Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||
|
Witam kochani
![]() Ci z Was, którzy czytali newsletter na pewno słyszeli o organizowanym przeze mnie i moich przyjaciół mini-zlocie Artystów Uwodzenia. Jednak, że zdaję sobie sprawę, że nie każdy często sprawdza maila lub nie jest zapisany do newslettera - pozwolę sobie zaprosić Was także na forum, a poniżej wklejam treść ogłoszenia ![]() Bez względu na to jaki poziom prezentujesz, spotkanie z innymi uwodzicielami będzie cennym doświadczeniem. Być może za 60 lat, siedząc na bujanym fotelu, będziesz wspominał te wydarzenie jako najciekawszą przygodę swojego życia a przed oczami przemkną Ci barwne postacie i szalone akcje z atrakcyjnymi kobietami w tle. Swój udział zapowiedzieli i poprowadzą blog szkoleniowy (alfabetycznie): Artysta – hazardzista, spontaniczny, bezkompromisowy uwodziciel z Nowego Sącza Drake (Gdańsk) – trener NLP, twórca rockstarlifestyle i przedsięwzięcia 3-City Project Feniks – pierwszy w Polsce uwodziciel który wydał DVD ze swoich szkoleń Iwo (Czechowice)– wykorzystując techniki manipulacji uzyskał najlepszą sprzedaż w branży Jahwarrior (Żywiec) – Dziennikarz i znawca kobiecych zachowań, Lili (Łódź) – jedna z niewielu czynnych kobiet polskiej sceny PU Merlin (Wrocław) - twórca projektu SeduceYourLife, trener, coach i hipnotyzer z wieloletnim doświadczeniem MeSky (Praga/Bielsko-B.) – członek PUA VIP na forum Elvisa i PickupSquadu, trener Grand Master Style, NYN (Kraków) – manager klubu krakowskiego, trener od negocjacji i wystąpień publicznych Tomasz Marzec (Wrocław) - twórca AlphaMale, AlphaMale Magazine i systemu Natural AlphaMale PROGRAM: Piątek 7 sierpnia: Od godz. 17.00 – zakwaterowanie 20.00 – wyświetlanie filmów z sarge oraz filmy z prywatnej kolekcji PUA (proszę o zabranie również własnych filmów) Sobota 8 sierpnia: 9.00 – 12.00 seminaria z uwodzenia prowadzone przez doświadczonych graczy, po każdym wystąpieniu czas na przerwę i zadawanie pytań, 12.00 – 13.00 Vox populi – Debata publiczna, każdy może wystąpić i zabrać głos! 13.00 – 14.00 przerwa obiadowa 14.00 – 17.00 drugi blok seminariów prowadzony przez PUA 17.00 – 21.00 przerwa 21.00 Wspólnie plażujemy krakowskie kluby Niedziela 9 sierpnia: 11.00 spotykamy się w pokoju multimedialnym 11.30 - 15.00 Day Game pod okiem doświadczonych graczy i przy wykorzystaniu ukrytych kamer wywiadowczych 15.00 – 17.00 Analiza materiału dowodowego 17.00 Grill kończący zlot, wspólne zdjęcie Szczegółowy program zlotu z wyszczególnieniem prowadzących szkolenia oraz tematami seminariów, pokazów i szkoleń, opublikujemy przed zlotem. NOCLEGI Istnieje możliwość noclegu (dwie noce) w hostelu znajdującym się 5 minut pieszo od Starego Rynku. Cena obejmuje również pożywne śniadanie (stół szwedzki). Pokoje prezentują dobry standard a dodatkowym plusem jest możliwość lepszego poznania uczestników i zaproszonych gości. CENA UCZESTNICTWA: Zlot ma charakter niekomercyjny dlatego odbywa się po kosztach. Jednak postanowiliśmy mimo to dać dodatkową zniżkę osobom które zapiszą się szybciej. Chcemy Was tym samym zmobilizować, byśmy mogli wpłacić zaliczkę za noclegi i wynajem sali w wynegocjowanym terminie. do 18.07.2009 60 zł - cena bez noclegu 160 zł - cena z noclegiem i śniadaniem od 19.07 do 31.07.2009 75 zł - cena bez noclegu 175 zł - cena z noclegiem i śniadaniem od 01.08 do 07.08.2009 90 zł – cena bez noclegu 190 zł – cena z noclegiem i śniadaniem ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W ZLOCIE: Krok 1. Musisz mieć ukończone 18 lat! Krok 2. W celu zapisania się wypełnij i wyślij poniższe zgłoszenie:
"Oświadczam że jestem osobą pełnoletnią. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach i w zakresie związanym z organizacją "Zlotu PickUp". Oświadczam, że zostałem poinformowany/-a o tym, że podanie moich danych osobowych jest dobrowolne, jak również o przysługującym mi prawie do wglądu do moich danych oraz możliwości ich poprawiania lub żądania ich usunięcia" na adres nexiu2@gmail.com podając w temacie "Zlot PickUp" Krok 3. Wykonaj wpłatę na konto:
(o cenie decyduje termin przelewu, nie zgłoszenia) gdy tylko otrzymamy wpłatę dostaniesz emaila z potwierdzeniem oraz ze wszystkimi szczegółami zlotu i miejscem spotkania. Uwaga! Liczba miejsc jest ograniczona, dlatego im szybciej się zdecydujesz, tym większa szansa na udział w zlocie oraz atrakcyjną zniżkę! ----------------------------------------------------------------------------------- W razie jakichkolwiek pytań możesz śmiało kontaktować się z jednym z naszych współorganizatorów: Łukasz "Nexiu" Obtułowicz e-mail: nexiu2@gmail.com gg: 13164626 tel. 0/664-910-462 ----------------------------------------------------------------------------------- UWAGA Osoby które nie ukończyły 21 lat, muszą mieć świadomość że mogą wystąpić niedogodności podczas Night Game i mogą nie zostać wpuszczone do niektórych lub większości klubów w Krakowie! Ponieważ nie chcemy prowokować niemiłych sytuacji, o miejscu naszych spotkań oraz szczegółach dotyczących zlotu, powiadomimy drogą mailową osoby które będą jego uczestnikami. Proszę jednocześnie o zachowanie dyskrecji. ----------------------------------------------------------------------------------- Na dzień dzisiejszy (24 lipca) zostały wykupione już wszystkie miejsca bez noclegu. Pozostało jedynie 20 wolnych miejsc z noclegiem, wiec im szybciej się zdecydujesz, tym większa szansa, że załapiesz się na udział w tej trzydniowej mega imprezie! ![]() ściskam ciepło Nexiu
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu...
|
|
|
|
Ja chciałbym tylko poinformować, że newslettera otrzymałem 21 lipca o 2.57, także nie miałem nawet szansy załapać się na pierwszy przedział cenowy. Wspominam o tym nie z tego względu, żeby wykłócić się o parę złotych, ale na przyszłość po prostu dajcie posta na forum....widocznie będzie szybciej
![]() pozdrawiam
"No, maleńka, przestańmy rozmawiać o mnie, porozmawiajmy o tobie.., co sądzisz o mnie?" Johnny Bravo
"Kolejny wspanialy dzien w raju!!! Ahahahahahahahhaha Swiat jest moj!!!!" Richard Bandler |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|