Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Dobra kurde - ten watek/temat pewnie bedzie sie co jakis czas rozrastal...powiem tylko, ze takim przelomem jak weekend z Merlinem i chlopakami nie bylo chyba nawet pierwsze spotkanie ze spolecznoscia. Wtedy zaczalem czuc chec zmian, teraz zaczalem tych zmian dokonywac. Z miejsca. czesci juz w trakcie warsztatow...czesci tuż po...i trwają dalej!. na szybko:
zewnetrze facet, ktorego garderoba zatrzymala sie na spranych koszulkach i sweterkach z czasow liceum spedzil dzisiaj pol dnia w galerii handlowej nie omijajac ani jednego interesujacego sklepu, kupujac pare takich t-shirtow, o ktorych zalozeniu wczesniej nawet by powazniej nie pomyslal do tego kilka kolorowych paskow, fajne ustrojstwo na szyje...kurwa lol! do pierwszego sklepu wchodzilem stosunkowo niepewnie ( i tak znacznie prewniej niz w rzadkich sytuacjach gdy robilem to kiedys) ogladac koszulki (schizowe ale tylko koszulki przeciez!)...w ostatnim na luzie przymierzalem sobie pierscionki i bransoletki![]() wnetrze nie wiem o co chodzi, ale od szkolenia kobieta, z ktora sie spotykam, nie daje mi dokonczyc mysli,bo najpierw zaczyna sie usmiechac, potem przytulac, a potem uniemozliwia mowienie innymi zabiegami. co mi specjalnie nie przeszkadza prawde mowiac co robie? no nie wiem - jakos tak bardziej otwarcie chyba podchodze do pewnych tematow do tego taki detal, jak zachowywanie normalnego (dosc niskiego) glosu w kazdej sytuacji (wczesniej rozmawiajac np. ze sprzedawczynia lub z klientem w pracy regularnie mowilem glosem znacznie wyzszym i cichszym)...tuz po szkoleniu gadalem z retem, i obaj stwierdzilismy, ze spodziewalismy sie chyba czegos innego. moze czegos wiecej o okazywaniu alfizmu? czegos mniej zakamuflowanego niz to co wynikalo z cwiczen i rozmow...ALE: teraz jestem pewien, ze to bylby blad. to by byly kolejne malpie sztuczki jakich pelno na szkoleniach i w sieci. nadmuchane baloniki...nam dano szanse na powazne zmiany w samym szpiku swojej osobowosci. od nas zalezy jak bardzo one wyjda na zewnatrz, ale gdy sie postaramy jestem pewien, ze samca alfa bedzie mozna od nas spokojnie zdefiniowac no dobra - to na swiezo - ide swietowac ![]() ps. jeszcze raz dzieki chlopaki. |
|
|
|
nie idz na to szkolenie...
tak mowie powaznie... nie idz na to szkolenie jesli oczekujesz sztuczek pokazjacych Twoj alfizm, trickow co i jak zrobic w danej sytuacji, paru rutynek zeby podzielic sie ze znajomymi... jesli chcesz stac sie robotem towarzyskim Twoj wybor... czy spodziewalem sie czegos innego po szkoleniu? tak. spodziewalem sie czegos mniej glebszego? a te 3 dni w wawie... czesc mozna nazwac szkoleniem... a czesc podroza we wnetrze siebie. Poszukiwaniami wlasnego alfizmu. Nie umiem jeszcze opisac w 100% co dalo mi to szkolenie bo wiem ze ziarnko zostalo zasiane ale potrzebuje wiecej czasu zeby to przemyslec, ulozyc sobie i dalej sie zobaczy. dlaczego tak skromnie w slowa i emocje? bo tyle jest do przemyslenia ![]() To szkolenie nie bylo na rutynki i techniki bylo zdecydowanie nastawione na inner game. moze zabraklo mi tylko czegos o deamogowaniu. Gdyby to byl moj zupelny poczatek ze spolecznoscia wiem ze wywrocilo mi ono moj swiat do gory nogami.... zmiany przekonan, regul etc... w sumie dopiero teraz uswaidomilem sobie co to bylo to co przed spolecznoscia mnie ograniczalo od zlotu samo sie zmienilo ale teraz to dokladnie okreslone zostalo i moge dzieki temu wprowadzic jeszcze wicej poprawek do mojego inner game. Utwierdzilo mnie to szkolenie ze ide dobra droga ale i dluga droga przede mna. Otworzylo mi jednak tez nowe horyzonty. dopiero teraz zrozumialem jak cieplo wobec innych i aktywne sluchanie moze dzialac cuda. Nie stane sie teraz innym czlowiekiem ale napewno stane sie jeszcze lepsza wersja siebie. Niedawno z moim wspollokatorem rzoamwialismy o tym zeby nie stac sie czarnymi dziurami wysysajacymi energie. zeby grajac nie zapominac o ludzkich aspektach, emocjach kroliczkow i wlasnych emocjach gdy plazujemy cos dla treningu. Na szkoleniu byla mowa o cieple otwartosci i szczerosci dla wszytkich. I faktycznie to jest to co uratuje nas przed byciem czarnymi dziurami. co moge powiedziec innym po szkoleniu? dawajcie wiecej siebie innym to wroci! ![]() co moge powiedzec Merlinowi - glownemu prowadzacemu, ale rowniez andy'emu? chyba narazie tylko dziekuje, a z czasem moje zmiany beda mowic same za siebie
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|