Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Nasze Forum liczy blisko 7.000 użytkowników, z czego regularnie aktywnych jest blisko pół tysiąca.

Na forum

• Hesus
  • andrzej55
  • Nevy
  • nonie
Użytkowników na forum: 27
  • Zalogowanych: 4
  • Gości: 23
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 17
14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 02.01.2011, 16:14
God God jest nieaktywny
Użytkownik

God chce być naprawdę pomocnyGod chce być naprawdę pomocny
Cześć,

długo zabierałem się za napisanie tego postu. Dziś wiem, że dobrze się stało. Opiszę tutaj moje wrażenia ze szkolenia Uwodzicielskie Wakacje 2010 we Władysławowie. Nie będzie tu żadnego cukru i słodzenia - ten post to 100% szczerość.

Kilka faktów:
  • szkolenie trwało okrągły tydzień, sierpień 2010.
  • trenerzy - Merlin, Prauler
  • łącznie 12 osób - w tym 10 kursantów
  • miejsce - Władysławowo

Od początku.
O mnie - zapisując się na szkolenie byłem już na pewnym poziomie samorozwoju. Nie miałem większych problemów z kobietami, ale w życiu było ich zdecydowanie za mało. Chciałem więcej wiedzy i więcej kobiet. Zapisując się na szkolenie, bez względu na wynik osiągnąłbym suckes.
  1. Jeśli nauczę się wielu nowych rzeczy, stanę się lepszym człowiekiem i uwodzicielem. Osiągnę swój cel lub przynajmniej się zbliżę do osiągnięcia.
  2. Jeśli nie nauczę się nic i wypad okaże się porażką, będę wiedział, że mogę sobie takie bajerki darować (przynajmniej u Merlina).

Ostatnia rzecz - jak wyglądał typowy dzień.
  • pobudka (10-12), śniadanko
  • powrót do pensjonatu i wykłady (2-3h)
  • czas wolny, obiad, day game (2-3h)
  • dalsza część teorii (2-3h)
  • czas wolny (2-3 h) i upragniony wypad do klubów
  • powrót i sen (3-4 nad ranem)

Pensjonat - generalnie to niewypał, ale nie przyjechałem tam pławić się w hotelowych luksusach, dlatego powiem krótko, że nie było tak słodko jak zapowiadali.

Teoria, wykłady, sposób prowadzenia - Merlin opracował i wręczył każdemu z nas skrypt - w tym przypadku Uwo. Podstawowe i Uwo Zaawansowane. Ciekawy pomysł i interesująca, a zarazem prosta okładka, ale to wszystko. Większość zawartych terminów można przeczytać w pierwszej lepszej książce u uwodzeniu kobiet (np. dzieła Straussa czy Markovicha).
Teoria - praktycznie wszystko z teorii już było w mojej głowie, więc połowę czasu się nudziłem, choć od początku do końca bacznie uważałem.
Sposób prowadzenia - była więź między trenerem, a kursantem, różne zabawne sytuacje i czuło się pozytywną atmosferę. Merlin i Prauler prowadzili wykład z zaangażowaniem, ale wyglądało to tak - nowy aspekt, krótkie wyjaśnienie, nowy aspekt, krótkie wyjaśnienie, aspekt, wyjaśnienie... Czegoś w tym brakuje i rodzi się monotonia.

Day Game, Night Game - w wielkim skrócie KUPA zabawy, co jest moim zdaniem jednym z najważniejszych aspektów w sztuce samorozwoju.
Day Game - generalnie wyglądało to tak. Podział na dwie grupy po 5 osób z jednym trenerem. Okrążaliśmy miasto i otwieraliśmy wszystkie kobiety, które wpadały nam w oko. Kto chciał dobierał sobie winga, kto chciał sam grał sam, trener obserwował, oceniał i dzielił się wszystkimi uwagami po fakcie. Podczas DG wychodziły najśmieszniejsze sytuacje z całego szkolenia, np. ja i znajomy zaopatrzyliśmy się w balony z helem, wdychaliśmy i jazda :- ) reakcje - wielki pozytyw.
Night Game - upatrzyliśmy sobie jeden klub, w którym plażowaliśmy każdego dnia. Każdy robił co chciał, zazwyczaj pierwsze 10 min to rozgrzewka na parkiecie, a potem kto chciał uwodzić - uwodził, kto chciał podpierać ściany - podpierał. Trenerzy byli do dyspozycji, nikogo nie zmuszali na siłę. Panowała bardzo przyjemna wakacyjna atmosfera. Również śmiechy, hihy i hahy, np. sytuacja, w której Filip (znajomy Merlina) polecił podbić do pewnej panny. Nie byłem pewien o którą pannę chodzi dokładnie i podszedłem do kobiety otoczonej pięcioma koksami w dresie. Tamtego wieczoru zostałem określony mianem heroicznego bohatera.

Trenerzy - jakie zrobili na mnie wrażenie.
Merlin - pierwszego dnia był dla mnie kimś wielkim, ale zachowałem do niego dystans i nie chciałem oceniać po pozorach. Każdego dnia poznawałem gościa coraz bliżej i dogłębniej :- ) Gdybym musiał określić go jednym zdaniem, powiedziałbym "Pozytywny nauczyciel uwodzenia ze zbyt małą praktyką."
Maciej jest bardzo humorystyczną i zawsze uśmiechniętą postacią. Podczas szkolenia, zawsze dostępny i chętny do pomocy, nigdy nie odmawiał i służył poradą. Nie podobał mi się sposób w jaki odpowiadał na pytania dotyczące uwodzenia, np. podczas NG w klubie, gdzie chciałem usłyszeć konkretną odpowiedź i działać dalej, Merlin serwował mi 5-cio - 10-cio minutowe filozofie, a pomimo tego, odpowiedź była tylko częściowa.
Kolejna rzecz, Maciej podczas całego wypadu nie podchodził do kobiet. Raz zmęczony, raz chory, raz znudzony. Siedział grzecznie, delektował się e-papierosem i czekał aż kursant podejdzie i zada jakieś pytanie. Podczas całego szkolenia Merlina widziałem tylko w jednym secie, który sam przyprowadziłem (dwie kobiety, chodziło o izolację).
Uważam Macieju, że gdybyś podszedł do 2-3 grup i pokazał na czym wszystko polega, dodałbyś nam wielkiego kopa do motywacji i działania. Również, wiele osób spoza szkolenia powiedziało mi podobną opinię. Ja zanim uwierzę w plotki, muszę zobaczyć i się przekonać. Zobaczyłem to co napisałem wyżej.
Merlin jest dobrym rozwiązaniem dla początkujących osób, które chcą coś w swoim życiu zmienić, ale nie wiedzą od czego zacząć. Polecam dla osób, które usłyszały słowo PUA (i tylko to) pierwszy raz w życiu i nie wiedzą co to znaczy.

Prauler - ten Maciej posiadał inny sposób prowadzenia wykładów, moim zdaniem, nieco gorszy od Merlina. Mówił krótko, zwięźle, siadał i czekał na dodanie kolejnych dwóch słów (oczywiście w porównaniu do Merlina). W jego głosie słyszałem brak doświadczenia - nie w relacjach damsko - męskich, a w prowadzeniu wykładów.
To wszystko jednak było wielką zaletą w praktyce - konkretne pytanie, konkretna i krótka odpowiedź. To zjebałeś, to było ok, mogłeś zrobić tak. O to chodzi :- )
Do kobiet podchodził, wingował, tańczył, bawił się. Widziałem, że potrafi, widziałem, że chce.
Prauler to wybór dla bardziej zaawansowanych i ogarniętych osób, którzy coś już wiedzą i potrafią w praktyce. Chcesz konkretu - dobrze trafiłeś.

Na pożegnanie - czego się nauczyłem, co zyskałem.

• szkolenia - posiadam już pewien obraz szkoleń grupy Seduce Your Life. Wiem jak dużo ich szkolenia (same w sobie) mogą mi pomóc. Przeczytaj post i wydedukuj to sam.
  • odnalazłem jedną, konkretną rzecz, która spodobała mi się najbardziej ze wszystkiego w świecie uwodzenia i na nią zwróciłem szczególną uwagę. Taniec.
  • przed szkoleniem każdy wypad do klubu/baru/pub'u nie był dla mnie niczym przyjemnym. Owszem, poznawałem w takich miejscach kobiety, ale czułem się tam niekomfortowo sam w sobie. Teraz tego nie ma.
  • nawiązałem kilka fantastycznych znajomości. Z połową kursantów jestem w super kontakcie po dziś dzień.
  • rozwój - wbrew pozorom, wiele rzeczy zrozumiałem. Niekoniecznie odnośnie zdobywania kobiet.

Podsumowanie
Jak najbardziej warto było pojechać do Władysławowa, poznać masę fantastycznych kobiet i facetów o podobnych zainteresowaniach, zwiedzić Władysławowo. Dopiero zaczynasz - jedź, ogarniasz i chcesz więcej odnośnie samego podrywu - przemyśl to, bo możesz się zdziwić. Osobiście, gdybym miał wybierać czy jechać na kolejne szkolenie Macieja, powiem: za darmo - pojadę i sprawdzę ocb, za opłatą - wolę wybrać się do klubu :- )

Tyle ode mnie. Mam nadzieję, że nikogo tutaj nie uraziłem.
Macieju Morozie, życzyłeś sobie szczerej opinii, oto ona.

Ściskam was robaczki,
God

Ostatnio edytowane przez God ; 02.01.2011 o 16:25
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 18.01.2011, 01:49
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Hej! Dzięki za opinię, faktycznie szczera, ale o to chodziło. Dzięki, że wypisałeś to wszystko, co Ci się podobało i to, co Twoim zdaniem powinniśmy zmienić.

Generalnie Uwodzicielskie Wakacje miały za zadanie być szkoleniem wyjazdowym, po cenach przystępnych nawet dla studenta, stąd niewyszukane warunki. Rozważałem pensjonaty w pełni wysokiej klasy, ale... No właśnie, tu duże ale. Wtedy wyjazd kosztowałby mniej-więcej dwa razy tyle.

Co do praktyki i mojej raczej słabej obecności na części praktycznej... Tygodniowe szkolenie jest trudno pogodzić, aby mieć za dnia koncentrację i energię, a wieczorem też mnóstwo pary. Z reguły padałem na ryja. Jeszcze pierwsza, druga noc jak Cię mogę, potem to już kompletnie nie dawałem rady. Nauczka na przyszłość - muszę się bardziej oszczędzać. Tym razem nawet Praulera nie mogłem w żaden sposób zatrudnić, bo materiał był kompletnie nowy i dla niego także nieznany (od strony merytorycznej).

W te wakacje będzie mniej teorii, więcej zabawy, więcej odpoczynku.

Pozdrówki,
Merlin

P.S.: Po pierwsze: zwiększ masę! (Do czytelnika: żart wewnętrzny. )

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania