Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Szczepan, ciekawi mnie jak sobie teraz radzisz. Daj znać co u Ciebie słychać, bo widać było po Tobie, że masz dużo zapału do zmian.
Pozdrawiam.
Sztuczna inteligencja nigdy nie dorówna naturalnej głupocie.
|
|
|
|
Wczoraj Bachus robił szkolenie z Day Game w Magnolii we Wrocławiu. Załapałem się gościnnie na darmowy coaching z Inner Game.
Bachus szkolił dwóch chłopaków, a ja też wtedy próbowałem podejść. Tylko jak to bywało, bardzo, ale to bardzo kiepsko mi to szło. Zawsze się bałem, i w 2 godziny otworzyłem 2 dziewczyny. Byłem zdruzgotany swoim wynikiem, bo naprawdę chciałem próbować. To nie pierwszy raz jak wychodzę na Day Game i bardzo się boję. Po tych dwóch godzinach usiadłem z Bachusem. Zebrałem od niego zjebkę i dostałem parę pytań "dlaczego nie podchodzę", i doszedłem do wniosku że to jakiś absurd że łatwo mi podejść do lasek gdy ktoś mnie do tego wypycha, a sam z siebie z reguły strasznie się boję (Kocimiętka zauważyła już dawno że gdy mi się pokaże dziewczynę to podejdę). Po paru chwilach zmagania się z tym absurdem z naprawdę dużą dozą napięcia udało mi się wydukać że ja chyba wszędzie poszukuję aprobaty i oceny. Zauważyłem że po każdym podejściu lubię prosić o feedback. Wtedy Bachus zaskoczył, pociągnął temat. Gdy mówił mi że widocznie kawał życia byłem oceniany i teraz zawsze tej oceny podświadomie poszukuję, to aż się rozkleiłem. Była więc to prawda. Potem dostałem trochę czasu na ochłonięcie, miałem zrobić cakewalk na zewnątrz, co mi świetnie podniosło humor, i w międzyczasie uświadomiłem sobie jeszcze parę spraw w których czuję się oceniany, i miejsc gdzie mój mózg mnie sabotuje (dzięki Bachusie za wskazanie mechanizmu, w jakim mózg sabotuje człowiekowi dobry nastrój poprzez myśli i emocje będące gdzieś w tle). Wróciłem z kilkuminutowego spaceru z doskonałym humorem, i wtedy Bachus nauczył mnie zakładania kotwic na dobry humor ![]() Nie chciało mi się już podchodzić, bo byłem zmęczony i byłem w tej Magnolii poprzednie 3 godziny chyba, po całkiem ciekawym Night Game, ale dzisiaj... od rana dużo lepszy humor i mnóstwo energii, zero przejmowania się tym jak inni na mnie patrzą i... mój pierwszy Instant Date, po sytuacyjnym otwarciu koleżanki rowerzystki w drodze z pracy do domu ![]() Także dziękuję ogromnie Bachusowi za świetny, krótki, darmowy coaching który rozkminił moje ogromne zahamowania i złamał mnie pod tym względem
Ostatnio edytowane przez owidiusz ; 27.02.2012 o 15:34 Powód: dwa słowa bez sensu gramatycznie :) |
|
|
|
Polecam się na przyszłość
Jeśli następnym razem podkusi Cię i przeprowadzisz raz jeszcze akcję z frytką, to zjedz frytkę od razu, podaj jej opakowanie mówiąc "Świetnie gotujesz, zapisz mi tutaj swój numer".
Sztuczna inteligencja nigdy nie dorówna naturalnej głupocie.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|