Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
ja polecam dolce and gabana "the one" oraz te wszystkie co sa na lato davidof cool water gdzie jest narysowana jakas cytrynka itp ogolnie wiekszosc męskich sezonówek jest niezła( bo nie są ciężkie, męskie perfumy czasem są zbyt przytłaczające), fajny jest też zapach o nazwie "Pi" chyba givenchy ale pewna nie jestemy( sory za literówki w nazwach).
p.s ja np bardzo lubię słodkie męskei zapachy... |
|
|
|
Julita, dlatego ja mam 2 rodzaje perfum, słodkie i ostre
różne dziewczyny lubią co innego ![]() w DG się nie ubieram, ale myślę że z doborem akurat nie mam problemu, bardziej ze znalezieniem odpowiednich rzeczy
|
|
|
|
Sądze że perfumy to już sprawa indywidualna, nie będę przecież śmierdział tylko dlatego że laskom sie taki i taki zapach podoba. To samo jest z ciuchami, w nich przedewszystkim trzeba czuć się komfortowo potem dopiero atrakcyjnie...
|
|
|
|
Myślę że nie do końca. Mając świadomość, że w czymś jesteś wizualnie atrakcyjny, dużo szybciej nabierzesz komfortu noszenia tego czegoś.
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę
przy ich postach i daj im punkt reputacji!
|
|
|
|
Z tym się zgodzę, aczkolwiek jeśli jesteś ubrany "krzykliwie" i ludzie się na Ciebie patrzą jak na dziwaka to na pewno nie pomoże Ci to w zdobyciu większej pewności siebie.
|
|
|
|
Nie mówiliśmy o patrzeniu jak na dziwaka, tylko o byciu atrakcyjnym.
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę
przy ich postach i daj im punkt reputacji!
|
|
|
|
Nie chcę być bezczelny, ale w tytule punktu 12 w którym jest mowa o byciu inteligentnym i oczytanym jest byk.
Jak strzeliłbym takim "choryzontem" to od razu dałoby świadectwo o słownictwie, że ho ho Chyba Lex, że to celowa prowokacja ![]() @Eddy Właśnie to, że będziesz ubrany krzykliwie spowoduje wzrost pewności siebie. Dajmy na to jak się leczy lęk wysokości - każe się ludziom chodzić po mostach. Zafunduj sobie taki "crash course" ubierz się jak wariat przyzwyczaj do tego, że ludzie są obcy i tak naprawdę to więcej ich w życiu nie zobaczysz. Ja osobiście nauczyłem się tego za granicą. Inny kraj, inny język to nawet jak ludzie coś psioczyli na mnie nie rozumiałem tego i miałem spokój. A później przeniosłem to do nas. Inną sprawą jest, że w Polsce na każdego odstającego od normy się łypie krzywym okiem bardziej niż w innych krajach Europy. Sprawdź jaka jest różnica między Warszawą a Paryżem lub od biedy Pragą czeską I trzeba promować to co się uważa za dobre, niezależnie od reakcji otoczenia.
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|