Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Działamy w szkoleniach od 2004 roku, a uwodzeniu od 2005.

Na forum

• Nevy
  • Hesus
  • andrzej55
  • nonie
Użytkowników na forum: 27
  • Zalogowanych: 4
  • Gości: 23
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 17
14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 15.06.2009, 11:01
Buddy_Love Buddy_Love jest nieaktywny
Moderator

Buddy_Love naprawdę się stara
Chociaż byłem na nim tylko przez chwilę to jednak wciąż jestem pod ogromnym wrażeniem jak bardzo i jak znacznie zmienili się wszyscy Ci, których znam z poprzednich zlotów. To właśnie podczas takich spotkań widać jak na dłoni, że pomimo pojawiających się zawsze przeciwności losu i innych problemów, społeczność ma wielki wpływ na wszystkich swoich członków, którzy rzeczywiście chcą i angażują swoje działanie, by zmienić siebie w myśl złotej zasady "zostań najlepsza wersją samego siebie".

Szczere ukłony panowie !!!

@ Merlin i organizatorzy

To dzięki Wam dzieje się to wszystko - czapki z głów !
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 15.06.2009, 11:39
Archi Archi jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Archi nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Archi
Rzekł Buddy_Love - największy pozytywny motywator forum SYL.

Napisane bez ironii, jakby ktoś miał wątpliwości.

Czekam na jakieś relacje, żeby choć minimalnie wyobrazić sobie to, co działo się na zlocie.

stare 15.06.2009, 11:56
Buddy_Love Buddy_Love jest nieaktywny
Moderator

Buddy_Love naprawdę się stara
Oto kilka, wrzuconych na szybko, fot ze Zlotu. Merlin już je dostał na emaila, jak podepnie pod resztę to wszyscy będą mogli je mieć.

http://www.fotka.pl/albumy/buddylovesyl/1,Ja/25676226

stare 15.06.2009, 12:59
Fearaneruial Fearaneruial jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Fearaneruial naprawdę się stara
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Fearaneruial
co do zdjęć to warto było by linki do nich agregować w jednym miejscu co pewnie Merlin zrobi jak już wszystkie dostanie (i niech roześle mailowo do uczestników to będzie całkiem piknie)

co do zlotu
ja mogę go porównać tylko z Wrocławskim i był... inny, i świadomie pominąłem słowo "lepszy" bo z jednej strony na pewno grubszy i coraz bardziej profesjonalny, lepiej zorganizowany i coraz bliżej domu (bliżej już raczej nie będzie bo was wszystkich u mnie w kuchni nie zmieszczę) a z drugiej strony mi osobiście zabrakło czysto subiektywnej atmosfery, takiego totalnego kopa energetycznego który po Wrocławiu nosił mnie jeszcze przez miesiąc... Może po prostu Penis dojrzewa? Who know? Byle nie przekwitł...

Tak czy inaczej dziękować wszystkim za sporo dobrej zabawy i do najbliższej okazji.
I żeby nam Feniks nie musiał dupy skopać ))
You know what I really want in a girl? Me!

stare 15.06.2009, 20:26
Paweł Paweł jest nieaktywny
Szperacz

Paweł nie ma jeszcze żadnej reputacji
Witam wszystkich, tym razem juz przez klawiature.

Podobało mi się

uwierzylem, ze mozliwa jest przemiana, (chociazby po dowodzie osobistym Merlina - piątka! ); czlowiek ktory wczesniej uwazal, ze jest nisko w hierarchi pnie sie w gore.

fajnie, ze ludzie biora sie w garsc, bo nigdy nie jest za pozno.

Poznalem podejscie kilku calkowicie odmiennych charakterów ( ) oraz mam do nich kontakty, ktore mam nadzieje, sie nie urwa.

Prawdopodobnie widzimy sie na nastepnych eventach ( jesli Merlin nie zlapie zadyszki ;D! ) i jeszcze bardziej poznac wasza (a teraz moge napisac, ze - nasza) spolecznosc i stwierdzic, ze ucząc się uwodzic kobiety, nie manipulujecie nimi.

"Skoro da się jeszcze lepiej i inaczej..."

Piątka.

Paweł z Siedlec

stare 15.06.2009, 20:44
IDOL IDOL jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

IDOL chce być naprawdę pomocnyIDOL chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika IDOL
Wielkie brawa dla wszystkich organizatorów, a w szczególności dla Merlina.
Całość stała na naprawdę wysokim poziomie.
I to za tak niskie pieniądze!

Nawet Mehow powiedział, że była to świetnie zorganizowana konferencja, czyli jest się czym chwalić ^^

Ale najważniejsi byli Ci ludzie, ten niesamowity klimat.
Mnóstwo dobrej zabawy i śmiechu.

Z przyjemnością spotkałem się ze starymi znajomymi oraz poznałem dużo nowych wspaniałych ludzi.

Co prawda mieliśmy atak zarówno Merlinozy jak i Idolozy, przez co nie mogłem Wam towarzyszyć na Club Game, ale i tak było warto!

Pozdrawiam wszystkich i czekam na temat z fotkami ^^
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć.

~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją...
~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską)
~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje...

stare 15.06.2009, 21:09
Mpower Mpower jest nieaktywny
Użytkownik

Mpower nie ma jeszcze żadnej reputacji
Ja chciałbym podziękować przede wszystkim pewnej kobiecie!
To co mi powiedziała zbudowało mnie bardziej niż cały Zlot

Oczywiście Zlot był wspaniały

Idol, świetny człowiek, podejście do życia, wiedza... Mówić coś więcej?

Także bardzo pozytywnie wypadł Mehow.

Brawa dla Merlina!
Twój Mpower!
Pozdr!

stare 15.06.2009, 21:37
Ethan Ethan jest nieaktywny
Ciekawski

Ethan nie ma jeszcze żadnej reputacji
Byłem pierwszy raz na zlocie ,ale już wiem ,że nie ostatni Było po prostu fenomenalnie. Tego czego się spodziewałem to właśnie dostałem ! Miałem okazje poznać tylu wspaniałych ludzi w tym organizatorów czyli Merlina,Idola,Reda,Michała... i wielu wielu innych Wszystkie wykłady były na wysokim poziomie !!! Cieszę się ,ponieważ otrzymałem dużo dużo wiedzy.

A co do atmosfery podczas nocnych imprez ... klub był nasz...dosłownie nasz Tygrys rozkręcał parkiet jak mało kto Ehh ten wzrok tych wszystkich ludzi dookoła :]

Dodam jeszcze, że Mehow totalnie mnie zaskoczył
Nie spodziewałem się ,że ten człowiek jest tak serdeczny i otwarty dla innych
Miło było go poznać,poszerzyć swoje horyzonty co do wiedzy uwodzenia oraz posłuchać tego co miał do powiedzenia

PODSUMOWUJĄC: Zlot na najwyższym poziomie

DZIĘKI !!!

stare 15.06.2009, 21:58
Criz Criz jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Criz nie ma jeszcze żadnej reputacji
Świetni ludzie, świetna atmosfera, mnóstwo przystojniaków do obściskiwania. I to właśnie dla nich największe podziękowania - Pyzio, Drey, IDOL, Hak-1990, Prauler, Morlinek, Ret(chociaż pod koniec już nie chciał ;( ), Azek, Wymarzony i największe podziękowania dla Maxiumsa ( wie za co ) i na prawdę WSZYSTKIM za atmosferę. Cieszę się, że miałem okazję (i oni też ) uścisnąć dłoń lub zobaczyć Mehowa, Badboya, Andiego, Feniksa, Buddiego Love.

I tak btw... chyba będę musiał gdzieś spisać zasady kółeczka kawalerskiego bo chyba nie wszyscy do końca rozumieją Trzeba będzie Morlinku je wysyłać wraz z mailem informującym o zlocie

I takie pytanko do organizatorów: następny zlot również będzie zsynchronizowany z paradą równości?

stare 15.06.2009, 23:22
Azek Azek jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

Azek nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Azek
Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do Azek
Obiektywnie rzecz biorąc...
Po raz kolejny masa pracy została solidnie wykonana, a uczestnicy wyczerpali z niej maksimum. Przeważyło 'świetnie' nad 'średnio', a 'słabo' zostało w tyle!

Niestety zdarzyło się kilka małych nieporozumień.
Pierwszym jest Park... lokal, który mnie przeraża swoją gościnnością i ludźmi, którzy tam przychodzili. Żałuję, że nie dzieliliśmy się na grupy jak w Krakowie, tylko ruszaliśmy całą chmarą na jeden klub.
Drugim, choć ja z tym problemu nie miałem, było miejsce zakwaterowania strasznie oddalone od centrum (z tego co słyszałem), nie mniej jednak chłopaki dawali rady wstawać i ogarniać w miarę na czas.
Ostatnim mankamentem, moim całkowicie osobistym, jest fakt, że byliśmy w Warszawie (myliłem się, co do klimatu stolicy). Może miałem akurat straszliwego pecha wpadać, na tych wredniejszych warszawiaków (uszanowanie chłopaki ze Zlotu, jesteście genialnymi partnerami do zabawy w klubie i biznesu!), a ceny za wejścia do klubów są kolosalne w niektórych miejscach (Kris widział moją minę, kiedy płaciliśmy za wejście do Desperado... taaaakaaaa RYBKA! ;D )

Ej, ale przecież powiedziałem, że było genialnie? No właśnie!
Raz, mieliśmy okazję skonfrontować całkowicie dwie różne szkoły uwodzenia, dwie tak bardzo odmienne filozofie i poglądy na relacje męsko-damskie oraz Społeczność uwodzicieli. Bardzo przydatne w określaniu drogi, którą chcemy obrać w naszym WŁASNYM, INDYWIDUALNYM modelu uwodzenia (czyt. wykład Idola o kalibracji i internalizacji cech, wielkie podziękowania, Przyjacielu!).
Dwa, goście na światowym poziomie są gratką dla każdego, który przebył drogę trwającą kilka parnych godzin i wydał pieniążki kombinowane przez dwa miesiące, w końcu pożyczone od babci (tak, na szkolenie z komunikacji interpersonalnej ). Piorunująca charyzma BadBoya oraz Mariusa i serdeczna towarzyskość Mehowa potrafiła posłać na łopatki. Oby Andy, Bułka i Vekan ruszyli ze szkoleniami wystarczająco szybko, żeby zaspokoić głód wiedzy o obu wersjach DNA.
Trzy, świetna atmosfera, pomimo kiepskiego lokalu. Mimo, że Park to strasznie dresiarski klub, MY zrobiliśmy tam szał ciał. Choć milej wspominam przeboje z Krisem (wariacie ;D ) w Organzie i Desperado to te kilka słów, które mogłem zamienić z kilkoma graczami w Parku i możliwość poznania ich lepiej była super.
Cztery, organizacja, cytuję: "najlepszej obecnie konferencji o uwodzeniu na świecie"! Powiedziałbym genitalno-orgazmicznie, merlin! Pokłony w Twoją stronę ślemy Ci dziś! xD
Oczywiście pamiętajmy o pomniejszych "bożkach", które pomogły wszystko fantastycznie ogarnąć! Dzięki Wam, młode wilki! ;D
Cztery, miałem okazję lepiej poznać moją rodzinę z Warszawy. ;D A niektórzy zlotowicze moją kuzynkę... przyznajcie się! ILU z Was 'domknęło' ją z numerem?! ;D

Kochani, już tęsknię za Wami. Żałuję, że nie mamy jeszcze takiego małego PUAlandu, gdzie na jednego faceta przypadają trzy gorące dziewczęta. ^^
To by była świetna przygoda do końca życia.

A na razie musimy poczekać pół roku (chyba, że ktoś mnie odwiedzi w Trójmieście ) do następnego, jeszcze dłuższego PENISa.

Bawcie się wyśmienicie z nowymi umiejętnościami i zdolnościami!
I pamiętajcie wybrać to co dla Was najlepsze!

Pozdrowienia,

Azek
Ordem e Progresso.

Piszę poprawnie po polsku.

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania