Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
:smile: nie wiedziałam , że oprócz buzi mam aż tak rozgadane oczęta :mrgreen:
Ja też @ndroNLP witam Cię serdecznie :wink: bardzo dziekuje za miłe słowa i mam nadzieje, że tym razem się nie mylisz :smile: |
|
|
|
Agata! Szanuj sie! C to za publiczne dyskusje z samymi Mężczyznami!?
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, mam nadzieję, że jeszcze Wam nie spadł wysoki poziom energii Cwiczcie i uczcie sie. Uczcie się czytać mapę kobiecego mózgu. A na pewno nigdy nei zbłądzicie. P.S. Także pozdrawiam psychodeliczny pokój nr 9
|
|
|
|
Małgosia, Aga, pokój numer 9 przejdzie do historii jako miejsce, gdzie oznajmiano wieści o początku kariery jednej z najznamienitszych aktorek w historii polskiej kinematografii...
![]() Następne fotki, tym razem od Buddy'ego. ![]() http://www.seduceyourlife.com/2008b/buddy_love.zip Ściskam ewribady, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
HEhe ... Bierzcie i uczcie sie z tego wszyscy
hehe ... Przewija mi sie tutaj juz ktorys raz ten pokoj .. Nas chyba cos ominelo , co prawda mnie ominelo sporo z racji tego, iz zamieszkiwalem inny hostel no ale nic, nie ma rzeczy ktorych nie mozna nadrobic.Hehe energia juz troche zmalala ale przeciez nie o to chodzi ... Grunt to swiadomosc, ze ludzie z natury naprawde sa otwarci i ze pozytywne myslenie jest faktycznie droga do sukcesu .Od zawsze brakowalo mi wokolo takich ludzi jak Wy, takich jakim sam jestem ... Choc tego Olbrzyma trzeba porzadnie i zdecydowanie obudzic ... Nad czym staram sie pracowac ... Drogie Kobietki Małgosiu, Aguś ... swoimi osobami wprowadzalyscie tak niesamowity nastroj, ze trudno to opisac. Przedewszystkim to, ze jestescie z Nami, ze rozumiecie o co tak naprawde Nam chodzi, juz wprowadza swego rodzaju magie ... Z ktorej az chce sie czerpac garsciami ... W Krakowie zaczepilem z kumplem 2 kroliczki, On zaczal rozmowe, ze widzial na miescie jakies plakaty o szkole uwodzenia itd udwalismy, ze nie wiem do konca o co chodzi, ze troche dziwne to dla Nas ... i zapytalismy sie co One o tym sadza, dostalismy odpowiedz w stylu:" a po co Wam szkola jakas ? nie umiecie sami podejsc? jak ktos tego nie potrafi to nie jest wstanie sie tego nauczyc, albo posiada pewno siebie albo nie" wypowiedzialy to z lekkim oburzeniem ... Hehe no coz ... ehhh te stereotypy . Wy im (stereotypom) wpelni zaprzeczacie ... Osobiscie DZIEKUJE WAM ZA OTWARTOSC I POMOC ... Mam nadzieje ze nastepnym razem porzadnie sie poznamy ....P.S. Mala czesc tego olbrzyma mieliscie okazje zobaczyc podczas hipnozy scenicznej
|
|
|
|
Donik, mój najlepszy króliczek, z którym się spotkałem, z pełnym entuzjazmem się do tego odniósł, o czym mogą wam potwierdzić chłopaki z Trójmiasta.
Delavela był tam ze mną. Zajmował się przeszkodą, która potem (o dziwo! ;D ) była po mojej stronie. Amazing! ;DNiektórzy ludzie, bo nie tylko kobiety, są za bardzo zamknięci na to co się może dziać wokół nich. Nie rozumieją, albo nie chcą rozumieć, idei, którą niesiemy. A szkoda...
|
|
|
|
kto powiedzial, ze niedoswiadczony jestem?
widac malo o mnie wiesz... ech te powierzchowne dziewczyny! ![]() kurde, nie moge sie oprzec zeby tego nie powiedziec... ale mozesz mi powtorzyc, po czym mam nie stapac? ![]() tak tak, wiem, zanizam poziom ale ktora z dziewczyn nie lubi swintuchow...
|
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich, trochę spóźnione (?) podziękowania i pozdrowienia dla:
Idola - stary, zainspirowałeś mnie swoim stylem bycia, fryzurą :wink: i genialną postawą w stosunku do innych ludzi. Cały czas mam w głowie teksty: "Uśmiech, uśmiech, banan na ryju!" i "Idź jak król" Dodatkowe dzięki za przekonanie ostrej babeczki, która nie chciała mnie wpuścic do Rdzy Aha, masz zajebistą koszulkę Merlina za cały trud włożony w organizację zlotu, świetny wykład i postawę rasowego samca Alfa :wink: Optica za godną podziwu postawę w klubie, no i oczywiście Dance Seduction na żywo :wink: Wszystkim wykładowcom za inspirujące wykłady, LUDZIE dzięki Wam czuję się lepszym człowiekiem a to dopiero początek Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zlotu (pana Czapkowskiego też ) dzięki, którym zdałem sobie sprawę, że to do NAS świat należy :smile: Criz, Platon, Frugo, Radek, Reader, Bachus, Delavela, Drake, Azek, Iru, Ret, cały pokój 1 i tych, których nicków nie zapamiętałem - jesteście genitalni Pozdro 600 |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|