Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
I oto zxakończył się pierwszy P.E.N.I.S. w historii.
![]() Przyznam szczerze, że padłem jak szmata w niedzielę wieczorem - brak snu, intensywna jazda, nieustające myślenie i dzielenie się doświadczeniami wycieńczyły myślę, że nie tylko mnie. Ale czy było warto? BEZAPELACYJNIE!!! Myślę, że Ci, co nie zjawili się, mogą jedynie żałować. Pół biedy, jesli miałeś jakiś poważny powód - egzamin na uczelni, wyjazd na szkolenie z pracy, czy też przygotowywanie się do obrony pracy magisterskiej. Przynajmniej wiesz, że musiałeś wybierać między dwoma wartościowymi rzeczami i wybrałeś tą, którą po prostu musiałeś bardziej zrobić. Ale jeśli nie pojawiłeś się, bo Ci się nie chciało, albo pogoda Ci się nie podobała, lub oparłeś się na jakimś założeniu, że to nie dla Ciebie - straciłeś naprawdę wiele! Różnorodność naszych serc sprawiła, że nie było nudno, można było dostrzec jak różni ludzie świetnie sobie radzą z wypasem. Byli wśród nas olbrzymi jak Pastor i niżsi goście, byli naprawdę przystojniacy, jak chociażby Bułka czy Optic, i tacy co mieli nos trzy razy złamany. Ale jednocześnie skupienie wokół jednego, wokół istoty męskości i relacji damsko-męskich stała się czymś, co łączyło nas wszystkich i sprawiało, że czuliśmy się jak u siebie w domu i był to czas przełamywania, dla wielu z nas, pewnych barier.Ten weekend był naprawdę wyjątkowy. Dziękuję Wam. Ale pomyślcie, że to dopiero początek. ![]() Chcę szczególnie podziękować (kolejność losowa, w zasadzie taka jak na liście obecności ):- Opticowi, za fantastyczne szkolenie i to, że pokazał jak bardzo nas ceni i przejechał jednego dnia 440 kilometrów tylko po to, aby spędzić z nami 24 godziny i pokazać swój wypas ;- Remote'owi, za to, że przyjechał i rozlał dookoła swoją aurę pokazał wiele ciepła i poprowadził tak intrygujący szkolenie; - Duke'owi, za to, że podzielił się z nami swoją wiedzą i swoim oryginalnym sposobem wypasania i myślenia; - DrSpinowi, za podzielenie się z nami swoją olbrzymią wiedzą i doświadczeniem odnośnie seksualności samej w sobie - ten człowiek zasługuje na przyimek Dr. ;- Elwisowi, za wielką otwartość, ciepłe zaanagażowanie, chęć słuchania i rozwoju; - Lexowi, że mimo problemów związanych ze studiami - pojawił się; - Spiderowi, za to, że tak młodo zaczynając trzyma równowagę i nie popada w tak popularny kult jednej szkoły wypasu - oby tak dalej! ;- Crasulowi, za pomoc w transporcie swoim autem, budowę świetnej atmosfery, pomysł z lokacja do firewalku w Nowym Stawie, opiekę nad goścmi z Wawy; - Oscarowi, za olanie makroekonomii , którą i tak ostatecznie zdał i po egzaminie natychmiastowo się pojawił;- Teodorowi, za ciekawe pytania i zaanagażowanie, a także chęć dowiedzenia się jak najwięcej; - Pastorowi, za to, że jest tak sympatyczny i pomócy przy firewalku - good job, olbrzymie ;- LowRiderowi, za to, że po prostu był sobą i jak zwykle podnosił energię teamu, a także za pomoc jako przwodnik; - Arkadio25, za pomoc w zorganizowaniu noclegu dla naszych wykładowców, a także za opiekę nad naszymi gośćmi; - Lorentine, za przyjazd mimo problemów (studia) i za spędzienie z nami czasu połączone z sargem; - Rep'roduktorowi, za jego niesamowite jajo i olbrzymią ramę wielkości pustyni Nevada;- Necroscope'owi, za to, że mimo zjazdów udało mu się pojawić, przyprowadzić Terrexa, fajnie było się choć na chwilę zobaczyć, stary; - Terrexowi , za to, że udało mu się dotrzeć i spędzić z nami ten czas, to może być początek Twojej nowej, osobistej legendy ;- Bułce, za całą sympatię i pomoc w organizacji grupy warszawskiej; - Nemrodowi, za pomoc w organizacji grupy warszawskiej i propozycję (on wie o co chodzi );- XNoob, za nie tylko zaangażowanie i przyjazd, ale i za przyprowadzenie "kumpla XNooba" a.k.a. "+1" ze sobą ;- +1 , za to że będąc "świeżakiem" postanowiłeś zaanagażować się bardziej niż większość i przyjechałeś - zobacz, możesz wcielić w siebie te wszystkie umiejętności, które inni mają;- MasterMind'owi, za to, że w końcu dotarł i spędził z nami czas .Kogoś pomiąłem? ![]() A teraz małe podsumowanie: Przez zlot, na którym poczatkowo miało być ok. 8-10 osób, przewinęło się blisko 20 osób. Mieliśmy gości z Warszawy, z Łodzi, z Opola, z Lubina, ze Skierniewic, z Sokołowa Podlaskiego... I sporo z Lublina. Jak kogoś pominąłem - to się drzeć. ![]() Zaliczyliśmy nie tylko chodzenie po ulicach, po klubach, ale też i działania w barach, a także Firewalk, który wiem, że wielu ludziom pomógł odrzucić wyuczone paradygmaty. Mieliśmy 12 h. sesji szkoleniowych prowadzonych przez Duke'a, Optica, Remote'a i mnie, a także masę interakcji. Następny P.E.N.I.S. planujemy wstępnie na wakacje - prawdopodobnie to będzie jedno z niezwyklejszych wydarzeń, mamy już takie pomysły i idee, że powgniata was to w fotele. ![]() Pozdrawiam wszystkich ciepło i całuję, ![]() merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Trzymajcie okoi ucho na pulsie, bo jesli uda sie zrealizowac to, nad czym juz od tego tygodnia zaczynamy pracowac - moga to byc najlepsze wakacje w waszym zyciu.
![]() Odnosnie podziekowan: faktycznie, ktos zostal pominiety. Ty, Merlinie. Bez Ciebie nie mialoby to miejsca - i nie mam bynajmniej na mysli zorganizowania sali oraz imprez towazyszacych, ale zebranie wszystkich do kupy, postawienie sprawy jasno i to, ze w pewnym momencie powiedziales: "Robimy!". Dzieki. A teraz - DO ROBOTY! Skonczyl sie zjazd, akumulatory naladowane, jeszcze troszke powspominamy, a potem niech kazdy zrobi uzytek z tej energii, ktorej nabral. ![]() Wasz,
Optic
![]() "Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia |
|
|
|
Mam nadzieję iż następny P.E.N.I.S odbędzie się w 3 city
Myślę pozytywnie, czuję się dobrze i DZIAŁAM !
![]() WERT zawsze do przodu to dziewczyny są dla mnie, nie ja dla nich - Constantine86 Kluczem do bycia liderem nie jest być rozlśniewającą gwiazdą. Kluczem do bycia liderem jest sprawić by inni sami zaczęli rozkwitać przy Tobie. - Merlin |
|
|
|
Optic, thx za recognition.
To nasze wspólne Dzieło. ![]() Wert, są takie plany, ale... Więcej szczegółów soon. ![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
A ja chciałbym podziękować wszystkim. Za atmosferę, za chęć podzielenia się wiedzą, za sympatyczną atmosferę. To ciekawe, że dzięki takim ludziom jak Wy można poczuć, że jest się zdolnym do rzeczy większych niż do tej pory uznawaliśmy za możliwe...
Specjalne podziękowania dla misiaczka Merlina , który zaprosił mnie do społeczności seduceyourlife.com PS. Jeśli planujemy kolejny zlot to zadbajmy, żeby odbył się przed 19 lipca
Kobiety nie mozna zmienic. Mozna zmienic kobiete, ale to niczego nie zmienia...
|
|
|
|
Normalnie się zakochałem, w was wszystkich razem i w każdym z osobna, od dzisiaj otwieram tylko sety mieszane :wink: Dzieki za pasjonujące szkolenie , intrygujące informacje , zaskakujące ciekawostki, osobiste wycieczki
a także za dach głową :mrgreen: - miło było spędzieć czas w otoczeniu PRAWDZIWIYCH alpha
Pessimus inimicorum genus, laudantes.
|
|
|
|
ZLot PUA byl swietny.... dzieki wszystkim za przybycie, milo Was bylo poznac !
Szkolenia byly extra - patenty zostaly od razu wyprobowane w klubie, nasza gra poprawia sie, dzieki Panowie ! Uznanie dla tych PUA z ktorymi bawilismy sie w klubie 68, dzieki za feedback, tak trzymac !Swietna atmosfera, dobra organizacja, wszystko na mega plus - mimo ze bylem tak strasznie krotko..... Mam nadzieje ze nastepny zlot PUA juz niedlugo..... pzdr. !
Wiadomość pochodzi od usuniętego użytkownika wskutek naruszenia regulaminu lub też na jego własną prośbę.
|
|
|
|
Fajnie ze wpadlem.
Czasem gdy patrze na innych wydaje mi sie ze maja to co maja w sobie tak poprostu co zniecheca mnie do dzialania bo wiem ze ja musze sporo sie nalazic zeby do czegos dojsc(Oczywiscie nie zawsze . Ale teraz widze ze chlopaki naprawde wkladacie sporo pracy w to by byc lepszymi ludzmi co i mi pokazuje ze ja tez powinienem, bo kto tak naprawde nie chce byc lepszy? Chyba wiadomo o co chodzi ![]() Dzieki za zlot i do nastepnego -.- Niech energia bedzie z wami ^^ |
|
|
|
Przychodzi baba do doktora, a tam Spin ...
P.E.N.I.S. opadł na jakiś czas ale jak każdy z nas wie długo nie poleży bo taka już natura facetów ![]() W związku z całkiem sporym zainteresowaniem ogólnopojętym tematem sexu wkrótce pojawią się pierwsze artykuły w formie poradników encyklopedycznych z mojej strony. Wbrew oczekiwaniom nie zacznę od miłości greckiej, ale napewno pojawi się w odpowiednim czasie (pzdr LowRider )Pzdr Dr Spin
S.U.M.O - Shut Up & Move On
Każdy o tym myśli, część to robi, a ja o tym mówię na głos ...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|