Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Chcesz nas bliżej poznać? Chcesz dowiedzieć się czym jest uwodzenie? Chcesz zobaczyć się jak nauczamy? Jeśli tak, to zapraszamy Cię na organizowane przez nas internetowe szkolenia, czyli webinary. Co to jest webinar?
Webinary prowadzimy raz do dwóch razy w miesiącu. Zawsze najaktualniejsze informacje o webinarach będziesz uzyskiwać, jeśli zapiszesz się na naszą listę mailingową lub zarejestrujesz na naszym Forum. ![]() Co wkrótce? Najbliższy webinar poprowadzi Merlin. Tematem naszego wirtualnego spotkania będzie: "Sposoby obrony kobiety, czyli Shit Testy, Bitch Shield i nie tylko". Poruszymy temat tego, w jaki sposób kobiety odruchowo i nieświadomie bronią się przed tandetnym podrywem i "przydupasami", którzy potrafią kleić się do nich przez cały wieczór. Co zrobić, jeśli kobieta z jakiegoś powodu udaje na początku niezainteresowaną i jak przełamać te "pierwsze lody"? ![]() Webinar odbędzie się już w najbliższą środę (13.X.2010) o godz. 21 i potrwa ok. 1,5 h. Udział jest bezpłatny. Jak wziąć udział? Aby się zgłosić, napisz maila na adres merlin [at] seduceyourlife.com w tytule podając "webinar" najpóźniej do 18.00 w dniu konferencji, aby potwierdzić obecność. Dzięki temu będziemy wiedział jak skonfigurować wirtualny pokój pod kątem ilości spodziewanych uczestników. Na ok. godzinę przed konferencją otrzymasz na swoją skrzynkę wszelkie dane do zalogowania. Ze względu na aspekty techniczne, ilość miejsc jest limitowana, a decyduje kolejność zalogowań. Z tego też powodu prosimy, abyś wziął udział w konferencji, jeśli się zgłosisz, aby nie blokować innym tej możliwości. ![]() ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!Ostatnio edytowane przez Merlin ; 09.10.2010 o 15:32 |
|
|
|
Genialna inicjatywa!
![]() Pozdro, ~ Remote |
|
|
|
Dziękuję.
50-tka zgłoszonych przekroczona, nie wiem, czy wszyscy się załapią... A tak w ogóle testowy webinar bardzo się podobał uczestnikom, zresztą - tutaj też będę prosił wszystkich o feedback. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Wiadomość powinna być już dawno na Twojej skrzynce. Maila wysłałem o 12:25... Wysyłam zatem raz jeszcze. Sprawdź w spamie, może tam trafiło, ale nie powinno. Ode mnie wyszło i nie otrzymałem żadnej zwrotki.
Pozdrawiam, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Wydawało mi się, że powinienem się był 'łapnąć' do pierwszej 50tki
Wysłałem maila 09.10.2010 o 16;59. Szybcy byliście Panowie ![]() Czekam na relacje i kolejne webinary ! Bo pomysł wydaje się genialny. Wasz, |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Wygląd liniowy