Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Jako pierwsi opracowaliśmy Dance Seduction? - metodę uwodzenia w tańcu.

Na forum

• Nevy
  • luGo
  • porsche55555
  • Hedman
Użytkowników na forum: 31
  • Zalogowanych: 4
  • Gości: 27
Statystyki:
  • Tematów: 3.289
  • Użytkowników: 7.768

Ostatnie tematy

11:28, 21-05-2012
Odpowiedzi: 42
Odsłon: 580
00:03, 21-05-2012
Odpowiedzi: 24
Odsłon: 1331
16:12, 20-05-2012
Odpowiedzi: 13
Odsłon: 1166
14:14, 20-05-2012
Odpowiedzi: 657
Odsłon: 20927
21:16, 19-05-2012
Odpowiedzi: 1
Odsłon: 29

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > Administracja > Organizacja i funkcje

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 23.01.2012, 20:39
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Mamy chwilowe błędy wprowadzania nowych wiadomości. Pracujemy nad rozwiązaniem.

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Ostatnio edytowane przez Merlin ; 23.01.2012 o 21:00
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 23.01.2012, 21:36
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Błędy zostały usunięte. Za utrudnienia przepraszamy.

Pozdrawiam ciepło,
Merlin

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

stare 23.01.2012, 22:12
worren187 worren187 jest nieaktywny
Użytkownik

worren187 jest znany wszystkim dookoławorren187 jest znany wszystkim dookoławorren187 jest znany wszystkim dookoławorren187 jest znany wszystkim dookoławorren187 jest znany wszystkim dookoła
Już myślałem, że komentarze blokuje kochana ACTA ;p

stare 24.01.2012, 07:04
Nevy Nevy jest teraz aktywny
Aktywny Użytkownik

Nevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczamiNevy jest wyjadaczem nad wyjadaczami
co wy z tą actą...

Merlin, a jesteś w stanie przywrócić treść postów napisanych podczas awarii?

stare 24.01.2012, 15:06
flik flik jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

flik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomaganiaflik ma olbrzymi dar pomagania
Nie wiem czemu ale błędy php wywala mi przy próbie wejścia na maila.

Nevy, wątpię czy ktoś będzie wstanie

p.s.
nie macie źle czasem chmodów ustawionych ?
Nie pozwól by strach przed grą, wykluczył Cię z niej.
" Jeśli kiedykolwiek bym Cię pocałował, to wiedz, że już nigdy nie będziesz dla mnie obojętna.."

stare 24.01.2012, 15:39
constantine86 constantine86 jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

constantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookoła
Co z ACTA? Wielka termonuklearna katastrofa to jest o co chodzi z ACTA. Wybacz, ale jeżeli będę musiał płacić za każdy film standardu blu-ray, których przechodzi średnio przez moje łącze 250GB miesięcznie, nie starczy mi 48śmio godzinnej doby do zapłacenia rachunków ;P Każdy mówi, że bez reakcji przemysł filmowy upadnie.

ACTA, SOPY i inne piz** to rodzaj akcyzy na kulturę. Przemysł trzyma się jakoś pomimo piractwa, jednak komuś zależy, albo na skutek braku rozumu, albo z premedytacji na sztucznym ograniczeniu dostępu do tych dóbr. Filmy to, jak kiedyś książki. Poza rozrywką spełniają społeczną rolę, pokazują różne sytuacje, różnych ludzi, rozwijają wyobraźnię. Dlatego odcięcie od nich ludzi, których na to nie stać spowoduje degradację i rozwarstwienie społeczeństwa. Pytanie, czy straty firm medialnych są wystarczającym usprawiedliwieniem? Czy ludziom Ci z branży rozrywkowej mają się na tyle źle, żeby konieczne było zabieranie bądź co bądź nienajbogatszym ludziom, którzy korzystają z nielegalnych kopii? I don't think so.

W krajach zachodnich o kulturę jest łatwiej, sam widziałem i powtórzę to po raz x w Wiedniu wypożyczenie blockbustera kosztuje pół euro na dzień. Na opłacenie miesięcznego dostępu do VOD obywatel pracuje średnio 3 godziny. Za średnią krajową może kupić x razy więcej oryginalnych kopii filmów. ...Jednak nadal standardy każą nam (Polakom) równać w górę. Jeszcze pytasz skąd społeczny sprzeciw?

Na ostatnie widziałem, że Merlin zmienił stanowisko. Sam pamiętam, jak jakiś czas temu ktoś pisał przeprosiny za umieszczenie jego materiałów autorskich. Gdzieś były też słowa o adwokatach, prokuratorach i sądach. Nie powiem, ze niesłusznie. Ale powtórze, to co jakiś czas temu, nie ma podziału na płacących i złodziei, jest natomiast podział na ludzi i firmy. To przemysł w znaczeniu wszystko to co nie jest muzykiem/aktorem/pisarzem etc. szczuje na siebie tych którzy tworzą i tych którzy to odbierają i to on jest szwarccharakterem na tej scenie.

stare 24.01.2012, 16:27
Administrator i Trener

Nevy Zobacz post
Merlin, a jesteś w stanie przywrócić treść postów napisanych podczas awarii?
Nie ma takiej możliwości, błąd występował na poziomie pisania posta. Zgłaszajcie, jak traficie na puste posty, może być raportem albo w tym wątku, a administracja je usunie.

flik Zobacz post
Nie wiem czemu ale błędy php wywala mi przy próbie wejścia na maila.
Jakie? Podeślij mi na priva. Bo u mnie nic nie ma.

flik Zobacz post
nie macie źle czasem chmodów ustawionych ?
Po czym wnioskujesz? Co się dzieje dokładnie?

constantine86 Zobacz post
Na ostatnie widziałem, że Merlin zmienił stanowisko. Sam pamiętam, jak jakiś czas temu ktoś pisał przeprosiny za umieszczenie jego materiałów autorskich. Gdzieś były też słowa o adwokatach, prokuratorach i sądach. Nie powiem, ze niesłusznie. Ale powtórze, to co jakiś czas temu, nie ma podziału na płacących i złodziei, jest natomiast podział na ludzi i firmy. To przemysł w znaczeniu wszystko to co nie jest muzykiem/aktorem/pisarzem etc. szczuje na siebie tych którzy tworzą i tych którzy to odbierają i to on jest szwarccharakterem na tej scenie.
Zmienić nie zmieniłem, zawsze byłem przeciwko dawaniu zbyt dużej władzy korporacjom, czy rządom. Prawa autorskie powinny być respektowane. Jestem za tym, aby dostosować prawo tak, aby można było np. otrzymywać tantiemy. Wtedy róbcie co chcecie, żebym miał chociaż 5% od wszystkiego, co zostało spiracone, to bym po rączkach i nóżkach całował. A tak, zwyczajnie, ordynarnie - zostałem pozbawiony swojego prawa do wynagrodzenia.

Tutaj jest bardzo mądry artykuł o tym, o czym mówisz: liczy się*teraz obrót i pieniądz. Dotyczy to w zasadzie każdej dziedziny życia i ludzkiej przedsiębiorczości...

http://wyborcza.pl/1,86116,11012642,...iblioteka.html

Pozdrawiam ciepło,
Merlin

stare 24.01.2012, 17:33
nonie nonie jest nieaktywny
Zasłużony

nonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczemnonie jest starym wyjadaczem
Tworzenie materiału (np. o tematyce uwodzenia) to jest praca. Czy klikasz w klawiaturę aby przelać treść merytoryczną czy kopiąc rowy - wykonujesz pracę. Co byś powiedział gdybyś zapieprzał 12h w kopalni i dostawał tylko 70% zarobku, kiedy 30% to import węgla i za to nie dostaniesz ,,bo nie kopałeś".

Czyjś wkład powinien mieć odbicie w wynagrodzeniu, a przypisywanie sobie zasług pod czyimś adresem to sk*rwysyństwo i generalnie jest to ,,BE! A FUJ!".

Pozdrawiam,
nonie
LoveCoders Team
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy" - Andrzej Klawitter.

stare 24.01.2012, 18:31
Administrator i Trener

Zgadza się, Nonie. Nie mam nic przeciwko sytuacji, gdy ktoś się ode mnie nauczy, przetworzy tę wiedzę na swój sposób i zacznie też nauczać. Wiedzy nie posiadam na własność, nie zamierzam patentować swoich dzikich pomysłów, czy wymyślonych tekstów. Byleby robił to z klasą, bez bezczelnego kopiowania. Zresztą, paru znanych ludzi w Społeczności w jakimś stopniu wyszło spod skrzydeł moich, czy tego Forum.

Jeśli jednak ktoś kopiuje moją pracę bezpośrednio, to jest to kradzież, jak by nie patrzeć. Co innego jest wzorować się na pięknej stylistyce Apple, a co innego jest bezczelnie podrabiać ich produkty. (To sobie posłodziłem... )

Prawda jest taka, że ceny produktów w branży uwodzenia. Zacznijcie kupować, ot choćby po to, aby odwdzięczyć się ludziom, z których darmowych i "darmowych" materiałów korzystacie, a gwarantuję, że ceny spadną i jakość skoczy.

A dla tych, co się zasłaniają chęcią wypróbowania: są gwarancje 30 dni na moje produkty, na szkolenia 90 dni.

Pozdrawiam ciepło,
Merlin

stare 24.01.2012, 20:56
constantine86 constantine86 jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

constantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookołaconstantine86 jest znany wszystkim dookoła
Już kiedyś pisałem, że jest na to prosta recepta. Każdy twór intelektualny powinien być wyceniany na określoną sumę. Wtedy taki to a taki twórca sprzedaje x nośników za x złotych, dostaje za swoją pracę pieniądze a po tym rzecz staje się domeną publiczną. Każdy happy? Niekoniecznie...

Zaraz zaczyna się drzazga na temat, że tak nie można, artysta powinien mieć przez eony możliwość nahapania się z tego co wymyślił (kilka miesięcy temu wydłużono prawa majątkowe z 70 na 90 lat o ile dobrze pamiętam) I koło się zamyka. Nikt nie chce popuścić. Twórcy wolą wydawać pieniądze na ochronę, tworzenie zabezpieczeń, i lobbowanie praw niż dać drugiemu posłuchać. Żona Kiepskiego mówiła na takie coś "zatruta strzała".

Węgiel, samochód czy płyta ze sklepu różni się tym, że jest to rzecz fizycznie namacalna. Ją można ukraść bo gdzieś się pojawia, a gdzieś znika. Podczas gdy piractwo to kopia. Bezwartościowa rzecz, bo komu ją sprzedam?

Albo inna sugestia, jaką znalazłem gdzieś w komentarzach. Może za kopie muzyki i filmów płacić kserowanymi pieniędzmi? Mechanizm podobny

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania