Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
| Ankieta: Nowy wygląd? | |||
| Wcześniejszy był lepszy |
|
5 | 17.24% |
| Mało czytelnie |
|
5 | 17.24% |
| Czegoś mi brakuje |
|
3 | 10.34% |
| Sprawdzi się |
|
3 | 10.34% |
| Podoba mi się |
|
9 | 31.03% |
| Rewelacja! |
|
4 | 13.79% |
| Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Po niespełna 3 tygodniach pisania całkowicie autorskiego skryptu do zarządzania treścią (CMS), udostępniamy wszystko Wam do molestowania. Całość została wykonana niemalże od zerowego bajtu kodu PHP tylko po to, aby społeczności SeduceYourLife korzystało się jak najlepiej. Na obecnym silniku można wyczyniać wszelkiego rodzaju ewolucje programistyczne i ułatwiające życie każdemu, który na SYL'u zawita.
Zapraszam do testowania i wytykania błędów rzeczy, które są nowością. Chciałbym szczególnie podziękować Rafikowi, który wykazał się cierpliwością podczas wojaży z serwerem! Dzięki stary! ![]() http://www.rafik.extreme-fusion.pl Na koniec gratulacje dla Merlina, który opłacił całe przedsięwzięcie! Miłego użytkowania, ~ Remote |
|
|
|
Gratulacje należą się chłopakom - byli w stanie przepisać kilka modów, dostsowali stronę do autorskiego frameworka, i stworzyli własne dodatki do vB. Było trochę problemów, trudności i wybojów po drodze, aby tak skompikowany i rozbudowany skrypt jak vB przerobić, aby wszystko miało ręce i nogi.
![]() Oni są czarodziejami... ![]() Pozdrawiam, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!Ostatnio edytowane przez Merlin ; 17.08.2010 o 18:20 |
|
|
|
Drogie Kobietki!
![]() Być może zauważyłyście, że od kilku dni na górze wyświetla się pole "Język Forum". Widząc: "Polski (mężczyzna)" i "Polski (kobieta)" mogłyście pomyśleć, że aż tak bardzo bierzemy pod uwagę różnice w komunikacji między płciami. Nic podobnego. Właśnie uruchomiliśmy coś specjalne dla Was, Kobiet. I tak oto, jak klikniecie w "Polski (kobieta)", wyświetli się coś bardzo interesującego, mianowicie Forum w wersji specjalnie dla Was! ![]() Zachęcam Was do pisania, do wypowiadania się, a także zgłaszania wątków, które zostały kiedyś napisane w działach dla mężczyzn, a dotyczą one uwodzenia przez kobiety, abyśmy mogli je przenieść. To pierwsze tak rozbudowane Forum dla płci pięknej, do tej pory niestety na większości For wyszczególniony był raptem jakiś mały skrawek i to nierzadko dostępny wyłącznie dla kobiet. Mam nadzieję, że z biegiem czasu pojawi się tu Was więcej. Śmiało, zapraszajcie swoje koleżanki, przyjaciółki, kuzynki, sąsiadki, babcie... Kogo chcecie. ![]() Oczywiście te działy są dostępne dla każdego - i mężczyzn, i kobiet. Przełączać można się oczywiście wybierając wersję na górze. Chciałbym, aby w przyszłości kobiet na Forum było tyle, co mężczyzn. Dzięki temu będziemy mogli razem sobie podpowiadać, uzupełniać się wiedzą i doświadczeniem, aby lepiej nawzajem zrozumieć swoje odmienne, ale jakże piękne światy. Postarajmy się nawzajem sobie pomagać i podpowiadać. Obecny podział na Fora został stworzony i wymyślony przeze mnie, faceta. Na początek powinien wystarczyć, ale zachęcam gorąco do propozycji nowych działów, czy też zmiany nazwy lub opisu obecnych. Wy najlepiej wiecie, czego Wam potrzeba. ![]() Kochamy Was i pozdrawiamy, ![]() W imieniu administracji - Merlin P.S.: Wspólnymi działami są Administracja, SeduceYourLife.com, Kobieta i Mężczyzna oraz Community. ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Bardzo fajna szata, na pewno włożyliście w nią sporo pracy, jednak jak dla mnie teraz jest zbyt nowocześnie i za dużo bajerów, kolorków i opcji.
Mam jednen problem, że za każdym razem zostaje wylogowywany, mimo iż zaznaczam opcję "zapamiętaj mnie" w poprzedniej szacie tak nie było. Za każdym razem jak odpalałem przeglądarkę, to byłem tutaj zalogowany hmm.
Twój Mpower!
![]() Pozdr! |
|
|
|
Daj przykłady tego, co uważasz za zbyt wiele, zbyt nowocześnie.
![]() 1. Sprawdź adres Forum w ulubionych - powinno być: http://www.forum.seduceyourlife.com/ 2. Wyloguj się. 3. Wyczyść ciasteczka (cookies) i pamięć podręczną (cache, temporary internet files etc.) w przeglądarce. 4. Zaloguj się ponownie. Jeśli problem będzie się powtarzał - daj znać. ![]() Pozdrówki, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Co do tej szaty, to dla Was raczej komplement
Może to kwestia przyzwyczajenia, a jeśli miałbym się przyczepić, to za szybko otwierają się zakładki np. Główna, o nas, szkolenia, DVD itp, bo gdy chce zejść do opcji np. nowe posty, to jest to utrudnione przez za szybko otwartą zakładkę, co jest wyżej. hehe, ciekawe czy ktoś zrozumie ![]() Ale myślę, że zawsze tak jest, że nowe jest inne. Za tydzień może te kolory będą mi pasować ![]() A co do wylogowania, to działa! dziękuje!
Twój Mpower!
![]() Pozdr! |
|
|
|
Hehehe, no jak bym porównał pierwszą wersję Forum, stojącą na phpBB by Przemo, na jakimś adresie w stylu http://www.klopsiki.tdi.lukow.pl/~merlin/forum/... Nie no, wtedy było oldschoolowo.
![]() Cieszę się, że się podoba, mam nadzieję, że to kwestia jedynie przyzwyczajenia. Mi też chwilkę zajęło, zanim się przystosowałem. ![]() Pozdrawiam, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Moze marudze, ale na 10'1" jest naprawde minimalnie zbyt szeroko, gdyby sie dalo te kilka pikseli jakos zwezic zeby sie poziomy pasek przewijania nie pokazywal to bylo by ekstra
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu...
|
|
|
|
Mi pokazuje pewne błędy na Operze. Zrobiłem screenshota z przykładem: http://img821.imageshack.us/f/sylc.jpg/ . Na dole podaje dane dotyczące przeglądarki i wersji.
I moja pewna sugestia: Często wchodzę na forum poza domem, w pracy, na ulicy, korzystając ze smartfona. Czy moglibyście stworzyć bardzo lekką skórkę która ułatwiłaby i przyspieszyła przeglądanie SYL.com? Aktualnie wgrywa mi się ponad 1MB danych aby wyświetlić główną stronę forum (Opera Mobile 5), to dość dużo i mimo tego że tu w UK 3G jest rozbudowane i szybkie, ilość danych do załadowania daje się we znaki, szczególnie w miejscach gdzie zasięg jest słabszy. -- Version 10.53, Build 3374, Platform Win32, System Windows NT 6.1 XHTML+Voice: Plug-in not loaded |
|
|
|
Jak można zauważyć na końcu, źle podlicza procenty i stąd rozwala cała tabelę. Pozostaje poczekać na łatkę vB. Pozdro, ~ Remote |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Nic podobnego. Właśnie uruchomiliśmy coś specjalne dla Was, Kobiet. I tak oto, jak klikniecie w "Polski (kobieta)", wyświetli się coś bardzo interesującego, mianowicie Forum w wersji specjalnie dla Was! 

Wygląd liniowy