Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

W naszych konferencjach i wykładach wzięło udział blisko 1.500 osób, a w szkoleniach ponad 140.

Na forum

• Naturalnie Cocky & Funny
Użytkowników na forum: 48
  • Zalogowanych: 1
  • Gości: 47
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:39, 22-05-2012
Odpowiedzi: 3
Odsłon: 17
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 08.11.2009, 20:17
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Witajcie!

Proszę o opinie i wrażenia na temat Zlotu w tym wątku. Jeszcze nie opuściłem Łodzi, ale muszę Wam powiedzieć, że niezmiernie cieszę się, że Was spotkałem. Powiem szczerze, że zrobiło mi się wilgotno w oku, gdy tyle osób przyszło się z nami wyściskać. Czasami bardziej poruszają mnie takie gesty, a nie same słowa.
Piszcie, jak wrażenia i jak się bawiliście. Z tego co widziałem, paru z Was miało ciekawe historie i parę KC...

Ściskam ciepło,
merlin

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 08.11.2009, 22:05
Jay Jay jest nieaktywny
Użytkownik

Jay nie ma jeszcze żadnej reputacji
No to ja zaczne
Był to pierwszy PENIS,na którym byłem i jestem mega zadowolony.Atmosfera wspaniała,wiele wartościowych ludzi,od których można było się naprawde dużo nauczyć.Wyjście w piątek do klubu rewelacyjne(chyba przede wszystkim ze względu na to,że wszyscy bawili się razem w jednym klubie). W sobote niestety nie udało się tego lepiej logistycznie rozegrać,głównie z tego powodu,że w Łodzi brakuje dużych klubów,które mogły by pomieścić więcej niż 200-300osób.

Co do części merytorycznej.
Bardzo dobre wykłady,z każdego można było wycisnąć naprawde dużo przydatnej wiedzy.
Świetny pomysł z tym,że na koniec zrobiliście podsumowanie i daliście nam feedback odnośnie piątku i soboty(NG).Chodzenie po szkle zrobiło na mnie naprawde duże wrażenie,przed zlotem jak czytałem,że będzie taka możliwość nie wiedziałem czy skorzystam(najnormalniej w świecie bałem się),jednak okazało się,że jest to niesamowite i jedyne w swoim rodzaju doświadczenie,które może mieć wpływ na wiele spraw życia codziennego(moja pewność siebie momentalnie wzrosła).

Mam jedno zastrzeżenie... Mam nadzieję,że się nikt na mnie nie obrazi,że to napisze.
Już mówie o co Mi chodzi.
Wyklady(mam na myśli te poranne) zaczynały się ze sporym opóźnieniem.Jestem osobom punktualną i tego samego oczekuje od innych.Rozumiem,że często nie da się niektórych rzeczy przeskoczyć,ale 3 dni z rzędu poranne wykłady zaczynały się z około 30-40minutowym opóźnieniem.
Nie jest to w żadnym stopniu zarzut,ponieważ cały zaplanowany materiał został nam zaprezentowany(z tego co wiem),tylko informacja co według mnie można by poprawić.

Podsumowując.
Ten zlot dał mi naprawde dużo,i wiem,że jeśli czas mi na to pozwoli będe na każdym kolejnym.Poznałem fantastycznych ludzi,dowiedziałem się wielu nowych rzeczy,a kilka innych utrwaliłem sobie w pamięci.Gdybym do oceny tego zlotu wykorzystał skale używaną do oceniania urody kobiet to dla mnie jest to HB9

Pozdrawiam
JaY
Jeden stary przyjaciel lepszy niż dwóch nowych,z przyjaciółkami jest odwrotnie

Pozdrawiam
JaY

Ostatnio edytowane przez Jay ; 08.11.2009 o 22:08

stare 09.11.2009, 12:43
Kris Kris jest nieaktywny
Ciekawski

Kris nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Kris
Jestem "zlotowym wyjadaczem" - to już mój piąty zlot - mam więc porównanie i muszę przyznać, że ten pod względem logistycznym, merytorycznym i brakiem wszechobecnej komercji zasłużył na piątkę Co prawda atmosfera nie była taka jak w Sopocie i Krakowie (kto był ten wie hehehehe), jednak błędy z Wawy zostały naprawione i nie traciliśmy czasu na dojazdy zarówno do Savoya, jak i klubów, warunki mieszkaniowe były godziwe; wykładowcy wnieśli wiele świeżości w naszą GRĘ - chłopaki z PICKUP SQUAD-u zaimponowali mi swoim podejściem do tematu, od Pawła podłapałem kilka motywów przydatnych w tańcu, a uwagom Praulera odnośnie phonegame i grupowej zabawy w klubie należy się wielki ukłon
Zlot zapamiętam bardzo miło i jestem przyjemnie zaskoczony tym, że nie potrzeba zachodnich "gwiazd", żeby świetnie się bawić i uczyć jednocześnie od siebie!!
Do zobaczenia na następnych tego typu eventach!!

stare 09.11.2009, 13:03
Buddy_Love Buddy_Love jest nieaktywny
Moderator

Buddy_Love naprawdę się stara
Szkoda, że mnie tam nie było :/ .

stare 09.11.2009, 14:01
Kris Kris jest nieaktywny
Ciekawski

Kris nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Kris
Buddy - ktoś musi pracować, by bawić mógł się ktoś)
Następnego już nie odpuścisz mam nadzieję??

stare 09.11.2009, 18:55
Criz Criz jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Criz nie ma jeszcze żadnej reputacji
Kurcze no jakby to opisać aby niczego nie pominąć lub źle ująć... Było **********
Cieszę się, że tam byłem i jedyne czego żałuję to to, że byłem tak niesamowicie zmęczony - już w piątek w trakcie pierwszych wykładów wymiękałem :/

Zacznę od podziękowań. Dziękuje Merlinkowi za zorganizowanie czegoś tak wspaniałego oraz za to, że tam byłeś. No i oczywiście dziękuję za niedzielną imprezę wszystkim tam obecnym Osobne podziękowania idą dla Feyda za nocleg. Niesamowity facet! Miły, inteligenty i jak świetnie tańczy! Szkoda, że nie słuchałem chłopaków aby z Tobą nie pić bo na drugi dzień taaaaak nie ogarniałem co się dzieje...
Wielkie uszanowanie dla wszystkich wykładowców!
Cieszę się, że mogłem poznać tak wielu z was. Szkoda, że mój mózg nie pomieścił tylu nicków i imion Po pierwsze... cała ekipa łódzka(+Łowicz). No niesamowici i zgrani ludzie!
Nie wiem kto mógłby nie polubić Jaya, Skorpiona czy Arka. No właśnie Arek. My czasem nie jesteśmy braćmi? Świetnie było z Tobą w Vanilli! Szkoda tylko, że byłem lekko zmęczony. No kurcze, nawet nie mogę powiedzieć nic negatywnego i ludzi mogą pomyśleć, że jestem jakiś podstawiony Po prostu wspaniałe towarzystwo. Czy to moi roommejci(m.in Brents) czy Bydgoszczopoznaniaki ( ) czy ktokolwiek z naszej ekipy czy Bachus i dziewczyny przy sprzęcie czy szalejący Nexiu(szkoda, że się bliżej nie poznaliśmy), zawsze było niesamowicie sympatycznie. Czy wspomniałem o Praulerze? No w sumie to właśnie po raz trzeci. To dlatego, że jest nieziemskim wingiem

Cieszę się również, że mogłem poznać ludzi z pickupsquadu. Są mili, porządni, zabawni i to w sensie samca alfa. A co najważniejsze - są dobrzy w tym co robią. MeSky - świetny człowiek, z którym miałem okazję porozmawiać dłużej. Świetna filozofia życiowa (bo taka jak moja? ) Gamma? To co wyprawiał na parkiecie na długo zostanie w mojej głowie

W kółeczku kawalerskim widziałem już jakieś zmiany w porównaniu do Krakowa czy Warszawy ale fajnie by było jakby więcej osób było ogarniętych w tym temacie

stare 09.11.2009, 19:16
Sniper Sniper jest nieaktywny
Moderator

Sniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookoła
Cieszę się że byłem na zlocie Wszyscy byli mega pozytywni i świetnie mi się z wami bawiło.
Świetne jest to, że z takimi ludźmi można swobodnie mówić używając naszego slangu i wszyscy wszystko rozumieją
Wielkie dzięki!

stare 09.11.2009, 19:17
makki makki jest nieaktywny
Ciekawski

makki nie ma jeszcze żadnej reputacji
Cześć!
Na zlocie byłem pierwszy raz i juz wiem, ze nie ostatni Zaskakiwal mnie na kazdym kroku.

Zlot zaczął się dla mnie dosc ciekawie - od mandatu za przejscie na czerwonym swietle No coż - spieszylismy sie na spotkanie z Wami w Łodzi Kaliskiej, prawda?

Przez caly czas trwania zlotu czulem sie jak w inkubatorze. Wymarzone srodowisko do samorozwoju. Pozytywnosc ludzi, ich szeroke zainteresowania i otwartosc na wszystko - nie tylko na to co nas laczylo, ale ogolnie w pomyslach na zycie mnie zajebiscie przyjemnie zaskoczyla.

Staralem sie pomagac tym ktorzy mieli jakis problem i czerpalem od tych lepszych ode mnie. Coś pieknego panowie
Przez chwile myslalem, ze wyklady beda wygladac a'la studia - wejdą, powiedzą i tyle. Znowu zostalem pozytywnie zaskoczony. Trenerzy byli z nami, byli jednymi z nas. Dzieliliście sie z nami naprawdę konkretną wiedzą. Szkoda, ze nie mialem okazji byc na skrzydle jednego z Was.

Czulem, ze tam gdzie wchodzimy, tam gdzie jestesmy - jestesmy u siebie. Z pewnoscia nie zapomne piatkowej elektrowni - wszystkie kobiety chcialy bawic sie z nami. A bylo wiele konkretnych kąsków. Zreszta w sobote bylo to samo, ale w mniejszej grupie.

Kilku z Was domknalem z numerkiem i mam nadzieje, ze spotkamy sie gdzieś w Polsce Czy to w Szczecinie, Wroclawiu, Lodzi, Kielcach, Warszawie, Rzeszowie, Krakowie, u mnie lub gdziekolwiek "indziej". Byliscie meeega.

Z pewnoscia nie zapomne:
- chodzenia po szkle (obawialem sie tego bardziej niz rozżażonego węgla)
- prywatnej hipnozy Borysa, dzieki stary!
- czesci wykladow (slaba pamiec - wszystkiego nie zapamietam)
- rady MeSky'ego odnosnie rozmow w pociagu - nie wiedzialem jak zmieniać otworzone kobiety (nie chce mi sie gadac z jedną przez 4h ) - teraz juz wiem.
- slow Iwo - Twoja czesc wykladu zapadla mi bardzo w pamieci
- wskazowek Feyd'a odnosnie tańca nie tylko podczas wykladow, ale tez w kuluarach gdzie cwiczylismy
- otwierania wielu kobiet z wingiem, na parkiecie, poza parkietem, zatrzymujac je na srodku ulicy itd.
- podejscia Gammy do uwodzenia
- i kilku innych rzeczy/sytuacji ktorych nie chce mi sie wypisywac

Na moja gre padlo wiele pozytywnych swiatel. Na kazdym jej poziomie.

pozdrawiam
Tomek / makki

ps. z checia zobaczylbym jakies foty.

stare 10.11.2009, 14:05
Fearaneruial Fearaneruial jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Fearaneruial naprawdę się stara
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Fearaneruial
kufa...
przez was będę musiał zainwestować w DVD...
You know what I really want in a girl? Me!

stare 10.11.2009, 14:13
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Dzięki Kochani za miłe słowa. Z obsuwami czasowymi staramy się walczyć na wszelkie sposoby, ale gdy o 11 poza organizatorami jest tylko kilka osób, to może być jakimś powodem do poczekania chwilę.

Zdjęć jeszcze nie ma, jest póki co tylko filmik:

Chciałem koniecznie podziękować wszystkim, którzy brali udział w Zlocie. Wszystkim uczestnikom, a także za to, że obyło się bez żadnych zgrzytów i niesympatycznych sytuacji. Zrobiliśmy coś pięknego. Cieszę się, że mogłem Wam pomóc.

Od siebie dodam jeszcze specjalne podziękowania dla Praulera, Feyda, Iwo, Mesky'ego, Gammy, Bachusa, Brentsa, Criza, Borysa/Nexia i Alice. Dzięki za pomoc logistyczną dla arkkkka , Jaya i mrWITTa.

Dziękuję także tym którzy na koniec podeszli się uściskać, pod koniec miałem lekko... spocone oczy... Ech, to takie niemęskie , ale tak wzruszające widzieć, że coś się zmienia.

Ściskam,
merlin

P.S.: Jak tylko będę miał fotki - prześlę je Wam.

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Ostatnio edytowane przez Merlin ; 10.11.2009 o 20:05

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania