Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

W naszych konferencjach i wykładach wzięło udział blisko 1.500 osób, a w szkoleniach ponad 140.

Na forum

• andrzej55
  • Nevy
  • Hesus
  • nonie
Użytkowników na forum: 27
  • Zalogowanych: 4
  • Gości: 23
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 17
14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 19.06.2009, 20:54
Ethan Ethan jest nieaktywny
Ciekawski

Ethan nie ma jeszcze żadnej reputacji
Fate --> "Z konferencjami jest trochę jak z wizytą w domu publicznym. Dobry trener jest jak dziwka. Musi się pokazać. Obnażyć. Klient dowiaduje się wtedy jaki ma wybór i który Trener w czym jest dobry. A potem kiedy zostanie wybrany, zrobić dobrze w ramach swojej specjalizacji."

Podoba mi się ta wypowiedź Szczera hehe

Pisałem już o zlocie wcześniej ,ale widzę , że sprzeczek trochę narosło

Jak dla mnie reklama trenerów dobra sprawa bo jeśli ktoś jest nowy może przynajmniej się dowiedzieć kiedy i jaki tytuł będzie miała książka Maćka, gdzie można się zapisać na szkolenia ,zapewne dla wielu zainteresowanych za miesiąc wyjdzie Mehowa książka z polskim tłumaczeniem(o ile chłopaki się streszczą z tych wszystkim) Dla mnie największym sukcesem zlotu był pokaz aj tam pokaz dosłownie SHOW hipnozy.
Byłem pod ogromnym wrażeniem biorąc pod uwagę,że pierwszy raz widziałem na żywo taki pokaz Jak zbiorę kasę od razu zapisuję się na jej kurs do Maćka , takie bonusy na zlotach extra sprawa
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 20.06.2009, 10:45
Fate Fate jest nieaktywny
Użytkownik

Fate nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Fate
No właśnie dostałem info od wydawnictwa że jednak będzie kolejna zmiana tytułu Tym razem brzmi "Zostań jej obsesją. Jak wejść wprost do kobiecych fantazji." Ale mam wrażenie, że do jesieni to się jeszcze 10 razy zmieni Hihihi

No nic tam. Kiedy już finalnie się z nimi dogadam co do daty i tytułu, to zamieszczę info tutaj.

Naprawdę jest miło otrzymać pozytywny feedback - to daje kopa do dalszej pracy nad kolejnymi sukcesami.

Show robię, ponieważ hipnoza jako narzędzie zmiany obrosło mitami i jest mało znana. A show jest dobrym sposobem na to aby pokazać że hipnoza to może być dobra zabawa, a przy okazji pogadać i pokazać że też może pomóc Tobie i innym.

Na szkolenie z hipnozy serdecznie zapraszam. Szczegóły tutaj:
http://www.akademiaumyslu.eu/szkolenia/hipnoza.html

I jak powiedział Merlin. Wykładowcy mieli pokryty tylko hotel. Z czego nawet nie skorzystałem. Tak więc ten czas kiedy byłem na zlocie to było moje inwestowanie w zlot a nie zarabianie pieniędzy. I ta inwestycja zwraca się tylko wtedy kiedy potem ktoś chce kupić szkolenie czy książkę. Reklamę na konferencji trzeba potraktować jako jej integralny element. W innym przypadku zawodowcy którzy zarabiają pieniądze na swoim know-how nie będą widzieli sensu w tym aby przyjść i podzielić się swoimi umiejętnościami.

Pytanie brzmi oczywiście czego oczekujemy od konferencji?
Profesjonaliści dla zaawansowanych
Profesjonaliści dla początkujących
Miłośnicy tematu dla początkujących

I co z nią możemy zrobić dalej. Pro dla pocz jest moim zdaniem najlepszym wyborem. Najwięcej można wnieść dla takich osób, najwięcej takie osoby korzystają na tym. Osoby zaawansowane przychodzą aby się pobawić, ale zasadniczo dla nich wiele z tych rzeczy to powtórki które mają tylko ten urok, że opowiedziane przez innego trenera mogą akurat w danym przypadku lepiej do nich trafić.

Pierwsze dwa przypadki są związane z reklamą.
Żyj pasjami, żyj przygodą...

stare 20.06.2009, 17:25
arekkkkk arekkkkk jest nieaktywny
Aktywny Użytkownik

arekkkkk jest bardzo pomocnyarekkkkk jest bardzo pomocny
PENIS 2009a - jestem w szoku

Dokładnie tymi słowami zatytułowałbym ten zlot. Szkoda, że nie był (podobno nie ma znaczenia nieco dłuuuższy ten PENIS Tak bardzo mi się podobało, że mógłbym siedzieć tydzień w warszawie.
Przyjąłem sporo rzetelnej wiedzy, poznałem fajnych ludzi.
Ukłony w stronę oczywiście merlina, który zorganizował to wszystko i domyślam się, że zajebiście się przy tym natrudził i poświęcił wiele czasu, żebyśmy mogli spotkać się w Warszawie. Dlatego zupełnie nie mam nic przeciwko krótkiemu zareklamowaniu swoich usług. Zasłużył na to bez dwóch zdań! zresztą warto iść na szkolenie, podczas którego szybciej zrobimy postępy a po drugie fajnie wziać to szkolenie u kogoś kogo już znamy, wiemy, że jest w tym dobry.

Mehow - pozytywnie mnie zaskoczył. Bardzo podoba mi się jego styl, który zresztą pasuje do mnie.
Fate - pokaz hipnozy scenicznej. Super sprarwa, kupa śmiechu PS: książke przeczytam.
Małgosia, Prauler - myślałem, że wiem wystarczająco jeżeli chodzi o te tematy. Jednak nie
Feniks - konkretne, zdecydowane podejście do sprawy. Wiele się nauczyłem!
Idol - gratuluje wyboru tematu wykładu, który nie był skierowany tylko dla początkujących

Już nie mogę doczekać się kolejnego zlotu i czekam z nicierpliwością na płyty. Mimo, że minęło raptem kilka dni od zlotu
Na ten moment mogę już powiedzieć, że będę na następnym.

PS: zabawa w Parku rewelka. Gratulacje dla Andiego i Tygrysa, którzy rozrkęcali impreze

pozdrawiam
"No, maleńka, przestańmy rozmawiać o mnie, porozmawiajmy o tobie.., co sądzisz o mnie?" Johnny Bravo

"Kolejny wspanialy dzien w raju!!!
Ahahahahahahahhaha
Swiat jest moj!!!!" Richard Bandler

stare 24.06.2009, 04:33
Rżyciomił Rżyciomił jest nieaktywny
Oczekujący weryfikację

Rżyciomił nie ma jeszcze żadnej reputacji
A ja od siebie dodam w skrócie - o tym ile dał mi ten ten P.E.N.I.S. właśnie przekonuję się teraz - jakiś czas po nim ... tak jak przez ostatni tydzień to nie bawiłem się od .... ho ho ho - i jeszcze dawniej ... kiedy to ja choćby NC zdobyłem wcześniej nie używając jako narzędzia "pseudopodrywu" internetu? Nawet choćby w tak dziwny sposób jak dziś? Normalnie - chyba po długaśnej bessie znów się rozwijam ... Dzięki Wam znów jestem tym samym pewnym siebie cwaniaczkiem co przed laty - mającym co prawda swoje wady ale przede wszystkim wartościowym, ciekawym i barwnym jak dawniej ;] ... tyle że rozumiejącym więcej i lepiej znającym cel podróży ... powiem krutko - DZIĘKUJĘ!!

Za to, że zabiliście we mnie pierwiastek bety-nieudacznika a przynajmniej pogoniliście go (mam nadzieję że już na zawsze!) gdzie pieprz rośnie ...

stare 09.07.2009, 20:14
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Są już fotki - macie tydzień na to, aby ściągnąć zdjęcia - potem je usunę.

www.seduceyourlife.com/zlot2009a.zip

Pozdrawiam,
merlin

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

stare 10.07.2009, 04:08
masterl masterl jest nieaktywny
Użytkownik

masterl nie ma jeszcze żadnej reputacji
Mimo ze jestem dosc krotko w spolecznosci to dzialam intensywnie i poznalem juz mase osob zwiazanych z tematem a przedewszystkim mase kobiet dziekuje za wiedze z ktorej staram sie korzystac,najbardziej spodobal Mi sie wyklad Feniksa i Badboya bo pasuja do Mnie ich metody a inne sa troche niespojne ze Mna .
Przecwiczylem tylko ulamek ale to wystarczylo do podniesienia umiejetnosci dziekuje za zlot za poznanie nowych osob i technik naprawde przekrojowa wiedza od roznych trenerow przydaje sie .
Zamieszczam pare fotek z penisa i pare z krakowskich nightow z ekipa Moja i goscinnymi wystepami ludzi ze spolecznosci .
W nocnej grze najbardziej mi sie podobaly te kolka ktore teraz robimy w krakowie no i wspaniala akcja Posuvia w klubie bardzo szybka i konkretna.

http://ksw2004.republika.pl/Penis09/
http://ksw2004.republika.pl/wianki/
http://ksw2004.republika.pl/AMzlot2009/

http://www.mediafire.com/file/xtmemzyfdjm/penis2009.7z

http://www.mediafire.com/file/edin2y4mo0h/wianki.7z

http://www.mediafire.com/file/5cydjzzyvmz/zlot.7z

stare 12.07.2009, 20:16
Virgo Virgo jest nieaktywny
Ciekawski

Virgo nie ma jeszcze żadnej reputacji
Obejrzalem fotki, i zaluje ze mnie nie bylo z Wami na zlocie. Wyglada na to, ze impreza byla przednia.

PS Merlin, nie spodziewalem sie, ze masz tak dluga pyte, Twoja fotka mnie powalila ;]

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania