Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Tak jak zostało to już przeze mnie powiedziane, zainstalowaliśmy najbardziej zaawansowany, najszybszy i najbardziej niezawodny silnik do tworzenia forum, jaki tylko jest dostępny. Korzystają z niego tak wielkie fora jak TonyRobbins.com, czy też MysteryMethod.com. Dodatkowo zawiera ona całą masę różnych funkcji, których w phpBB nie ma. Można na przykład bez problemów resetować hasło, jest również element społecznościówki - możecie dodawać siebie nawzajem jako znajomych.
![]() Poniżej macie linka do avatarów ze starego forum. Jeśli ktoś chce uzupełnić swój profil, to proszę śmiało. Pamiętajcie jednak, że jest różnica między avatarem, a obrazkiem profilu. Ten drugi jest widoczny tylko przy przeglądaniu forum, a avatar pojawia się przy każdym poście. ![]() http://www.seduceyourlife.com/newforum/avatars.zip Jakieś dodatkowe pytania? Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Jeśli ktokolwiek ma problem z zalogowaniem, niech przede wszystkim wyczyści ciasteczka w przeglądarce.
![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Merlin, fajnie byłoby, żebyś umieścił takie cuś:
NoweForum: SeduceYourLife > Administracja > Organizacja i fuNNNNNNNNkcje też na dole, w okolicach przycisku odpowiedz Chodzi mi o odnośniki, żeby się szybciej poruszać po działach forum, a nie przewijać stronę do samej góry.A, i organizacja i fuNNNNNNNkcje
|
|
|
|
No tak, N zabrakło.... Ale jakoś nikt nie zauważył tego od 16 września 2006 roku.
![]() BTW: możesz przechodzić między działami, nawet o wiele łatwiej - na dole strony masz pole "Skocz do Forum". Wystarczy? ![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Merlin, nie wiem czy jest taka opcja, ale byłoby fajnie, gdyby podczas przeglądania shoutboxa pasek do przesuwania po kilku sekundach nie przesuwał się automatycznie na sam dół. Tylko ja tak mam? Cholery można dostać.
Inna sprawa, że obszar wyświetlania shoutboxa mógłby być trochę wyższy.Z innych ciekawostek, to przy edycji sygnatury w panelu użytkownika, na dole mam wers: "Zezwól na Podstawowe BBCodeNakieruj kursor na powyższą frazę, aby zobaczyć spis BBCode. Tak" Ekhm, nakierowanie nie pomaga. ;] |
|
|
|
Sugestie przyjęte.
Obawiam się, że z tym przesuwaniem SB będzie problem, bo on stoi na AJAXie, który automatycznie odświeża zawartość SB - dzięki temu wiadomości wyświetlają się w czasie rzeczywistym. Jeśli chcesz sobie ułatwić czytanie - kliknij w nazwę "ScreamBox", a wyskoczy Ci okno z listą wcześniejszych wypowiedzi. ![]() Pozdrawiam, merlin P.S.: Nakierowanie pomaga. Nakieruj np. na "Zezwól na BBCode 'Lista' Tak" a wyskoczy Ci dymek z tekstem "[list]".
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!Ostatnio edytowane przez Merlin ; 29.01.2009 o 04:00 |
|
|
|
Jak ja nie cierpię AJAXA...
No dobra, fajny jest, ale zawsze chciałem mieć nad nim większą kontrolę. Kliknięcie na "screambox" faktycznie wyświetla listę ostatnich screamów, thx! Co prawda nie tyle, ile jest w okienku, ale jest to bardzo pomocne. Nakierowanie rzeczywiście pomaga.
|
|
|
|
Po prawej masz box z numerami stron - łatwo możesz przejść wstecz.
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Kochani,
nie działa wyszukiwanie przez kliknięcie w szukaj i wpisanie frazy - trzeba kliknąć szukanie zaawansowane i dopiero wtedy działa
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu...
|
|
|
|
![]() Asta la papa, ~ Remote |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|