Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
dobra to zabrzmi jak reklama ale nie umiem inaczej: czy bez alkoholu, bez pogody i bez 5 gwiazdkowego hotelu wakacje mogą być udane, tak mogą, były i jeszcze nie raz będą. To były najlepsze wakacje mojego życia a byłem już w niejednym miejscu za niemałe pieniądze. To co dzieje się na UW mogę porównać ze zwiastowaniem Ducha Świętego - doznałem objawienia. Pierwszego dnia byliśmy atrakcją miasta. Ja w swoim stroju Banana czułem się jak Justin Timberlake, tylko musiałem jeszcze mniej niż on mówić żeby dostać numer
Kolega w stroju księdza niósł zbawienie zbłąkanym duszom, a tym niepokornym drugi kolega w stroju diabła wymierzał kary....do domu wracałem śmieciarką, dzięki uprzejmości śmieciarzy z Władka. Mozliwe że uznali że inaczej nas nie posprzątają...dalej było już tylko lepiej. Wielu ludzi, włączając w to mnie zmieniało się w oczach. Z nieśmiałych, zamkniętych w sobie geeków którzy myślą że nikogo nie obchodzą zmieniali się w otwartych wesołych chłopaków, aż miło. W ostatnią noc pojechalismy do Sopotu, do klubu w którym, mimo tego że dobrze mi się powodzi, pewnie podpierałbym ścianę...ale nie tym razem tyle dup się jeszcze o mnie nie obijało podczas jednego wieczoru, z każdą śmiało bym się ożenił jeszcze 2 tygodnie temu...teraz...mam inne plany Pozdrawiam
|
|
|
|
No coż... Wakacje już minęły, ale pozostały fajne wspomnienia, w tym jedna historia, którą się podzielę. Tradycyjnie po wieczornym szkoleniu ruszyliśmy do Czarnego Konia we Władku. Był to już któryś z rzędu dzień, kiedy balowaliśmy do 3 lub 4 w nocy, więc zmęczenie dawało się we znaki. Znalazłem kumpla i powiedziałem mu, że będę się zbierał do domu, bo jestem zmęczony. Poszedł razem ze mną. Po chwili podchodzi do nas dziewczyna z chłopakiem. Ona "Czy macie coś do palenia?". Ja: "Niestety, nie pomogę". Zaczeliśmy rozmawiać, przedstawiła nam swojego kolegę. Mój wing skutecznie zajął kolegę rozmową. Spojrzałem na dziewczynę, potem na jej usta. Uśmiechnęła się. Ja: "Jakie macie plany? Robimy jakiś after?" Ona spojrzała na chłopaków i pyta: "Z nimi czy idziemy sami?" Ja: "Sami. U mnie czy u Ciebie?". Ona: "U Ciebie". Pożegnaliśmy się z chłopakami i poszliśmy. Oczywiście akcja zakończyła się FC... Akcja after jest szybką piłką i fajnie skraca drogę o niepotrzebne gadanie. Oczywiście u mnie musiałem pokonać jeszcze kilka ostatnich punktów oporu, ale nie było to bardzo skomplikowane.
|
|
|
|
Tak naprawdę nie wiem od czego zacząć, więc może zacznę od początku. Przyjeżdżają na 7 dniowe szkolenie naprawdę nie wiedziałem, czego się spodziewać i co mnie czeka przez najbliższy tydzień, a jak się później okazało mam nadzieję, zę przez całe życie :-)
Rozkład dnia - 4 h teorii - ale nie tylko książkowej, ale dużo, bardzo dużo przeżyć, doświadczeń i wskazówek od naszych dwóch trenerów Merlina i Senseia, następnie przerwa po której już 2 h teorii, odpoczynek i jazda do klubu :-) W klubie też nie byliśmy zostawieni sami sobie, trenerzy ciągle nas obserwowali, pomagali, podpowiadali i motywowali, jak istniała taka potrzeba. Tak wyglądałaby sucha relacja ze zjazdu. A moje własne odczucia? W moim przypadku jest to całkowita zmiana podejścia do życia, całkowita zmiana mentalności, bardzo duża zmiana wyglądu i stylu. Przyjechał grzeczny chłopczyk, a wyjechał... no własnie sam już nie wiem kto, ale najważniejsze, żę coraz bardziej podobam się sobie, a co najważniejsze, podobam się dziewczyną, które również dostrzegają zmiany we mnie. UW to był początek. Jeżeli przez rok popracujesz nad sobą, będziesz regularnie chodził do klubów i poznawał nowe kobiety, to stała zmiana Twojej osobowości jest gwarantowana, a koszt kursu bardzo szybko się zwróci. Przeprowadź szybkie równanie matematyczne: ile przez rok wydawałeś na alkohol w klubach + ile na drinki dla dup, które traktowały Ciebie tylko jako sponsora, a otrzymasz kwotę wielokrotnie przewyższającą koszt szkolenia. |
|
|
|
Seks! Seks! Seks!
Nie ukrywam, po omacku i z błędami ale David X mną na serio ruszył! Zastosowałem się do bycia szczerym i pokazaniem, że jestem facetem z zasadami i wszystko się zmieniło! Z dziewczyny, która mówi, że nic z tego nie wyjdzie bo za 1,5 miesiąca wyjeżdża do Turcji i wraca za pół roku (spróbujemy jak wrócę) do dziewczyny, która sama wjebała mi się do kibla na jednym grill'u! Jednak potraktowałem serio uwagę o byciu szczerym, więc na wyjeździe gdy nadarzyła się okazja seksu z zajebistą holenderką to o wszystkim powiedziałem mojej kind of GF, że muszę być w stosunku do niej fair i trzeba to zakończyć. Mimo, że coś nie pykło i seksu nie było, a cała znajomość zakończyła się KC to tak czy siak... ''[...]szczerość Was wyzwoli'' - David XPoczułem pewność siebie ale wiem, że to dopiero początek... będzie już tylko lepiej. Pozdrawiam!
|
|
|
|
To było mocne.
Zawsze myślałem, że trzeba być miłym i sympatycznym czyli typowym 'nice guy' a kobiety jakoś się same znajdą. Teraz już wiem że tak nie jest. To szkolenie, a zwłaszcza trenerzy i ich osobisty przykład zburzyło moje byłe wyobrażenie na temat relacji z kobietami, teraz składam swój światopogląd na nowo wzbogacony o wiedzę jak się zaprezentować, co mówić oraz co najważniejsze jak mówić aby przyciągnąć kobiety. Na zawsze zapamiętam chyba Gracza i nasz dzienny otwieracz na naukę tańca oraz pierwszą imprezę kiedy wszyscy byliśmy przebrani i dużo się działo. |
|
|
|
Dzięki chłopaki raz jeszcze.
W imieniu swoim, Senseia, Praulera, Reta i wszystkich, którzy sprawili, że Uwodzicielskie Wakacje były takie, jakie były. Będę ciągle wyczekiwał Waszych raportów, informacji o tym co u Was się dzieje i jak tam toczą się koleje losu.Oczywiście, że było. Wprawdzie pogoda trochę nie dopisała, ale i tak było trochę Close'ów. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
To uwodzicielskie wakacje to jakaś nazwa szkolenia? lol Myślałem, że dzielimy się jakimiś sukcesami, przemyśleniami
![]() EDIT: W takim razie sorka za off-top? Pozdro! |
|
|
|
Chetnie bym się przejechał jako obserwator
Nie po to by się uczyć, bo zakładam że i tak nie przekonacie mnie do swoich racji, za dużo w tym fachu i pewnie już za dużo doświadczeń w głowie, które pozwoliły mi samemu wypracować własne ruchy, ale by zobaczyć jak z facetów robią się mężczyźni i jak ich uczycie.
|
|
|
|
Siemanko bylem na szkoleniu i to co tam sie dowiedzialem i zastosowalem w praktyce to dziala. Ale pokolei podczas kolejnej imprezy w ,,czarnym'' zobaczylem sliczna dziewczyne, podszedłem co wczesniej takie proste nie bylo zaczelismy rozmawiac. Po kilkunastu minutach bylismy juz na parkiecie. Gdy zaczołem odczuwac zmeczenie wziolem dziewczyne sama na dwor chociaż byla z przyjaciólmi.Na dworze po krótkiej rozmowie KC i kino. Chcecie wiedziec co bylo dalej.
.....-bylo orgastycznie chyba tlumaczyc nie musze FC. Pojechalismy do naszego domku na after. A to wszystko dzieki wiedzy, która mi przekazali.Koniec z bycia naiwniakiem jakim byłem wczesniej wzgledem kobiet. To szkolenie otworzylo mi oczy,widze teraz rzeczy których wczesniej bym nie dostrzegł. Pokazalo mi wlasciwa droge, która bende szedl.Pozdrawiam
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

Kolega w stroju księdza niósł zbawienie zbłąkanym duszom, a tym niepokornym drugi kolega w stroju diabła wymierzał kary....do domu wracałem śmieciarką, dzięki uprzejmości śmieciarzy z Władka. Mozliwe że uznali że inaczej nas nie posprzątają...dalej było już tylko lepiej. Wielu ludzi, włączając w to mnie zmieniało się w oczach. Z nieśmiałych, zamkniętych w sobie geeków którzy myślą że nikogo nie obchodzą zmieniali się w otwartych wesołych chłopaków, aż miło. W ostatnią noc pojechalismy do Sopotu, do klubu w którym, mimo tego że dobrze mi się powodzi, pewnie podpierałbym ścianę...ale nie tym razem

przy ich postach i daj im punkt reputacji!
Wygląd liniowy