Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Kiedy już włożyłeś wystarczającą pracę w swoją prezencje, przekonania i finanse warto byś dowiedział się czegoś więcej o relacjach i ich budowaniu. Z pewnością nie raz poznałeś osobę która zmieniała dosyć często partnerów. Dręczyło Cię wtedy pytanie "W jaki sposób ta osoba to robi?". Biorąc pod uwagę twój brak skuteczności nie potrafiłeś sobie na to pytanie odpowiedzieć.
![]() Najczęściej popełniane błędy w budowaniu relacji to: -Nadawanie odgórnej wartości osobie z którą się spotykamy. -Uzależnianie się od kontaktu z tej osoby. -Rezygnacja z własnych zajęć i znajomych na rzecz tej osoby. -Zmiana swojego zachowania w towarzystwie tej osoby. -Napinanie się aby dobrze wypaść. -Nieustanne okazywanie zainteresowania prowadzące do znużenia. -Brak konkretnych słów i działań. -Prowadzenie gier ,,Kto gra ten przegrywa. -I wiele wiele więcej. Aby Ci pomóc pozwól, że przedstawię Ci oraz wyjaśnię mój model tworzenia i prowadzenia relacji. W głównej mierze spotykam się tylko z Kobietami które są mną zainteresowane. W jaki sposób wiem czy tak jest? Przyjmuję prostą zasadę "Jeśli kobieta chcę się z tobą spotkać to oznacza, że jest zainteresowana". Pozwala mi to na posiadanie wiele luzu i odpowiednim podejmowaniu kolejnych kroków. Rozumiejąc, że Kobieta jest tobą zainteresowana wszystko zależy od Ciebie. Od twojego zachowania, twoich słów, twojego dotyku. Postaraj się traktować każdą kobietę tak samo. Nie określaj ich z góry mianem królowej 10tek, SHB czy innymi tego typu sloganami. Pamiętaj, że zadbany wygląd Kobiety nie oznacza jej wielkości ale ogromną inwestycję którą wkłada tylko po to aby być odbieraną dobrze. Miej jak najwięcej dystansu do siebie ale również znaj swoją wartość. Kobiety często sprawdzają czy rzeczywiście jesteś pewny siebie. Potrafią Ci powiedzieć absolutnie wszystko byle by tylko zobaczyć jak zareagujesz w określonej sytuacji. Podchodź do tego z dowcipem i szczerością. Wprowadź jak najszybciej dotyk. Dotyk sprawia, że relacja przestaje być pusta. W zależności od tego w jaki sposób będziesz ją dotykał taką informację przekażesz. Na początku noże to być neutralne np. Łaskotanie w żartach, ważne aby przekroczyć próg pomiędzy byciem na odległość a byciem o krok. Kiedy to już Ci się uda możesz przejść dalej np. pytając czy potrafi komuś głęboko patrzyć w oczy? Potraktuję to jak wyzwanie. Stopniowo przybliżając się do niej w wielu przypadkach zbudujesz niesamowite napięcie po czym bez problemu ją pocałujesz. Jeśli natomiast to się nie uda prawdopodobnie potrzebuje więcej czasu. Ważne abyś w takiej sytuacji zignorował to i prowadził spotkanie jak by tego nie było by za jakiś czas spróbować ponownie w inny sposób. Pamiętaj, że to jedynie przykład. Jest milion sposobów i każdy jest dobry. Wszystko to jest elementem czegoś co nazywam okazywaniem intencji. Rzecz w tym, że jeśli robisz to w nieumiejętny sposób to działa to zupełnie na odwrót. Jak więc robić to poprawnie? Proponuję ci abyś pozwolił sobie na schemat JA>TY. Co to znaczy? Wielu facetów świetnie okazuje intencje ale zapomina o drugiej stronie. Ona również musi odwzajemniać twoją gesty. Okazuj jej intencje po czym daj jej wolną przestrzeń aby sama mogła odpowiedzieć tym samym. Poprawne budowanie relacji: -Traktowanie spotkania jako proces poznawczy. -Okazywanie szczerych intencji i pozostawianie wolnej przestrzeni na reakcje z drugiej strony. -Dystans do siebie. -Bycie konkretną osobą prowadzącą relacje naprzód poprzez dotyk, słowa i zachowanie. -Rozumieniu, że Kobieta która się z tobą spotyka jest zainteresowana. -Posiadanie własnego życia, Kobieta to twój partner a nie świat. -Nie traktowanie każdej kobiety jak potencjalną partnerkę. -Bycie sobą, jeśli ktoś nie umie Cię zaakceptować tym kim jesteś to będziesz się tylko męczył. -Spotykaj się z wieloma kobietami, nawet na stopie koleżeńskiej pozwoli ci to na posiadanie luzu a kobietą z którymi się spotkasz poczucie, że jesteś atrakcyjny dla innych. Więcej na temat związków, relacji w e-booku "Budowanie Relacji" a tymczasem... Bierzcie i Korzystajcie. Ostatnio edytowane przez aviate ; 03.08.2011 o 03:31 Powód: Korekta wyglądu |
|
|
|
Jeśli chodzi o ltr to mam taką zasadę, żadnych zasad, po prostu robić swoje, a jak będę czuł się dobrze z dziewczyną i będę uważa, ją za wspaniałą do tego stopnia, że będę chciał coś więcej, to wszystko przyjdzie samo. Takie rozkładanie na czynniki pierwsze relacji może tylko pokręcić w głowach. Mimo wszystko gratuluje napisania ebooka i za to, że poświęciłeś na to swój czas
Na pewno bowiem się to komuś przyda
Myślę pozytywnie, czuję się dobrze i DZIAŁAM !
![]() WERT zawsze do przodu to dziewczyny są dla mnie, nie ja dla nich - Constantine86 Kluczem do bycia liderem nie jest być rozlśniewającą gwiazdą. Kluczem do bycia liderem jest sprawić by inni sami zaczęli rozkwitać przy Tobie. - Merlin |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|

+48 71 758 49 22
+48 502 56 86 26

Na pewno bowiem się to komuś przyda
Wygląd liniowy