Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
| Ankieta: Nowy wygląd? | |||
| Wcześniejszy był lepszy |
|
5 | 17.24% |
| Mało czytelnie |
|
5 | 17.24% |
| Czegoś mi brakuje |
|
3 | 10.34% |
| Sprawdzi się |
|
3 | 10.34% |
| Podoba mi się |
|
9 | 31.03% |
| Rewelacja! |
|
4 | 13.79% |
| Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
Podstawowe pytanie: czy jest to uciążliwe?
![]()
Pozdrawiam ciepło, Merlin P.S.: Prośba do osób głosujących w ankiecie: dawajcie przykłady tego, co byście zmienili.
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Podmieniłem plik poll.php na ten z przed aktualizacji i jest OK..
![]() Pozdro, ~ Remote |
|
|
|
No więc tak:
1. Nie działa mi nadal autologowanie, to nie wina ustawień w przeglądarce bo sprawdzałem 2. Po lewej jest lista użytkowników on-line - fajnie jakby dało się kliknąć tam i przenieść od razu do profilu coś jeszcze chciałem napisać ale nie pamietam, potem dopisze ![]() EDIT: korzystam z FF EDIT: 3. Brakuje mi opcji "Oznacz wszystkie posty jako przeczytane" na stronie Nowych Postów |
|
|
|
Musi to być wina przeglądarki. W Operze dopiero po przeczyszczeniu ciasteczek i cache zadziałało.
Pozdrawiam Curtis
"Primum non nocere" - Hippocrates
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!
|
|
|
|
Dzięki za uwagi, jak zwykle odnotujemy je i weźmiemy grubsze sprawy pod uwagę przy następnym solidnym updejcie.
![]() Jeśli ktoś ma problem właśnie z logowanie, itd., to musi przede wszystkim wyczyścić cashe i ciasteczka. Co do Twojego pytania, Rumcajs, to możesz albo w widoku nieprzeczytanych postów wybrać i zaznaczyć opcję "Select All" i dać, żeby zaznaczyć jako przeczytane, albo jest opcja od razu to robiąca na glównej stronie Forum pod listą For. ![]() Pozdrawiam, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Stara była lepsza. Poza tym doszukałem się piekielnie wkurwiającego błędu, mianowicie kiedy podczas logowania klikniemy "zapamiętaj logowanie", po przekierowaniu nie ma dostępu do żadnego działu. Jest tylko shoutbox.
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę
przy ich postach i daj im punkt reputacji!
|
|
|
|
Nev... A czyściłeś ciasteczka i cache?
![]() Pozdrawiam, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

Podstawowe pytanie: czy jest to uciążliwe?
przy ich postach i daj im punkt reputacji!

i zaznaczyć opcję "Select All" i dać, żeby zaznaczyć jako przeczytane, albo jest opcja od razu to robiąca na glównej stronie Forum pod listą For. 

Wygląd liniowy