Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Warsztaty, ktore odbyly sie w styczniu w zawezonym gronie, obejmowaly caly temat indirektu zarowno w teorii i praktyce.
Uczestnicy proszeni o wpisywanie swoich emocji i wrazen z warsztatu. ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
Merlin: mam takie pytanie- z CZYSTEJ ciekawości, co byś mnie nie posądzał o jakąś złośliwość zy sarkazm: co uważasz za podstawę swoich kompetencji do prowadzenia jakichkolwiek szkoleń z zakresu uwodzenia?
Party like a rock star
|
|
|
|
Przede wszystkim moje kursy i dzialania same sie bronia.
8,5 letnie doswiadczenie w tematyce ludzkiego umyslu samo za siebie mowi. Blisko 5 lat NLP i hipnozy tez samo za siebie mowi. 3 lata prowadzenia kursow i warsztatow, glownie za posrednictwem plotki. 2 lata w spolecznosci tez sa chyba calkiem ok. Tak samo jak kreatywnosc, umiejetnosc wejscia w druga osobe. Zakres zmiany jaki we mnie sie rozwinal, rezultaty, ktore osiagam. Oraz podejscie do innych ludzi nie na zasadzie: "jestem zajebisty, ucz sie ode mnie, badz dokladnie taki jak ja", ale: "i tak jestes juz zajebisty, pomoge ci to uzewnetrznic i rozwinac". Pelny szacunek i poswiecenie dla ludzi, ktorzy sie ode mnie ucza, zrozumienie ich potrzeb i tego, czego szukaja. To oni sa w centrum, ja jestem dla nich, a nie oni dla mnie. Nie trzepie kapucyna myslac o tym, jak to bedzie, gdy wyslucha mnie 40 osob... Ale mysle, ze moja integralnosc jest jedna z kluczowych rzeczy. Zawsze staram sie, aby relacja moja z innymi ludzmi byla NASZA WSPOLNA rzecza miedzy dwojgiem ludzi. A nie rzecza publiczna. Cokolwiek ktos mi opowie, to pozostaje miedzy nami. Nie oceniam innych. Nie atakuje, nie najezdzam. Staram sie byc przyjacielem wszystkich. Czasami ktos to odrzuca, wtedy trudno, taka jest natura relacji miedzyludzkich. Ale z drugiej strony szanuje sam siebie, tak samo jak szanuje innych i potrafie ostro zareagowac... rzadko to robie, ale... ![]() Ale chyba ostatecznym argumentem jest to, ze ludzie sami do mnie przychodza... I pytaja sie, kiedy bede w ich miescie, kiedy sie spotkamy, czy moge dla nich poprowadzic jakis warsztat. ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Witam jestem jednym z uczestnikow warsztat ,na poczatku jednak napiszew w jaki sposub trafilem do spolecznosci bo ma to wielki wplyw na moje wrazenia z warsztatu ,a więc w maju trafilem na nls i wchlonelo mnie totalnie matody Rossa J, technikiNLP potem GRA ,Mystery methodi wszystkowo i dożo wiencej, ale niebende opisywał tegowszystkiego, na poczatku wrzesnia wydawalo mi się ze potrafie juz wystarczajaco dóżo czasem myslalem ze jestem nawet dobr, nadal czytałem i zdobywałem kolejną wiedze ale teraz powarsztacie wiem ze była ona taka jakby jałowa, dopiero tam zobaczyłem jak naprawde ma wygladac to oczym tak długo czytałem i dopiero tam zobaczyłem jak wiele żeczy robiłem zle myslac żejest świetnie. Czekajac z niecerpliwoscia na prowadzącego rozpoznałem go ze znacznej odległosci mimo ze nigdy go niewidzialem (warsztat ustawil muj serdeczny Kumplel Seba Ps:wielkie Dzienki Stary). Jego BL to istne mistrzostwo. Powejscu do cawiarni Nescafe odrazu przykulismy uwage wszystkich tam przebywających, usiedlismy wygodnie na fotelach i Merlin zaczoł wykładac teorie, odrazu zwróciłem uwagę na jego zajebiscie dopracowany ton glosu, po paru minutach Merlin zwrócił uwage siedzącej obok dziewczyny z chłopakiem żaby niepodsluchiwała naszej rozmowy, tak on niemial exciusow. Po skojczeniu teori wybralismy sie na wypas do klubow. Merlin wyznaczał nam cel podejscia a potem korygował nasze błendy, co mi bardzo pomogło zobaczyłem co zle robie i naco powinienem zwrucic uwage. Warsztaty trwały 3 dni każdego nastempnego Merlin objasniał co powinnismy jeszcze poprawic i co zostało poprawione. Spotkanie z Merlinem wplyneło świtnie na wypas ale rowniesz relacje z ludzmi i nietylko,Merlin jest człowiekiem który posiada bardzo bogatą wiedze na rózne tematy potrafi stworzyc świetną atmosfere podczas rozmowy z dróga osobą a przecierz nieznalismy sie wczesnie, jest to rownierz umiejętnosc która się bardzo przydaje w wypasie. Podsumowujac warsztaty Merlina dały mi bardzo dóżo zaco serdecznie mu dzienkuje. PS Specjalne podziękowania dla mojego Kumpla Seby ,bez twojego zaangarzowania nigdy bym niepoznał Merlina
|
|
|
|
Witam
![]() Więc również byłem na tym szkoleniu, jednak nie jako kursant, ale bardziej obserwator tego jak przebiega. Moje wrażenia są pozytywne. Merlin poświęcił cały swój czas kursantom bez reszty, nawet nie miał czasu zjeść tyle ile by chciał, nie dajscie się zwieść jego wyglądowi - oj może zjeść . Pokazał teorie wszystkich faz uwodzenia, dokładnie wskazując jaka jest kiedy i kiedy można przejść do następnej, no może nie pokazał jedynie domknięcia Jednak wszystko co mówił było jasne, czytelne i zrozumiałe dla naprawdę każdego. Może się wydawać, że były to same banały, jednak nie. Zwracał również uwagę na mowę ciała, a także była rozmowa na temat wyglądu, błyskoteki (nie nie, nikt nie będzie wyglądał jak choinka ). Sądzę, że kursanci nie mają nic do zarzucenia. Nie wiem czy któryś z trenerów poświęca tyle swojego czasu kadetom. Każde spotkanie kończyło się w ten sposób:Merlin: "Macie jeszcze jakieś pytania?" Kursanci: "Tak, to to i tamto" Merlin (odpowiada na pytania) Merlin: "Czy mogę Wam w czymś jeszcze pomóc?" Kursanci: "Nie, to wszystko" To chyba mówi samo za siebie, za każdym razem temat był wyczerpany. Pozdrawiam, MasterMind
TagiwuBipeazuotMiceżąum!
Daimler 2007 400HP CBF Hornet 2007 102HP |
|
|
|
A ja nic o tych warsztatach nie wiedziałem.. khm.. :neutral:
Wiadomość pochodzi od usuniętego użytkownika wskutek naruszenia regulaminu lub też na jego własną prośbę.
|
|
|
|
Pod koniec lutego bedzie nowa edycja - tym razem dodam BARDZO MOCNE elementy hipnozy, ktore po prostu wyrwa was z butow i pokaza, ze naprawde mozecie wiele.
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Część tematu dotycząca spotkania w Lublinie przeniesiona TUTAJ.
![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|