Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
UWAGA: Bardzo ważne! Jeśli masz chęć pojawić się na Zlocie, proszę, koniecznie zakomunikuj mi to mailem zgłoszeniowym. Wiele osób mówiło, że przyjeżdża, ale zapomniało przesłać formatkę. W tym momencie dałem Wam możliwość rozłożenia na raty opłat za noclegi, ale jeśli nie dostanę od Was zgłoszeń, to nie zgadnę ile osób chce mieć noclegi. A to dość ważne, bo już się kończą. Proszę o decyzje i maile zgłoszeniowe do piątku włącznie. Później noclegi mogą być niedostępne…Witaj! Ponieważ zapraszam Cię na najbliższy, szósty już Zlot, to poniżej umieszczam wszelkie informacje, jakie Ci będą potrzebne w trakcie podejmowania decyzji o udziale w nim. W dniach 6-8 listopada br. odwiedzimy Łódź, co powinno każdego satysfakcjonować z racji jej położenia w samym centrum Polski. Tym razem Zlot będzie tańszy niż w Warszawie, a jednocześnie stawiamy na Polskie sławy sceny uwodzenia i bardziej kameralny charakter. ![]() Zatem pora zdradzić kilka szczegółów na temat tego, co się wydarzy. Ale najpierw skrobnę może kilka słów, jeśli nigdy nie byleś jeszcze na Zlocie.![]() Czym jest Zlot P.E.N.I.S.? To największa tego typu impreza w Polsce, która zawsze odbywa się dwa razy do roku. Odwiedziliśmy już Lublin, Wrocław, Sopot, Kraków i Warszawę. Za każdym razem sala pęka w szwach. A z każdym kolejnym razem Zlot staje się coraz to lepszą imprezą. Za dnia prowadzimy część szkoleniową, na której wypowiadają się jedni z najbardziej znanych trenerów i PUA w Polsce, którzy mogą przekazać coś, co podnosi nie tylko Grę na wyższy poziom, ale i całą jakość życia. Nie ograniczamy się do jednej techniki, czy też strategii. I to decyduje o sile merytorycznej Zlotu, ponieważ każdy zawsze może znaleźć coś nowego i interesującego dla siebie. A wieczorami balujemy na mieście. Wybieramy się do klubów i podbijamy serca niewiast, poznajemy nowych ludzi, a przede wszystkim: wyśmienicie się bawimy! ![]() Cały Zlot jest także okazją do energetycznego doładowania i podniesienia motywacji do rozwoju. Poznając różne osoby, mogąc sobie nawzajem doradzać, dzielić się doświadczeniami, każdy może zyskać. Każdy wychodzi bogatszy. Razem tworzymy efekt synergii, gdzie każdy każdemu pomaga i wspiera go. A czyż i takie środowisko pozytywnych ludzi nie jest świetną okazją do łamania kolejnych barier? Zlot jak zwykle organizujemy po kosztach, rezygnujemy z pakietów VIPowskich, a to po to, aby spędzić z uczestnikami Zlotu więcej czasu i móc dać coś więcej Tobie. ![]() Wrażenia z poprzednich Zlotów znajdziesz tutaj: Zlot 2009a - http://forum.seduceyourlife.com/showthread.php?t=1680 Zlot 2008b - http://forum.seduceyourlife.com/showthread.php?t=1317l Zlot 2008a - http://forum.seduceyourlife.com/showthread.php?t=1044 Zlot 2007b - http://forum.seduceyourlife.com/showthread.php?t=616 Zlot 2007a - http://forum.seduceyourlife.com/showthread.php?t=295 ![]() Kiedy to będzie? Konferencję będziemy otwierać w piątek, 6 listopada o godz. 10. Planowany koniec konferencji to niedziela, 8 listopada o godz. 15. Oczywiście zjeżdżamy się najlepiej wieczorem w czwartek, bo i noclegi dla chętnych są od tego momentu. W Warszawie warunki były niespecjalne, z racji ogólnie wysokich cen w Warszawie, a tutaj będziesz mógł skorzystać z noclegu w nowym hotelu za śmieszne pieniądze. Polecam, bo lepszych cen się nie znajdzie, a i warunki są o niebo lepsze niż w większości hoteli.Kim są trenerzy? SeduceYourLife.com merlin - twórca SeduceYourLife.com (a przynajmniej jeden z ), hipnotyzer., trener rozwoju osobistego, uwodzenia i NLP, w Społeczności od 4 lat;Prauler - trener SeduceYourLife.com, zajmuje się marketingiem oraz rozwojem osobistym, tancerz salsy; Idol - natural, pełny alfa, doświadczony muzyk, zawodnik sportów walki, pokerzysta, Gracz i zasłużony uwodziciel; Feyd -dyplomowany instruktor i wykładowca tańca, laureat wielu turniejów, uczył się m.in. w Argentynie tanga, aktor teatru tańca. PickUpSquad MeSky - członek PUA VIP na forum Elvisa i PickUpSquadu, trener Grand Master Style, w spoleczności od 7 lat; Iwo - doświadczony uwodziciel i sprzedawca, stosując techniki manipulacji osiągnął najlepszą sprzedaż w branży; Gamma - natural, urodzony przywódca, urzeka swoją szczerością i normalnym, ludzkim podejściem do kobiet i seksu. Mamy w zapasie jeszcze kilku trenerów, więc możliwe,*że pojawią się dodatkowe wykłady. ![]() O czym będzie mowa? merlin: Niekończąca Się Opowieść… …czyli jak sprawić, by konwersacja nie wygasała i była gorrrąca! Narzędzia, techniki i sposoby sprawienia, aby Twoja rozmowa z kobietą była długa, ekscytująca i pełna wigoru. Dzięki temu znajdziesz wspólny język nie tylko z praktycznie każdą kobietą, ale kimkolwiek. Nauczysz się, co zrobić, aby nie zapadała niezręczna cisza, a także jak trzymać uwagę słuchacza. Poznasz także moje autorskie techniki, m.in. przejścia z otwieracza do konwersacji. MeSky: Moja Tajemnica Wykorzystywania Trudnych Sytuacji… …czyli jak wykorzystać trudne sytuacje na swoją korzyść! Co zrobić, jeśli znalazłeś się w pozycji teoretycznie bez wyjścia? Jeśli wydaje się, że gorzej być nie może, to jak reagować? Ten wykład będzie o tym, jak sobie radzić w sposób sprytny i przemienić to, co powinno przeszkadzać, w coś co pomaga. ![]() Feyd i Prauler: Dance Seduction… …czyli jak skutecznie i błyskawicznie uwodzić kobiety na prakiecie! Co otrzymamy łącząc umiejętności profesjonalnego uwodziciela i profesjonalnego nauczyciela tańca? Coś na kształt broni nuklearnej. Dzięki temu szkoleniu nie tylko pozbędziesz się własnych, bezsensownych przekonań, że nie umiesz lub nie warto tańczyć, ale nauczysz się jak fizycznie eskalować w tańcu, aby bez słowa pocałować kobietę, a także co robić, by poza tańcem móc pogadać i robić wszystko, na co będziecie mieli ochotę. ![]() Prauler: Telefoniczna Wibracja... …czyli jak sprawić, by telefon stał się Twoim największym sojusznikiem! Na wykładzie zapoznasz się z kilkoma ważnymi elementami dotyczącymi zbierania numerów od kobiet oraz otrzymasz kilka kluczowych wskazówek odnośnie tego jak postępować w pierwszej rozmowie telefonicznej. Dowiesz się również jak w prosty sposób pracować nad własnym głosem, by stał się bardziej seksowny i uwodzicielski. merlin: Zakazane Techniki Seksualne… …czyli jak doprowadzić kobietę do stanu by błagała, żebyś w końcu przestał! Bazując na badaniach statystycznych, wynikach eksperymentów naukowców, a także moich prywatnych , pokażę Ci (mojej asystentce Izie ) w jaki sposób sprawić, by seks był niezwykły i dla Ciebie i dla niej. Dzięki odpowiedniej grze wewnętrznej, oddechowi oraz kontroli mięśni, nauczysz się jak kontrolować ejakulacje i wydłużać swoje orgazmy w nieskończoność, oraz jak doprowadzać partnerkę do wielokrotnych, potężnych i długich orgazmów...Reszta tematów to na razie niespodzianka... ![]() A dodatkowe atrakcje? Męczenie trenerów - w przerwach, między zajęciami, w hotelu… Grupowo lub indywidualnie. ![]() Wyjścia do klubów - w drużynach razem z trenerami, nie tylko na uwodzenie pięknych kobiet, ale także na pogawędkę i poradę przy piwku. FIREWALK - coś, co obiecywaliśmy od dawna, a teraz będzie można to zrealizować… Wyjdziemy nad staw nieopodal lasu, aby przy szamańskich rytmach obejrzeć prowadzony przez merlina pokaz hipnozy wraz z przejściem (dla chętnych) przez rozżarzone węgle - doskonały sposób na pozbycie się oporów i lęków, stosowany przez największych trenerów świata, m.in. Anthony'ego Robbinsa. (W razie nieznośnej pogody - zrobimy chodzenie po prawdziwym, ostrym, tłuczonym szkle…) ![]() Plan Zlotu. Piątek - 6.XI.2009 10:00 - 11:00 Rejestracja Gości. 11:00 - 11:30 Oficjalne Otwarcie Zlotu. 11:30 - 13:30 merlin: Niekończąca Się Opowieść. 13:30 - 14:30 MeSky: Moja Tajemnica Wykorzystywania Trudnych Sytuacji. 14:30 - 16:00 Przerwa Obiadowa. 16:00 - 18:00 Feyd i Prauler: Dance Seduction. Sobota - 7.XI.2009 11:00 - 12:30 Iwo: Niespodzianka nr 1. 12:45 - 14:15 Prauler: Telefoniczna Wibracja. 14:30 - 16:00 Przerwa Obiadowa. 16:00 - 20:00 FireWalk: show hipnozy z chodzeniem po rozżarzonych węglach. Niedziela - 8.XI.2009 11:00 - 12:00 Gamma: Niespodzianka nr 2. 12:00 - 13:00 Idol: Niespodzianka nr 3. 13:00 - 14:30 merlin: Zakazane Techniki Seksualne. 14:30 - 15:00 Oficjalne Zamknięcie Zlotu. Plan Zlotu jest ostateczny, jeśli jednak coś z przyczyn od nas niezależnych ulegnie zmianie, to damy jak najszybciej znać. ![]() Sala. Sala położona jest w ścisłym centrum Łodzi. Tuż przy Piotrkowskiej, czyli najdłuższym deptaku Polski, gdzie znajdują się dziesiątki lokali. Sala przeznaczona jest na ok. 140 osób, ale zastanawiam się, czy nie ograniczyć ilości uczestników do 100 osób. Podejrzewam więc, że będzie ona pękać w szwach. Ostatnio mieliśmy 140 osób… ![]() Noclegi. Noclegi mamy w nowiutkim Hotelu. Do centrum, gdzie znajduje się sala, jedzie się ok. 15 minut tramwajem, zatem cała droga nie powinna trwać dłużej jak pół godziny. Warunki są wyśmienite. Zarezerwowałem dla nas pokoje 2- i 3-osobowe. Hotel jest jednogwiazdkowy, więc bez szaleństw, ale w każdym pokoju jest łazienka, czajnik, szklaneczki, nawet są telewizory. Gdy z Feydem odwiedzałem ten budynek, stała wciąż jeszcze tablica informacyjna budowy. Załączam zdjęcia, robione telefonem, ale myślę, że będzie można ocenić jakość pokoi.Dodatkowo istnieje możliwość już na miejscu wykupienia sobie śniadań, obiadów, czy też kolacji w przystępnej cenie. Wszystkie szczegóły dostaniecie na maila po zapisaniu się. Koszt trzech noclegów od 5 listopada (czwartek) do 8 listopada (niedziela) to 160 zł. Całkiem nieźle, jak na taki standard, prawda? ![]() Ilość miejsc jest limitowana wolnymi pokojami w hotelu, więc jeśli się decydujesz, proszę, wyślij mi jak najszybciej formatkę i dokonaj błyskawicznie wpłaty przynajmniej zaliczki. A oto przykładowe zdjęcia pokoi: ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się zapisać? Procedura zapisu jest bardzo prosta i łatwa. Są tylko trzy kroki: 1. Wypełnij poniższą formatkę i prześlij na adres e-mail merlin (at) seduceyourlife.com (anty-spam: zamień (at) na znak @). W temacie wpisz "Zgłoszenie Zlot 2009b." Imię i nazwisko: 2. Dokonaj wpłaty na konto: ...kwoty w wysokości... BEZ NOCLEGU 160 - wpłata do 15 października włącznie 190 - wpłata do 31 października włącznie 220 - wpłata po 31 października (ostateczny termin zapisów) Z NOCLEGIEM 320 - wpłata do 15 października włącznie 350 - wpłata do 31 października włącznie (wymagana zaliczka 160 zł. do 15.X) 390 - wpłata po 31 października (wymagana zaliczka 160 zł. do 15.X) Dane do wpłaty: Kaizen University Maciej Moroz Istnieje możliwość otrzymania rachunku na firmę, jeśli będziesz potrzebował - prześlij danych firmy na e-mail po dokonaniu wpłaty. 3. Wyczekuj maila z potwierdzeniem przyjęcia zgłoszenia. UWAGA: Tak jak i ostatnio, ilość miejsc jest ściśle ograniczona. W szczególności dotyczy to noclegów. W razie pytań... Naprawdę, zapraszam szczerze, jeśli masz pytania, do kontaktu ze mną. ![]() Mój numer telefonu to 0-502 56 86 26 Ten wątek to doskonałe miejsce na pytania, a także by umawiać się na wspólną podróż. ![]() Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym Zlocie! ![]() merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!Ostatnio edytowane przez Merlin ; 15.10.2009 o 13:04 |
|
|
|
Nie chcę mówić, póki nie mam pełnej, 100% pewności, bo już raz było tak, że Shark jednak się rozmyślił, jak pamiętacie.
A Ty bywałeś*wcześniej na Zlotach? Bo nie kojarzę kompletnie Twojego nicka. ![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|||
|
|||
|
Merlin byłem na 2, ale nie znamy się osobiści, a nick mam nowy, bo mialem reseta hasel :-). Zreszta nie istotne. Nie chodzi o mówienie, bo i tak nie mówisz nic. To może chociaż napisz kogo planujesz zaprosić i nie będzie problemu:-)
|
|
|
|
Acha, rozumiem.
Twój pseudonim sprawił wrażenie, że myślałem, że jesteś jednym z Grzesiaczków. Będą nowe szczegóły, na pewno podam.![]() Pozdro, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Chciałbym również dowiedzieć się kto z "rdzennych" mieszkańców Łodzi będzie uczestniczył w zlocie a zwłaszcza zainteresowany czwartkowym wyjściem do klubów, gdyż jak wiadomo wielu z nas przyjedzie w czwartek i przydałby się przewodnik ;] |
|
|
|
Witam witam
Może nie rdzenny mieszkaniec, ale rozeznany w łódzkich klubach. Na 150% wyskoczymy z chłopakami z łódzkiej loży już w czwartek do klubu także walcie jak w dym. Służymy pomocą. Piszcie na priv albo zajrzyjcie do loży... tam znajdziecie pomocnych 'przewodników' jak również gg co do niektórych![]() Co gdzie, kiedy i za ile w Łodzi. WIEMY ![]() pozdrawiam
"No, maleńka, przestańmy rozmawiać o mnie, porozmawiajmy o tobie.., co sądzisz o mnie?" Johnny Bravo
"Kolejny wspanialy dzien w raju!!! Ahahahahahahahhaha Swiat jest moj!!!!" Richard Bandler |
|
|
|
oooooo zlocik
w takim razie trzeba zwiedzić Łódź. Ci którzy byli na Zlotach wiedzą,że WARTO a ci którzy zwlekali z pojawianiem się ,właśnie teraz powinni się wybrać. Nie wiem czemu nawet mnie te spotkania daja ogromnego powera. Wszystko to pewnie za sprawa świetnych ludzi, których poznaje na Zlocie.Mam nadzieje ,że się spotkamy na warsztatach a wieczorkiem poimprezujemy....z chęcią komuś powinguje
pozdrawiam cieplo
uciecha |
|
|
|||
|
|||
|
Uciecha nie ściemniaj nas tutaj, że nie wiesz dlaczego masz RedBulla w żyłach na zlotach. Jak jesteś nielicznym rodzynkiem pośród 100 chłopa to nic dziwnego, że tak dobrze się czujesz. Wiesz ile kobiet zazdrościłoby Ci, gdyby tylko wiedziały że są zloty i mogą popływać w komplementach i w spojrzeniach łowców w jednym miejscu i takiej ilości.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|