Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

W naszych konferencjach i wykładach wzięło udział blisko 1.500 osób, a w szkoleniach ponad 140.

Na forum

• porsche55555
Użytkowników na forum: 30
  • Zalogowanych: 1
  • Gości: 29
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.778

Ostatnie tematy

22:41, 22-05-2012
Odpowiedzi: 47
Odsłon: 662
21:33, 22-05-2012
Odpowiedzi: 15
Odsłon: 1200
21:26, 22-05-2012
Odpowiedzi: 11
Odsłon: 89
15:58, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 81
14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 41

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > The Best Of Forum

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 25.02.2007, 13:33
Remote Remote jest nieaktywny
Don Corleone Troll Killer

Remote chce być naprawdę pomocnyRemote chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Remote
Kinestetyczna Pacyfikacja by: Remote

Wczoraj podczas sargu, po raz kolejny był z nami Fallen, który uczy się od nas różnych sztuczek. Była to doskonała okazja, aby przedstawić (Fallen’owi) mój materiał na Kinestetyczną Pacyfikację. Mocno musiałem się nagadać i wiele gestów pokazać, aby go do tego przekonać - czego chciałbym tutaj uniknąć, więc nie pozostaje nic innego, niż po prostu uwierzenie, że tak jest.. : )

Podejście
Jest to jeden z najważniejszych punktów - tuż na wstępie - dlatego, że to jakim BodyLanguage się popiszemy, tak później będziemy odbierani. Pomijając mowę ciała, jaka MUSI być maksymalnie Alpha, otwierając set (deAMOGując), należy bezpośrednio zwrócić się do przeszkody, obejmując ja za głową i kładąc rękę na ramieniu. Takie otwarcie nie tylko obniża wartość EGO ofiary, ale i daje nam niezwykle mocną więź. Przy całej interakcji, należy (tylko i wyłącznie) skoncentrować się na silniejszym przeciwniku - wszystkie nasze gesty, powinny być odzwierciedleniem naszych słow. Nie należy się tego bać - to działa - UWIERZCIE, że na wszystkich i niezależnie od postury, czy przekonań.

Jak to..?
Jeśli stanę naprzeciwko ofiary przy Otwarciu, równie dobrze mogę wyciągnąć szachy i po prostu z nim rywalizować, a nie o to chodzi. Żeby móc bezpiecznie przejąć „kontrolę” nad przeszkodą, należy właśnie wykorzystać Kinestetykę, Mowę Ciała i stanąć (usiąść) z boku. Każdy człowiek czuje się bezpiecznie „będąc ramię w ramię” z babcią, matką czy kochanką, dlatego ważne, aby właśnie w taki sposób wykonać ruch. Ponadto takim gestem dajemy do zrozumienia, że jesteśmy po „jej” stronie, a dotyk, który z początku powinien być tylko na plecach, działa jak „pieszczoty”, których ludziom brakuje - należy o tym zawsze pamiętać, a najlepiej założyć na siebie jakąś kotwice, jeśli obawiamy się, że zapomnimy o tym w trakcie deAMOGowania. Dotykiem ramienia zawsze się obniża DVH przeciwnika, a nasz BodyLanguage i Kinetestyka powoduje, że wtedy nie tylko dla ofiary, ale dla całego setu stajemy się Alpha. Jest to niewiarygodnie silne i podniecające uczucie.. : )

Cztery rodzaje dotyku:

1. Objęcie - zawsze powinno towarzyszyć przy otwarciu setu przez winga, dopóki nie osiągniemy SocialHook’a - z takim gestem nie powinno to trwać dłużej niż 10 sekund. Dodatkowo „objęcie” należy często wykorzystywać, jeśli AMOG prezentuje jakie własne DHV na przykład mówiąc do niego „Zajebiście stary! Ale..” - na pewno sobie go zjednamy.

2. Dotyk klatki piersiowej - wykonuje się tylko wtedy, gdy mamy już Raport ze strony AMOG’a, że wszystko jest w porządku. Wtedy przechodzimy do ofensywy, wykorzystując metody Perswazji i dalej przekonujemy ofiarę, że nie tylko się z nią zgadzamy i tworzymy między sobą więź porozumienia, ale i sami czujemy się bezpiecznie - wtedy powinien to odczuć. Jeśli na tym etapie nadal coś jest nie tak (AMOG się odsuwa), należy wycofać się na bok (zejść ze strefy intymnej - 0,5 metra) i ponownie dążyć (poprzez objęcie) do uzyskania aprobaty.

3. KINO - na ten etap można sobie pozwolić, jeśli mamy już jego „duszę” w jednym palcu - można zauważyć to tj. DDB u Królików. Wtedy jest wszystko możliwe. Ostatnio 50% czasu spędzonego z przeszkodą, trzymałem „mu” rękę na kolanie - nie miał wyjścia, a ja wstrzykiwałem mu kolejne dawki bezpieczeństwa, przeplatając jakimiś Story. KINO mocno AMOG’a blokuje, dlatego jeśli wing’ujemy i przetrzymujemy go - takie kroki są konieczne. KINO w pozycji stojącej, powinno odbywać się na plecach tak, żeby ofiara nie czuła zagrożenia – na przykład podczas rozmowy, pocierać ręką po kręgosłupie, ramionach i łopatkach.

4. Uścisk dłoni - na końcu całego spektaklu, bez problemu będziemy mogli wykonać
Handshake Induction na AMOG’u np. w celu zakotwiczenia „przyjacielskiego” stanu emocjonalnego. Za jego pomocą, będziemy mogli także wykonać domknięcia, itp. - zależnie od sytuacji. Mój ostatni przypadek był taki, że wykonując HI powiedziałem do przeszkody „Wróć jeszcze, bo bardzo dobrze się z Tobą rozmawiało.” - nie zdążyłem z moim setem opisać całego mojego Otwarcia, a przeszkoda do mnie wróciła jak bumerang.

Jak ja to robię;
Otwierając set (pic-A1), podbijam do przeszkody (obejmując ją) i z serdecznym uśmiechem w jej kierunku, odpalam Opener. Staję wtedy z boku ofiary tak (pic-A2), żeby poczuła, że jestem po jej stronie. Gdy osiągam SocialHook i czas na Backstory, staję wtedy lekko z boku i odpuszczając objęcie - zaczynam rękami gestykulować na siebie i ofiarę (często dotykając naszych klatek piersiowych) tak, żeby to przede wszystkim ona się na mnie skoncentrowała. Wtedy odpalam kolejną (nieświadoma kompetencja) sztuczkę z RightEyeTheory i zagłębiając się z Ego i SuperEgo ofiary - staram się być jego „Bratnią duszą” (to zawsze działa). Jeśli całość da się przeprowadzić przez pierwsze 3-4 minuty, to ofiara już jest nasza - zdania o nas nie zmieni i jest zdeAMOGowana. Całą moją mową ciała, obsypuję ofiarę Fake-IOI’s jednocześnie negując Terget - ma to na celu wychłodzenie Targetu dla Gracza, który niebawem powinien zauważyć moje plecy - jest to znak, że AMOG jest „Moim Kociakiem!” i może przejść do własnego C1, lub A3 jeśli nie skończył.. : )

Nie ponoszę odpowiedzialności za szkody materialne i cielesne wywołane błędnymi odczytami reakcji Przeszkód.. ;D
2007 © Remote
Zastrzegam sobie prawo do rozpowszechniania artykułu poza forum
http://themysterymethod.com , oraz http://seduceyourlife.com

Pozdrawiam,
~ Remote

Prawdziwym mężczyzną jest się wtedy, kiedy jest się w stanie wytrzymać z jedną partnerką...
~ Jan Nowicki (aktor)
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 25.02.2007, 13:51
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Zawalisty post, ponownie cos pobudza czesc mojego mozgu wiecznie zadajaca pytanie: "Na ile bezczelnym moge byc?"

Remote
2. Dotyk klatki piersiowej - wykonuje się tylko wtedy, gdy mamy już Raport ze strony AMOG’a, że wszystko jest w porządku. Wtedy przechodzimy do ofensywy, wykorzystując metody Perswazji i dalej przekonujemy ofiarę, że nie tylko się z nią zgadzamy i tworzymy między sobą więź porozumienia, ale i sami czujemy się bezpiecznie - wtedy powinien to odczuć. Jeśli na tym etapie nadal coś jest nie tak (AMOG się odsuwa), należy wycofać się na bok (zejść ze strefy intymnej - 0,5 metra) i ponownie dążyć (poprzez objęcie) do uzyskania aprobaty.
Zauwazylem ten gest wczesniej, on jest na przyklad bardzo popularny w kulturach afrykanskich. Podczas gdy spotkalem pierwszego w swoim zyciu Nigeryjczyka, Kamerunczyka czy innego wodza, to poczulem sie dziwnie, gdy polozyl mi swoja reke na mojej klacie. Nigdy nie myslalem o wykorzystaniu tego, powiem szczerze, ze ten dotyk byl rodzajem mixed signals, bo w naszej kulturze dotyk M-2-M jest bardzo ograniczony, wiec czulem sie nieco niezrecznie, a zarazem gosciu byl tak mily i sympatyczny i mowil od serca, ze nie moglem sie oprzec. Jedyne co zrobilem, to spierdolilem gdzie pieprz rosnie.
Juz wiem, ze wtedy mnie zamogowal.

Remote
3. KINO - na ten etap można sobie pozwolić, jeśli mamy już jego „duszę” w jednym palcu - można zauważyć to tj. DDB u Królików. Wtedy jest wszystko możliwe. Ostatnio 50% czasu spędzonego z przeszkodą, trzymałem „mu” rękę na kolanie - nie miał wyjścia, a ja wstrzykiwałem mu kolejne dawki bezpieczeństwa, przeplatając jakimiś Story. KINO mocno AMOG’a blokuje, dlatego jeśli wing’ujemy i przetrzymujemy go - takie kroki są konieczne. KINO w pozycji stojącej, powinno odbywać się na plecach tak, żeby ofiara nie czuła zagrożenia – na przykład podczas rozmowy, pocierać ręką po kręgosłupie, ramionach i łopatkach.
No wlasnie, wpadlem na pomysl czytajac o tym kolanie... Hmmm... W sumie kolano to dosc juz prywatne miejsce, czy mizianie po plecach... Wiec jesli drugi facet Ci to robi, to mysle, ze mozna poczuc sie bardzo niezrecznie i chyba jest to dobra technika. Bo z jednej strony jestes mily i sympatyczny, wydajesz sie byc hetero, a jednak lapiesz go za kolano... I gosciu nie wie co zrobic.

Jest jeszcze jedna rzecz bardzo fajna, stosowana w hipnozie. Silna dlon na karku kazdej osoby sprowadza osobe do bycia kontrolowana, podobnie jak na barku. Warto potrenowac sobie silne dlonie, aby np. klepiac kogos robic to w sposob rozluzniony, ale i mocny. Dzieki temu kladac reke na kims ta osoba ja czuje i nie jest to kwestia miesni.

BTW: Jesli stoisz po czyjejs prawej stronie, to ta osoba ma wieksza tendencje do traktowania Ciebie jako autorytetu.

Swietny post!

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

stare 25.02.2007, 14:49
Remote Remote jest nieaktywny
Don Corleone Troll Killer

Remote chce być naprawdę pomocnyRemote chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Remote
merlin
No wlasnie, wpadlem na pomysl czytajac o tym kolanie... Hmmm... W sumie kolano to dosc juz prywatne miejsce, czy mizianie po plecach... Wiec jesli drugi facet Ci to robi, to mysle, ze mozna poczuc sie bardzo niezrecznie i chyba jest to dobra technika. Bo z jednej strony jestes mily i sympatyczny, wydajesz sie byc hetero, a jednak lapiesz go za kolano... I gosciu nie wie co zrobic.
I o to chodzi! :mrgreen:

Z trzech tygodni przeprowadzania testów i łamania własnego lęku, aby to wykonywać, tylko dwie osoby zwóciły mi uwagę - Optic i jeden AFC, którego później przeramowałem i domknąłem #close. Dwa razy centralnie wpakowałem się w sam środek bójki, tylko po to, żeby sprawdzić siłę reakcji - nawet agresywny AMOG, który jest pod wpływem alkoholu, jest podatny na taki dotyk.

1. Wyobraź sobie dwóch nieogolonych i najebanych Rumunów, którzy szukają dymu, bo jakiś koleś rozbił im dwa drinki przez przypadek łokciem odwracając się od baru. Jeden z nich (wyższy, silniejszy i agresywniejszy) startuje z łapami do sprawcy. Niewiele myśląc, podbiłem do drugiego (czasami robiłem Return do wyższego) i zacząłem ich deAMOGować - po około 2 minutach, niższy koleś był niemal moim kumplem i swojego towarzysza zaczął sam odciągać od bójki.. Optic bardzo dokładnie widział całą akcję - widziałem przerażenie w jego oczach.. :mrgreen:

2. Przechodzę z kumplem obok baru i ten przez przypadek trąca jakiegoś "recydywę" - koleś tak się wkurwił, że nie tylko mnie chciał lać, ale i kumpla. Stanąłem między nimi odpychając kolegę od agresora i tłumaczyłem mu, że to nie ma sensu (siła perswazji) - stojąc plecami do "recydywy". Ciekawi mnie tylko, dlaczego koleś mi nie zajebał jak stałem do niego tyłem? Czyżbym emanował taką Ramą, że ignorowanie go, przerosło jego oczekiwania? Nie wiem.. Koleś w pewnym momencie powiedział do mnie "Zaraz Ci zajebę z kopa w pysk!" - wtedy odezwała się moja Pacyfikacja i zacząłem kolesia "macać". Nie minęła minuta i odciągnęła go jakaś laska (chyba znajoma).. :mrgreen:

Jeśli masz jaja, silną Ramę, opanowane HoopTheory oraz kilka DVH - jesteś na najlepszej drodze, żeby z tego korzystać i robić z AMOG'ami co tylko Ci się podoba. Postępuje się z nimi tak samo, jak z Królikami - tylko że w tym przypadku, możesz jedynie domknąć #close i @close - nawet jeśli potrzebuje się wyciągnąć przeszkodę, można przejść do C1 (nigdy dalej!).. :mrgreen:

Pozdrawiam,
~ Remote

Prawdziwym mężczyzną jest się wtedy, kiedy jest się w stanie wytrzymać z jedną partnerką...
~ Jan Nowicki (aktor)

stare 26.02.2007, 10:46
Optic Optic jest nieaktywny
Emeryt

Optic chce być naprawdę pomocnyOptic chce być naprawdę pomocny
Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Optic Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Optic
Duke
czy to na pewno jest bezpieczne? Ja miałem setki sytuacji, kiedy obcy gość zaczynał mnie niszczyć - jeśli to jest AFC zainteresowany tym samym targetem, to przeważnie nawet nie czeka aż zobaczy jak laska zaczyna mi puszczać IOI. Teraz wiem już jakie błędy popełniałem wtedy, ale i tak - jak widzę że w secie jest AFC zainteresowany daną laską (z gatunku tych, co całą noc warują przy lasce i i tak NA PEWNO jej nie zaliczą), to już wiem jaki będzie koniec...
Prosze Cie, troszke wiary!
1) Nie uda Ci sie sprzedac czegos, w co nie wierzysz. Sprzedajesz przekonania, wrazenia i uczucia. - to z Bandlera ("Alchemia manipulacji"). A teraz cos ode mnie: Nie wazne o czym zaczniesz nawijac do AFC po podejsciu, aby go wysadzic z setu. Pokonasz go wlasna Rama, o ile bedziesz w nia wierzyl.
2) Z AMOGami jest o tyle trudniej, ze maja Rame silniejsza niz AFC. Zlam ja! Przypomnij sobie Hoop Theory i 3 Glowne Sposoby Pokonywania Hoopow - wykorzystuj je. Badz otwarty. Wazne: tak dlugo, jak nie ma w Tobie ani krzty agresji - nic Ci nie grozi. Jak pisal HQ: "Walka nie polega na przeciwstawianiu agresji wobec agresji, tylko na rozladowywaniu jej." Taka walka (prawdziwa Walka, wedlug np. Sun Tzu ) nazywa sie Peacemaking.
W HQ-Jitsu nie chodzi o wysmiewanie AMOGa, tylko o szczere zainteresowanie jego DHV do tego stopnia, by z zewnatrz sprawialo to wrazenie, ze AMOG kieruje swoje DHV wlasnie do Ciebie, ze to Na Twojej przychylnosci mu zalezy. W tym celu musisz polechtac jego Ego i skierowac jego uwage na Ciebie. Po co mialby byc agresywny wobec kolesia, ktory wykazuje szczere zainteresowanie jego DHV?

Smialo pytaj, jesli chcesz bym cos jeszcze uscislil, albo... coz, poczekaj do jakiegos wspolnego warsztatu, gdzie zobaczysz na wlasne oczy.

Wasz,
Optic

"Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie
Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia

stare 26.02.2007, 11:00
Emeryt

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Optic Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Optic
merlin
Jedno slowo: ZA-JE-BI-STE. Thx, mon!
Cheers.

To patent Jugglera? Coraz bardziej zaczynam szanowac tego goscia, wydaje sie byc wlasnie jak mistrz sztuk walki, spokojny i naturalnie cieply...
Hmm... Nie do konca. Nie przypominam sobie, bym cos dokladnie takiego wyczytal u Jugglera. Aczkolwiek kazdy PUA musi dysponowac swoja technika DeAMOGowania. Jak mawia sie na forum Mystery Method: "Gdy Twoja Gra staje sie doskonala, pojawiaja sie AMOGi" lub parafrazujac "Gdy pojawiaja sie AMOGi, oznacza to ze Twoja Gra sie udoskonala".
Najblizszy temu, co opisalem jest wlasnie Harlequin, aczkolwiek roznimy sie w pewnych kwestiach. Model, ktory opisalem jest w pelni wykorzystywalny w polskich warunkach.

Jedynie owa sentencja nalezala do Jugglera, ktory umiescil ja w kontekscie wyksztalcenia w sobie Wewnetrznego Ciepla i Pozytywnej Energii, ktora jest niezbedna w Grze, a ktora bedziesz obdarzal Kroliczki. Ja parafrazuje to wobec AMOGow.
Utkwil mi w pamieci jeszcze jeden cytat: "Graj na AMOGach jakby byli brzydkimi Kroliczkami." Niestety nie pamietam czyj...

Wasz,
Optic

"Czuje się jak Jezus." - Duke o dawaniu Kino | "Nie ma rzeczywistości, jest tylko percepcja." - Rep | "Impreza przyszła do klubu." - LowRider o sobie
Dance Seduction - Cry Close - Jak Otworzyć Knajpę Guide - Twister - Wrestling - Jeet Kune Do Uwodzenia

stare 26.02.2007, 13:48
Emeryt

Remote
niższy koleś był niemal moim kumplem i swojego towarzysza zaczął sam odciągać od bójki.. Optic bardzo dokładnie widział całą akcję - widziałem przerażenie w jego oczach.. :mrgreen:
Myslalem, ze za chwile bede Cie zbieral...

Koleś w pewnym momencie powiedział do mnie "Zaraz Ci zajebę z kopa w pysk!" - wtedy odezwała się moja Pacyfikacja i zacząłem kolesia "macać". Nie minęła minuta i odciągnęła go jakaś laska (chyba znajoma).. :mrgreen:
Bardzo wazne jest to, co zrobiles, a o czym nie wspomniales: podszedles do goscia zmniejszajac dystans do minimum i objales go. Uczyli mnie tego na judo (jeszcze jak bylem mlody, piekny, wysportowany i trenowalem ). Chodzilo o zmniejszenie dystansu tak, by przeciwnik nie mogl wykonac zamachu. Jak mial kopnac Remote'a skoro stal z jego boku obejmujac go za glowa?

Jeśli masz jaja, silną Ramę, opanowane HoopTheory oraz kilka DVH - jesteś na najlepszej drodze, żeby z tego korzystać i robić z AMOG'ami co tylko Ci się podoba. Postępuje się z nimi tak samo, jak z Królikami - tylko że w tym przypadku, możesz jedynie domknąć #close i @close - nawet jeśli potrzebuje się wyciągnąć przeszkodę, można przejść do C1 (nigdy dalej!).. :mrgreen:
...chyba ze ktos preferuje.

Jeszcze nawiazujac do postu wczesniejszego Pana Przedmowcy :
Nie stanowi zagrozenia AFC chocby nawet pol dnia urabial Kroliczka, chocby nawet byl na Day-2 (!). Zreszta takie sytuacje tez mamy juz za soba.
Przyklad z wczoraj:
Siedzielismy w klubie przy stoliku, z lekka juz oklapnieci pozna pora. Choc celem wyjscia bylo bardziej wspolne pobawienie sie, niz typowy Sarge (roznica polega na kierunku naszego skupienie sie - na sobie lub na zewnatrz. Gdy idziemy typowo na Sarge jakos ciezko nam ze soba normalnie pogadac, bo ciegle skaczemy po setach, otwierajac kolejne. Brakuje, kurna, wtedy nam czasu dla siebie! ), to przykul uwage Fallena (nasz kumpel tez z LLO, ktory - mam nadzieje - niebawem rowniez tu sie pojawi, choc dopiero stawia pierwsze kroki w Grze) stojacy nieopodal Set2Mix. Kojarzylismy juz z widzenia goscia, poniewaz wczesniej ostro szukal Kroliczka (na swoj AFC-sposob) a przez ostatnia godzine walkowal jedna przy barze. Krotkie porozumiewawcze spojrzenie - Fallen idzie otwierac, Remote winguje. Po 5 minutach set rozbity, Remote zaprzyjaznia AFC, Fallen urabia Kroliczka. Tamta Gra sama w sobie nie byla idealna (nawalila komunikacja), ale po wszystkim ten AFC zostawil swojego Kroliczka, dosiadl sie do naszego stolika i spijal slowa z ust Remote'a.

Wasz,
Optic

stare 26.02.2007, 14:10
Mateusz Wert Mateusz Wert jest nieaktywny
Moderator

Mateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomagania
Ja pamiętam jak kiedyś kumpel się na mnie złościł, był gotów mi prz..ć
Zareagowałem w ten sposób: klepnąłem go w plecy i powiedziałem: stary nie pękaj jak mięczak, nikt tu nie chce twojej krzywdy. Diametralnie zmienił on swoje zachowanie. Dobrym sposobem na eliminowanie amogów są destryery. Ale nie typu: Spie..j bo Ci za..e czy zachowujesz się jak frajer. Trzeba powiedzieć to w sposób zabawny, ale niszczący go. - wydaje ci się że wchodząc w bijatyke zyskasz zainteresowanie ze strony płci przeciwnej. Jeśli przy tym są kobiety, trzeba się odwrócić w ich stronę i powiedzieć ten tekst do nich w osobie. Sam używałem podobnych tekstów i wiem, że one niszczą przeciwnika.
Myślę pozytywnie, czuję się dobrze i DZIAŁAM !

WERT zawsze do przodu

to dziewczyny są dla mnie, nie ja dla nich - Constantine86

Kluczem do bycia liderem nie jest być rozlśniewającą gwiazdą. Kluczem do bycia liderem jest sprawić by inni sami zaczęli rozkwitać przy Tobie. - Merlin

stare 11.03.2007, 13:45
Merlin Merlin jest nieaktywny
Administrator i Trener

Merlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczemMerlin jest starym wyjadaczem
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Merlin
Słuchajcie, Kinestetyczna Pacyfikacja działa jak najbardziej.

Przedwczoraj sprawdzałem to w praktyce. Bylismy z Masterem, Lorentine'em i Oscarem w Komitecie m.in. i otworzyłem sliczną blondi. To make long story short, od razu pojawiło się dwóch podkurwionych i zazdrosnych amogów, których profesjonalnie spacyfikowałem ze sporą pomocą chłopaków i skończyło się na tym, że stawiali nam wódke.

Jedyny problem to taki, że zawiodła komunikacja i nikt nie przejął ode mnie AMOGów.
Zaobserwowałem, że najwazniejsze jest traktować gościa jak starego kumpla, wtedy on wpada w Twoją silniejszą ramę. Tym bardziej, że nie jesteś żadnym zagrożeniem. Gościu dostał w głowę kuflem, dlatego był wkurzony, więc zaproponowałem mu, że pójdziemy po ochronę. Naprawdę, bylismy jego najlepszymi kumplami.

Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com

Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post.

Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji!

stare 04.04.2007, 21:37
Sty1e Sty1e jest nieaktywny
Ciekawski

Sty1e nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Sty1e
Dobrze opisane i ladnie streszczone w jedym poscie A Pozatym witam wszystkich
Życie jest ZAJEBISTE bo to właśnie TY KREUJESZ swoją rzeczywistość.
i największa halucynacją jaką może mieć człowiek jest to, że ma ograniczenia.
Ty ich nie masz, bo się ROZWIJASZ i BAWISZ. Gratuluje Ci, bo to Twoja zasługa.

stare 08.07.2007, 19:42
Sołtys Sołtys jest nieaktywny
Użytkownik

Sołtys nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika Sołtys
też sprawdzałem KP wiele razy dla samego podniesienia poziomu energii. Uwielbiam minę placka którego właśnie obklepałem po plerach i klacie, i delikatny uśmiech i podziw w oczach jego l-ki. piękne
Merlin tu właśnie chciałem się zapytać czy zauważyłeś może jak zachowywała się ta blondi po tym jak już rozbroiliscie AMOG'ów, nie wcinała się sama w rozmowe??

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania