraz zestaw ćwiczeń do wykonywania po powrocie do domu, aby zmiana była trwała. Możesz także liczyć na spersonalizowane porady trenerów. Przed szkoleniem będziesz proszony o wypełnienie obszernej ankiety, abyśmy mogli rozwiązać także wszelkie Twoje wyzwania. ![]() Termin szkolenia? Turnus I: 8-14 sierpnia 2011. Turnus II: 15-21 sierpnia 2011. Oba szkolenia zaczynają się w poniedziałek, kończą w niedzielę. Gdzie odbędzie się szkolenie? We Władysławowie. Tuż przy Helu, 40 km. od Trójmiasta. Dojazd pociągiem, samochodem i PKS łatwy i szybki. Dlaczego właśnie Władek? Władysławowo to kurort słynący z 28 km. najczystszych i najpiękniejszych plaż w Polsce. Same miasteczko liczy ok. 10.000 mieszkańców, lecz znajduje się w nim blisko 400 przeróżnych ośrodków, will i pensjonatów nie licząc okolicznych miejscowości. W sumie co roku pojawia się tu blisko pół miliona turystów z całego kraju i z zagranicy. Nie dziwi więc fakt, że w samym Władku mieści się 9 klubów, 13 pubów i niezliczona ilość barów. A jak wyglądają imprezy we Władysławowie? Oto przykładowych kilka zdjęć: ![]() ![]() ![]() A oto filmy z imprez we Władysławowie: A inne atrakcje? Władysławowo i jego najbliższe okolice są pełne przeróżnych atrakcji. Stąd też, jeśli chcesz poza zajęciami spędzić czas w sposób pełen innych rozrywek, oto na co możesz liczyć: Sporty wodne:
![]() Zakwaterowanie? Zakwaterowanie zapewniamy w pokojach 2- i 3-osobowych. Obiekt ten jest jednym z najlepszych pensjonatów we Władysławowie. Wybraliśmy go także dlatego, że znajduje się 10 minut piechotą od klubów, plaży, pubów, restauracji, czy też sklepów. Pokoje posiadają łazienki (prysznic i toaleta), telewizory plazmowe z kablówką i możliwością podłączenia komputera, TV kablową, krzesła, stół, szafki, stoliki nocne. Dodatkowo w pokojach i na terenie pensjonatu działa WiFi. Dla osób lubiących aktywny wypoczynek dostępny jest sprzęt do Kitesurfingu. Szkolenia będziemy prowadzić w specjalnie przygotowanym do tego pomieszczeniu. A oto zdjęcia niektórych pokoi: ![]() ![]() ![]() ![]() Wyżywienie? Wyżywienie we własnym zakresie - w obiekcie znajduje się oddzielna ogólnodostępna kuchnia. Leniwi mogą skorzystać z wyżywienia na stołówce po drugiej stronie ulicy (35 zł. za dzień). Za ile? Tak jak i ostatnim razem, jest to wyjątkowa oferta także pod kątem cenowym. Wystarczy policzyć: Cena normalna szkolenia Uwodzenie Podstawowe™ to 1770 zł., Cena normalna szkolenia Uwodzenie Zaawansowane™ to 1370 zł. Jeśli doliczysz do tego koszty zakwaterowania w okolicy przynajmniej 500 zł... Wychodzi w sumie 3640 zł. Postanowiliśmy jednak dać Wam nawet do 50% taniej! W zależności od terminu wpłaty zadatku w wysokości co najmniej 300 zł. Twoja inwestycja wyniesie: Pokój 2-os. Wpłata zadatku 300 zł. do 30 kwietnia 1870 zł.Pokój 3-os. Wpłata zadatku 300 zł. do 30 kwietnia 1770 zł.Także możesz teraz zaoszczędzić niemalże 2000 zł. ![]() Acha, dorzucamy gratis fajną pogodę, pozytywne otoczenie innych Uwodzicieli i niezapomniane wrażenia. ![]() Zapisy? Aby się zapisać wystarczy kliknąć tutaj i wypełnić formularz. Czy jesteś już gotów na przygodę swojego życia? ![]() ![]() ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Szykujemy dla Was kilka niespodzianek imprezowych.
Myślę, że spodoba się Wam i będziecie pod wrażeniem. ![]() Mamy już mniej niż połowę wolnych miejsc. Wprawdzie jeszcze 1,5 miesiąca do końca zapisów, ale myślę, że się szybciej miejsca skończą. Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Witam , jedzie ktoś z Krakowa tam ? Jeśli tak proszę o kontakt na PW lub niżej pod moim postem
Pytanie do Merlina czy zniżki -100 dla studenta oraz -150 za wpłatę do 14 dni przed imprezą tez obowiązują na ten wyjazd ?Pozdrawiam. |
|
|
|
Na to szkolenie nie obowiązują zniżki dodatkowe. Samo szkolenie jest tańsze o połowę, więc to by było już totalne szaleństwo.
![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin P.S.: Obecnie mam swoje własne, prywatne wakacje i powiem Wam, że pogoda jest fantastyczna! Już nie mogę doczekać się Władysławowa...
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Mam podobne pytanie czy jedzie ktos z Lodzi lub okolic jesli tak to moge zabrac bede jechal autem .(15.08.2011)
|
|
|
|
Na szkoleniu nie będę, może wpadne na weekend do władysławowa was odwiedzić ;>
Władek to fantastyczne miejsce ! naprawdę
|
|
|
|
Hej, Nemo!
Miałem w ten weekend szkolenie i działo się tyle rzeczy, że nie bardzo miałem nawet czas odpisać na maila. Za 10 minut dostaniesz wiadomość.Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Witam serdecznie.
Do Władysławowa będę jechał ze Szczecina, nie mam samochodu, ale z chęcią dołączę się jak ktoś będzie jechał samochodem. Najbardziej dogodne połączenie kolejowe przywiezie mnie do Władka o 11:07 w Poniedziałek. Do zobaczenia. Cubano |
|
|
|
Witam,
jadę do Władka z Kalisza samochodem przez: Konin, Strzelno, Podgórz k. Bydgoszczy, Grudziądz, Gdańsk i Gdynię. Jadę dużym kombi, więc z bagażami raczej nie będzie kłopotów. Mogę kogoś zgarnąć po drodze, nawet jak mam trochę zboczyć z mojej trasy nie powinno być problemu. Piszcie na chocoman@interia.pl lub tel. 504 079 257. |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Wygląd liniowy