Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
| Ankieta: Czy Newsletter z 18.01 dotarł do Ciebie? | |||
| Tak |
|
6 | 50.00% |
| Nie |
|
6 | 50.00% |
| Głosujących: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
No proszę, nie uwierzysz, ale nie ma Cię na liście mailingowej.
Wiesz, co powinieneś zrobić? ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Wszyscy już powinni mieć newsletter. Jeśli ktoś nie otrzymał, to proszę o info.
Co się okazało - najpierw był lekki problem z wysyłką e-maili z serwera, potem okazało się, że WP automatycznie uznało naszą wiadomość za SPAM, ponieważ w systemie Uribl tnij.org jest oznaczony jako serwer spamerski, a ja skróciłem linki za pośrednictwem tej właśnie strony... ![]() Wniosek - nie wysyłaj Newslettera z linkami skracanymi przez tnij.org. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

Wiesz, co powinieneś zrobić? 
przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Co się okazało - najpierw był lekki problem z wysyłką e-maili z serwera, potem okazało się, że WP automatycznie uznało naszą wiadomość za SPAM, ponieważ w systemie Uribl tnij.org jest oznaczony jako serwer spamerski, a ja skróciłem linki za pośrednictwem tej właśnie strony...
Wygląd liniowy