Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
| Ankieta: Czy Newsletter z 18.01 dotarł do Ciebie? | |||
| Tak |
|
6 | 50.00% |
| Nie |
|
6 | 50.00% |
| Głosujących: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Czy wszyscy dostali wczorajszy Newsletter?
Proszę o info i zagłosowanie, kto dostał a kto nie.Chciałbym, aby trafił on do jak najszerszego grona, bo zawiera świetne materiały w postaci subliminala i e-booka, ale mieliśmy problemy z serwerem. Bardzo proszę wszystkich o pomoc. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Oj, ja nie dostałem
..............
„Dlaczego każdej chwili nie doprowadzać do takiego maksimum ze jeśli nawet kolejna chwila nie nadejdzie, to nie będzie ci żal?”
|
|
|
|
19 stycznia 2011 17:16 - o tej godzinie dotarł
I tak i nie. Zaznaczyłem tak, ale tam napisałeś że wysyłacie jeszcze raz. aha nie wiem czemu ale musiałem go wyłowić ze spamu. A inne wcześniej dostawałem normalnie.
"Boże chroń nas przed fałszywymi przyjaciółmi, a z wrogami poradzimy sobie sami!"
|
|
|
|
Dzięki za info, okazało się, że były lekkie problemy z serwerem.
![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
też nie dostałem.
pozdrawiam,
Żeby uwieść kobietę, musisz być gotowy, żeby ją stracić.
Never let your fear decide your fate. |
|
|
|
Do mnie niestety nic nie dotarło.
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę
przy ich postach i daj im punkt reputacji!
|
|
|
|
No właśnie arbitralnie np. WP uznała, że nasz Newsletter to SPAM. Jestem w trakcie wyjaśniania z adminami. Niestety, filtry antyspamowe nierzadko się nie sprawdzają.
Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Przeszukałem spam na Gmailu i też nic nie znalazłem.
Może ktoś byłby na tyle miły i przekazałby tego maila do mnie? ![]() michal.gzela@gmail.com pozdrawiam,
Żeby uwieść kobietę, musisz być gotowy, żeby ją stracić.
Never let your fear decide your fate. |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

Proszę o info i zagłosowanie, kto dostał a kto nie.
przy ich postach i daj im punkt reputacji!

..............
super sprawa, niezły e-book, więcej takich newsletterów

Wygląd liniowy