Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Działamy w szkoleniach od 2004 roku, a uwodzeniu od 2005.

Na forum

• Hesus
  • andrzej55
  • nonie
  • Naturalnie Cocky & Funny
Użytkowników na forum: 27
  • Zalogowanych: 4
  • Gości: 23
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 17
14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 15.11.2008, 18:20
Aga Aga jest nieaktywny
Ciekawski

Aga nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Aga
:smile: nie wiedziałam , że oprócz buzi mam aż tak rozgadane oczęta :mrgreen:
Ja też @ndroNLP witam Cię serdecznie :wink: bardzo dziekuje za miłe słowa i mam nadzieje, że tym razem się nie mylisz :smile:
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 15.11.2008, 19:16
Małgosia Małgosia jest nieaktywny
Oczekujący weryfikację

Małgosia nie ma jeszcze żadnej reputacji
Agata! Szanuj sie! C to za publiczne dyskusje z samymi Mężczyznami!?

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, mam nadzieję, że jeszcze Wam nie spadł wysoki poziom energii
Cwiczcie i uczcie sie. Uczcie się czytać mapę kobiecego mózgu. A na pewno nigdy nei zbłądzicie.

P.S. Także pozdrawiam psychodeliczny pokój nr 9

stare 15.11.2008, 20:53
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Małgosia, Aga, pokój numer 9 przejdzie do historii jako miejsce, gdzie oznajmiano wieści o początku kariery jednej z najznamienitszych aktorek w historii polskiej kinematografii...

Następne fotki, tym razem od Buddy'ego.

http://www.seduceyourlife.com/2008b/buddy_love.zip

Ściskam ewribady,
merlin

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

stare 15.11.2008, 21:03
Donik Donik jest nieaktywny
Ciekawski

Donik nie ma jeszcze żadnej reputacji
HEhe ... Bierzcie i uczcie sie z tego wszyscy hehe ...
Przewija mi sie tutaj juz ktorys raz ten pokoj .. Nas chyba cos ominelo , co prawda mnie ominelo sporo z racji tego, iz zamieszkiwalem inny hostel no ale nic, nie ma rzeczy ktorych nie mozna nadrobic.
Hehe energia juz troche zmalala ale przeciez nie o to chodzi ... Grunt to swiadomosc, ze ludzie z natury naprawde sa otwarci i ze pozytywne myslenie jest faktycznie droga do sukcesu .
Od zawsze brakowalo mi wokolo takich ludzi jak Wy, takich jakim sam jestem ... Choc tego Olbrzyma trzeba porzadnie i zdecydowanie obudzic ... Nad czym staram sie pracowac ...
Drogie Kobietki Małgosiu, Aguś ... swoimi osobami wprowadzalyscie tak niesamowity nastroj, ze trudno to opisac. Przedewszystkim to, ze jestescie z Nami, ze rozumiecie o co tak naprawde Nam chodzi, juz wprowadza swego rodzaju magie ... Z ktorej az chce sie czerpac garsciami ...
W Krakowie zaczepilem z kumplem 2 kroliczki, On zaczal rozmowe, ze widzial na miescie jakies plakaty o szkole uwodzenia itd udwalismy, ze nie wiem do konca o co chodzi, ze troche dziwne to dla Nas ... i zapytalismy sie co One o tym sadza, dostalismy odpowiedz w stylu:
" a po co Wam szkola jakas ? nie umiecie sami podejsc? jak ktos tego nie potrafi to nie jest wstanie sie tego nauczyc, albo posiada pewno siebie albo nie" wypowiedzialy to z lekkim oburzeniem ... Hehe no coz ... ehhh te stereotypy .
Wy im (stereotypom) wpelni zaprzeczacie ... Osobiscie DZIEKUJE WAM ZA OTWARTOSC I POMOC ... Mam nadzieje ze nastepnym razem porzadnie sie poznamy ....

P.S. Mala czesc tego olbrzyma mieliscie okazje zobaczyc podczas hipnozy scenicznej

stare 16.11.2008, 00:48
Azek Azek jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Azek nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Azek
Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do Azek
Donik, mój najlepszy króliczek, z którym się spotkałem, z pełnym entuzjazmem się do tego odniósł, o czym mogą wam potwierdzić chłopaki z Trójmiasta. Delavela był tam ze mną. Zajmował się przeszkodą, która potem (o dziwo! ;D ) była po mojej stronie. Amazing! ;D
Niektórzy ludzie, bo nie tylko kobiety, są za bardzo zamknięci na to co się może dziać wokół nich. Nie rozumieją, albo nie chcą rozumieć, idei, którą niesiemy. A szkoda...
Ordem e Progresso.

Piszę poprawnie po polsku.

stare 16.11.2008, 01:08
Duncan Duncan jest nieaktywny
Użytkownik

Duncan nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Duncan
kto powiedzial, ze niedoswiadczony jestem? widac malo o mnie wiesz... ech te powierzchowne dziewczyny!

kurde, nie moge sie oprzec zeby tego nie powiedziec... ale mozesz mi powtorzyc, po czym mam nie stapac?

tak tak, wiem, zanizam poziom ale ktora z dziewczyn nie lubi swintuchow...

stare 19.11.2008, 18:12
frantic frantic jest nieaktywny
Szperacz

frantic nie ma jeszcze żadnej reputacji
Witam serdecznie wszystkich, trochę spóźnione (?) podziękowania i pozdrowienia dla:
Idola - stary, zainspirowałeś mnie swoim stylem bycia, fryzurą :wink: i genialną postawą w stosunku do innych ludzi. Cały czas mam w głowie teksty: "Uśmiech, uśmiech, banan na ryju!" i "Idź jak król"
Dodatkowe dzięki za przekonanie ostrej babeczki, która nie chciała mnie wpuścic do Rdzy
Aha, masz zajebistą koszulkę
Merlina za cały trud włożony w organizację zlotu, świetny wykład i postawę rasowego samca Alfa :wink:
Optica za godną podziwu postawę w klubie, no i oczywiście Dance Seduction na żywo :wink:
Wszystkim wykładowcom za inspirujące wykłady, LUDZIE dzięki Wam czuję się lepszym człowiekiem a to dopiero początek
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu (pana Czapkowskiego też ) dzięki, którym zdałem sobie sprawę, że to do NAS świat należy :smile:
Criz, Platon, Frugo, Radek, Reader, Bachus, Delavela, Drake, Azek, Iru, Ret, cały pokój 1 i tych, których nicków nie zapamiętałem - jesteście genitalni
Pozdro 600

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania