Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Baraszkując dziś po forum natrafiłem na pewien problem, objawił się on następująco:
Napisałem posta w jakimś tam temacie, następnie przeszedłem do innego działu i również chciałem napisać posta, jednak gdy kliknąłem "Wyślij" pojawił mi się komunikat: "Nie możesz wysłać nowego postu tak szybko po poprzednim, zaczekaj chwilę i spróbuj ponownie". Następnego posta mogłem wkleić dopiero po około 2-3 minutach - niby żadna tragedia, ale trochę niewygodne.. |
|
|
|
W sumie niewygoda.. o ile na SB mnie to nieco irytuje,o tyle na forum którego może "nie lubić konkurencja" dla bezpieczeństwa ja bym zostawił.
Robiło się w życiu różne krucjaty po kilkadziesiąt osób na jedno forum,i wiem czym może się skończyć taki nalot. Średni czas rozwalenia forum 10 minut. Szczególnie gdy admin nie jest na bierząco z wersjami i poprawkami do Przema. |
|
|
|
Prauler; ach Ty dzieciuchu Neo..
Nie wszystko może być tak jak chcą tego użytkownicy.. Asta la papa, ~ Remote |
|
|
|
|
|
|
|
Bywa - nie zmieni się nic..
![]() Asta la papa, ~ Remote |
|
|
|
Wystarczy ustawić czas między postami na jakieś 30 sek. Raczej nikt tego forum nie będzie sabotował, więc wydaje mi się to racjonalnym czasem.
Sztuczna inteligencja nigdy nie dorówna naturalnej głupocie.
|
|
|
|
przezorny zawsze ubezpieczony
te 3 minuty da sie wytrzymac
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
|
|
|
|
Są powody, dla których ktoś mógłby sabotować. Ot choćby "dla frajdy".
![]() Póki jest ten silnik forum, nic się nie zmieni. Temat zamykam, bo tak jak dyskutować, dlaczego większość dorum jest niedostępna dla niezarejestrowanych, albo dlaczego goście nie mogą nic pisać. ![]() Ściskam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Wygląd liniowy