Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Siema!
![]() Widzimy, że co raz to więcej powstaje Grup Społecznościowych, dlatego chciałbym poinformować założycieli grup, że po pojawianiu się nowych odpowiedzi w tematach dyskusyjnych, moderator musi zatwierdzić odpowiedzi. Dlatego też, proszę o przyglądanie się własnym "lożom" i na bieżąco akceptowanie/odrzucanie nowych postów. Obecnie nie da się tego wyłączyć, aby pisać bez potwierdzania, więc stąd ten apel. Asta la papa, ~ Remote |
|
|
|
Jako, że było małe zainteresowanie "Moderatorów Grup" - wyłączyłem moderowanie postami.
Teraz każdy w demokratycznym państwie i tym bardziej na demokratycznym forum, będzie mógł się swobodnie wypowiadać nie zważając na to, czy moderator śpi, czy nie. Powód; większość postów zatwierdziłem ja - nie będę moderował czyjegoś podwórka. Ktoś się zobowiązał zakładając grupę, to powinien tego dopilnować.. ![]() Asta la papa, ~ Remote |
|
|
|
Tak to już niestety bywa ... Pamiętam rok 2007 tak dobry dla SYL (zwłaszcza okres maj-lipiec) wówczas forum się rozwijało. Zimą zaś sytuacja uległa zmianie i nie było tak kolorowo jak latem ... Moc odrodziła się w marcu, wtedy zaczęły się "powroty"
ludzie bardziej koncentrowali sie na uwodzeniu i ponownie byl strzal w gore. Uwazam,ze teraz bedzie podobnie. A gdy moderatorzy zaczna byc aktywni jak niegdys, to mozna wlaczyc funkce akceptowania Ja w kazdym razie wrocilem do "Ojczyzny"
Myślę pozytywnie, czuję się dobrze i DZIAŁAM !
![]() WERT zawsze do przodu to dziewczyny są dla mnie, nie ja dla nich - Constantine86 Kluczem do bycia liderem nie jest być rozlśniewającą gwiazdą. Kluczem do bycia liderem jest sprawić by inni sami zaczęli rozkwitać przy Tobie. - Merlin |
|
|
|
Miło Cię znów widzieć!
![]() Pozdro! ~ Remote |
|
|
|
Ważna zmiana: Loże są dostępne teraz z menu na pasku.
![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|