Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Mieliśmy przyjemność zorganizować konferencje ze światowej sławy trenerami - Mehow?em i Badboy?em.

Na forum

• andrzej55
  • nonie
  • Naturalnie Cocky & Funny
Użytkowników na forum: 33
  • Zalogowanych: 3
  • Gości: 30
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 17
14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd

stare 25.05.2008, 12:04
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Witajcie,

Zapraszam do wymiany spostrzeżeń doświadczeń i uwag...
Mam teraz tylko chwilę, ale napiszę Wam póki co jedno - DZIĘKUJĘ...

Pozdrawiam,
merlin

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Quote selected text

stare 25.05.2008, 19:05
Azek Azek jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Azek nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Azek
Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do Azek
merlin misiu. xD Dziękuję Ci za wszystko. Za organizację, za coach'ów, za Twoją pracę, którą włożyłeś w projekt i za Twoją wiedzę, którą nam przekazałeś.

Czas na małą merlinizację. ;DD
Ordem e Progresso.

Piszę poprawnie po polsku.
Quote selected text

stare 25.05.2008, 20:40
malutki malutki jest nieaktywny
Ciekawski

malutki nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika malutki
Dzięki chłopaki za wszystko! Było super i mam nadzieję, że nasze drogi się jeszcze zetkną. Na pewno...

@ Merlin: Jeszcze raz dzięki za "pelerynę". Teraz nie zdążyliśmy ale masz u mnie wielkiego John'ego (Walkera) :mrgreen:
Grzeczne dziewczynki idą do nieba. Niegrzeczne mogą zajrzeć do mnie...
Quote selected text

stare 25.05.2008, 21:33
Animaes kobieta (female) Animaes jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Animaes jest na dobrej drodze
O, a ja chciałbym podziękować przede wszystkim Buddhdzie i Drake'owi! To właśnie od tych panów nauczyłem się najwięcej i od nich dostałem bardzo dużą dawkę pozytywnej energii.
Mam nadzieję, że się jeszcze kiedyś zobaczymy!

P.S. Fajnie było zobaczyć Wasze mordki :wink:

Pozdrawiam,
!Animaes ^^
Quote selected text

stare 25.05.2008, 21:34
MONI MONI jest nieaktywny
Ciekawski

MONI nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomośc poprzez MSN do MONI
Ja również dziękuję wszystkim Chłopaki, fantastycznie było Was poznać.. Ja i Marta czułyśmy się rewelacyjnie w Waszym towarzystwie.. Może niebawem wpadniecie jeszcze do 3CITY i rozkręcimy razem jakąś imprezkę.. ??P Buziaki:*
Quote selected text

stare 25.05.2008, 22:19
Azek Azek jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Azek nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Azek
Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do Azek
MONI, możesz byś tego jak najbardziej pewna. Impreza wpadnie do 3miasta.
Dogadamy z się kilkoma osoba i zrobimy dobrą imprezę z masą pozytywnej energii, ale... nie myśl o tym teraz. Jeszcze potrzeba trochę czasu na regenerację.
Ordem e Progresso.

Piszę poprawnie po polsku.
Quote selected text

stare 25.05.2008, 23:13
szodus szodus jest nieaktywny
Ciekawski

szodus nie ma jeszcze żadnej reputacji
Dziękuję dziękuję dziękuję! Ten ZLOT otworzył mi oczy na resztę mojego życia. To na pewno kolejny punkt zwrotny, dzięki któremu mam przybliżać się do pełni szczęścia. Zrozumiałem, że trzeba zrobić z siebie mega fajnego gościa, a laski...? Hmmm przyjdą z czasem same.

Dziękuję jeszcze raz za wiedzę, za Waszą pozytywną energię, za Waszą obecność, wkład, zaangażowanie... Coś naprawdę niesamowitego.

Pozdrawiam

[ Dodano: 25 Maj 2008, 23:15 ]
Aaaa i wstawcie Chłopaki na jakiś serwetek wszystkie zdjęcia z imprez )
Quote selected text

stare 25.05.2008, 23:36
ret ret jest nieaktywny
Moderator

ret naprawdę się stara
dobra moja kolej rozpisac sie:

szczerze? tego nie idzie opisac! te 4 dni to byl calkiem inny zajebisty swiat w ktorym w koncu znalazlem swoje miejsce i ktorego nie chce opuszczac.

Przede wszytkim dziekuje organizatorom za wysztko co zorganizowali za wszystkie wyklady, za to ze dzieki wam zaczelm tworzyc moje lepsze ja i dsotalem niesamowitego kopa energetycznego
uffff, nie wiem od czego zaczac pisanie... Jedna wielka bomba. ktorej moglem byc czescia
-zobaczyc naszych jak zdobywaja cala parkiet w tropikalnej wyspie? bezcenne
-"pozdrowienia dla wysztkich PUA od gendzera i mephisa" -wiecie chlopcy ze was za to kocham
-moznaby pisac i pisac ale szczegolowo kilka akcji opisze jak sie wyspie dzis chce zlozyc podziekowania czesci z was, dziekowalem juz osobiscie ale niezaszkodzi pokadzic wam na forum

WSZYSTKIM WYKLADOWCOM, bo robili to w koncu dla nas

OPTIC- za calego PENISA, wyklady etc to wiadomo... , za nasze rozmowy, za to co dzieki temu sobie pouswiadomilem i jakiego kopa dzieki Tobie dostalem, za dance seduction, ale przede wszytkim za to jakim otwartym pozytywnie nastawionym cieplym facetem jestes, nie musze tu kadzic jaki to zjaebisty styl i jak rzadzisz na parkiecie bo to kazdy wie kto Cie widzial a wiekszosc widziala wczesniej niz ja

MERLIN-tak samo jak optic za wyklady i PENISA wszyscy wam beda wdzieczni, ale przede wszytkim powinno Ci sie dziekowac za to jaka ciepla osoba jestes bo drugiej takiej chyba nie ma... to zrobilo na mnie o wiele wieksze wrazenie niz nawet Twoj killer pattern, tego moze kazdy sie nauczyc ale nie kazdy bedzie mogl emanowac takim cieplem

ANDY-za to ze mimo wlasnej szkoly uwodzenia masz czas na takie rzeczy jak nasze PENISY

PRAULER-no co tu duzo pisac moj misku, za te wspolne noce w pokoju, a na serio za to jak mnie nakrecales podczas wspolnych sarge'ow za to jak siwtnym wingiem byles, za wszystkie konstruktywne uwagi, mobilizacje podbudowywanie, wspolne wypady z Toba byly niesamowita motywacja i pozwoli zrobic mi kilka kolejnych krokow naprzod, byles najlepszym wingiem jakiego moglem chciec,a day game z Toba duzo mi pomogl

AZEK-stary jestes tak otwarta pozytywna osoba, ze wiem ze zajdziesz wysoko, dodwac tu duzo nie trzeba po prostu dzialaj swoje i krocz pewnie do celu ja wiem ze go osiagniesz masz po prostu to cos no i dzieki za czwartkową imprezę w paradoxie

BUDDY_LOVE- jeden z najmniej zblyskotekowanych ludzi od nas? niee jego blyskoteka to po prostu jego elegancja i klasa, no i dzieki Tobie wiemy "gdzie kreca najlepsze lody w miescie" no i oczywiscie przede wysztkim poedzikowania dla Ciebie jako koeljnej osoby od ktorej dostalem pare energetycznych kopow w zada , takich ludzi nie spotyka sie byle gdzie tlyko na P.E.N.I.S.ach no i nie mozna nie wposmiec o akacjach w damskich lazienkach

KUBALA-za wspolne sarge, za droge w obie strony, a co tam bede duzo mowil i tak enidlugo wpadam do Ciebie stary

KOJOT-nie rozomowailem z Toba wcale duzo ale pare zdan wystarczylo abys zrobil na mnie niesamowite wrazenie, mowilem Ci ze jestes miskiem ze spojrzeniem niedzwiadka tym spojrzeniem splazowales i mnie wiec wyobrazam sobie jak na dziewczyny dziala. O tym ze wymaitasz na parkiecie to chyba nie musze wspominac

pozdrowienia dla MEMPHISa i GENDZERa od wszystkich PUA jedni z peirwszych ktorych poznalem po przyjezdzie i dobrze ze wlasnie ich. memphis buziaczki dla sasiada zza sciany :*, gendzer-na pcozatku maxymalnie spokojny i dobrze zczailem ze ma to zwiazek z wykladem, pozniej pokazales na co Cie stac
a tej tequilii i tak Ci nie odpuszcze

DRAKE-za swietna organizacje czwartkowego wieczoru, i uklony za Twoja rame, ktora naprawde powinno sie modelowac

DREY-dzieki za wspolne sarge, gratuluje zapalu i uporu, zapameitaj stary ta energie z piatku, a na nastpenym Penisie juz Ty bedziesz szkolił innych

pozatym za rozmowy i wypady do klubow: NAMU, GRZEŚ, TEDD,

mam nadzieje ze o nikim nie zpaomnialem najwyzej bede dopisywal i na koniec podziekowania dla wszytkich PENISOW! to dzieki wam te 4 dni byly takie niezapomniane
a teraz pora odespac te 4 dni spania po 2h i ogarnac to wysztko co sie dzialo, a jeszcze do konca chyba nie dotarlo, koncze zeby sie nie rozryczec za wami
„Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i interesujące"
Quote selected text

stare 26.05.2008, 01:34
Foxtrot Foxtrot jest nieaktywny
Użytkownik

Foxtrot nie ma jeszcze żadnej reputacji
Właśnie wróciłem.

Jak zwykle niesamowita atmosfera :]. Energii powinno wystarczyć do kolejnego zlotu

PS. Z BuddyLove'm nagralismy ponadprogramowy Dance Seduction Optica i Andy'ego, jeśli nie będzie sprzeciwów to będę mógł jakoś w najbliższych tygodniach umieścić to gdzieś w necie.
Quote selected text

stare 26.05.2008, 01:37
Kubala20 Kubala20 jest nieaktywny
Ciekawski

Kubala20 nie ma jeszcze żadnej reputacji
Chłopaki dla mnie 1 milion ton trotylu to za mało aby porównać ten POWER który dostałem od Was wszystkich... Z jednymi rozmawiałem dłużej, z innymi krócej, innym podałem tylko dłoń, lecz uwierzcie że każdy z Was wywołał we mnie pozytywną energię... Nawet jeżeli z Toba drogi zawodniku PUA wymieniłem tylko uścisk ręki i zamieniłem jedno zdanie to i tak było to dla mnie wiele... Dlaczego zapytasz? Mianowicie było to dla mnie czymś wyjątkowym spotkać Ciebie tam... Czułem się dobrze w Waszym towarzystwie, gdyż wiedziałem że mimo mamy różne charaktery to mamy wspólne cele Każdy z Was, Ty, Ty i Ty pomogliście przełamać moje bariery przed zaufaniem nowo poznanym ludziom. Dziękuje Tobie Merlin jak i Tobie Optic za możliwość przebywania przez te dni w towarzystwie tak wspaniałych ludzi jak Wy Chłopaki dobra dosyć tych słodkości bo będziecie bardziej słodcy niż czekolada LINDT <moja ulubiona > Poprostu powiem krótko było ZAJEBIŚCIE!!!!!

Niech PENIS będzie z Wami!
Kubala
Quote selected text

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania