Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Jak w temacie!
Czy ktoś wie coś na temat Dance Seduction? Cholernie by mi się to przydało, bo uwielbiam tańczyć. Niestety zauważyłem że taniec rządzi się swoimi prawami... Podczas tańca KINO to kwestia formalności. Problem w tym że KINO KINU nie równe :/
Wojna to sztuka wprowadzania w błąd;
Więc jeżeli coś możesz, udawaj, że nie możesz; Jeżeli jesteś gotów, udawaj bezczynność; Będąc blisko, udawaj, że jesteś daleko; Będąc daleko, udawaj, że jesteś blisko; Sun Tzu "Sztuka Wojny" |
|
|
|
Na ja nie narzekam na brak umiejetnosci podgrzewania Kroliczka w tancu.
Co by Cie konkretnie interesowalo? ![]() Chetnie Ci podpowiem. A jesli dojdziemy do jakis konstruktywnych wnioskow, to moze we dwoch zrobimy z tego Guide? Co Ty na to?Wasz,
Optic
![]() "Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia |
|
|
|
Hmmm... wlasnie tez sie zastanawiam o co dokladnie pytasz. Ale nawet juz wiem dlaczego, bo tak jak powiedzial Optic nie ma zadnego guide, wiec niewiadomo o co pytac
![]() Jesli chodzi o sam taniec. W sumie to niewazne czy dopiero zaczynasz uwodzic panienke czy juz ustanowies rame nagrody, to robisz dokladnie to samo na parkiecie co robilbys normalnie, czyli pozwalasz jej sie gonic w tancu. Jakis maly push & pull z BL, ale tak zeby nie przesadzic. Pozwol jej tez czasem uciekac, niech czuje sie przez chwile uwodzona, niech czuje ze jestes prawdziwym facetem, ktory potrafi siegnac po to czego pragnie. Ona tak naprawde bedzie tanczyc dla Ciebie. Musisz wytworzyc seksualne napiecie, a nie tylko podrygiwac w takt muzyki. To ma byc wlasnie taniec, taniec czyli ekspresja uczuc poprzez cialo, tak jak z seksem. Spraw, zeby w tancu czula sie jakbys ja bzykal. Patrz sie jej w oczy, moze nie caly czas, ale na pewno w "kluczowych" momentach. Ja przypominam sobie rozne sytuacje i czasami czulem sie glupio patrzac na panienke, gdy ona nie patrzyla sie wtedy na mnie. Mialem jakies schizy, ze wygladam na zboczenca z wywieszonym jezorem, ktory swoim napalonym wzrokiem chce ja zerznac. Po pierwsze, trzeba wlasnie tez umiec patrzec czyli przypadkiem nie w taki sposob, po drugie dzis wiem dlaczego tamte niektore sie na mnie nie patrzyly, kiedys nie analizowalem za bardzo ich postawy, bo jak rasowy AFC szukalem przyczyn w sobie, ale te dwie ktore np. przychodza mi na mysl to jedna z nich byla niesmiala, a druga miala niska samocene. Do czego zmierzam... zmierzam do tego, ze pamietam tez jak dzis, kiedy trzykrotnie uslyszalem od kobiet z rozczarowaniem w glosie, ze "nie patrzyles sie na mnie jak tanczylismy". Z czego jedna dodala, ze ona tak nie lubi. Nie patrzenie sie moze sie przydac jak chcesz robic push & pull, ale nie ma co przeginac paly. Musisz prowadzic, kobieta w koncu chce byc zdominowana. Zalezy na kogo trafisz, ale nie zakladaj, ze to panienka zacznie kino. Ty przejmujesz inicjatywe i taniec jest zajebista okazja do kino, po prostu ona automatycznie na to pozwala. Z tym ze, spokojnie z dozowaniem kino, a dokladniej nie tyle z iloscia, co z jakoscia, zeby sie do niej perfidnie nie kleic jak mucha do lepu. Mozesz byc blisko i powinienes byc blisko, ale nie mozna sie slinic hehe. Jesli chodzi o mnie to jesli porzadnie sie zainstaluje przed wejsciem do klubu, to samym BL i tancem mam wyjebane attraction. Ide sobie na parkiet i zaczynam tanczyc sam nie zwracajac na laski uwagi, po chwili same zaczynaja tanczyc obok mnie. Ostatnio albo z braku czasu albo z braku mozliwosci w ogole nigdzie nie wychodze, ale na dwie imprezy wstecz (kiedy to bylo? ), Krolik zaczel mnie rozbierac na parkiecie. Byla to co prawda HB6-7, ale attraction musialem miec wyjebane do sufitu. Tanczylem sobie i podeszla do mnie z przodu zeby tanczyc, a ja jak gdyby nigdy nic tanczylem sobie dalej. Niby odeszla, ale cos tam sie ruszala z jakims kolesiem z boku i potem znowu do mnie. Jak nic sobie z niej nie robilem, to zaczela mi wyciagac koszule ze spodni, ja dalej nic po prostu patrze sie na nia, znowu przestala i gdzies tam byla obok, ja wlozylem koszule spoerotem w spodnie. Za trzecim podejsciem zaczela mi rozpinac koszule, ale cos sie mogla sobie poradzic i potem juz zrezygnowala. Niestety w tym wszystkim wkurwilo mnie to, iz po porwocie do domu, zorientowalem sie, ze podarla mi koszule przy tych guzikach! Moja najlepsza koszule, ktora kupilem sobie w Jułesej i nie moge kupic drugiej. Szkoda tez, ze nie nauczylem sie kotwiczyc stanow, co mam zamiar zrobic, bo wtedy bym sobie ladnie zakotwiczyl, wszystkie Kroliki na okolo myslaly, ze maja do czynienia z kolesiem, ktory jest nagroda i sam wybiera kiedy i kim chce isc do lozka. Zaluje tylko, ze nie pomachalem tamtej palcem w "gescie zabraniania"
|
|
|
|
Dobra chłopaki czas się wypowiedzieć.
Jako ze faktycznie nie ma póki co żadnego Guide wiec będę mówił to czego mnie życie nauczyło. Postaram sie to jakoś fajnie spleść z MM itp. Więc na początek dogmat który myślę jest jednym z najważniejszych: KAŻDA muzyka jest dobra do uwodzenia w tańcu, kwestia tylko czy potrafi się ją odpowiednio wykorzystać. Ile razy miałem sytuacje ze nie tańczyłem z Królikiem bo miałem excuse'y ze muza nie taka i w ogóle. Jednak jak sięgnąłem w głąb siebie, okazało sie ze po prostu się bąłem że nie będę dostatecznie dobrze tańczył. Rezultat był taki że później miałem excuse'y żeby tańczyć z dziewczynami nawet do muzyki którą kocham. Wnioski: -Myśl że świetnie tańczysz przy KAŻDEJ muzyce -Excuse'y sprawią że nawet przy ulubionej muzyce będziesz sie ruszał jak worek kartofli. Stress zabija naturalny taniec. -Króliczki PRAGNĄ z Tobą tańczyć. Tak mało facetów w dzisiejszych czasach potrafi sie dobrze ruszać. -Taniec z Tobą jest dla Króliczka NAGRODĄ. -Bądź odważny! Masz zatańczyć z 2/3 female population na sali. To tak na rozgrzewkę. Trochę ideologii na start. Teraz przejdźmy do samego tańca. Po przemyśleniu dzisiaj całego ranka nt. tańca i uwodzenia weń stwierdziłem że Dance Seduction może z powodzeniem zastąpić całą fazę Attraction(A1+A2+A3) oraz delikatnie wejśćw Comfort phase. Oto kolejne kroki DS: 1.(i najważniejsze) NIE PIJ ALKOHOLU dla mnie to jest podstawa, nie ma nic gorszego niz śmierdzący browarem koleś który "stara się" fajnie tańczyć.Dobra teraz zacznę.. ![]() 1.Budowanie Attraction samemu na parkiecie. 2.Lock-on Targets. 3.Social Proof przy pomocy pośledniejszych Króliczków. 4.Targets Approach. 5.In-Dance Seduction. 6.ściągniecie jej z parkietu. 7.Dalej wiecie już Panowie sami ![]() To jest taki mały spis punktów które rozwinę jak już wrócę z tańca... :mrgreen: Póki co zabieram swoje 4litery na parkiet.
Więc jeżeli coś możesz, udawaj, że nie możesz; Jeżeli jesteś gotów, udawaj bezczynność; Będąc blisko, udawaj, że jesteś daleko; Będąc daleko, udawaj, że jesteś blisko; Sun Tzu "Sztuka Wojny" |
|
|
|||||||
![]() Gadanie Badboy'a, ze olewasz muze i tworzysz wlasna rzeczywistosc i rytm jest niewazny, jest dla mnie nieporozumieniem. Taniec to glownie rytm, umiejetnosc stworzenia jednosci miedzy cialem i rytmem, ale co wiecej umiejetne tego wykorzystanie. Nie mozna byc spojnym w tancu nie bedac spojnym z rytmem. Jak wygladaja ludzie bez poczucia rytmu na parkiecie? Kaplica. Kolejna sprawa, co z tego ze ktos bedzie czul rytm jak caly jego taniec to bedzie "stukanie nozka do rytmu" Badboy mowi, ze jak sie bedziesz ruszal w rytm to bedziesz taki jak wszyscy. Po pierwsze, duzo tanczacych ludzi nie jest zgodnych z rytmem, a po drugie i najwazniejsze nie umieja sie w jego rytm poruszac! Zobacz sobie wiekszosc tanczacych kolesi w klubach, zaawansowana dretwota.
![]()
![]()
Zajebiscie by bylo jeszcze np. na preselection z zewnatrz albo na leadera. Z pivotem moze byc ciezko, wiec niech kumpel przyniesie nam na parkiet drinka Mamy od takich rzeczy ludzi ![]()
Targety podchodza same czy my do nich? Mysle, ze wszystko zalezy od tego jaka metode stosujemy, jesli direct to my, ale w indirect to zle rozwiazanie. Musimy po prostu wyjebac takie attraction, ze same podejda. Musimy skupic sie na tym w jaki sposob mozna wyjebac maksymalne attraction na parkiecie, czyli sytuacje, ktore poprzelaczaja wszystki flipy.
|
|
|
|
Hmmm...
To moze sprobujemy rozebrac Dance Seduce na czynniki pierwsze, co? ![]() To, co bede opisywal w tym watku opre wylacznie na wlasnych doswiadczeniach, wiec mozecie mi smialo jechac po rajtach i pytac - to pomoze mi wypracowac wlasna megazajefajna Metode. ![]() Od czego by tu zaczac? A, tak - kontekst. Wiekszosc PUAs, wlacznie z Najwiekszymi uwaza, ze parkiet w klubie jest pulapka. Fakt, wymaga zupelnie innych zabiegow, niz Gra w klubie bez parkietu, czy tym bardziej Gra Dzienna. Jednak z czasem wytworzyly sie takze techniki Uwodzenia w Tancu, z ktorych ktos potem zrobil Metode i nazwal calosciowo Dance Seduce. Dlaczego wiec uwazaja, ze parkiet to pulapka? Rozni PUA podaja dwie glowne przyczyny - ja dopisze jeszcze kolejna. 1. Emotional Trip - najwieksza haubica na Kroliki jest bawienie sie jej emocjami. Co do tego wszyscy sa zgodni. Od chwili wzbudzania Attraction az po utzrymywanie LTR, musisz trzymac w garsci emocje kobiety, umiejetnie nimi manipulujac. Parkiet jest emocjonalna pulapka, poniewaz podczas tanca to DJ manipuluje emocjami tanczacych kobiet. On je podgrzewa i ostudza. Sprawujac wladze nad muzyka, a wiec i atmosfera, prowadzi pograzone w transie kobiety. Dlatego DJe w klubach sa bardzo atrakcyjni dla Party Chicks, ktore licznie sie do nich kleja. Dlatego czuja sie one jakby mialy z nim bezposrednia wiez emocjonalna, ktora wyrazaja tanczac do jego muzyki. Mit. Pozwolcie, ze zadam Wam pytanie: co robicie, gdy ktos inny stara sie przejac nad Wami, nad Waszym setem albo targetem kontrole? Wlasnie tak - Przeramowujecie go! ![]() Jak zatem przeramowac DJa? Owszem, mozna go Zaprzyjaznic & Spacyfikowac, ale lepiej jest "dobrac sie" do niego "tylnymi drzwiami" - poprzez reakcje na jego muzyke. Odzyskanie Ramy w tancu nie jest rzecza latwa, ale jak najbardziej wykonalne. Problem polega tylko na tym, ze mozesz to wykonac, gdy juz masz Kino, albo - jeszcze lepiej - Twoj taniec jest juz SOI. Mozesz wowczas nie dosc ze odbudowac swoja Rame, to jeszcze pojsc krok dalej - to Ty zaczynasz wykonywc Kroliczkowi Emotional Trip! Jak to zrobic? Tanczac juz z Kroliczkiem (im blizej siebie, tym lepiej) zaczynasz bujac sie z nia "pod prad". Podczas gdy z glosnikow leci psychodeliczny trance, wy zaczynacie powoli bujac sie mocno przytuleni. W tym momencie oboje powinniscie poczuc sie, jakby otoczenie, cala rzeczywistosc zostala w tyle - tworzysz dla Was alternatywny swiat, alternatywna rzeczywistosc, w ktorej oboje sie znajdujecie. Poniewaz jest ona odmienna od tej, ktora Was otacza, Twoj Kroliczek powinien sie poczuc, jakbyscie byli na parkiecie sami. Po prostu odegraj w swojej glowie inny kawalek, zupelnie odmienny charakterem do tego, co leci z glosnikow i zacznij tanczyc z nia do swojego wlasnego rytmu. Powiedz jej, by zamknela oczy. Jesli Wam sie uda, poczujecie sie, jakby jescze przed chwila przerazliwie glosna muzyka znalazla sie nagle gdzies na dnie wielkiej studni albo na drugim koncu tunelu. Wasze oddechy i puls sie zrownaja, a Twoj Kroliczek zacznie drzec. To sie nazywa Rapport! ![]() 2. Interferencje / Blad Komunikacji - no nie da sie gadac stojac, czy tanczac pod glosnikiem. Wszystkie Twoje Openery, PU-Lines, Rutyny oparte na gadce, Cold Reading - to wszystko Ci sie nie przyda. Lipa, co nie? Mit. Przypominam, ze slowa to tylko 7% komunikacji (!). Widzieliscie jak w "Keys to the VIP" jeden gosciu udawal niemego, by zrobic #Close w 3 minuty (to byl bodajze 4 epizod)? Swoja twarza zakomunikujesz jej wiecej, niz bys chcial. Swoim BL mozesz Otworzyc, zdobyc Attraction, zdobyc Rapport i Wyizolowac. A izolujesz ba bardziej ustronne miejsce, gdzie wystarczy tylko nie spieprzyc sprawy. 3. Gdy wejdziesz juz w interakcje z Kroliczkiem, to on moze w kazdej chwili ja zerwac lub przeniesc na inny poziom, podpierajac sie pretekstem, ze "zmeczyl sie", "chce usiasc", "nie podoba jej sie ten kawalek". No i co? Potraktuj to jako szanse! Odczekaj chwilke - 2-3 min i rusz na Recon po klubie w poszukiwaniu Kroliczka. W koncu sama juz sie wyzolowala! Punkt dla Ciebie. ![]() Jak ja Otwieram w tancu? Najpierw wychodze na parkiet - sam. Nie potrzebuje obstawy. Nawet jesli jestem z kims, np. z Remotem, gibamy sie w odleglosci kilku metrow od siebie - przeciez na samym parkiecie i tak nie pogadamy, a nie musimy sie na siebie gapic. Jestem pewny siebie i samowystarczalny, wiec nie musze miec swojej paczki, ktora tanczy kolo mnie (czyba ze w tej paczce jest Twoj Target). Unikaj "kolek"! Na pewno znasz ten widok, jak grupka tanczy w kolku twarza do siebie, wzajemnie sie obczajajac. W takiej grupce jestes czescia tlumu, latwo sie stapiasz a Twoja Rama jest na poziomie gruntu. Jesli mimo to widzisz, ze dookola Ciebie ustawia sie kolko (co zdarza sie, jesli jestes naprawde zajebistym tancerzem) - opusc je, odwroc sie plecami i dalej tancz sam. Najwazniejsze, jak zawsze to miec komfort, czyli tyle miejsca, by moc swobodnie tanczyc jak Ci sie podoba. Jesli ktos obok chce zajac Twoja przestrzen, ustaw sie do niego plecami tak, aby sie o nie odbijal i twardo sie z tamtad nie ruszaj, chyba ze widzisz ze gosciu zaczyna dymic. Nie odpychaj go, nie zwracaj mu uwagi, nie mow by sie przesunal. Sam sie odbije. BL podczas tanca - glowa do gory. Nie patrz w ziemie, choc moze to sprawiac fajne wrazenie, ze jestes pograzony w swojej wyobrazni. Podnies glowe, jakbys lapal na twarz promienie poludniowego slonca. Zamknij oczy, usmiechnij sie i... odlec. To rowniez wyglada jakbys sie pograzyl w fantazjach, ale daje 10x lepszy efekt niz szukanie czegos na podlodze. Wygladaj jakbys byl ponad wszystkimi. Podnos rece nad glowe. Pozycja bezpieczna polega na kiwaniu rekami blisko tulowia. Ale ty nie chcesz manifestowac, ze boisz sie zagrozenia, prawda? Wiekszosc ludzi tanczy w "pozycji bezpiecznej", bo podswiadomie czuja sie obserwowani i oniesmieleni. Ty badz lepszy od nich - badz odwazniejszy i bardziej otwarty. Manifestuj swoja otwartosc, smialosc i brak strachu - podnos rece albo rozposcieraj je. Teraz rozejrzyj sie - tylko Twoje i dwoch, trzech innych osob rece sa w gorze. Znow jestes ponad innymi! ![]() Ok, nie przesadzaj z tymi rekami - czasem je opusc. Szybko zorientujesz sie, ze po ok. 10 min masz juz 3-4 Proximity. Po prostu facet z Twoja prezencja, dobrze ubrany, zadbany, usmiechniety, swietnie sie bawiacy i z tak silna Rama nie moze pozostac niezauwazony! A Proximity to przeciez takie babskie Otwarcie. To tylko Matrix narzuca, ze to facet powinien zrobic pierwszy krok. ![]() No wiec wybierasz sobie jakis Targecik z tych, od ktorych masz Proximity Wsrod 3-4 na pewno znajdzie sie jakas przynajmniej HB7! No.... chyba ze masz juz calkiem wypaczona skale! ![]() Zaczynasz Otwierac. Robisz to indirektowo, zaczynajac od Plotki, ale z grupy, ktora Cie zproximitowala. Uwaga, nie pracuj jednak nad Przeszkoda zbyt dlugo, chyba ze jestes pewien, ze jest z Targetem. Jesli masz watpliwosci, czy sa razem, zajmij sie kazda Przeszkoda sprawiedliwie po 10 sekund, az dojdz do Targetu, ktoremu tez nie poswiecaj wiecej niz 10 sekund. Doprowadz do tego, by tanczyc z nimi wszystkimi na raz. Spogladasz na nia tak, jakbys w tym momencie ja zauwazyl, a wczesniej w ogole sie nie interesowal tym, co sie wokol Ciebie dzieje. Gdy zlapiesz jej EC (a bedzie to trwalo nie dluzej niz 1 sek.) zmarszcz na moment brwi jakbys chcial powiedziec: "Co Ty tu robisz?" po czym szczerze sie do niej usmiechnij. Powinna odwzajemnic usmiech (w koncu po co sie do Ciebie zblizyla?). Odwroc sie do niej bokiem albo nawet plecami (czysty Active Disinterrest). Po kilkudziesieciu sekundach znow sie zwroc do niej. Jesli nadal tanczy kolo Ciebie, spojrz na nia, usmiechnij sie serdecznie i zacznij tanczyc dla niej. Nie rob tego przodem, bo bedzie to sugerowalo eksponacje krocza i moze poczuc sie zmolestowana przez Ciebie. Ustaw sie kolo niej, bokiem i patrzac jej w oczy (caly czas usmiechajac sie) zacznij... nasladowac jej taniec. Hmm, powinniscie zaczac sie dobrze ze soba czuc. Caly problem w tym, by nie przytlaczac jej swoja osoba. Dobrze jet wiec co jakis czas odwrocic sie od niej na chwile plecami, by po chwili znow z nia tanczyc. Gdy widzisz, ze Kroliczek sie "otworzyl " na Ciebie, czyli wyraznie koresponduje z Toba, dopiero zacznij tanczyc z nia zamiast kolo niej. I tu moze pojawic sie najwiekszy blad, ktory kiedys popelnialem - gdy zaczniesz tanczyc z Kroliczkiem przodem do niej - jestes spalony. Co zatem zrobic? Przesun sie za jej plecy i zacznij z nia tanczyc stojac za jej plecami. To jest niesamowicie seksowne, a ponadto - jesli masz dosc silna Rame - Twoj Target bedzie czul sie bezpiecznie, jakbys ja obejmowal. Zreszta w takim ustawieniu swietnie sie sprawdza figura, w ktorej wyciagasz rece do przodu, po jej bokach pod pachami i kladziesz jej dlonie na wierzchach swoich. Przechodzisz do Kino-Escalation. O tym, co dalej - w najblizszej przyszlosci, bo ide do domu. ![]() PS: Oczywiscie licze na pytania do tej czesci. ![]() Wasz,
Optic
![]() "Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia |
|
|
|
[shadow=orange:a311aa2831]OK I'm back
[/shadow:a311aa2831]Kilka minut temu wróciłem z tańców. Było świetnie, gdyby nie mały uprzykrzający mi życie fakt... jadę dzisiaj na Low Energy Level :???: W kilku zdaniach streszczę cóż się tam działo, gdy królowałem na parkiecie!Jako że poszedłem bardziej relaxacyjnie i "na zaproszenie" od mojej świetnej koleżanki i instruktorki zarazem, nie było dzisiaj mojej partnerki. W rezultacie musiałem się "zadowolić" zajebistym Króliczkiem(nazwijmy ją "J"), bo głupio tak ćwiczyć samemu, zwłaszcza że ona też nie miała partnera ![]() Mój plan polegał na tym żeby nie pokazywać zainteresowania J, jednocześnie exponując cechy Alpha+DHV(całkiem dobrze się ruszam)+górowanie nad facetami(KINO ).Podchodząc do Króliczka robiłem to bez zbędnych ceregieli. Brałem jąza rękę i prowadziłem w tą część parkietu gdzie JA chciałem. Nie oponowała... Do tego zauważyłem że gdy z nią tańczę, ręce jej się delikatnie pocą Moja interpretacja byłą taka że była lekko onieśmielona że tańczy z takim zaje***stym facetem jak ja :mrgreen:Potem gdy od Cha-Chy przeszliśmy do Walca trzeba było zacieśnićodległość między tańczącymi. W pewnym momencie J powiedziała mi że lepiej jej się tańczy gdy jesteśmy BLISKO siebie. Więc nie zastanawiając się sec. dłużej delikatnie przycisnołem ją do siebie moim zajebiście męskim ramieniem. Nie dość że nie oponowałą, to jeszcze wyraźnie się rumieniła tańcząc ze mną. Odpowiadało jej to widocznie, a muszę przyznać że tańczyliśmy BARDZO blisko Czułem niesamowite ciepło emanujące z okolic jej brzucha... Do tego te jej jędrne piersi które się we mnie niemal wwiercały... Nice feeling ![]() Przy tym wszystkim starałem się zachować trochę chłodu i nadal nie okazywać zainteresowania(przynajmniej nie za wiele). Gdy chciałem się coś zapytać instruktorki to po prostu puszczałem dłonie J i najnormalniej w świecie odwracałem się od niej i gadałem z koleżanką. Potem gdyby nigdy nic po prostu wracałem brałem ją za rękę i dalej tańczyliśmy... Moim celem było pokazanie że to ja jestem nagrodą i że to ona musi mnie zdobywać. Plan mam taki że następnym razem po prostu zagaję jakąś fajną gadkę, która nakieruje na wspólne spotkanie gdzieś poza tańcami. Dziewczynka to HB8. Zajebista figura+ starsza ode mnie o 2 latka(tak na oko bo jest na 5 roku). Sorry za mały off-top (mini FR z tego wyszedł), ale skoro o DS tu ma być to postanowiłem dołączyć świeże doświadczenia. Teraz wracając do topic'u... Ad. 1. Budowanie Attraction na parkiecie. Z mojego doświadczenia wynika że, najpierw musimy pokazać że nie przyszliśmy tu wyrywać dziewczynki, tylko świetnie się bawić. To jest BARDZO ważne. Aby przekazać taki komunikat trzeba tańczyć samemu z zajebistym uśmiechem i głową w górze. Dokładnie tak jak pisał Optic, mamy wglądać na Alpha, który czuje się świetnie sam ze sobą i nie potrzebuje żadnych kółeczek. Tak swoją drogą, to wszelkie kółeczka są wysoce nieefektywne jeśli chodzi o wyrywanie potem. Działa tutaj zasada 3sec. Wygląda się wtedy jakby się polowało, ew. było hard-try, needy itp. Kolejną ważną rzeczą jest aby wędrować po parkiecie. Nie wolno tańczyć w jednym miejscu. Niech każdy Cię widzi że się świetnie bawisz! no... resztę dokończę jak przyjdę z Hockeya... o ile nie pójdę na spotkanie z taka dziewczynką którą poznałem w autobusie ![]() Cya Guys! niech topic się rozwija!
|
|
|
Ja się włączę. Z tą głową w górze to rzeczywiście prawda. Ja tak robiłem nie wiedząc czemu. Często patrze w górę jak tańczę delektując się chwilą.
Jak sie zapatrujecie na to żeby przy eskalacji kina, w pewnym momencie odejść, nawet się odwrócić, ktoś to pisał w temacie. Ja czasami robię tak, że zbliżam swoja twarz do jej na kilka centymetrów, dotykam nawet swoim nosem jej, patrze sie jej w oczy jakbym miał już ja pocałować i w pewnym momencie odpuszczam, odchodzę i odwracam się. Zaraz znów się zbliżam i tym razem całuje ją zaczepnie w usta itd. Dotykam palcami wskazującymi jej bioder i prowadzę je robiąc kółka. Optic, z tym ustawianiem sie bokiem, później od tyłu do niej. Powiem szczerze nigdy tak nie robiłem. Zawsze tanczyłem przodem. Będę to musiał zmienić
|
|
|
||||
![]()
Niektorzy mowia, ze taniec to rozmowa dwojga - moze to byc droczenie sie (jak w tangu) a moze to byc wyznanie milosci, jak w rhumbie. Ale na tym juz na pewno bardziej zna sie Lorentine. ![]() Natomiast jesli chodzi o kluby - to, co chcesz zakomunikowac partnerce w tancu, to ze 1) uwielbiasz sie swietnie bawic i potrafisz to robic; 2) nie potrzebujesz plecow w postaci wlasnego koleczka wzajemnej adoracji; 3) masz swoja rzeczywistosc - chcesz ja w nia wciagnac, gdzie bedzie sie czula wspaniale; 4) nie jestes needy - chcesz jej zaproponowac wspanialy wieczor spedzony z Toba, ale jesli nie che to jej strata; 5) nie chcesz jej przeleciec - szanujesz jej kobiecosc, pokazujac, ze jest Twoja partnerka w tancu, a nie jedynie tylkiem i para piersi. Zaluje bardzo, ze w tej chwili nie mam zbyt wiele czasu, zeby rozpisac Kino Escalation, ale zapewne splodze cos przez weekend. ![]()
Maly TIP: Gdy juz tanczycie w sposob, o jakim pisalem ostatnio (czyli Ty za jej plecami) i czujesz, ze odpowiada na Twoje Kino, ze odplywa w Twoich ramionach, ze dopuscila Cie do siebie nie boj sie zrobic cos takiego: przesun opuszkami swoich palcow od jej ramion, wzdloz bokow, w dol, a gdy dojdziesz do jej bioder, zdecydowanym ruchem obroc ja przodem do Ciebie. Zwroc uwage, ze obracajac ja za biodra nie moze sie oprzec takiemu ruchowi - gdybys to zrobil za ramiona - kobiety sa zbyt gibkie w talii i jesli by stala mocno na ziemi, obrocilbyc ja tylko od pasa w gore. Gdy obrocisz w ten sposow partnerke, nie zapomnij od razu spojrzec jej gleboko w oczy i usmiechnac sie. I tu strzez sie, by nie wyszedl Ci "usmiech cwaniaka", bo w polaczeniu z gwaltownym odwroceniem, jakie przed chwila wykonales, mozesz sploszyc Kroliczka. To, co musisz zrobic od razu po tym obrocie to okazac jej max czulosci, jaka potrafisz z siebie wykrzesac. W ten sposob doprowadzisz jej emocje do zenitu. ![]() Do dziela! Jutro Dzien Sw. Patryka. Jesli mi sie uda wyciagnac Remote'a, to wykombinujemy cos, by mogl sfilmowac, jak to robie. Pozyjemy-zobaczymy!
![]() Wasz,
Optic
|
|
|
|
... Brakuje mi tu jeszcze postu Remota o deAMOGowaniu kolesia z którym tańczy target
. Od siebie dodam jeszcze, że dobrze jest czasami robić dokładnie tak jak króliki. Jeżeli podchodzi do nich narzucający sie koleś to poprostu odwaracają się do niego plecami albo uciekaja w inną część parkietu - kompletna zlewka. Jeżeli obraliśmy już sobie target i widzimy, że stanowimy attraction dla "plastików"- głupich wypizdrzonych lasek, to całkowicie je zlejmy - nawet jeżeli fajnie machają cyckami. Będzie to spory DHV dla nas... Przy tańcu za plecami pamiętajmy o włosach i karku. Jeżeli chcecie coś powiedzieć królikowi, to odgarnijcie włosy z ucha dotykając palcem do niego i schodząc z boku szyi w dół na kark i później na ramię. Szepcząc (krzycząc do ucha ) można musnąc wargami ucho królika - jak to dzisiaj Duke powiedział na warsztacie - "W tańcu można wszystko" - oczywiście z umiarem... Ściany i wsporniki - można je bardzo fajnie wykotrzystać zmuszając target do oparcia się o nie oboma rekoma i od tyłu przyciskając jej dłonie do ściany swoimi - mocne i bardzo seksowne...No i ostatnia rzecz to taniec maksymalnie blisko laski ale bez żadnego dotyku, ale tak blisko żeby usta były dosłownie o centymetr od siebie, żeby czuła twój oddech (jeżeli tańczysz z tyłu można delikatnie dmuchać tak żeby stymulować kark )... No i ostatnia rzecz. To co jest tu wg mnie najważniejsze to jest to co już poruszyliście, mianowicie musimy sie dobrze bawić !! I manifestować to na lewo i na prawo. A do tego wcale nie musimy umieć tanczyć, możemy się poprostu fajnie wygłupiać, tak żeby było dużo śmiechu i radochy.Poruszył to na forum TMM w części angielskiej niejaki BabyGirl, który stwierdził że na najlepszy jest taniec "na wariata". Mój kumpel naturals ma taka fajną metodę. Nauczył się paru śmiesznych ale i seksownych kroków i zaczyna grac z targetem każac jej naśladować swój krok. Potem zamiana miejsc i target wymyśla krok a Player go powtarza. Suuuper zabawa i pełno śmiechu... Link do postu Baby Girl razem z filmikiem: http://wwv.themysterymethod.com/foru...ad.php?t=37891 I na koniec na rozluźnienie mały filmik :
Life is short...and than you die...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|