Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Chociaż byłem na nim tylko przez chwilę to jednak wciąż jestem pod ogromnym wrażeniem jak bardzo i jak znacznie zmienili się wszyscy Ci, których znam z poprzednich zlotów. To właśnie podczas takich spotkań widać jak na dłoni, że pomimo pojawiających się zawsze przeciwności losu i innych problemów, społeczność ma wielki wpływ na wszystkich swoich członków, którzy rzeczywiście chcą i angażują swoje działanie, by zmienić siebie w myśl złotej zasady "zostań najlepsza wersją samego siebie".
Szczere ukłony panowie !!! @ Merlin i organizatorzy To dzięki Wam dzieje się to wszystko - czapki z głów ! |
|
|
|
Rzekł Buddy_Love - największy pozytywny motywator forum SYL.
![]() Napisane bez ironii, jakby ktoś miał wątpliwości. ![]() Czekam na jakieś relacje, żeby choć minimalnie wyobrazić sobie to, co działo się na zlocie. |
|
|
|
Oto kilka, wrzuconych na szybko, fot ze Zlotu. Merlin już je dostał na emaila, jak podepnie pod resztę to wszyscy będą mogli je mieć.
http://www.fotka.pl/albumy/buddylovesyl/1,Ja/25676226 |
|
|
|
co do zdjęć to warto było by linki do nich agregować w jednym miejscu co pewnie Merlin zrobi jak już wszystkie dostanie (i niech roześle mailowo do uczestników to będzie całkiem piknie)
co do zlotu ja mogę go porównać tylko z Wrocławskim i był... inny, i świadomie pominąłem słowo "lepszy" bo z jednej strony na pewno grubszy i coraz bardziej profesjonalny, lepiej zorganizowany i coraz bliżej domu (bliżej już raczej nie będzie bo was wszystkich u mnie w kuchni nie zmieszczę) a z drugiej strony mi osobiście zabrakło czysto subiektywnej atmosfery, takiego totalnego kopa energetycznego który po Wrocławiu nosił mnie jeszcze przez miesiąc... Może po prostu Penis dojrzewa? Who know? Byle nie przekwitł...Tak czy inaczej dziękować wszystkim za sporo dobrej zabawy i do najbliższej okazji. I żeby nam Feniks nie musiał dupy skopać ))
You know what I really want in a girl? Me!
|
|
|
|
Witam wszystkich, tym razem juz przez klawiature.
Podobało mi się uwierzylem, ze mozliwa jest przemiana, (chociazby po dowodzie osobistym Merlina - piątka! ); czlowiek ktory wczesniej uwazal, ze jest nisko w hierarchi pnie sie w gore. fajnie, ze ludzie biora sie w garsc, bo nigdy nie jest za pozno. Poznalem podejscie kilku calkowicie odmiennych charakterów ( ) oraz mam do nich kontakty, ktore mam nadzieje, sie nie urwa.Prawdopodobnie widzimy sie na nastepnych eventach ( jesli Merlin nie zlapie zadyszki ;D! ) i jeszcze bardziej poznac wasza (a teraz moge napisac, ze - nasza) spolecznosc i stwierdzic, ze ucząc się uwodzic kobiety, nie manipulujecie nimi. "Skoro da się jeszcze lepiej i inaczej..." ![]() Piątka. Paweł z Siedlec
|
|
|
|
Wielkie brawa dla wszystkich organizatorów, a w szczególności dla Merlina.
Całość stała na naprawdę wysokim poziomie. I to za tak niskie pieniądze! Nawet Mehow powiedział, że była to świetnie zorganizowana konferencja, czyli jest się czym chwalić ^^ Ale najważniejsi byli Ci ludzie, ten niesamowity klimat. Mnóstwo dobrej zabawy i śmiechu. Z przyjemnością spotkałem się ze starymi znajomymi oraz poznałem dużo nowych wspaniałych ludzi. Co prawda mieliśmy atak zarówno Merlinozy jak i Idolozy, przez co nie mogłem Wam towarzyszyć na Club Game, ale i tak było warto! Pozdrawiam wszystkich i czekam na temat z fotkami ^^
Nie ma szyfru, którego nie dałoby się złamać.
Nie ma majtek, których nie dałoby się ściągnąć. ~Spieszmy się kochać kobiety. Tak szybko tyją... ~Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia (ale tylko francuską) ~Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje... |
|
|
|
Ja chciałbym podziękować przede wszystkim pewnej kobiecie!
To co mi powiedziała zbudowało mnie bardziej niż cały Zlot ![]() Oczywiście Zlot był wspaniały ![]() Idol, świetny człowiek, podejście do życia, wiedza... Mówić coś więcej? ![]() Także bardzo pozytywnie wypadł Mehow. Brawa dla Merlina!
Twój Mpower!
![]() Pozdr! |
|
|
|
Byłem pierwszy raz na zlocie ,ale już wiem ,że nie ostatni
Było po prostu fenomenalnie. Tego czego się spodziewałem to właśnie dostałem ! Miałem okazje poznać tylu wspaniałych ludzi w tym organizatorów czyli Merlina,Idola,Reda,Michała... i wielu wielu innych Wszystkie wykłady były na wysokim poziomie !!! Cieszę się ,ponieważ otrzymałem dużo dużo wiedzy. A co do atmosfery podczas nocnych imprez ... klub był nasz...dosłownie nasz Tygrys rozkręcał parkiet jak mało kto Ehh ten wzrok tych wszystkich ludzi dookoła :] Dodam jeszcze, że Mehow totalnie mnie zaskoczył Nie spodziewałem się ,że ten człowiek jest tak serdeczny i otwarty dla innych Miło było go poznać,poszerzyć swoje horyzonty co do wiedzy uwodzenia oraz posłuchać tego co miał do powiedzenia ![]() PODSUMOWUJĄC: Zlot na najwyższym poziomie ![]() DZIĘKI !!! |
|
|
|
Świetni ludzie, świetna atmosfera, mnóstwo przystojniaków do obściskiwania. I to właśnie dla nich największe podziękowania - Pyzio, Drey, IDOL, Hak-1990, Prauler, Morlinek, Ret(chociaż pod koniec już nie chciał ;( ), Azek, Wymarzony i największe podziękowania dla Maxiumsa ( wie za co
) i na prawdę WSZYSTKIM za atmosferę. Cieszę się, że miałem okazję (i oni też ) uścisnąć dłoń lub zobaczyć Mehowa, Badboya, Andiego, Feniksa, Buddiego Love.I tak btw... chyba będę musiał gdzieś spisać zasady kółeczka kawalerskiego bo chyba nie wszyscy do końca rozumieją Trzeba będzie Morlinku je wysyłać wraz z mailem informującym o zlocie![]() I takie pytanko do organizatorów: następny zlot również będzie zsynchronizowany z paradą równości?
|
|
|
|
Obiektywnie rzecz biorąc...
![]() Po raz kolejny masa pracy została solidnie wykonana, a uczestnicy wyczerpali z niej maksimum. Przeważyło 'świetnie' nad 'średnio', a 'słabo' zostało w tyle!Niestety zdarzyło się kilka małych nieporozumień. Pierwszym jest Park... lokal, który mnie przeraża swoją gościnnością i ludźmi, którzy tam przychodzili. Żałuję, że nie dzieliliśmy się na grupy jak w Krakowie, tylko ruszaliśmy całą chmarą na jeden klub. Drugim, choć ja z tym problemu nie miałem, było miejsce zakwaterowania strasznie oddalone od centrum (z tego co słyszałem), nie mniej jednak chłopaki dawali rady wstawać i ogarniać w miarę na czas. Ostatnim mankamentem, moim całkowicie osobistym, jest fakt, że byliśmy w Warszawie (myliłem się, co do klimatu stolicy). Może miałem akurat straszliwego pecha wpadać, na tych wredniejszych warszawiaków (uszanowanie chłopaki ze Zlotu, jesteście genialnymi partnerami do zabawy w klubie i biznesu!), a ceny za wejścia do klubów są kolosalne w niektórych miejscach (Kris widział moją minę, kiedy płaciliśmy za wejście do Desperado... taaaakaaaa RYBKA! ;D ) Ej, ale przecież powiedziałem, że było genialnie? No właśnie! Raz, mieliśmy okazję skonfrontować całkowicie dwie różne szkoły uwodzenia, dwie tak bardzo odmienne filozofie i poglądy na relacje męsko-damskie oraz Społeczność uwodzicieli. Bardzo przydatne w określaniu drogi, którą chcemy obrać w naszym WŁASNYM, INDYWIDUALNYM modelu uwodzenia (czyt. wykład Idola o kalibracji i internalizacji cech, wielkie podziękowania, Przyjacielu!). Dwa, goście na światowym poziomie są gratką dla każdego, który przebył drogę trwającą kilka parnych godzin i wydał pieniążki kombinowane przez dwa miesiące, w końcu pożyczone od babci (tak, na szkolenie z komunikacji interpersonalnej ). Piorunująca charyzma BadBoya oraz Mariusa i serdeczna towarzyskość Mehowa potrafiła posłać na łopatki. Oby Andy, Bułka i Vekan ruszyli ze szkoleniami wystarczająco szybko, żeby zaspokoić głód wiedzy o obu wersjach DNA. ![]() Trzy, świetna atmosfera, pomimo kiepskiego lokalu. Mimo, że Park to strasznie dresiarski klub, MY zrobiliśmy tam szał ciał. Choć milej wspominam przeboje z Krisem (wariacie ;D ) w Organzie i Desperado to te kilka słów, które mogłem zamienić z kilkoma graczami w Parku i możliwość poznania ich lepiej była super. Cztery, organizacja, cytuję: "najlepszej obecnie konferencji o uwodzeniu na świecie"! Powiedziałbym genitalno-orgazmicznie, merlin! Pokłony w Twoją stronę ślemy Ci dziś! xD Oczywiście pamiętajmy o pomniejszych "bożkach", które pomogły wszystko fantastycznie ogarnąć! Dzięki Wam, młode wilki! ;D Cztery, miałem okazję lepiej poznać moją rodzinę z Warszawy. ;D A niektórzy zlotowicze moją kuzynkę... przyznajcie się! ILU z Was 'domknęło' ją z numerem?! ;D Kochani, już tęsknię za Wami. Żałuję, że nie mamy jeszcze takiego małego PUAlandu, gdzie na jednego faceta przypadają trzy gorące dziewczęta. ^^ To by była świetna przygoda do końca życia. ![]() A na razie musimy poczekać pół roku (chyba, że ktoś mnie odwiedzi w Trójmieście ) do następnego, jeszcze dłuższego PENISa. ![]() Bawcie się wyśmienicie z nowymi umiejętnościami i zdolnościami! ![]() I pamiętajcie wybrać to co dla Was najlepsze! ![]() Pozdrowienia, Azek |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|