Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Witajcie,
Zapraszam do wymiany spostrzeżeń doświadczeń i uwag... Mam teraz tylko chwilę, ale napiszę Wam póki co jedno - DZIĘKUJĘ... ![]() Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
merlin misiu. xD Dziękuję Ci za wszystko.
Za organizację, za coach'ów, za Twoją pracę, którą włożyłeś w projekt i za Twoją wiedzę, którą nam przekazałeś. ![]() Czas na małą merlinizację. ;DD |
|
|
|
Dzięki chłopaki za wszystko! Było super i mam nadzieję, że nasze drogi się jeszcze zetkną. Na pewno...
@ Merlin: Jeszcze raz dzięki za "pelerynę". Teraz nie zdążyliśmy ale masz u mnie wielkiego John'ego (Walkera) :mrgreen:
Grzeczne dziewczynki idą do nieba. Niegrzeczne mogą zajrzeć do mnie...
|
|
|
|
O, a ja chciałbym podziękować przede wszystkim Buddhdzie i Drake'owi! To właśnie od tych panów nauczyłem się najwięcej i od nich dostałem bardzo dużą dawkę pozytywnej energii.
Mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś zobaczymy! P.S. Fajnie było zobaczyć Wasze mordki :wink: Pozdrawiam, !Animaes ^^ |
|
|
|
Ja również dziękuję wszystkim
Chłopaki, fantastycznie było Was poznać.. Ja i Marta czułyśmy się rewelacyjnie w Waszym towarzystwie.. Może niebawem wpadniecie jeszcze do 3CITY i rozkręcimy razem jakąś imprezkę.. ?? P Buziaki:*
|
|
|
|
MONI, możesz byś tego jak najbardziej pewna.
Impreza wpadnie do 3miasta. ![]() Dogadamy z się kilkoma osoba i zrobimy dobrą imprezę z masą pozytywnej energii, ale... nie myśl o tym teraz. Jeszcze potrzeba trochę czasu na regenerację.
|
|
|
|
Dziękuję dziękuję dziękuję! Ten ZLOT otworzył mi oczy na resztę mojego życia. To na pewno kolejny punkt zwrotny, dzięki któremu mam przybliżać się do pełni szczęścia. Zrozumiałem, że trzeba zrobić z siebie mega fajnego gościa, a laski...? Hmmm przyjdą z czasem same.
Dziękuję jeszcze raz za wiedzę, za Waszą pozytywną energię, za Waszą obecność, wkład, zaangażowanie... Coś naprawdę niesamowitego. Pozdrawiam [ Dodano: 25 Maj 2008, 23:15 ] Aaaa i wstawcie Chłopaki na jakiś serwetek wszystkie zdjęcia z imprez )
|
|
|
|
dobra moja kolej rozpisac sie:
szczerze? tego nie idzie opisac! te 4 dni to byl calkiem inny zajebisty swiat w ktorym w koncu znalazlem swoje miejsce i ktorego nie chce opuszczac. Przede wszytkim dziekuje organizatorom za wysztko co zorganizowali za wszystkie wyklady, za to ze dzieki wam zaczelm tworzyc moje lepsze ja i dsotalem niesamowitego kopa energetycznego uffff, nie wiem od czego zaczac pisanie... Jedna wielka bomba. ktorej moglem byc czescia -zobaczyc naszych jak zdobywaja cala parkiet w tropikalnej wyspie? bezcenne -"pozdrowienia dla wysztkich PUA od gendzera i mephisa" -wiecie chlopcy ze was za to kocham ![]() -moznaby pisac i pisac ale szczegolowo kilka akcji opisze jak sie wyspie dzis chce zlozyc podziekowania czesci z was, dziekowalem juz osobiscie ale niezaszkodzi pokadzic wam na forum ![]() WSZYSTKIM WYKLADOWCOM, bo robili to w koncu dla nas OPTIC- za calego PENISA, wyklady etc to wiadomo... , za nasze rozmowy, za to co dzieki temu sobie pouswiadomilem i jakiego kopa dzieki Tobie dostalem, za dance seduction, ale przede wszytkim za to jakim otwartym pozytywnie nastawionym cieplym facetem jestes, nie musze tu kadzic jaki to zjaebisty styl i jak rzadzisz na parkiecie bo to kazdy wie kto Cie widzial a wiekszosc widziala wczesniej niz ja ![]() MERLIN-tak samo jak optic za wyklady i PENISA wszyscy wam beda wdzieczni, ale przede wszytkim powinno Ci sie dziekowac za to jaka ciepla osoba jestes bo drugiej takiej chyba nie ma... to zrobilo na mnie o wiele wieksze wrazenie niz nawet Twoj killer pattern, tego moze kazdy sie nauczyc ale nie kazdy bedzie mogl emanowac takim cieplem ANDY-za to ze mimo wlasnej szkoly uwodzenia masz czas na takie rzeczy jak nasze PENISY ![]() PRAULER-no co tu duzo pisac moj misku, za te wspolne noce w pokoju, a na serio za to jak mnie nakrecales podczas wspolnych sarge'ow za to jak siwtnym wingiem byles, za wszystkie konstruktywne uwagi, mobilizacje podbudowywanie, wspolne wypady z Toba byly niesamowita motywacja i pozwoli zrobic mi kilka kolejnych krokow naprzod, byles najlepszym wingiem jakiego moglem chciec,a day game z Toba duzo mi pomogl AZEK-stary jestes tak otwarta pozytywna osoba, ze wiem ze zajdziesz wysoko, dodwac tu duzo nie trzeba po prostu dzialaj swoje i krocz pewnie do celu ja wiem ze go osiagniesz masz po prostu to cos no i dzieki za czwartkową imprezę w paradoxieBUDDY_LOVE- jeden z najmniej zblyskotekowanych ludzi od nas? niee jego blyskoteka to po prostu jego elegancja i klasa, no i dzieki Tobie wiemy "gdzie kreca najlepsze lody w miescie" no i oczywiscie przede wysztkim poedzikowania dla Ciebie jako koeljnej osoby od ktorej dostalem pare energetycznych kopow w zada , takich ludzi nie spotyka sie byle gdzie tlyko na P.E.N.I.S.ach no i nie mozna nie wposmiec o akacjach w damskich lazienkach ![]() KUBALA-za wspolne sarge, za droge w obie strony, a co tam bede duzo mowil i tak enidlugo wpadam do Ciebie stary KOJOT-nie rozomowailem z Toba wcale duzo ale pare zdan wystarczylo abys zrobil na mnie niesamowite wrazenie, mowilem Ci ze jestes miskiem ze spojrzeniem niedzwiadka tym spojrzeniem splazowales i mnie wiec wyobrazam sobie jak na dziewczyny dziala. O tym ze wymaitasz na parkiecie to chyba nie musze wspominac ![]() pozdrowienia dla MEMPHISa i GENDZERa od wszystkich PUA jedni z peirwszych ktorych poznalem po przyjezdzie i dobrze ze wlasnie ich. memphis buziaczki dla sasiada zza sciany :*, gendzer-na pcozatku maxymalnie spokojny i dobrze zczailem ze ma to zwiazek z wykladem, pozniej pokazales na co Cie stac ![]() a tej tequilii i tak Ci nie odpuszcze ![]() DRAKE-za swietna organizacje czwartkowego wieczoru, i uklony za Twoja rame, ktora naprawde powinno sie modelowac DREY-dzieki za wspolne sarge, gratuluje zapalu i uporu, zapameitaj stary ta energie z piatku, a na nastpenym Penisie juz Ty bedziesz szkolił innych ![]() pozatym za rozmowy i wypady do klubow: NAMU, GRZEŚ, TEDD, mam nadzieje ze o nikim nie zpaomnialem najwyzej bede dopisywal i na koniec podziekowania dla wszytkich PENISOW! to dzieki wam te 4 dni byly takie niezapomniane ![]() a teraz pora odespac te 4 dni spania po 2h i ogarnac to wysztko co sie dzialo, a jeszcze do konca chyba nie dotarlo, koncze zeby sie nie rozryczec za wami
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
|
|
|
|
Właśnie wróciłem.
Jak zwykle niesamowita atmosfera :]. Energii powinno wystarczyć do kolejnego zlotu ![]() PS. Z BuddyLove'm nagralismy ponadprogramowy Dance Seduction Optica i Andy'ego, jeśli nie będzie sprzeciwów to będę mógł jakoś w najbliższych tygodniach umieścić to gdzieś w necie. |
|
|
|
Chłopaki dla mnie 1 milion ton trotylu to za mało aby porównać ten POWER który dostałem od Was wszystkich... Z jednymi rozmawiałem dłużej, z innymi krócej, innym podałem tylko dłoń, lecz uwierzcie że każdy z Was wywołał we mnie pozytywną energię... Nawet jeżeli z Toba drogi zawodniku PUA wymieniłem tylko uścisk ręki i zamieniłem jedno zdanie to i tak było to dla mnie wiele... Dlaczego zapytasz? Mianowicie było to dla mnie czymś wyjątkowym spotkać Ciebie tam... Czułem się dobrze w Waszym towarzystwie, gdyż wiedziałem że mimo mamy różne charaktery to mamy wspólne cele
Każdy z Was, Ty, Ty i Ty pomogliście przełamać moje bariery przed zaufaniem nowo poznanym ludziom. Dziękuje Tobie Merlin jak i Tobie Optic za możliwość przebywania przez te dni w towarzystwie tak wspaniałych ludzi jak Wy Chłopaki dobra dosyć tych słodkości bo będziecie bardziej słodcy niż czekolada LINDT <moja ulubiona > Poprostu powiem krótko było ZAJEBIŚCIE!!!!!Niech PENIS będzie z Wami! Kubala |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|