Szybka rejestracja
Członkostwo na naszym Forum jest bezpłatne. Zakładając konto uzyskasz natychmiastowy dostęp do wszystkich funkcji i będziesz mógł zacząć zgłębiać tajniki uwodzenia. Rejestracja zajmuje chwilkę i jest absolutnie bezpłatna, zatem wypełnij poniższy formularz i przyłącz się do nas już teraz!
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
Hmmm... IOI'e się sypały podczas rozbrajania jej koleżków. Była wpatrzona jak w ograzek. Niestety, akcji nie dokończyliśmy, bo nie miał mnie kto zmienić w pilnowaniu AMOGów, żebym poleciał do dziewczynki...
Pozdrawiam, merlin ![]() Admin i Główny Trener SeduceYourLife.com Zanim napiszesz na forum, przeczytaj Regulamin. | Zanim poprosisz o poradę na privie, przeczytaj ten post. Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę przy ich postach i daj im punkt reputacji! |
|
|
|
Albo ja to źle zrozumiałem...
czyli Remote poleca, aby przy otwarciu targetu, po podejściu, położyć rękę na plecach? (objąć) Czy może coś mi się ubzdurało? Za dużo tych pojęć
|
|
|
|
Nie chodzi o obejmowanie targetu, ale przeszkody.
Ten post Ci pomógł? A może innych osób z tego wątku? Podziękuj autorom klikając na ikonę
przy ich postach i daj im punkt reputacji!
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|