Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
aviate, że już po, to ja wiem...czekamy na wrażenia
![]() Nie wszyscy mogli być.
"No, maleńka, przestańmy rozmawiać o mnie, porozmawiajmy o tobie.., co sądzisz o mnie?" Johnny Bravo
"Kolejny wspanialy dzien w raju!!! Ahahahahahahahhaha Swiat jest moj!!!!" Richard Bandler |
|
|
|
Dzielcie się swoimi wrażeniami, spostrzeżeniami może ewentualnymi wątpliwościami (neee raczej nie
) ze Szczecińskiego Penisa!Ja podzielę się jeszcze później, po pracy Powiem tylko, że byłem tak wyczerpany, że już ostatniego dnia nie myślałem trzeźwo (nie, nie byłem pijany)Podaje tutaj dwa linki do zdjęć. Ale one są tylko wybrane przez fotografów, więcej będzie miał Merlinek i jakoś się wam postara je przekazać. --Pierwszy dzień -Baila http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/tng...3238520&Ref=PH -Heyah http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/tng...8234481&Ref=PH http://heyaclub.pl/index.php?go=galeria&id_gal=332 (tutaj trzeba się zarejestrować) |
|
|
|
|
Hej, Kochani!
![]() Dzięki Wam za udział, strasznie fajną atmosferę mieliśmy na Zlocie. Nie wiem, czy zauważyliście, ale trzeciego dnia szło wszystkim znacznie lepiej, mieliście więcej energii i nawet spontanicznie wszyscy sobie wingowaliście. ![]() Oto film, który został pokazany w TVP Szczecin i TVP Info. Jak dotrę do kolejnych materiałów, dam Wam znać, podobnie jak informacje, które Wam obiecałem, ale to pewnie jutro, bo się zaziębiłem na Zlocie. ![]() Pozdrawiam, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Super reportaż
Wszystko przedstawione w pozytywnym świetle i z zawartością treściwych i krótkich wypowiedzi. Na koniec zabawne podsumowanie i bajka. Merlin dobra robota !
Never apologize for showing feeling. When you do so, you apologize for the truth. ~Benjamin Disraeli
|
|
|
|
Podoba mi się ten materiał
![]() Jeśli chodzi o zlot, drugi dzień, a właściwie wieczór w 77 był zajebisty! ![]() Cieszę się, że mogłem poznać Mage'a - niesamowity gość! ![]() Spotkać się ponownie ze wszystkimi trenerami i poznać masę fantastycznych ludzi. To jest niesamowite, kiedy możemy dzielić się własnymi poglądami, spostrzeżeniami i uczyć się od siebie nawzajem. Mam taką drobną radę dla uczestników Po zlocie zazwyczaj ma się niesamowitą energię, która trzyma się jakiś czas - kilka dni. Czytałem kiedyś artykuł o zmianach wewnętrznych, nawykach i autor mówił, że żeby zaszła trwała zmiana, musimy przez 21 dni utrzymywać dany stan. Tyczy się to np odzwyczajania jakichś czynności bądź nauki. także, w miarę możliwości wychodźcie w teren! działajcie! a efekty będą niesamowite ![]() Pozdrawiam Sniper (<----ten pierwszy-prawdziwy )P.S pozdro dla Repins'a |
|
|
|
no tak nadszedł czas na wrażenia:
![]() jest ich zbyt wiele aby móc je opisać słowami, ale mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem że atmosfera jaką wszyscy razem stworzyliśmy na zlocie była naprawdę niesamowita, ja osobiście jeszcze nigdy czegoś takiego nie przeżyłem i nigdy tak dobrze nie bawiłem się na imprezie zachowując w sobie ten sam poziom pozytywnej energii przez całe nocki: Duże słowa uznania dla wszystkich trenerów i organizatorów którzy włożyli naprawdę sporo wysiłku aby to wszystko doszło do skutku i dzięki nim po prostu ta impreza się odbyła. Wiem dzisiaj że warto pracować nad sobą, warto się zmieniać i nie przejmować się drobnymi potknięciami, bo wiadomo nic w życiu nie przychodzi łatwo. Jeszcze raz dzięki wszystkim uczestnikom za przybycie z różnych części naszego kraju i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnym zlocie PUA a może i wcześniej kto wie![]() Pozdrowienia i trzymajcie się mocno!!! |
|
|
|
Jeśli chodzi o treść to była ona w większości sensowna. Największe wrażenie zrobił na mnie Merlin i Mage. Pierwszy z nich jest przede wszystkim zajebiście życiowym Facetem i ma w sobie tyle energii ,że jego wpływ na otoczenie jest niesamowity. Natomiast jeśli chodzi o Mage to jego wykład był najbliższy mojemu sposobowi bycia i typu gry. Nie mogę się do niczego przyczepić
Oczywiście buziaki dla Niqqu i NightBoi-a z którymi miałem okazję przeżyć świetne 4dni No i dla Filipa za dowcip o Szczecinie
|
|
|
|
Pierwszym moim wrażeniem po przyjściu na firewalka była otwartość i naturalność ludzi, którzy tam się spotkali. Niektórzy ze swoimi dziewczynami, narzeczonymi, nawet z rodzinami. Spodziewałem się czarodziei w kapeluszach, a miałem miłą przyjemność się rozczarować. Super też, że zorganizowałeś coś takiego Merlin, bo same wykłady i teoria jak wiadomo to nie wszystko.
Wiedza, którą przekazywali wykładowcy na zlocie była bardzo podstawowa. Jeżeli ktoś nie miał problemów z kobietami, a chciał kontakty z nimi popchnąć na jeszcze wyższy poziom, to raczej nie dowiedział się wiele. Podobały mi się jednak pełne poczucia humoru merlinowe sposoby na buziaki (, z których wieczorem skorzystałem przy kc, dziękówa ) i ciepła pewność siebie Mage'a, który jest po prostu świetnym gościem.Umiejętności graczy subiektywnie nie zaskakiwały, żeby wręcz nie powiedzieć, że zostali "rozjechani", przynajmniej pierwszego dnia przez bitch shieldy lasek z największego klubu w Szczecinie. Wszystkiego jednak nie mogłem widzieć, a większość była mega pozytywnie nastawiona i ciągle uczyła się, co jasno wskazuje, że będzie coraz lepiej. Przed zlotem w ankiecie wysłanej do Merlina zaznaczyłem sobie trzy cele: spotkać spoko ludzi, dostać kopa motywacyjnego do dalszego rozwoju i podnieść grę na wyższy poziom. Bezpośrednio czy pośrednio, wszystkie się spełniły podczas jego trwania. Poznałem Aviate, Domina, Niqu, Turystę, Criza - pozdro zboczuchu! - ze Szczecina, z którymi zajebiście się bawiłem, mamy podobne poglądy i na pewno utrzymamy kontakt. Czuję, że z nimi jeszcze niejedną imprezą zawładniemy. Merlin jest zwariowanym krejzolem . Z Praulerkiem spotkam się na bachacie. Po wykładzie Reta mogłem góry przenosić motywacją i pewnością siebie, tylko sęk w tym, że... dalej mogę . Gra... na wieczornym klubowaniu spotkałem byłą, z myślami o której nie mogłem się pogodzić przez rok. Teraz jestem stuprocentowo wolnym człowiekiem. Ostatni krok na starej ścieżce i pierwszy na nowej został postawiony.P.S. Ahh tak, no i na zlocie opatentowaliśmy tajną technikę pwd, pwd 360 i wysokoprocentowej skuteczności .P.P.S. Kronika i zdjęcia do głosu... no to zachowałem anonimowość ;P. |
|
|
|
Filmik świetny! W końcu coś przedstawione pozytywnie
No ale w końcu to nie TVN ![]() W końcu jeden zlot odbył się bez żadnych drobnych incydentów dla mnie (ponoć były dwie zaczepki ale ja nic nie widziałem i nic się takiego nie stało). Wcześniej zawsze coś się musiało zdarzyć. Ale w końcu grałem na swoim boisku :- najbardziej rozwaliło mniePC (pedo close) przy kamerach TVN; - oj tam, oj tam; - Jak poderwać dziewczynę w Szczecinie? Zapłacić jej! ;d by Filip (oczywiście tylko w Heyah, Club 77 i 21+) No cóż, akurat takie kluby wybieraliście. Ponoć chłopaki w Rockerze bawili się świetnie. Toż to lokal z klasą ![]() Niestety już zanim się zlot zaczął byłem niesamowicie wyczerpany, niewyspany (przez 4 dni i 4 noce spałem 16 godzin). Ale kiedy zobaczyłem was wszystkich przy ognisku, nie wiem co się stało... Chyba przejąłem od was energię Co prawda ostatniego dnia już nie mogłem na niczym pojechać bo wszystkie rezerwy mi się wyczerpały i jedyne o czym myślałem to iść spać. Ehhhhhh.To teraz podziękowania... Oczywiście pierwsze idą dla kochanego Merlinka. Ty misiek wiesz za co Kolejne dla Praulera i innych trenerów. Cieszę się, że znów mogłem zobaczyć Recika i Delavelę. Ehhh Ci wariaci Byłem również zaskoczony przez Mage`a. Dwudziestoletni facet, z taką mądrością życiową? Naprawdę rzadko się zdarza. A na dodatek poczucie humoru, przystojniak, dobre stosuje kino (na mnie). Jestem zadowolony również z tego, że ujrzałem Tupaka. Już słyszałem wcześniej, że jest to świetny człowiek, teraz tylko się to potwierdziło Nie myślcie również, że zapomniałem o Alicji, Karolinie(Wymarzonej? hehe) i reszcie dziewczyn, a także o wszystkich innych zlotowiczach, których nie wszystkich nicków nie zdołałem spamiętać ale to już przez sklerozę . Na szczęście niektórych domknąłem z numerem, więc będziemy w gniazdku.@Night Boi, Ty ty ^^
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|