Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Witajcie!
![]() W tym temacie proszę o umieszczanie wrażeni z webinarów. Piszcie, co Wam się podobało, o czym chcielibyście usłyszeć, a także zapraszajcie znajomych! ![]() Dzięki jeszcze raz (trochę z góry ) za udział. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Bardzo fajnie wszystko zrobione, tylko dwie ścinki, sympatyczny interfejs.
Myślałeś o czymś takim, żeby uruchomić telefon zaufania dla słuchaczy? Mogłoby być wesoło.Ogólnie mega wielki plus za inicjatywę i organizację, czekam na więcej
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę
przy ich postach i daj im punkt reputacji!
|
|
|
|
Dla mnie świetne, czytanie teorii nie daje tyle efektów, co słuchanie tej teorii, od człowieka, który ogarnia temat.
Dzięki wielkie, sporo mi to dało.
|
|
|
|
Hmm.. Jeżeli chodzi o aspekty techniczne to kilka razy przycinało się niemiłosiernie, ale generalnie jak najbardziej ok.
Co do tematu to znany jeżeli ktoś już dłużej siedzi, ale i tak miło było sobie poprzypominać podstawy. Jak na tylko 1,5h to moim zdaniem materiał dobrze opowiedziany. Generalnie świetna inicjatywa, więcej takich. Hmm.. A temat na kolejne? Chętnie bym posłuchał o zarządzaniu relacją z kobietą już w czasie LTR-u. Na koniec to gratuluję, dzięki i do następnego. ![]() Pozdrawiam, DieM
Naturality is the first point to be sexy, make up - the last.
|
|
|
|
mnie sie max podobało
co prawda bylem tylko na drugiej połowie ale całkiem spoko najciekawsza inicjatywa w jakiej uczestniczyłem w zasadzie Merlin fajnie ogarnia temat i potrafi przekazać informacje pytania od słuchaczy etc. wszystko na zywo odpowiedzi wyczerpujące można dopytać jak czegoś ktoś nie wie bardzo fajnie juz nie mogę sie doczekać kolejnego słuchowiska mam nadzieje ze będę mógł wziąć udział w kolejnym w całości będę myślał teraz o tym przez najbliższy czas ) mam nadzieje ze będzie to w ciągu 2 tyg a nie miesiąca
|
|
|
|
Webinar jak najbardziej spoko
Na poczatku były problemy z połaczeniem się, ale pozniej zostało ogarniete i gitara ![]() Kilka scinek, ale ale całokszatałt jak najbardziej na plus. Merytoryczne przestawienie wszystkich aspektów bardzo mi się podobało. Ja jako nowicjusz w tej dziedzinie nie musiałem sie zastanawiać (ku*wa o czym on gada?) o co chodzi. Wszystko wytłumaczone od podstaw. Całokształt wypada bardzo dobrze. Czekam na kolejne ![]() Dziękuje że mogłem wziąc w nim udział, dużo sie dowiedziałem. Oby tak dalej ! Pozdrawiam ! |
|
|
|
Moim zadaniem Webinar jak najbardziej na plus. Wykład poprowadzony ciekawie i czasami z humorem
Zostało przedstawione kilka zagadnień, które napewno pomogą wszystkim uczestnikom w dalszym rozwijaniu się. Bardzo podobała mi się możlwiość zadawania na bieżąco pytań, na które Merlin odrazu odpowiadał. Także wrażenia z pierwszego webinaru jak najbardziej pozytywne
|
|
|
|
Dziękuję bardzo za miłe słowa.
Propozycję seminara o LTR przyjąłem, jest to ważny, a często pomijany temat. Czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?Już pracuję nad udoskonaleniem następnej konferencji, tudzież nad kolejnymi usprawnieniami. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

) za udział. 
przy ich postach i daj im punkt reputacji!

Mogłoby być wesoło.
Zostało przedstawione kilka zagadnień, które napewno pomogą wszystkim uczestnikom w dalszym rozwijaniu się. Bardzo podobała mi się możlwiość zadawania na bieżąco pytań, na które Merlin odrazu odpowiadał.
Wygląd liniowy