Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Działamy w szkoleniach od 2004 roku, a uwodzeniu od 2005.

Na forum

• nonie
  • Naturalnie Cocky & Funny
Użytkowników na forum: 46
  • Zalogowanych: 2
  • Gości: 44
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:39, 22-05-2012
Odpowiedzi: 3
Odsłon: 17
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 04.05.2011, 19:41
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Witajcie!

W tym wątku proszę o umieszczanie opinii o Zlocie, który się wczoraj skończył. Wasza opinia jest dla mnie jak zwykle bardzo ważna i wezmę ją pod uwagę. Pierwszą rzeczą, jaką dzisiaj zrobiłem, było przeczytanie Waszych pytań.

Ja ze swojej strony powiem tak: najlepszy Zlot, jaki (prawdopodobnie) miał miejsce. Dlaczego? Ponieważ technicznie było prawie doskonale, ekipa szybko się zżyła, nie było dziwnych akcji, a i ludzie mega pozytywni. Wierzę, że każdy z Was ma olbrzymi potencjał i może wiele osiągnąć. Od Was tylko zależy, co z tym zrobicie.

Do roboty!

Pozdrawiam z serca,
Merlin

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 04.05.2011, 22:44
Sniper Sniper jest nieaktywny
Moderator

Sniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookołaSniper jest znany wszystkim dookoła
Pierwszy!
Może zacznę tak: Dzięki wszystkim za zajebisty zlot! Uważam, że w ogromnej mierze takie zloty zależą od ludzi, którzy przyjeżdżają. Ekipa była bardzo fajna, masa bardzo otwartych i pozytywnych ludzi.
Co do przemyśleń, na pewno są dzięki ludziom z którymi bardzo dobrze się rozumiemy
Bo wiecie jak to jest, kiedy spotykacie na swojej drodze osobę, z którą doskonale się rozumiecie, nadajecie jakby na tych samych falach. Dodatkowo, kiedy widzicie uśmiech drugiej osoby i cały ten pozytywny stan Wam się udziela... ^^ - może to jest NLpowe trochę, ale szczere
Co do szczegółów technicznych odnośnie zlotu to skrypty jakie przygotował merlin są jak dla mnie wykurwne. Zajebiste na maksa po prostu genialny pomysł i wykonanie.
Co do samego hostelu, ruda z recepcji mogłaby wziąć miotłę, szmatę i trochę się poruszać ale bardzo fajne było to, że hostel w samym centrum i wszędzie wszystko pod ręką
To tak w skrócie jak coś mi się przypomni to dopiszę.
Aaaa jeszcze chciałem pozdrowić mamę, tatę A przede wszystkim Organizatorów! i wykładowców, w szczególności Tupaka, Adepta, Fate'a, Reta i Praulera - Panowie! Dobra robota
No i jeszcze wszystkich zajebistych kumpli! Pozdro dla Mistik'a i (czytaj od tyłu) a'snipeR

Pozdrawiam Wszystkich
i ściskam mocno
Sniper

stare 05.05.2011, 00:55
pro2924 pro2924 jest nieaktywny
Szperacz

pro2924 nie ma jeszcze żadnej reputacji
Witajcie

Ja brałem pierwszy raz udział w takim zlocie i muszę się wam przyznać absolutny mega odlot. To z czym się nigdy nie spotkałem tu miałem okazję poznać i to w bardzo ciekawej oprawie. Nie jestem zbyt wylewny (jeszcze) jeśli chodzi o dzielenie się wrażeniami ale wszystko było tak zaplanowane i przemyślane od chodzenia po rozżarzonych węglach przez wykłady do wspólnych wyjść na miasto aby poznać kogoś interesującego że tuż po zakończeniu pomyślałem sobie wow, jeszcze w ten sposób i tak dobrze się nie bawiłem. Mi ten zlot bardzo pomógł odkryć to że jestem zajebistym, wartościowym facetem i że wystarczy ruszyć cztery litery z miejsca aby zobaczyć że świat oferuje każdemu znacznie więcej niż jest w stanie sobie wyobrazić. Ja mogę powiedzieć że mi jakiś trybik w głowie ruszył i dał do myślenia. To była jak do tej pory najlepsza inwestycja w moim życiu i dla tego Cieszę się że podjąłem to ryzyko. Chciał bym również podziękować wszystkim trenerom bo dali z siebie wszystko co tylko mogli w tak krótkim czasie, dużo pozytywnego myślenia, brutalnej prawdy o nas samych, wsparcia i budujących pomysłów na pokonanie własnych słabości. Chciał bym jeszcze pozdrowić wszystkich kumpli a w szczególności Repinsa i Snipera mega pozytywni ludzie których tam poznałem

Pozdrawiam serdecznie

stare 05.05.2011, 03:14
Slavomir Slavomir jest nieaktywny
Ciekawski

Slavomir nie ma jeszcze żadnej reputacji
Zitojta
Na zlocie byłem pierwszy raz. W sumie to niczego nowego się nie dowiedziałem, ale na pewno dla osób zaczynających dopiero swoją przygodę w tym temacie udział w zlocie mogę polecić.
Po wykładzie Tupaka (który uważam za najciekawszy) niestety straciłem kontakt z rzeczywistością i nie mogłem przybyć na dalsze wykłady, czego z całego serca ogromnie żałuję
Aha, Lunatic Łódź pożyczył długopis i nie oddał - shame on you! uważajcie na tego pana
No i ćwiczta na siłce więcej chopy, bo ja tam jedną osobę widziałem co wyglądała, a mówić to prawie wszyscy mówili że pakują jak kafary - takie małe inconsistency w kreowaniu swojego wizerunku
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności szalonego artystę oraz rolnika!

stare 05.05.2011, 12:32
Alejandro Alejandro jest nieaktywny
Szperacz

Alejandro nie ma jeszcze żadnej reputacji
Dzięki Merlin i dzięki wszystkim za zlot

Napiszę moj feedback dla organizatorów. Co bym poprawił:

1. sciagnalbym jeszcze wiecej trenerow mniej lub bardziej doswiadczonych na zlot i zmusil ich, zeby wychodzili grupkami z chlopakami do klubow i dawali im oosbisty feedback. Ja osobiscie dostalem taki feedback od jednego z trenerow i bardzo go sobie cenie. Mega wielka wartosc dodana.

Nawet zrobilbym tak: pierwsza noc, niech uczestnicy sobei polataja, popija i pobawia sie miedzy soba, ale druga juz nie ma ze boli, kazdy robi kilka rzeczy pod okiem jakiegos trenera, ktory bardziej przypasuje towarzysko uczesntikowi.

To jest tez dobra okazja dla terenerow, zeby ich lepiej poznac a uczestnicy mogliby sobie dopasowac pozniej trenera do siebie. Wazne jest tutaj chemia miedzy trenerem a uczestnikiem.

2. Wiecej praktyki day game. Bylismy na krakowskeim przedmiesciu, moznaby wyjsc nastepnym razem z 3 razy grupkami 5-7 osobowymi na day game i tez zbierac info zwrotne. Organizotarzy mogliby baridzje zmuszac do akcji, jesli uczstnik jest nei smialy. Mozna to robic na zmiany. 50 osob ma wykaldy a drugie 50 osob idzie na 3h na day game, pozniej zmiania.

Wiem, ze nie trudno wcisnac w dzien praktyke, ale mowie, nawet 4-6h na caly zlot.

3. Robilbym warsztaty. Chociaz 5h warstatow na caly dzien. Jako organizator utworzylbym 3-5 tematow warsztatow i przydzielil na kazdy warsztat 1-2 trenerow. Zrobil to w oddzielbych salach. Kazdy uczestnik moglby sobei wybrac na co ma ochote pojsc. Np warsztat "inner game" albo warsztat o budowaniu LTR itp. Warsztaty moga byc krotkie ale intensywne i z wieksza interakcja uczstnikow. Chociaz 5 h na caly zlot.

4. Zrobilbym icebreakery w pierwszym dniu (niedziele). Kazdy przedstawia sie przed cala sale w 10 sekund. jedno-2 zdania o sobie.

5. Rozdawalbym wiecej nagrod uczstnikom. 2-3 razy wiecej niz obecnie.

6. Zrobilbym publiczna "success story session". Czyli wybrac 3-4 chetnych uczestnikow i poprosic ich o to jak sie zmienili przez wesjcie do PUA, zeby opowiedzieli swoja historie przemiany przed calym gremium. Na kazdego uczestnika 10 min.

7. Wiecej praktycznych cwiczen, takich jak np Ret dal. Byl to bardzo obfity merytorycznie wyklad. Duzo informacja w krotkim czasie ale potrafil zachecic uczestnikow do pisania i wyszlo z tego wiele cennych rzezczy. Przynajmniej dla mojej osoby
Wiem, ze czas cisnal ale trenerzy moga sie bardziej postarac i bardziej cisnac na cwiczenia.

8. Zorganizowalbym termosy z kawa i ciastkami, zeby uczstnicy nie musili latac na zewnatrz za daleko po kawe. Specjalnie mi to nie przeszkadzalo ale wtedy uczestnicy zostaliby przy sali, i w ten sposob mieli wiecej czasu na rozmowy z innymi uczestniakmi oraz trenerami.
Zamowic z 5 wielkich wielkich termosow kawy, 2 x dzien w jakiejs lokalnej firmie kateringowej albo samemu oplacic znajomego, ktory by o to zadbal, zeby bylo taniej. Ciastka kupic w markecie, przywieac w kartonie i wykaldac regularnie na stol (dozowac powoli...

9. Podzielibym zlot na 2 poziomy uczestnikow albo organizowal 2 oddzielne zloty z lepiej okreslonym poziomem umiejetsnosci uczestnikow. Czyli np jeden zlot albo wyklady dla PUA , ktorzy maja do polroku dowswiadczenia a drugi zlot dla PUA z dosw. powyzej 6 miesiecy doswiadczenia. Abstrahujac juz od tego, co kto ile godzin cwiczyl. Takiego dokaldnego podzialu nie trzebabylo nawet robic moim zdaniem.
Cel tego jest taki, zeby ludzie baridzje doswiadczeni nei nudzili sie na podstawach PUA.

Ogolnei to wszystko co mi przyszlo teraz do glowy

Napisalem TYLKO co bym poprawil z punktu widzenia organizatorow. Nie napisalem co bylo dobre jako czesc feedbacku. Napisze krotko: cala reszta byla naprawde dobra i przemyslana.

Tak trzymac
Sukcesów i wolności!

Alejandro

stare 05.05.2011, 13:55
repins repins jest nieaktywny
Moderator

repins jest znany wszystkim dookołarepins jest znany wszystkim dookołarepins jest znany wszystkim dookołarepins jest znany wszystkim dookołarepins jest znany wszystkim dookołarepins jest znany wszystkim dookoła
Sniper Zobacz post
o wiecie jak to jest, kiedy spotykacie na swojej drodze osobę, z którą doskonale się rozumiecie, nadajecie jakby na tych samych falach. Dodatkowo, kiedy widzicie uśmiech drugiej osoby i cały ten pozytywny stan Wam się udziela... ^^ - może to jest NLpowe trochę, ale szczere
Czytając te słowa możesz zacząć zdawać sobie sprawę, jak bardzo one do mnie trafiły...
Co do samego praktycznego aspektu zlotu - rzeczywiście, o ile wykłady są dobrze zorganizowane, o tyle praktyczna część to trochę anarchia. Sam starałem się innym pomóc, na ile potrafię, jednak lepiej organizując ten element zlotu, więcej ludzi mogłaby skorzystać bardziej w praktycznym wymiarze.
Ciągle mówimy, żeby mniej czytać a więcej działać - dlatego zamiast ludziom mówić co i jak, można im pokazać, popchnąć do działania itd.

Pozdrawiam,
Repins

"Doświadczenie to nie to, co nam się przydarza, ale to, co robimy z tym, co nam się przydarza."

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Ostatnio edytowane przez repins ; 05.05.2011 o 14:00 Powód: urwany post

stare 05.05.2011, 19:51
assan assan jest nieaktywny
Użytkownik

assan nie ma jeszcze żadnej reputacji
Witam.
Zgadzam się z Alejandro co do kilku punktów. Mniej wykładów, więcej praktyki, dłuższe przerwy między wykładami, kawa i ciastka na miejscu, przedstawienie swojej osoby i określenie swojego poziomu umiejętności w komunikacji (skala SoS 1-10 - Skills of Seduction, autor: ja) a może także opowiedzenie swojej historii jak wejście do Społeczności odmieniło Twoje Życie.
Utworzenie grup graczy z różnym poziomem umiejętności, wybranie graczy, którzy nie mają problemów z podchodzeniem do kobiet i innych ludzi by pokazali innym puasom jakie to proste i dali tym mniej doświadczonym kopa w dupe
Między wykładami, koniecznie nacisk ze strony trenerów na wykorzystanie przerw do podchodzenia do ludzi (nie tylko do kobiet), zaraz za rogiem było Krakowskie Przedmieście gdzie można było praktykować, mniej gadania o swoich problemach bądź podbojach zamiast tego trenerzy powinni wybrać wśród nas kilka osób bardziej doświadczonych by wzięli za rączkę rafc (początkujących) i pokazali im jakie to proste by podejść do nieznajomego (bo z tym otwieraniem to zauważyłem, że większość z was miała problemy) bo jeśli ja to umiem to i Ty także możesz się tego nauczyć.
Dla mnie najlepsze wykłady, które dały mi zastrzyk pozytywnej energii to wykład MAGY i Tomka Marca, w drugiej kolejności wykład Tupaka i "Inner Game Mistrzów" Merlina. Dziękuje wszystkim za zaangażowanie i pracę wykonaną nad zorganizowaniem kolejnego P.E.N.I.S.A. w historii.
Nie będę tutaj używał zbędnych kolokwializmów, by wychwalać zajebistość tego PENISA pod niebiosa, po prostu było to dla mnie zajebiste doświadczenie i ciesze się, że byłem tam z Wami. Pokłony dla Merlina i innych organizatorów.
PS. Nie jestem jakimś zajebistym pua, ba! nawet nie ma za dużo doświadczenia ale od jakiegoś czasu (2 miesiące) nie mam problemów z podchodzeniem do nieznajomych na ulicy (m.in dzięki temu, że robiłem własne wymyślane przeze siebie misje DC) i już widzę pierwsze tego efekty w postaci nowych kobiet w moim życiu. Poza tym mam mnóstwo teorii w głowie, pozytywnych przekonań, które mi pomagają i myślę, że również całkiem sporo pozytywnej energii. Jeśli masz blokady w głowie, które Cię ograniczają i tym samym problemy z podchodzeniem do kobiet to mogę Ci w tym pomóc, razem możemy wyjść na miasto, może będę mógł Cię czegoś nauczyć. Oczywiście robię to totalnie za free.
Pisz do mnie.
Pozdrawiam.
ludzie mówią mi, że jestem zajebisty i MUSZĘ przyznać im trochę racji...
#

stare 08.05.2011, 13:25
Tuxedo Tuxedo jest nieaktywny
Ciekawski

Tuxedo nie ma jeszcze żadnej reputacji
W końcu i ja znalazłem czas by napisać coś od siebie. Co tu dużo mówić, było zajebiście. Pierwszy raz od 5 lat zagościłem w Warszawie i to w takiej ekipie Tym bardziej że miałem niezłą przygodę z dojazdem bo jak wam opowiadałem spalił się autobus którym jechałem, ale na szczęście z jedną HB z która się poznałem wcześniej złapaliśmy auto stopa i dojechaliśmy na miejsce.

Co wyniosłem ze zlotu?

Po pierwsze to dowiedziałem się że nic nie wiedziałem Dzięki wykładom głównie Merlina i Tomka Marca zrozumiałem że jestem dopiero na początku mojej przygody z uwodzeniem mimo że trwa ona juz dwa i pół roku to ciągle muszę się rozwijać i to na każdej płaszczyźnie uwodzenia a nie tylko wypady do klubów i plażowanie znajomych dziewczyn. Wstyd mi przyznać ale opuściłem się totalnie w DG którego nie praktykuję chyba od półtora roku. A szkoda bo mogłem poznać wiele interesujących kobiet. Z każdego wykładu wyciągnąłem ile się da. Czy to była wiedza, ćwiczenia lub kop motywacyjny. Naprawdę dziękuję trenerom za to że znaleźli czas dla nas

Wspaniale było też poznać PUAsów z całej Polski. W jednym miejscu spotkali sie ludzie z każdego regionu naszego kraju którzy podobnie jak ja starają się być lepszymi ludźmi. Mimo iż zlot trwał tylko cztery dni sądzę że naprawdę się zżyliśmy ze sobą i na pewno spotkamy się na następnym penisie

Jeszcze słowo podziękowania dla organizatora. Merlin zrobiłeś kawał dobrej roboty, nie będę się już rozpisywał ale naprawdę wszyscy są ci wdzięczni za to że dzięki tobie spotkaliśmy się w ten długi weekend

To tyle ode mnie Pozdrawiam was i życzę sukcesów w dalszym samorozwoju

Pozdrawiam Kacper (Tuxedo)

stare 15.05.2011, 13:58
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Witajcie!

Dziękuję Wam bardzo za pozytywne wypowiedzi i fajne uwagi! Już się do nich ustosunkowuję i proszę o dyskusję, co o nich sądzicie.

pro2924 Zobacz post
To była jak do tej pory najlepsza inwestycja w moim życiu i dla tego Cieszę się że podjąłem to ryzyko.
Nie ma zysku bez ryzyka.

Alejandro, dzięki wielkie za naprawdę solidne uwagi, które postaram się wziąć pod uwagę. Niestety, całej listy raczej nie uda się wdrożyć. Naprawdę, widać, że włożyłeś w to wysiłek. Dzięki, naprawdę!

Podam Wam przykłady kosztów, możliwości realizacji. Napiszcie proszę, czy by Was takie coś interesowało. A jeśli nie, to też piszcie.

Alejandro Zobacz post
sciagnalbym jeszcze wiecej trenerow mniej lub bardziej doswiadczonych na zlot i zmusil ich, zeby wychodzili grupkami z chlopakami do klubow i dawali im oosbisty feedback.
Jeden trener nie ogarnie więcej niż 3-4 osób. Biorąc pod uwagę nawet gdyby jeden trener dawał feedback dwóm grupom, dla każdej mają co 1,5 - 2 godzin, to trzeba by skołować ok. 15 trenerów. To z kolei oznacz koszt rzędu... Hmmm... Przynajmniej 20.000 zł., co daje nam po o co najmniej 200 zł. droższy Zlot.

Alejandro Zobacz post
Jako organizator utworzylbym 3-5 tematow warsztatow i przydzielil na kazdy warsztat 1-2 trenerow. Zrobil to w oddzielbych salach.
Da się zrobić - techniczne możliwe, choć problematyczne. Koszt oceniam na ok. 50-70 zł. dodatkowo od osoby. Hmmm... Jeśli na następnym Zlocie będzie więcej ludzi, powiedzmy ok. 200 os. to nie widzę problemu.

Alejandro Zobacz post
Zrobilbym icebreakery w pierwszym dniu (niedziele). Kazdy przedstawia sie przed cala sale w 10 sekund. jedno-2 zdania o sobie.
Potrwałoby to minimum godzinę. A i tak mało kto by kogokolwiek zapamiętał... W mniejszych grupach - do zrobienia, już mam drobny pomysł.

Alejandro Zobacz post
Rozdawalbym wiecej nagrod uczstnikom. 2-3 razy wiecej niz obecnie.
Do zrobienia. O ile nie wpłynie na koszty.

Alejandro Zobacz post
Zrobilbym publiczna "success story session". Czyli wybrac 3-4 chetnych uczestnikow i poprosic ich o to jak sie zmienili przez wesjcie do PUA, zeby opowiedzieli swoja historie przemiany przed calym gremium. Na kazdego uczestnika 10 min.
Świetny pomysł!

Alejandro Zobacz post
Wiem, ze czas cisnal ale trenerzy moga sie bardziej postarac i bardziej cisnac na cwiczenia.
No właśnie problem z czasem...

Alejandro Zobacz post
Zorganizowalbym termosy z kawa i ciastkami, zeby uczstnicy nie musili latac na zewnatrz za daleko po kawe.
Koszt to minimum 50-60 zł. na osobę, za kawę, herbatę, wodę i podstawowe ciasteczka. Interesowałoby to Was?

Alejandro Zobacz post
Podzielibym zlot na 2 poziomy uczestnikow albo organizowal 2 oddzielne zloty z lepiej okreslonym poziomem umiejetsnosci uczestnikow.
Może w listopadzie zrobimy bardziej elitarny, na zaproszenie? Dla zaawansowanych?

Alejandro Zobacz post
Cel tego jest taki, zeby ludzie baridzje doswiadczeni nei nudzili sie na podstawach PUA.
Ja nawet czytając podstawy staram się je przeanalizować, ponownie odświeżyć, spojrzeć z innej perspektywy. To, że wiesz, nie znaczy, że naprawdę wiesz. Czasami między wiedzą a prawdziwym zrozumieniem jest długa droga.

repins Zobacz post
Sam starałem się innym pomóc, na ile potrafię,
Super! Właśnie o to bym prosił wszystkich uczestników Zlotów. Ktoś do Ciebie kiedyś wyciągnął rękę, ot choćby odpisując na Twoje posty na Forum. DOCEŃ TO I ODDAJ SPOŁECZNOŚCI!

assan Zobacz post
wykorzystanie przerw do podchodzenia do ludzi (nie tylko do kobiet), zaraz za rogiem było Krakowskie Przedmieście gdzie można było praktykować
No właśnie chłopaki, ilu z Was naprawdę wykorzystało ten Zlot na 100%?

assan Zobacz post
trenerzy powinni wybrać wśród nas kilka osób bardziej doświadczonych by wzięli za rączkę rafc (początkujących) i pokazali im jakie to proste by podejść do nieznajomego
Oczekiwałem, że sami się zorganizujecie... Młodsi z chęcią podsłuchają bardziej zaawansowanych, a bardziej zaawansowani wyciągną rękę do początkujących...

assan Zobacz post
Jeśli masz blokady w głowie, które Cię ograniczają i tym samym problemy z podchodzeniem do kobiet to mogę Ci w tym pomóc, razem możemy wyjść na miasto, może będę mógł Cię czegoś nauczyć.
O takiej właśnie postawie mówię. Sęk w tym, że niestety, wielu początkujących z jakiegoś powodu nie chciało się ruszyć. Kiedy byliśmy w Undergroundzie, tylko ze 3-4 osoby poprosiły mnie o feedback, zapytały o coś, poprosiły o pomoc... Kurcze, a ja tam byłem!!! DLA WAS, żeby Wam pomóc.

Piwo to ja wolę pić u siebie w domu... Taniej wychodzi i nie trzeba przekrzykiwać muzyki...

Tuxedo Zobacz post
Tym bardziej że miałem niezłą przygodę z dojazdem bo jak wam opowiadałem spalił się autobus którym jechałem, ale na szczęście z jedną HB z która się poznałem wcześniej złapaliśmy auto stopa i dojechaliśmy na miejsce.
Fire Opener... Już wiemy kto podpalil autokar...

Tuxedo Zobacz post
jestem dopiero na początku mojej przygody z uwodzeniem mimo że trwa ona juz dwa i pół roku to ciągle muszę się rozwijać i to na każdej płaszczyźnie uwodzenia a nie tylko wypady do klubów i plażowanie znajomych dziewczyn.
Absolutnie! Im dalej w las, tym więcej drzew...

Ściskam ciepło, raz jeszcze dziękuję i proszę o dalsze komentarze,
Merlin

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

stare 18.05.2011, 23:01
ret ret jest nieaktywny
Moderator

ret naprawdę się stara
Merlin Zobacz post
Nie ma zysku bez ryzyka.
dokladnie tak, potwierdzam ;]]
aczkolwiek tutaj ryzyko w stosunku do stopy zwrotu było tak niskie, że chciałbym żeby wiecej takich inwestycji było w zasiegu ręki ;]
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania