Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Znów wspaniali ludzie, znów cudowna atmosfera, znów wiele nowych i ciekawych informacji.
Dziękujemy za te wszystkie spotkania, rozmowy i za stworzony klimat wszystkim, z którymi rozmawaliśmy i z którymi nam się to nie udało. Jesteście Wielcy ! pozdrawia Buddy i Ania ! |
|
|
|
Wypas na maksa
![]() Wykupiłem miejsce noclegowe w hostelu, lecz nie wykorzystałem tego łóżka ani razu ![]() Penis kolejny raz okazał się wyśmienity, ale jak moim zdaniem nie dzięki wykładom, tylko dzięki ludziom, którzy ten zlot tworzą!
Bo góry są po to, coby je zdobywać
|
|
|
|
Ja także pragnę podziękować, było na prawdę świetnie. Każdy z uczestników wnosił swój wkład i od każdego mogłem się nauczyć czegoś nowego. Wielkie dzięki za niedzielny wypad do klubów na pewno długo nie zapomnę akcji z pieskami czy jaszczurami czy jak to się tam nazywa :mrgreen:
Mam nadzieję że będzie mi jeszcze dane spotkać się z Wami i się świetnie bawić bo o to w tym wszystkim chodzi o FUN :wink: Dzięki
Z3N3R
|
|
|
|
All For Fun ... Jak bylo ? Wie kazdy kto byl ...
To co Nas laczy to chec rozwoju i otwartosc na ludzi ... I dzieki temu ten klimat byl niepowtarzalny ... |
|
|
|
To ja również podziękuję... no może i nie do końca byłem tam fizycznie,ale cieszę się jak widzę ,gdy Ludziom serca rosną.
|
|
|
|
Słowa nie opiszą energii, która we mnie pulsuje!
Dopiero co wszedłem do domu i już nie mogę w nim usiedzieć. ![]() Dziękuję wszystkim tym, którzy pozwolili mi, sobie oraz reszcie poczuć, że jest o co grać i zmieniać się każdego dnia, bo gdy widzę uśmiech zadowolenia ze swojej pracy u drugiej osoby to moje serce raduje się wielce. ![]() Do (oby jak najszybszego) zobaczenia!
|
|
|
|
Było świetnie
![]() Tuż po powrocie umówiłem się z dziewczyną na spacer. Idziemy chodnikiem w centrum miasta, z naprzeciwka kroczą 4 wypicowane króliki, wyglądały na licealistki. Prawdopodobnie w momencie mijania one przestałyby gadać, my też, ja próbowałbym ukradkiem na nie zerkać, ale tak, żeby moja dziewczyna za bardzo tego nie widziała... moja dziewczyna obserwowałaby moją reakcję, no wiecie... Stwierdziłem, że trzeba coś dowalić, żeby zwrócić na siebie uwagę. Będąc kilka metrów od 4-setu, mówię do swojej dziewczyny, trzymając ją za rękę, tak jakbyśmy sobie po prostu rozmawiali: "... ... no i dopiero wczoraj wróciliśmy z tego zjazdu gejów, ufff" Minęliśmy je, czekam co sie stanie, zaczynam sie cicho śmiać, odwracam się całkowicie za siebie, moja dziewczyna też, tamte idą, coraz wolniej, jeszcze pare kroków... i oczywiście 4 główki po kolei się odwracają :mrgreen: My w śmiech, tamte w śmiech ale taki połączony z szokiem. Kupa FUNu. A potem na pożegnanie mówi mi, że... Nie wie czego może sie po mnie spodziewać i że nikt nigdy nie intrygował jej tak jak ja Ehh.. ten P.E.N.I.S. |
|
|
|
WOW!!!
Co za zlot! Co za ludzie! Co za atmosfera!!!! Dziękuję wszystkim, bez pracy których, ta impreza nie mogłaby się odbyć. Przede wszystkim Merlinowi - sprawcy całego zamieszania oraz jego straży przybocznej - Takashiemu. Wykładowcom - DeMarco, Fate'owi, Małgosi, Elwisowi, Opticowi oraz Agatce. "Sprzętowcom" w postaci reżysera dźwięku - Bachusa, Pana Marcina od kamery i paparazzi Buddy'ego_Love. Oraz oczywiście Wam wszystkim za swoją pozytywną energię, pracę i poczucie humoru ^_^ A to dopiero początek!!! Następne zloty będą jeszcze większe, jeszcze bardziej genitalne i jeszcze bardziej spektakularne! Pozdrawiam Was wszystkich. Jesteście kochani i w ogóle ^_^ Już za Wami tęsknię...
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć. ~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją... ~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską) ~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje... |
|
|
|
Witam
![]() Chcę podziękować wszystkim za ten zlot - to było dla mnie niesamowite przeżycie. Przede wszystkim organizatorom, którzy to nie tylko są organizatorami, ale też wspaniałymi, ciepłymi ludźmi. Dziękuję Merlin za wiele mądrych słów, dziękuję Takashiemu za cenne uwagi - podziałało . Bachus - niesamowitą akcję robiłeś w sobotę w Carpe. Iru - Tobie chciałbym podziękować najbardziej nawet nie wiesz jak pomogłeś mi się przełamać - taaakiego kopa energii dostałem zresztą widziałeś, że po zadaniu od DeMarco cieszyłem się jak dziecko ;p. Dziekuję wszystkim z którymi sargowałem, a ich nicków nie pamiętam ;p i tym z którymi nie sargowalem - też ![]() Nie zapomnę akcji z Alfredem/Leonem/Psem/Jaszczurką i sławnych już kółeczek ("Heeeeeej dziewczyny!!" ).A najbardziej dziękuję za to, że gdy wyszedlem po raz ostatni z Domu Polonii, tuz po zakonczeniu, odwracalem sie kilka razy, zeby jeszcze raz spojrzec na pozostalą grupkę puasów, az mi sie łezka w oku zakręciła ;p Zawsze, gdy przejde koło tego budynku bedę sobie wspominał Zlot . Dziękuję wszystkim jeszcze raz ![]() Mam nadzieję, ze sie jeszcze spotkamy. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|