Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

W naszych konferencjach i wykładach wzięło udział blisko 1.500 osób, a w szkoleniach ponad 140.

Na forum

• andrzej55
  • Hesus
  • Nevy
Użytkowników na forum: 24
  • Zalogowanych: 3
  • Gości: 21
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.774

Ostatnie tematy

14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 17
14:21, 22-05-2012
Odpowiedzi: 45
Odsłon: 612
14:10, 22-05-2012
Odpowiedzi: 658
Odsłon: 20959
13:52, 22-05-2012
Odpowiedzi: 14
Odsłon: 1177
13:34, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 132

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > Szkolenia - wspomnienia

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 09.01.2012, 15:32
Kicker Kicker jest nieaktywny
Ciekawski

Kicker nie ma jeszcze żadnej reputacji
N u Merlina oczywiście . Szkoda, mam deficyt kredek, brakuje mi niebieskiej i zielonej
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 09.01.2012, 16:17
Bachus Bachus jest nieaktywny
Moderator

Bachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomagania
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Bachus
Szczepan, ciekawi mnie jak sobie teraz radzisz. Daj znać co u Ciebie słychać, bo widać było po Tobie, że masz dużo zapału do zmian.
Pozdrawiam.
Sztuczna inteligencja nigdy nie dorówna naturalnej głupocie.

stare 27.02.2012, 15:30
owidiusz owidiusz jest nieaktywny
Ciekawski

owidiusz naprawdę się stara
Wczoraj Bachus robił szkolenie z Day Game w Magnolii we Wrocławiu. Załapałem się gościnnie na darmowy coaching z Inner Game.
Bachus szkolił dwóch chłopaków, a ja też wtedy próbowałem podejść. Tylko jak to bywało, bardzo, ale to bardzo kiepsko mi to szło. Zawsze się bałem, i w 2 godziny otworzyłem 2 dziewczyny.
Byłem zdruzgotany swoim wynikiem, bo naprawdę chciałem próbować. To nie pierwszy raz jak wychodzę na Day Game i bardzo się boję. Po tych dwóch godzinach usiadłem z Bachusem. Zebrałem od niego zjebkę i dostałem parę pytań "dlaczego nie podchodzę", i doszedłem do wniosku że to jakiś absurd że łatwo mi podejść do lasek gdy ktoś mnie do tego wypycha, a sam z siebie z reguły strasznie się boję (Kocimiętka zauważyła już dawno że gdy mi się pokaże dziewczynę to podejdę). Po paru chwilach zmagania się z tym absurdem z naprawdę dużą dozą napięcia udało mi się wydukać że ja chyba wszędzie poszukuję aprobaty i oceny.
Zauważyłem że po każdym podejściu lubię prosić o feedback.
Wtedy Bachus zaskoczył, pociągnął temat. Gdy mówił mi że widocznie kawał życia byłem oceniany i teraz zawsze tej oceny podświadomie poszukuję, to aż się rozkleiłem. Była więc to prawda.
Potem dostałem trochę czasu na ochłonięcie, miałem zrobić cakewalk na zewnątrz, co mi świetnie podniosło humor, i w międzyczasie uświadomiłem sobie jeszcze parę spraw w których czuję się oceniany, i miejsc gdzie mój mózg mnie sabotuje (dzięki Bachusie za wskazanie mechanizmu, w jakim mózg sabotuje człowiekowi dobry nastrój poprzez myśli i emocje będące gdzieś w tle). Wróciłem z kilkuminutowego spaceru z doskonałym humorem, i wtedy Bachus nauczył mnie zakładania kotwic na dobry humor
Nie chciało mi się już podchodzić, bo byłem zmęczony i byłem w tej Magnolii poprzednie 3 godziny chyba, po całkiem ciekawym Night Game, ale dzisiaj... od rana dużo lepszy humor i mnóstwo energii, zero przejmowania się tym jak inni na mnie patrzą i... mój pierwszy Instant Date, po sytuacyjnym otwarciu koleżanki rowerzystki w drodze z pracy do domu
Także dziękuję ogromnie Bachusowi za świetny, krótki, darmowy coaching który rozkminił moje ogromne zahamowania i złamał mnie pod tym względem

Ostatnio edytowane przez owidiusz ; 27.02.2012 o 15:34 Powód: dwa słowa bez sensu gramatycznie :)

stare 28.02.2012, 11:54
Bachus Bachus jest nieaktywny
Moderator

Bachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomaganiaBachus ma olbrzymi dar pomagania
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Bachus
Polecam się na przyszłość Jeśli następnym razem podkusi Cię i przeprowadzisz raz jeszcze akcję z frytką, to zjedz frytkę od razu, podaj jej opakowanie mówiąc "Świetnie gotujesz, zapisz mi tutaj swój numer".
Sztuczna inteligencja nigdy nie dorówna naturalnej głupocie.

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania