Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Pytanie do administratora, zasłużonych i administratorów. Jak widzielibyście osobny dział tylko z artykułami? Albo inny pomysł w każdym większym dziale zrobić przyklejony temat artykuły?
Sam znalazłem niedawno bardzo dobre i szczegółowe opracowanie dotyczące stalkingu. Mówię o tym temacie http://www.forum.seduceyourlife.com/...zuconych-2362/ Myślę, że szkoda, żeby co bardziej wartościowe wątki znikały w gąszczu innych tematów, a "best of" jest jak widzę zarezerwowane tylko dla esencji. |
|
|
|
Panowie, trzy razy ostatnio organizowałem plebiscyt The Best Of Forum. Można było zgłaszać, dyskutować, głosować... Ale nic się nie działo z Waszej strony.
Domyślnie najlepsze artykuły i tematy powinny trafiać na TBoF, oczywiście po głosowaniu. Jeśli wyrażacie chęć, to możemy reaktywować ten dział, ale wszyscy będą musieli wziąć solidarnie w tym udział. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Myślałem raczej o zrobieniu działu artykuły, ewentualnie w nim dodać poddział the best of. Taka "biblioteka" z różnymi dziełami, tymi lepszymi i tymi zwykłymi. Żeby, jak już się ktoś napoci jego rzecz została, może przykurzona, ale nie zapomniana. Zgłaszanie wątków, głosowania to kupa formalności i nie dziwię się, że ludziom się nie chce ;P
A tak chcę sobie poczytać to siup do odpowiedniego działu i mam tam masę różnych dupereli. I dopiero stamtąd by były wybierane te najlepsze do the best. Podobnie działa to ina innych forach aka dział tutoriale, instruktaże itp... |
|
|
|
To właśnie do tego służy The Best Of Forum. Przenosi się tam wątek pozostawiając odnośnik na starym subforum. To co, chcecie docenić dobre artykuły czy e tam.
![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Wygląd liniowy