Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Flikusiu mój drogi, niestety nie przyjmuję ludzi w charakterze obserwatora na szkolenie.
Powody są trzy:1. Włożyłem zbyt dużo wiedzy, wysiłku, kasy i czasu, aby inni podglądali mnie bez nagrodzenia mnie. ![]() 2. Inni płacą, żeby się ode mnie uczyć, więc nie widzę powodu, dla którego ktoś miałby to dostać za friko. 3. Obserwatorzy z reguły przeszkadzają, samą swoją obecnością i byciem outsiderem - kursanci często się wtedy spinają. Pozdrawiam ciepło, Merlin P.S.: Raz jeszcze dzięki za ten wspólnie spędzony czas, miłe słowa i... W przyszłym roku damy jeszcze więcej czadu!
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Hah,
To już do klubu nie można wyjść z wami ?![]() Ale za to drogi Ci wybaczam ; *
Nie pozwól by strach przed grą, wykluczył Cię z niej.
" Jeśli kiedykolwiek bym Cię pocałował, to wiedz, że już nigdy nie będziesz dla mnie obojętna.." |
|
|
|
Można, ale towarzysko, a nie gdy jestem w pracy.
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Nie trzeba. -_- Zresztą pomysłów nie kradnę. : O
Nie pozwól by strach przed grą, wykluczył Cię z niej.
" Jeśli kiedykolwiek bym Cię pocałował, to wiedz, że już nigdy nie będziesz dla mnie obojętna.." |
|
|
|
Są różne osoby. A najbezpieczniej i najwygodniej jest mieć w miarę uniwersalne standardy dla wszystkich.
![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Cholera no, już miałem gotową recenzję, a tu w ostatniej chwili sobie przypomniałem, że dałem słowo, że będzie pozytywna. No już dobrze ...
![]() Łaaaa, masakra, kobiety na mnie lecą, tego się nikt nie spodziewał, nie do wiary, mamo ratuuuuj! Nie, Stop! Wróć. To też nie jest dobry wstęp. W końcu jestem samcem Alfa Na drugim turnusie było tylko trzech kursantów ze mną włącznie, mieliśmy więc w praktyce coaching indywidualny. Było nas wraz z instruktorami 6, pod koniec ta liczba stopniała do 4. Umożliwiło to bliskie poznanie się i spędzenie czasu na koleżeńskiej i partnerskiej stopie. Mieliśmy konkurs, który pozostał nierozstrzygnięty. Ale... może to tylko kwestia dyskrecji ![]() Zajęcia prowadzili głównie Merlin i Sensei, dwóch mistrzów podrywu o odmiennych stylach. Celem było pokazanie nam różnych podejść do tematu, by ułatwić nam wyrobienie sobie własnych styli. Sensei dorzucił ciepłą rączką sporo wiedzy o psychologii w marketingu i promocji w ogóle, miękko, przechodząc od wykładów na temat zdobywania klubów i lansowania się w oczach kobiet. Część praktyczna kursu i teoria uczyniły jedność; podobnie jak zabawa z nauką. To była wyrafinowana gra psychologiczna na wielu poziomach, w której centrum znaleźliśmy się MY. Dynamika relacji międzyludzkich, ambicja, etyka, przyjaźń, a nawet zazdrość, Wyrafinowane triki i sztuczki psychologiczne; wszystko, co w jakiś sposób wiąże się ze sprawami damsko – męskimi. Przerobiliśmy to w praktyce! Z Merlinem nie zgadzam się w paru kwestiach i musiałem na własnej skórze doświadczyć konsekwencji stosowania oraz nie stosowania jego zaleceń. Nie żartował, mówiąc, że da z siebie 100%. I do niezłych sztuczek musiał się uciec, by mnie zmusić do tego samego. Niemało satysfakcji czerpię też z faktu, że sami instruktorzy w sposób widoczny wykorzystują w dalszej pracy, to, czego nauczyli się od nas. Zostaliśmy skonfrontowani ze swoimi słabościami; niektóre z nich udało się nam pokonać. Eksperymentując z nowo nabytą wiedzą, doświadczyliśmy rzeczy, którymi żaden nie podzieli się do końca nawet z ziomkami z kursu Wszystko to w trakcie wymiany energii z bardzo ciekawymi kobietami (Aż, choć to pewnie brzmi niedorzecznie, w pierwszej chwili podejrzewałem, że organizatorzy pomogli losowi, w jakiś sposób sztucznie wzbogacając lokalną pulę żeńską !) Cóż, Władysławowo okazało się strzałem w dziesiątkę.Cieszę się, że byłem na tym kursie. Już mam ochotę to powtórzyć
|
|
|
|
Mnie niestety nie było, choć już w maju zacząłem się poważnie nad tym zastanawiać, no a teraz po tym co tutaj czytam - żałuję. :/ Gdybym nie musiał wybierać między współorganizowaniem wyprawy survivalowej a UW, to na pewno bym pojechał do Władysławowa. Jestem pod ogromnym wrażeniem wszystkich wypowiedzi i wspomnień - sam nawet tak to sobie wyobrażałem jak opisują to uczestnicy, ale prawdę mówiąc - nie wierzyłem, że takie wakacje mogą być aż tak zajebiste!
Jeśli w przyszłym roku będzie kolejna edycja Uwodzicielskich Wakacji, to już jestem wstępnie chętny.
|
|
|
|
Tomku, UW powoli stają się tak legendarne jak PENIS, więc czy mógłbym odmówić i nie zorganizować?
Zapewne będą, detale poznacie wkrótce... ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

Powody są trzy:

przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Jeśli w przyszłym roku będzie kolejna edycja Uwodzicielskich Wakacji, to już jestem wstępnie chętny.
Wygląd liniowy