Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
| Ankieta: Co zrobić z wulgaryzmami i niedbałymi postami na Forum? | |||
| zostawić w spokoju - niech się dzieje co chce |
|
14 | 48.28% |
| cenzurować automatycznie na zasadzie k*** |
|
8 | 27.59% |
| po raporcie postu - moderator banuje na określony czas i kasuje posta |
|
11 | 37.93% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Widzę co raz większy ****** na forum, więc zakładam cenzora! Wszelkie słowa, które miałby zostać dodane do bazy, proszę kierować w tym temacie.W ten sposób zablokujemy dzieciakom wyżywanie się polskimi epitetami. Zapisane słowa:
Wulgaryzmom mówię: STOP! Asta la papa, ~ Remote |
|
|
|
Praktycznie wszyscy z małymi wyjątkami przeklinają w społeczności. Nawet na spotkaniu Loży nazywa się rzeczy po imieniu du... itp <mam na myśli prowadzących> a teraz się tego zakazuje hehehe Gdzie tu spójność ?
|
|
|
|
JA bym nie cenzurował, jeśli ktoś nie potrafi w sposób prosty, jasny a jednocześnie kulturalny wyrazić własnych myśli to świadczy tylko o nim
P.S. Chodzi mi o to, aby język giętki Powiedział wszystko, co pomyśli głowa; A czasem był jak piorun jasny, prędki, A czasem smutny jako pieśń stepowa.
You know what I really want in a girl? Me!
|
|
|
|
Wprowadźcie też cenzurę scen łóżkowych, bo przecież są równie gorszące...
Jesteśmy na tyle dużymi chłopcami, że nikomu nic się nie stanie od wulgaryzmów. Cenzura... Ze złych czasów czerpiemy wzorce moi drodzy. Jeśli inaczej nie będę umiał się wyrazić, to będę przeklinał i szczerze mówiąc mam to gdzieś czy komuś to się spodoba, czy nie. |
|
|
|
Domagam się od moderatora usunięcia postów w którym są niecezuralne słowa zgodnie z tym co napisane jest w zatwierdzonym regulaminie..
To nie cenzura tylko trzymanie sie regulaminu (pkt 4 i 6). Trzymajmy poziom i kulturę wypowiedzi - to jest Alpha. Jeśli moderator nie będzie się stosował do zapisów regulaminu to trzeba będzie złożyć wniosek o jego usunięcie ze stanowiska ;-). |
|
|
|
Podtrzymuję!
![]() Jeśli nie umiesz poprawnie się wysławiać, to zalecam resocjalizację! Reszta wypowiedzi mnie nie interere... Asta la papa, ~ Remote |
|
|
|
Nie popadał bym w przesadę - "***a" to nie taki straszny wulgaryzm.. powiedział bym wręcz, że przyjemny - zwłaszcza w dotyku
Ostatnio edytowane przez Prauler ; 02.09.2009 o 15:56 |
|
|
|
Że jak?
![]() Włożyłem w to forum mnóstwo czasu i krew mnie zalewa jak patrzę co tu się dzieje. Piszecie o samczości jak nie macie o niej zielonego pojęcia - tylko *******enie, *****nie i inne przyzwyczajenia. Rzygać mi się chce jak patrzę na taką hołotę. Nie poprawiam nikogo z tego jak pisze - tylko jeśli zostały ustalone jakieś zasady porządkowe, to należało by się ich trzymać. Spójrzcie na własną Samczość - może jest kreatywna, bo rozwijane są techniki, ale nic nie wnosi do Waszego życia. Nic.. Możecie mnie osikać, i cokolwiek Wam przyjdzie do głowy. Jeśli powstanie jakaś modyfikacja poprawiająca i zaznaczająca błędy ortograficzne, to także ją zastosuję. Bo... Jak Wy pracujecie nad własnym samorozojem, jak nie umiecie złych zachowań wykluczyć. Tak tak, to nie resocjalizacja - to faszyzm... Kto jeszcze chce uderzyć w stół? Asta la papa, ~ Remote |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|