Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Na pewno pamiętacie kurs, który miał miejce w Lublinie nieco ponad miesiąc temu. Liczę na feedback uczestników, jak wrażenia? Co wam się podobało, czego się nauczyliście? Co było czymś, co wam najbardziej tyłek skopało?
A może jest jeszcze coś, co macie ochotę na jegotemat powiedzieć?
|
|
|
|
Witam Wszystkich To jest mój pierwszy post na tym forum ...
Na Szkolenia To ja jak coś jestem chętny tylko zeby cena odpowiadała..
„Najgorszą rzeczą, która może się przydarzyć kobiecie, to być z mężczyzną, który jest z nią dlatego, że inne kobiety są dla niego nieosiągalne.”
|
|
|
|
Koszta nie sa wysokie, a glownie zaleza od ilosci i jakosci atrakcji - wydarzen, jakie beda towarzyszyc zjazdowi.
Od tego lata kazdy nasz zjazd bedzie zapewnial - oczywisice poza dawka nowej wiedzy i umiejetnosci - takze eventy, ktore beda sukcesywnie rozbudowywac nasze DHV, pomoga nam lamac matrix i... stawac sie bardziej niezwyklymi ludzmi. ![]() Trzymaj zatem reke na pulsie. Wasz,
Optic
![]() "Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia |
|
|
|
ja bylbym chetny na takowy kurs jak beda jakies propozycje to pewnie bym sie skusil i przyjechal...
|
|
|
|
PlayBot, witam serdecznie na nasyzm forum... Troche spozniony post, ale chyba na zaden Twoj nie odpisywałem do tej pory.
Szkolenia wkrotce sie zaczna, informacje o tym pojawia sie dość niedługo.... ![]() Pozdrawiam ciepło, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
W jeden dzień to można dać tylo zajawkę, a nawet i to ledwie się uda.
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
bo wiesz jak bede dojezdzal z bialegostoku to troche mnie wyniesie szkolenie bilety szama spanie itd...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|