Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Panowie,
na poprzednim Zlocie Rep powiedzial do mnie: "Nie zobacze jesli nie uwierze" (a moze bylo na odwrot...) W to, co sie dzieje w ten weekend trudno by bylo uwierzyc, gdybym tego nie widzial. Wyklady: O wczorajszym dniu nie bede opowiadal, bo sam mialem prezentacje. Licze za to na Wasze opinie. Dzisiaj mamy juz za soba drugi dzien intensywnych prezentacji - naszego wspanialego Goscia: Andy'ego oraz kochanego Duke'a. Andy - chyle czola w pelnym uklonie przed Zalozycielem Akademii Uwodzenia. Pokazal nam przede wszystkim, co to jest profesjonalny, pelny, piekny, graniczacy z arcydzielem podryw. Pokazal nam przy okazji, jak wyglada profesjonalne, pelne, piekne, graniczace z arcydzielem szkolenie. Wyobrazcie sobie, jaki piekny jest widok kilkudziesieciu osob sluchajacych w skupieniu, niemal z wypiekami na twarzy, prezentacji - pelnej przykladow, interakcji, humoru, a przede wszystkim skondensowanej najwartosciowszej wiedzy. Andy, poza tym ze poraza wrecz iloscia i jakoscia swojej fachowej i kompetentnej wiedzy, jest wspanialym, wesolym i niesamowicie otwartym i przyjaznym Mezczyzna. Tak wspaniale jak slucha sie jego wykladu, przebywa sie po prostu w jego towarzystwie. Haha, doskonalym zobrazowaniem tego byl ogromny wianuszek naszych Uczestnikow, otaczajacy go na kazdej przerwie. Ba, ja sam tez stalem w tym wianuszku. Mam nadzieje z calego serca, ze jeszcze nie raz z Andym sie spotkamy... ![]() Duke - nasz najbardziej wrazliwy i najbardziej chyba "prokobiecy" trener. Jego kopalnia wiedzy o Kobiecej psychice po raz kolejny nas nie zawiodla. Nasi najnowsi Czlonkowie Spolecznosci, nasi "newbies" mogli dzieki niemu otworzyc oczy na to, jak jestesmy postrzegani przez Kobiety, jak sa postrzegane nasze dzialania i nasze slowa. A my - starzy wyjadacze - moglismy dostac "slapa" przypominajacego nam, ze Kobieta to nie tylko "dziura". ![]() Wy - moi Kochani Poczatkujacy i Stare Pryki z Tylnej Lawy. Z kazdym pytaniem od tych, ktorzy zaczynaja dopiero swoja Droge w Swiat Uwodzenia, moje serce robilo sie coraz lzejsze i weselsze. Tak, jestem pewien, ze jestescie najlepszymi Mezczyznami na tej planecie. Za Wasz zapal, za Wasza chec chloniecia wiedzy i za Wasza pilna uwage. Za Was wszystkich trzymamy kciuki i jestesmy za Wami calym swoim sercem. Tak trzymac! A pomyslcie sobie, ze byl to Wasz dopiero pierwszy (a nasz drugi) zlot... No i my - organizatorzy. Nie mialem okazji pogadac jeszcze z reszta Chlopakow na temat samych wrazen ze Szkolenia, wiec pisze na razie za siebie: jestem wzruszony. Widze, ze warto robic to, czym sie zajmujemy. Widze, ze gdy w maju Merlin wpadl na pomysl zorganizowania pierwszego PENISa, warto oddac calego siebie, by ta serie kontynuowac. I zdradze Wam wiecej: chyba juz mamy pomysl na kolejne spotkanie, pozna wiosna. Ale gdzie sie odbedzie i co bedzie zawieralo - na razie sza... ![]() Przed nami jeszcze dzisiejsze wyjscie w miasto, na ulice, w kluby (w koncu jest sobota!) oraz jutrzejsze wyklady DrSpina i Merlina. A ponadto... coz, mialy byc przeciez "jakies eventy", prawda? Przekonacie sie jutro. ![]() Ok, koncze juz bo pora sie szykowac do wyjscia. Sadzac po wczorajszej nocy, ktora miala byc przeciez tylko "preludium" do dzisiejszej, beda sie dzialy niesamowite rzeczy. Wiem, ze bedzie o czym po tej nocy napisac.A wiec: bawcie sie dobrze, Misiaczki, ktorzy wlasnie zbieraja sie do wyjscia. A Ci, ktorych z roznych przyczyn nie moglo byc... hmm... ponoc kazdy kolejny PENIS ma byc lepszy od popzedniego, tak? A wiec do zobaczenia na wiosne. ![]() Wasz,
Optic
![]() "Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia |
|
|
|
niestety musiałem już dzisiaj zakończyć wykłady. niewiele widziałem, ale to wystarczy by stwierdzić, że coś w tym jest :smile:
|
|
|
|
Kiedy to piszę wiekszość z was jest jeszcze pewnie w dordze do domów z warsztatów. Korzystajac z okazji że jestem pierwszym (z czego sie bardzo ciesze
który opisuje swoje wrażenia z warsztatów chcialbym gorąco podziekować calej ekipie zarówno organizujacych PENISA jak i obecnym, za niepowtarzalny klimat... klimat braterskości. Pierwszy raz byłem na takim zlocie i jestem pod dużym wrażeniem. I nie chodzi mi o sam przedstawiony materiał, chodzi mi o otwartość ludzi i o naszą wzajemna przyjaźń. Niby sie nie znaliśmy, sporo nowych twarzy, a jednak swoboda prowadzenia zlotu i otwartość umysłów sprawiła że wszyscy czuliśmy sie jak starzy znajomi. Heh jeszcze czuje sie nakręcony po kursie, przesłanie SEDUCE YOUR LIFE... ja moge powiedzieć że ja już uwiodłem swoje życie, czuje się szczęśliwy i to miedzy innymi dzieki takim ludziom jak Wy. I najważniejsza rzecz dla mnie. Chcialbym żeby wiedza jaka razem miedzy sobą wymieniamy i to czego sie od siebie uczymy na zlotach nie były tylko patternami, gotowymi odpowiedziami na przetlumaczone z Venusjańskiego na Marsjański pytania. Tylko żeby to wypływało z nas, żebyśmy się z tym w pełni utożsamiali, stali sie prawdziwymi mężczyznami z klasą. Żeby język NLS przestał być narzędziem do uwodzenia... tylko stał sie narzędziem do szczerej rozmowy o naszych uczuciach z kobietami a wtedy wszystko samo przychodzi. I tego życzę wszystkim zlotowiczom
niech bogowie poślą wilki w góry a kobiety w nasze łoża
|
|
|
|
Tu nadaje Wasz operator kamery ;-)
Był czas w moim życiu, gdy 'przejachał po mnie ciągnik' i czułem się nikim...i w dniu dzisiejszym jestem...kawalerem z odzysku. Straciłem wiarę w ludzi...straciłem wiarę w kobiety...straciłem wiarę w życie. I wtedy w moim otoczeniu pojawiło się dwóch kumpli...którzy stali się moimi WIELKIMI przyjaciółmi. Pomogli mi...wyciągnęli z najgorszego bagna. Będę im wdzięczny po grób...szkoda że nie mogli przyjechać ze mną na PENISa. Jednak wciąż myślałem...qrde felek...tylu znam ludzi...a tylko dwóch podało 'prawdziwa dłoń'. I wiecie co...moi drodzy PENISiści...na tym zlocie...SIĘ DZIAŁY CUDA !!! Zobaczyłem i poznałem ekipę genialnie 'ciepłych(hue hue)' w sercach i otwartych na drugiego człowieka ludzi...Zasialiście w moim sercu ziarno nadziei i wiary w to, że jednak warto walczyć o swoje życie, że warto walczyć o siebie... I to wiszące w powietrzu poczucie braterstwa...było niesamowicie głęboko napełniające szczęściem i wiarą w ludzi pozytywnym efektem ubocznym zlotu. Tak...to jest nowa jakość życia, której szukałem...ten zagubiony kawałek układanki, który brakował mi do ułożenia puzzli. Dzięki Wam wszystkim...każdemu jednemu...za to że miałem możliwość poznania Was...tak cudownych i głębokich ludzi...dzięki za atmosferę, dzięki za ponowne napełnienie mnie wiarą w ludzi !!! Nie każdego poznałem osobiście...ale to sie nadrobi hehe...pewnie za pół roku ;-), bo wiadomo, że sie spotkamy. Wracałem do Poznania wzruszony i pełen nowej energiiiii!!!!!! Mimo, że spałem dwie noce po 2h, to jestem pełen mocy ;-), którą mnie napełniliście !!! Dzieki Merlin!!! Dzieki Optic!!! Dzieki Remote...dziek Krzusku...i dzieki Blesman...i całej reszcie dzięki !!! To był kawał dobrej Roboty!!! aha...De Marko...dzięki za cenna technike ;-) Dzis sobie zdjąłem opory przed gadką do kasjerki, która mi sie podoba w sklepie gdzie kupuje bułki koło pracy...zawsze się uśmiecha jak wchodzę ;-)...będzie git hehe...i to dzięki WAM !!! Trzymajcie się...dzięki za cenne rady...eh...mógłbym tak pisać i pisaći...i w końcu może bym napisał coś oryginalnego hehe...bo wszyscy wiemy, ze wszyscy czuliśmu podobnie ;-) Do Zobaczenia w Nowym...Lepszym...Życiu !!! Pozdrawiam Don Kojote PS. Daliście mi najlepszy imieninowy prezent wczoraj, jaki mogłem dostać...!!! Dziękuje Wam za to ;-) I jeszcze ten śnieg...eh... |
|
|
|
Kurde no nigdy nie myślałem że to powiem ale : KOCHAM PENISY!!!
Ten jak i poprzedni był extra, strasznie żałuję jednak że moje uczestnictwo w nim było okrojone o całą niedzielę, ale kurna musiałem wracać Tak więc Merlin miśku wybacz, wiem że obiecywałem w sobotę w celticu że wpadnę jeszcze w niedzielę, ale dostałem wezwanie do domu i musiałem wracać....na prawdę cudownie było znów zobaczyć starych kumpli z Lublina, jak i poznać kilku nowych graczy...Znów naładowałem sobie bateryjki na kolejne pół roku :wink: Ten zjazd był jednak trochę inny od poprzedniego... W Lublinie starałem się wchłonąć jak najwięcej wiedzy od lepszych, bardziej doświadczonych graczy, podpatrzeć ich w akcji i nauczyć się ile tylko można... Teraz czułem się jak jeden z was chłopaki, nie szukałem was specjalnie w polu dlatego jeszcze przyjemniejsze były spotkania gdzieś w klubie kiedy to każdy robił swoje i zajebiście się przy tym bawił I wszystkim dla których ten zlot był początkiem wielkiej przygody, a czuli sie trochę obco wśród wielkich zawodników których nie brakowało, życzę żeby na następnym zjeździe poczuli się jak pośród swoichnie będę jak po Lublinie pozdrawiał wszystkich po kolei po wiecie przecież że was wszystkich kocham, jesteście moimi idolami!!! do zobaczenia jak najszybciej |
|
|
|
Pierwsze primo:
Panowie, mAgic, Don Kojote! Kochani! Mawialem wielokrotnie, ze jestesmy najlepszymi Mezczyznami na swiecie. Dlatego, ze wiemy, co nalezy robic by byc szczesliwymi i by inni byli szczesliwi z nami. Dlatego, ze wiemy, na czym polega uwodenie naszego zycia i robimy to. Wy, zaczynacie przeciez poniekad swoja przemiane, ale wiecie juz na czym ona polega. Wiecie, o co w tym wszystkim chodzi i wiecie, ze od teraz naprawde Wasze zycie jest w Waszych rekach! Wiem, ze wczesniej nie do konca bylo - w moim przypadku rowniez: zanim poznalem Spolecznosc pare lat temu, bylem niczym choragiewka na wietrze... W momencie, kiedy przekroczyliscie prog tamtej sali wykladowej w niedziele wieczorem, dopiero wtedy rozpoczela sie Wasza Wielka Przygoda. Bo, wiem ze zdaliscie sobie z tego w pelni sprawe, teraz zycie bedzie dla Was najcudowniejsza przygoda! Dziekuje Wam, ze byliscie z nami, dziekuje ze postanowiliscie ramie w ramie z nami odslonic ta ciezka zaslone przykrywajaca wejscie i wkroczyc do swiata, w ktorym wszystko bedzie osiagalne i przezywac zycie w sposob, o jakim zawsze marzyliscie. ![]() Tobie, Don Kojote, szczegolnie dziekuje za pokazanie mi, ze jesli chodzi o taniec, ja przy Tobie sprawiam wrazenie tanecznego kaleki. Nie zapomne, jak na parkiecie, tlom w ktory nie mozna bylo wcisnac lebka od szpilki, rozstepowal sie, by zrobic miejsce na Twoje wygibasy z jakas panna. You're the man! ![]() Drugie primo: Mialem wspomniec slowko o tym, co sie dzialo "po godzinach", tak? ![]() Powiem tak, w sobote we Wroclawskim klubie "Celtic" dzialy sie rzeczy, ktorych nie potrafilbym sobie wyobrazic. Zaczelo sie zupelnie niewinnie: po kilku otwarciech "na rozgrzewke" postanowilem wyskoczyc na parkiet nieco poD.S.-owac. Po ok. 10 minutach zacely sie dziac rzeczy, ktore sprawialy, ze - gdyby nie dosc gesty tlum - pewnie przewracalbym sie z szoku. Rozgladam sie po parkiecie i widze osmiu... NIE! Dziesieciu naszych wywijajacych z laskami! Kazdy na swoj sposob, kazdy ze swoim targetem (niektorzy z kilkoma), kazdy niczym czarna dziura wciagajacy Kobiety dookola w swoja rzeczywistosc. A przede wszystkim, kazdy doskonale sie bawiacy! Vekan tanczacy z setem 2F, Edel wykrecajacy jakims Kroliczkiem, DeMarco i Kijek - parkietowi Terrorysci wciagajacy w swoja nieporownywalna z niczym innym zabawe pol ludzi tanczacych w klubie, Don Kojote tak krecacy z wygibasami jakas panna ze gesty tlum wokol nich po prostu sie rozstepowal, Krzych w marynarce z zaimplementowanymi gazetami obracajacy w samym srodku parkietu jakiegos goracego Kroliczka... Tak, Panowie, ja stanalem jak wryty! To, jak Dance Seduction wyglada na papierze to jedno, ale to tylko moze 10% tego, jak to wyglada i dziala tam, w Polu, na parkiecie! Jakis czas temu LowRider napisal o sobie: "Impreza przyszla do klubu!" Haha, ja wiedzialem co to znaczy, moglem to sobie wyobrazic, bo znam LowRidera dobrze i wiem, jakie drzemia w nim sily. W sobote jednak moglem poczuc to na swojej wlasnej skorze. I to nie ze strony jednej osoby, ale dzieki kilkunastu wspanialym Mezczyznom, ktorych mialem nieopisana przyjemnosc spotkac w ten weekend.Pomine mnostwo Otwarc, Zamkniec, Gambitow, Rozgrywek i Tekstow, jakie mialy miejsce tamtej nocy. Gdzies miedzy 3:00 a 4:00, gdy juz "zwylki bywalcy" zaczeli powoli opuszczac lokal, choc niektorych z nas juz nie bylo, poniewaz zajeli sie "dalszym poglebianiemm nowych znajomosci", nastapilo najcudowniejsze Afterparty, jakie przezylem w swoim zyciu. Zajelismy wiekszosc klubu, a pozostali w nim Wroclawianie dolaczyli do nas po prostu spontanicznie, nieskrepowanie i maksymalnie sie z nami bawiac. Tu nie chodzilo wtedy juz o Otwieranie i Domykanie, nie chodzilo juz nawet o wyrywanie lasek. To byla czysta radosc i zabawa, satysfakcja z tego, kim jestesmy, co robimy i jacy jestesmy z tym szczesliwi. Gdy wychodzilismy, powiedzialem, ze przez ten lokal przejechal "buldozer o nazwie Seduce Your Life", ale kazdy z nas wiedzial... czul to calym swoim sercem, ze ten mechanizm dopiero zaczyna sie rozkrecac, a dni, w ktorych czujemy sie tacy szczesliwi, beda coraz bardziej i coraz czesciej wypelniac nasze zycie.Panowie - nie tylko Ci, z ktorymi bawilismy sie w Celtic'u, ale wszyscy, ktorych mialem okazje spotkac podczas tego weekendu i Wy, ktorzy jestescie z nami, ale nie mogliscie sie pojawic na Zlocie - kocham Was. Dzieki Wam i dzieki temu, co robimy, jestem tym, o kim zawsze marzylem. Kocham Was. Wasz,
Optic
![]() "Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia |
|
|
|
Ok, czas na "parkietowego terrorystę" xD
Na wstępie poprostu muszę podziękować organizatorom za zaproszenie na tą edycję P.E.N.I.S'a. Muszę przyznać, że z początku niewiedziałem totalnie czego się mogę spodziewać, ale... okazało się że to w czym przyszło mi uczestniczyć totalnie przerosło wszystko co wcześniej widziałem Gdyby nie KIJEK - jego pomoc, namowy i w końcu WYKOPANIE MNIE z mojego rodzinnego miasta to naprawdę ominął bym niezły kawałek imprezy. KIJEK DZIĘKI ZA WSZYSTKO ! :] Merlin, Twoje oświadczyny wzruszyły mnie do łez ;( ... tylko czemu oddałeś mi moją obrączkę draniu? A potem przed wszystkimi jeszcze mówisz, że nie byłem jedyny ... Ps. Zawsze kiedy będziesz miał ochotę na lokowane blondynki - wołaj Go OPTIC , Go OPTIC, Go OPTIC - powinno zostać uznane za hasło tamtej imprezy Poprostu P I Ę K N E akcje wychodziły A widok 'atomówki' Don Kojota poprostu bezcenny (zważywszy, że nawet MasterCard czegoś takiego nie jest w stanie zrobić )Chyba będę musiał napisać FR'a z tych dni bo tyle rzeczy się działo, że to poprostu niepojęte... :] Od Salsy z "słoneczkiem" , "Papieża DeFuck.to" , "barmanki beaty" , "breaków z ochroną" , po fantastyczny materiał, który wykładano A o akcji Krzyśka to będę chyba opowiadał swoim wnukom ![]() Cieszę się, że mogłem być częścią tego spotkania i że poznałem tylu wartościowych ludzi. Naprawdę wiele to dla mnie znaczy Już nie mogę doczekać się wiosny ![]() Dziękuje WSZYSTKIM i do zobaczenia wkrótce ![]() PS. Zdjęcia z aparatu mojego i Kijka : http://picasaweb [dot] google [dot] com/thedemarco/ (w miejscu [dot] dać kropki - jak ktoś ma jakieś fotki słać na e-mail )PSS. Tak jak obiecałem artykuły o Mapie Drogowej i Teorii KAD umieszczę wkrótce
-------------
Dawniej - DeMarco LSC Coaching / Metamorfoza Group Teraz - Naprawdę szczęśliwy i spełniony facet
|
|
|
|
Potem juz wydarzenia postapily lawinowo.Dzieki Ci, Kijek, za ta kotwice. Teraz za kazdym razem jak sobie przypomne "Go Optic!" to ryje sie z tego jak glupi. Ehhh, piekna impreza. Dzielo sztuki. ![]() [ Edit: Przeprosiny ] Wczesniej podziekowalem DM za kotwice, a - faktycznie - kotwica nalezala do Kijka. Kijek, gdyby nie Twoje "Go Optic!" nie peklby ten zawor bezpieczenstwa. Wasz,
Optic
|
|
|
Hehehe... tak
Honory tej akcji należą się Kijkowi Ja byłem tylko pionkiem w tym ![]() Kijek ... tylko nie każ nam czekać tak długo (na swoje wrazenia) jak na moje art'y xD hehehe
-------------
Dawniej - DeMarco LSC Coaching / Metamorfoza Group Teraz - Naprawdę szczęśliwy i spełniony facet
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|