Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Witam.
Postanowiłem podzielić się z Wami sposobami dzięki którym rozwijam swoje attraction. Skonsolidowałem je w 12 punktach najczytelniej jak się dało. Życzę miłej lektury: 1. Zadbaj o sylwetkę Nie musisz być mięśniakiem - nie w tym rzecz. Ale pozbądź się zbędnych kilogramów. To doda Ci zdrowia i energii. Zacznij uprawiać jakiś sport. Na początek może bieganie albo pływanie. Sport sam w sobie to równieżż ogromne DHV. Jeśli nie robisz tego dla niej, zrób to dla siebie - warto. 2. Popraw ilość snu Wysypiaj się przed wypasem. Bądź wypoczęty, radosny, szczęśliwy. Dobry sen ulepszy Twóją pamięć i wszystkie funkcje mózgu, a w konsekwencji staniesz się bystrzejszy, zabawiniejszy i atrakcyjniejszy! 3. Zmień fryzurę To nie kosztuje dużo. A czasem daje piorunujący efekt. Przejrzyj magazyny u fryzjera znajdź coś dla siebie możesz spytać do o radę ważne by fryzura wyrażała Twój styl i sposób bycia. By była Twą wizytówką! 5. Doucz się - rozwiń choryzonty Zamist godzinami siedzieć bezużytecznie w internecie i czytać nowy bullshit. Podnieś książkę, gazetę i dokształć się. Kobiety kochają inteligentnych facetów! Nie chodzi o to by być Ensteinem, ale o to by być oczytany. Czytanie rozwija nie tylko intelekt ale i słownictwo. Uwież mi to widać już od pierwszych chwil rozmowy. Gdy masz większy zasób słów oznacza to że jesteś inteligentniejszy a przez to bardziej atrakcyjny. Na koniec dodam że która ze znanych Ci kobiet na pytanie o cech idealnego faceta nie wymienia intelektu? Możesz rozwinąć siebie w tym kierunku stosunkowo niewielkim kosztem. 6. Talenty Każdy ma ich kilka, znajdź je, DHV 7. Filozofia Otworzy Ci umysł, zaczniesz być postrzegany jako bardziej inteligentny, otawary na świat. Znajdź jakiś ciekawy nurt filozoficzny świetnie nadaje się do tego filozofia wschodu. Filozofia to stan umysłu uczucia a dla Ciebie czyste DHV 8. Triki magiczne Poszukaj w interneie prostych ale efektowych trików jest ich cała masa. Poćwicz w domu i już masz super attraction! Nie muszę do tego namawiać tych którzy wiedzą kim jest Mystery. 9. Astrologia. Warto wybrać się do EMPIKU i poczytać jakąś książkę o znakach zodiaku i astrologii o tym jaki wpływ ma nas kosmos etc. Zbuduj z tego fajną historyjkę potem wystarczy zarzucić pytaniem o datę urodzenia, a gdy odpowie zarzucasz bajki o tajemniczych bogach, mocach siłach kosmicznych i tego typu pierdołach (...dla Ciebie) bo dla niej to oznaka tego że jesteśorginalnym facetem! Takie książki to także kopalnia truizmów do wykorzystania np. w Sześcianie, Czytaniu z dłoni. 10. Psychologia Kobiety uwielbiają o niej gadać. Zacznij temat sam się przekonasz.... 11. Muzyka Rozwiń swój smak muzyczny, posłuchaj różnych rodzajów muzyki, od klasycznej po metal. Jednocześnie wynierz jeden zespół, rodzaj muzyki która naprawdę Ci się podoba. Zacznij z nią o tym rozmawiać. Buduj głęboką rozmowę. Używaj emocji, tego co czujesz gdy tej muzyki słuchasz to buduje rapport i jest dla Ciebie niezłym DHV 12. Interesujące fakty Nie przeoczaj bierzących wydarzeń. Łap ciekawostki, to co się dzieje na świecie i buduj z nich zabawne, a czasem przejmujące historię. Jeśli wiesz skąd jest i czeka Cię Day'2 może warto zajrzeć do atlasu/książki/encyklopedii i przeczytać jakiś ciekawy fakt o jej miejscowości. Przeszukaj internet w poszukiwaniu ciekawostek które ją rozśmieszą lub zaintrygują. Przyda Ci sięto gdy będziesz mił pustaka w głowie i nie wiedział o czym rozmawiać. To odróżni Cię od 100 innych facetów których wcześniej spotkała. Pozdr Lex
Lex retro non agit - Już nigdy nie obejrzę się za siebie!
|
|
|
|
Attraction Switches stworzone przez Styl'a stanowią rozszerzenie podanych przezemnie wyżej 12 sposób na budowanie swojej atrakcyjności. Pozwoliłem sobie dodać je do mojego postu, aby stworzyć maksymalną perspektywę na to zagadnienie.
1. Pokazuj że jesteś osobą godną zaufania i stanowisz oparcie dla wielu kobiet, które ci ufają i czują się przy tobie bezpiecznie. 2. Demonstruj swoją ambicje, motywację do działania, chęć osiągania sukcesu i samodoskonalenia swojej osoby. Nie musisz stać się człowiekiem sukcesu, ważne byś umiejętnie podkreślał swój potencjał by nim się stać. 3. Atrakcyjność polega na tym że jesteś inni niż ci, których do tej pory spotkała. Nie jesteś nudny, szablonowy, można wiele od Ciebie się nauczyć. Słowem masz coś do zaoferowania. 4. Rama I'M THE PRIZE. To Ty stanowisz nagrodę. 5. Okaż jej zrozumienie i zrozumienie dla każdego z kim masz styczność. Niech każdy czuje się jakby w Twoim towarzystwie oblewał go jasny i ciepły snop światła. 6. Niech otacza Cię aura tajemniczości. Bądź jak puzzle które trzeba ułożyć aby zobaczyć cały obrazek. 7. Nie wstydź się własnej seksualności. Naucz się rozmowy o swoich uczuciach i pragnieniach w tej sferze. Dziel się z nią tym i niech czuje się że dzielisz się swoimi odczuciami i emocjami a nie składasz jej propozycje. Pozdr. Lex
Lex retro non agit - Już nigdy nie obejrzę się za siebie!
|
|
|
|
Niezłe zestawienie Lex
![]() Osobiście dodałbym to tego zasadę energii wymyśloną przez Style. Polega ona na tym, że w każdym miejscu w którym się znajdujemy mamy więcej energii od innych. Nie za dużo żebyśmy nie wyszli na dziwaka ale odrobinę więcej. Nasze ruchy były płynne postawa prosta a uśmiech stal się częścią nas. Ta emisja tej energii to jakby emisja szczęścia, trudno przejść obok niej obojętnie
|
|
|
|||
|
|||
|
Perfumy- to przykre, że tak mało facetów ich używa lub jesli już to w ilosciach hurtowych...
|
|
|
|
Świetna uwaga, Julita. Zapach jest najbardziej pierwotnym zmysłem. Co robią zwierzęta przed kopulacją? Obwąchują się.
![]() Jeśli kobieta zbliża się do mężczyzny i czuje delikatnie zapach perfum - szybko zacznie kojarzyć ten zapach z danym mężczyzną czy sytuacjami. Każdy powinien używać perfum w ilości takiej, aby były do wyczucia z odległości kilkudziesięciu centymetrów, w zbliżeniu. Perfumy to nie koniecznie wydatek rzędu kilkuset złotych. Często są promocje i sporo oryginałów można kupić za ok. 100 zł., albo też wybrać tańszą, ale i dobrą alternatywę, np. z FM'u. Te 30-70 zł. to staje się już naprawdę śmieszną kwotą. ![]() Pozdrawiam ciepło, Merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Oj to ciezka sprawa... wiadomo rzecz gustu
![]() Najlepiej jak sie przejdziesz do rossmanna czy superpharm i obwachasz testery choc nie zawsze do kazdego maja, ale to tez zalezy od sklepu do ktorego trafisz.Osobiscie polecam zwrocic uwage na: -Bruno Banani Men - jedyny tej marki jaki mi sie podoba, na ogol sa zbyt slodkie jak dla mnie.. -Mexx -Pierre Cardin -Davidoff -United Colors of Benetton .......to taka moja top lista ![]() Pozdro!! P.S. Dobry temat na otwarcie HB w sklepie
|
|
|
|
JA POLECAM Calvin Klein truth lub lacoste essentiak sport
wmiare przystepna cena bo kosztuja ok 130 zl a ten calvin dziala na laski uwierzcie mi na slowo
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|