Szkolenie Uwodziciel™Nuklearna Pewność Siebie™Szkolenie indywidualneDVD z Konferencji P.E.N.I.S.™ 2011aForum SeduceYourLife.com™

Maciej `Merlin` Moroz

Zdjęcie Merlina
  • Telefon:
  • +48 71 758 49 22
  • +48 502 56 86 26
  • Gadu-Gadu:
  • Merlin GG: 887012 887012
  • Email:
SeduceYourLife na Facebook

Bądź na bieżąco z wydarzeniami jakie nam towarzyszą i pamiętaj:

Nie przegap eventów!

SeduceYourLife na YouTube

Już dziś zobacz nasz kanał i poznaj nasze możliwości oglądając fimy na YouTube!

Kanały RSS są chwilowo wyłączone.

Bezpłatny Kurs Uwodzenia na E-mail!

Imię:
Email:
Polityka prywatności

Media

Superstacja Telewizja Regionalna Gazeta Dziennik RMF FM Radio Dla Ciebie Telewizja TVN24 Dzien Dobry TVN Eska Gazeta Wroclawska Radio Traffic Tygodnik Wroclawski PC Word Komputer Onet Wirtualna Polska MoveOut Magazine wSzczecinie.pl Kanał YouTube Facebook

Czy wiesz, że...

Jako pierwsi opracowaliśmy Dance Seduction? - metodę uwodzenia w tańcu.

Na forum

• porsche55555
Użytkowników na forum: 20
  • Zalogowanych: 1
  • Gości: 19
Statystyki:
  • Tematów: 3.293
  • Użytkowników: 7.778

Ostatnie tematy

22:41, 22-05-2012
Odpowiedzi: 47
Odsłon: 662
21:33, 22-05-2012
Odpowiedzi: 15
Odsłon: 1200
21:26, 22-05-2012
Odpowiedzi: 11
Odsłon: 89
15:58, 22-05-2012
Odpowiedzi: 5
Odsłon: 81
14:29, 22-05-2012
Odpowiedzi: 4
Odsłon: 41

Wróć   Forum Uwodzenie Kobiet :: SeduceYourLife.com > SeduceYourLife.com > The Best Of Forum

Nazwa użytkownika:
Hasło:
Potwierdź hasło:
E-mail:
Potwierdź e-mail:
Data ur.:    
Język forum

Zgadzam się zasadami forum

• Język forum:
Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd

stare 02.04.2009, 23:36
Oscar Oscar jest nieaktywny
Użytkownik

Oscar chce być naprawdę pomocnyOscar chce być naprawdę pomocny
Umieszczam artykuł dotyczący uwodzenia śpiewem opracowany przez mojego świetnego winga i kumpla Emo. Wszystko to jest efektem setek godzin spędzonych w klubach karaoke.

Słów kilka..

Poniższy artykuł oparty jest na moich doświadczeniach nabytych w interakcjach z kobietami, w klubach karaoke, jak i poza nimi. Przedstawiony schemat jest stosowany na moich szkoleniach dla przyjaciół i jak na razie z powodzeniem się sprawdza. Już teraz żadna kobieta nie wyjdzie z Twoich ramion nie zaspokojona. Owocnej lektury.

Muzyka pełni w naszym życiu magiczną rolę. Większość uwielbia jej słuchać, relaksuje się przy niej, wielu nie potrafi bez niej żyć. Dzieje się tak, ponieważ jest ona o wiele lepszym nośnikiem emocji niż słowa. Ludzie dziś chętnie uciekają do tego niesamowitego świata pełnego emocji, który wydaje się o wiele bardziej barwny niż szara nudna rzeczywistość. Nie bez powodu w pop kulturze powszechny jest obraz księcia, który gra serenadę pod oknem swojej ukochanej księżniczki. Ten wzorzec w dzisiejszym świecie nie jest dla Ciebie dobry, jednak możesz wykorzystać muzykę aby zdobyć piękne kobiety, świetnie się przy tym bawiąc. Każdy z nas jest jak nadajnik. Swoim zachowaniem komunikujemy światu to co dzieje się w środku nas. Zauważ co przekazują otoczeniu faceci podpierający się przy barze z piwem, miną jak by nie wiedzieli co tu robią! Pokazują, że są samcami beta, którzy aby zaliczyć poświęcą i zrobią wszystko. Piękne kobiety które ich obserwują czują to i żadna z nich nie pójdzie z takim delikwentem do łóżka. Kobiety nie lubią łatwych facetów! Pomyśl. Gdybyś był interesującą, piękną kobietą wokół której zawsze kręcą się jacyś faceci to czy zainteresowałbyś się kolesiem który siedzi i jedyne co robi to podpiera bar?

NIE. Nie chciałbyś frajera.

Jak się czujesz, gdy słyszysz swój ulubiony kawałek, który uważasz za najlepszy, taki który z jakiegoś powodu zapadł ci głęboko w pamięci? Gdy niesamowite wspomnienia wracają, czujesz się świetnie tryskasz energią i pozytywnymi emocjami. Przyjrzyj się kobietom na parkiecie - gdy DJ włącza jakiś popularny kawałek, tryskający energią i radością - ludzie zaczynają szaleć. To są emocje którymi DJ maluje niesamowite obrazy w ich głowach. Jest ich panem, a oni mu się poddają i uwielbiają go. Na pewno sam tego doświadczyłeś choć raz. Dzieje się tak, ponieważ uruchamiane są wtedy w naszych głowach prastare mechanizmy, które niegdyś w epoce jaskiniowej pomagały naszym przodkom przetrwać. Najsilniejszy przywódca plemienia rządził innymi za pomocą emocji - strachu, poczucia bezpieczeństwa, nienawiści, pożądania. To działa też w drugą stronę- Ty też możesz dawać innym emocje, które będą na nich wpływały. I tutaj przyda ci się emocjonalne działo o którym mówiłem wcześniej! Śpiew ! Pewnie myślisz sobie... nie umiem, co pomyślą sobie inni? Może będą się ze mnie śmiać?
Pierwsza zasada - zapomnij o innych i o tym wszystkim. Jesteś sam dla siebie, na resztę miej "wyjebane". Kiedyś śpiewając kawałek, którego nie znałem jakaś banda ostro nabijała się ze mnie, bawiło mnie to i nie brałem tego w ogóle do siebie. W oczach kobiet które z nimi przyszły, po prostu wychodzili na debili. Zgadnij co było później? One do mnie podchodziły i zaczepiały, chcąc się dowiedzieć więcej na mój temat, a frajerzy dziwili się o co chodzi? One czuły że mam jaja i mam w dupie to co myślą o mnie inni. Czuły ze mam swój świat, którego nie da się zniszczyć śmiechem. Świat w którym chce się znaleźć każda kobieta.
Może oglądaliście ten odcinek serialu „39 i pół”. Główny bohater Tomasz, 50 letni agent ubezpieczeniowy wszedł na scenę , chciał zaśpiewać utwór K. Krawczyka, był zestresowany i na początku mu nie wychodziło, ale nie poddał się, bo wiedział że ma cel. Kiedy wygrał z tremą i spojrzał strachowi w oczy - wiedział że nic już go nie powstrzyma. Opanował całą sale i uwiódł kobietę tej samej nocy. Nadal nie masz odwagi żeby stanąć na środku, wziąć mikrofon i zaśpiewać swój ulubiony utwór?.....To spróbuj się upić i siedzieć, aż się impreza skończy. Może jakaś zdesperowana kobieta do Ciebie podejdzie.
Wyobraź sobie, że klub to jaskinia w której są samice i samce. Samiec, który jest najsilniejszy ma wszystkie kobiety, a reszta jest osamotniona. Ci pozostali to właśnie siedzący na dupie popijający piwo. Ty musisz być tym silnym. Nie chodzi tu o siłę fizyczną, musisz być silny psychicznie i wiedzieć czego chcesz. Musisz być wodzem, zapanować nad salą - za pomocą śpiewu. Jak myślisz dlaczego DJ-e mają piękne kobiety? Przypomnij sobie to co napisałem wcześniej. Oto schemat, który może być Ci przydatny. Nie ucz się go na pamięć, po prostu zrozum jak działa.

"Pamiętaj, nie jest ważne czy masz predyspozycje do śpiewu, ważne jest w jaki sposób dobierasz słowa do tego kim jesteś"

Schemat Sing Seduction by Emo
Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone

1.OSOBOWOŚĆ: Stań na środku na widoku wszystkich, ale pamiętaj nie robisz tego żeby komuś zaimponować robisz to, by dobrze się bawić. Weź mikrofon i zamów utwór. Ja zazwyczaj wybieram "Narcyz" zespołu Łzy albo "Wechikuł czasu" Dżemu. Znajdź piosenkę która jest częścią Twojej osobowości i przedstaw ją innym.

2.ATRAKCYJNOŚĆ: Następnie rozkręcam się z disco polo, bo świetnie się czuje, gdy to śpiewam. Boys "Biba" albo Cliver "Chodź kochanie" to są aktualnie moje ulubione kawałki. Nie zawsze mają disco polo w klubach karaoke, wiec możesz wybrać cos innego (ale przede wszystkim nie zanudzaj), niech to będzie coś szybkiego. Te kobiety przyszły tu się bawić! A nie słuchać romantycznej monotonności, albo pijackiego bełkotu. Na romantyczne kawałki przyjdzie czas a pijacki bełkot zostaw konkurencji żeby sami się wykończyli.

3.NIEDOSTĘPNOŚĆ: Jesteś na środku sam, bądź z kolegą. Kobiety zaczynają cię dostrzegać, ba wyróżniasz się już i wtedy bardzo ważne!!! Nie zwracaj na nie uwagi. Po prostu dla Ciebie nie istnieją. Uśmiechnij się do tych, które tak zabiegają o twoja uwagę, ale nic poza tym. Jesteś odwrócony do ludzi plecami, masz swój świat. Jesteś jedyny w swoim rodzaju i żeby dołączyć do Twojego świata trzeba sobie na to zasłużyć. Teraz powinieneś się czuć jeszcze bardziej zajebiście, gdy te kobiety obok nakręcają się na Ciebie coraz bardziej. Nie zgrywaj aroganckiego palanta. Rób to w formie dobrej zabawy, ale zawsze pamiętaj że jesteś nagrodą dla tych wszystkich kobiet. Kalibruj to.

4.KREATYWNOŚĆ: Jeśli czujesz już tą energię która w tobie płynie wtedy rzuć swoją wyobraźnię na wyższe obroty. Możesz robić co zechcesz, muzyka nie ma żadnych ograniczeń np. jeśli jesteś z kolegą, to możecie śpiewać na 2 mikrofony. Stańcie bokiem do ludzi, ale przodem do siebie, w odległości około 2 metrów i śpiewajcie po 2 wersy na zmianę nie patrząc na tekst. Poczujcie się jak gwiazdorzy na scenie i będziecie się świetnie bawić. Satysfakcja z takiej sytuacji jest nie do opisania.

5.OTWARTOŚĆ: Pokaż że jesteś duszą towarzystwa. Idziesz, witasz się ze znajomymi, z dj-em z którym wcześniej się zaprzyjaźniasz. Jeśli nie ma w klubie nikogo znajomego po prostu podchodzisz i rozmawiasz na neutralne tematy z nieznajomymi pytając np. o kluby, gdzie tu można się jeszcze pobawić lub po prostu powiedz coś szczerego od siebie. Rozmawiasz chwile i odchodzisz. Dla otoczenia będzie to i tak wyglądało jakbyś ich dobrze znał.

6.PRZESZKODY: Pamiętaj że nie jesteś sam. W klubie są inni którzy chcą robić za tak zwanych "fajnych gości" mogą uniemożliwiać Ci systematyczne śpiewanie przez zamawianie swojego gówna. Zaprzyjaźnij się z nimi a potem zdominuj, śpiewaj razem z nimi stój przed grupą. Dawaj im jakieś zadania, na przykład niech zamawiają dla Ciebie utwory. Kobiety to zauważą i automatycznie są pod Tobą. Masz ich z głowy. Niech stają na rękach i żonglują. Na końcu imprezy to ty wyjdziesz z kobietą.

7.POZNAWANIE: Kobieta może się do Ciebie uśmiechnąć, stanąć koło ciebie i zacząć śpiewać, ale inicjatywę pozostawia Tobie. Jeśli jakaś Ci się spodobała to podejdź do niej i ją po prostu poznaj. Powiedz jej co tylko zechcesz. Jeśli nic ci nie przychodzi do głowy możesz np. powiedzieć ze świetnie wygląda i chciałbyś ją poznać. Wprowadzaj ją w swój stan od razu. Za pomocą mowy ciała, tonu głosu, odpowiedniego spojrzenia, subkomunikuj to jej od 1 sekundy. Pamiętaj, że te kobiety są dodatkiem do tego fantastycznego wieczoru którego głównym reżyserem jesteś Ty. Jeśli coś Ci się nie spodoba w jej zachowaniu zawsze możesz ją zostawić i poznać inną ,w końcu nie jest jedyną kobietą w tym klubie.

8.NEUTRALIZACJA: Za pomocą słów i muzyki możesz neutralizować facetów którzy przyszli z kobietą do klubu, ale są takimi frajerami, że tylko siedzą koło niej i zamawiają jej kolejne piwa lub drinki. Np. kiedyś znajoma mi kobieta przyszła do klubu z jakimś sponsorem, chłopiec tylko siedział. Ona z grzeczności siedziała koło niego i się niezmiernie nudziła. Podszedłem do mikrofonu i zacząłem śpiewać Akcent „Gwiazdę” w momencie kiedy były słowa „pierwszym mym życzeniem jesteś Ty” odwróciłem się do niej, spojrzałem jej głęboko w oczy i się uśmiechnąłem. Za kilka chwil była już koło mnie i bawiła się razem ze mną zostawiając tamtego.

9.ZASADY SPÓJNOŚCI: Musisz być pewien czego od niej chcesz. Nie zastanawiaj się zbyt długo nad tym, nie analizuj, nie oceniaj zysków ani strat. Rób to co czujesz. Kobiety nie lubią niezdecydowanych facetów. Patrz się zmysłowo. Spojrzenie jest bardzo ważne. Patrz się na nią jak na kochankę z którą zaraz będziesz uprawiał namiętny seks. Gdy zapyta dlaczego się na mnie tak patrzysz to się uśmiechnij. Jeśli wszystko robisz w spójności ze sobą ona nie zamknie się w sobie i w najbliższym czasie nie ucieknie do WC z koleżanką (chyba żeby się naradzić i pochwalić jakiego zajebistego faceta spotkała tego wieczoru, ale wróci do Ciebie na pewno). Nigdy za nią nie biegaj.

10.KONTROLA EMOCJI: Zauważ jak zachowują się kobiety kiedy słyszą szybką muzykę? Zaczynają skakać, bawić się, uśmiechać, ich ciała zaczynają cudownie wibrować
To wszystko dzięki muzyce która leci z głośników. Teraz to ty możesz wybierać muzykę i słowa. Możesz być Dj-em emocji kobiety. Możesz operować muzyką i słowami tworząc w kobiecie dowolny stan emocjonalny. Czy to nie jest niesamowite? Możesz sprawić żeby czuła się szczęśliwa, zaintrygowana możesz nawet wzbudzić w niej tęsknotę. Wystarczy ze zamówisz odpowiednią muzykę i skierujesz bezpośrednio słowa do niej patrząc jej się w oczy. Unikaj śpiewania Feela , Rh+ i innych frajersko programowych piosenek które są teraz na topie. Te utwory są sztandarowymi hymnami frajerów. Śpiewając to równie dobrze możesz jej powiedzieć „jestem cipą która zrobi dla Ciebie wszystko”

11.ROZMOWA: Słowa to tylko niewielka część przekazu.Ważniejsze jest to jak się wypowiadasz oraz jak się wtedy zachowujesz. Istotne tu jest twoje wewnętrzne nastawienie. Więc tak naprawdę to co jej mówisz nie ma większego znaczenia . Ważne żebyś nikogo nie udawał i nie pieprzył jakiś głupot. Nie traktuj rozmowy z nią jak jakiegoś wywiadu. Nie zadawaj jej ciągłych pytań. Mów tylko tyle żeby rozmowa płynęła. Nie przechwalaj się. Nie mów jej jaki masz samochód , ile zarabiasz itd. Możesz nawet świadomie zaniżać swoją wartość np. Jak zapyta się Ciebie czym się zajmujesz możesz np. powiedzieć ze jesteś serwisantem zapalniczek jednorazowych Pokażesz jej przez to że potrafisz mieć trochę dystansu do siebie i przede wszystkim nie jesteś kolejnym gościem który musi imponować kobiecie pieniędzmi lub innymi dobrami materialnymi żeby ją zdobyć.

12.ZAINTRYGOWANIE: Wprowadź ją do swojego świata daj jej próbkę tego co na nią czeka i po chwili zabierz np. Gdy śpiewam i w utworze są słowa „chodź kochanie odstaw wszystko porwie w tańcu nas muzyka...” odwracam się do kobiety, odstawiam jej trunek który trzyma w ręce, patrzę jej się w oczy jednocześnie łapiąc za rękę i się uśmiecham. Potem puszczam jej rękę i śpiewam dalej sam. Pokazuje jej wtedy co mogę jej dać, ale żeby to dostać musi też coś dać z siebie. Nie dawaj kobiecie nigdy nic za darmo. Ludzie nie doceniają tego co dostają za darmo.

13.KOMFORT: Kiedy już rozmawiasz z kobietą , która spełnia Twoje standardy, spraw żeby poczuła się komfortowo przy Tobie. Pokaż też, że jesteś jej pewny. Poproś kolegę, żeby zamówił dla Ciebie utwór który pasuje do waszego klimatu .Nie wybieraj tylko wtedy romantycznych kawałków. Na to jeszcze przyjdzie pora. Ja np wybieram wtedy Cliver „Zaufaj mi”. Gdy usłyszysz swój zamówiony utwór. Wstań i powiedz ze chcesz z nią zaśpiewać np. weź ją za rękę i powiedz z uśmiechem chodź pomożesz mi. Spoglądaj jej czasem w oczy gdy będziesz śpiewał. Niech poczuje że to najlepsze co ją spotkało przez ostatnie miesiące. Pozwól żeby jej wyobraźnia wykonała wszystko za Ciebie. Ty tylko musisz wybrać dla niej właściwy tor.

14.ESKALACJA: Dotyk jest bardzo ważny. Jeśli nie będziesz jej dotykał zakwalifikuje Cię jako faceta nie zdolnego do przeprowadzenia ją przez mosty, których sama przekroczyć nie zdoła. Dotykaj ją zmysłowo na przykład przeleć delikatnie palcami wzdłuż łokci po zewnętrznej stronie. Nie obmacuj jej jak napalony niedźwiedź, który właśnie obudził się z zimowego snu. Celebruj jej ciało jakbyście oboje byli w transie. Gdy śpiewacie stań za nią, połóż jej rękę na brzuchu i delikatnie, ale stanowczo przysuń ją do siebie. Drugą ręką trzymaj mikrofon i śpiewaj.

15.ROMANTYCZNOŚĆ: Kiedy już oboje czujecie się w swoim towarzystwie bardzo komfortowo. Możesz poprosić swojego kolegę żeby zaśpiewał dla was jakąś spokojną piosenkę. Ja zazwyczaj wybieram Clivera ”lekarstwo na gorzkie łzy” Swoją drogą uwielbiam repertuar Clivera, odzwierciedla dużą część mojej osobowości...Przestań na chwile to czytać i się zastanów. Jaki jest twój ulubiony zespół...
To jest kolejna chwila w której przypominasz sobie muzykę która gra w Tobie. Słysząc te słowa, stan jaki tworzysz w sobie od razu przechodzi na kobietę. Wtedy ona zastanawia się jak to się dzieje? W jej głowię pojawiają się pytania czy on to sprawił, że tak cudownie się czuje? Jeśli do tej pory jej nie pocałowałeś to teraz jest dobry moment.

16.ZAGROŻENIA: Wszystko ładnie idzie, widzisz ze kobieta jest Tobą mocno zainteresowana. Czuje że jesteś panem właściwym i nagle z podziemi wyrasta jej koleżanka. Zaczyna wam przeszkadzać w różny sposób, zagadując ją albo wyciągając ją pod pretekstem czegoś tam. Wtedy ważny jest kolega, który przyszedł z Tobą i będzie mógł zająć czymś zazdrosną przeszkodę abyś Ty mógł dalej ją uwodzić. Jeśli nie masz nikogo, kto mógł by Ci pomóc to spróbuj zaprzyjaźnić się z przeszkodą. Daj jej komplement i powinna się odpierdolić. Raz na jakiś czas włącz ją do rozmowy lub zaśpiewajcie we trójkę albo zatańczcie.
Pamiętaj, że wszystkie kobiety bardzo dbają o swoją opinie więc żadna nie wyjdzie z nieznajomym facetem na oczach przyjaciół chyba, że obie poczują ze mogą mieć sex.

17.DOMKNIĘCIE: Czujesz już napięcie, które pomiędzy wami narasta. Zauważ wtedy jaką przyjemność sprawia ci oddech. Czas wtedy na przejście z nią do miejsca gdzie będziecie całkowicie sami np. jej dom, Twój dom, albo jakieś inne miejsce, nie ważne jakie. Ona tylko czeka abyś powiedział byle co i przeprowadził ją przez most którego sama nie pokona. Lubię mówić kobietom np. że chce mi się spać chodźmy do ciebie przenocujesz mnie bo mam daleko do domu, lub po prostu: chodźmy na spacer. Kobiety muszą mieć zawsze jakieś logiczne wytłumaczenie dlaczego z Tobą wychodzą. Dzieje się tak dlatego że muszą jakoś oszukać swoją logiczną półkulę. Pamiętaj jednak, że nie sztuką jest przespać się z kobietą, sztuką jest, żeby ona po wszystkim czuła się wspaniale. Pamiętaj o tym jeśli chcesz się z nią jeszcze spotkać.

Wyobraźnia kobiety jest jak płótno, na którym malarz zamierza namalować obraz. Twój głos połączony z muzyką , jest pędzlem który po nim maluje. Dzięki niemu możesz tworzyć co tylko zechcesz. Ty wybierasz co się tam znajdzie i jaka jest granica twoich możliwości...
Simple seduction ---> Leading - Subkomunikacja - Działanie
Nie potrzebujesz nic więcej!

Ostatnio edytowane przez Oscar ; 03.04.2009 o 17:13
Odpowiedź z Cytatem Quote selected text

stare 05.04.2009, 12:48
Mateusz Wert Mateusz Wert jest nieaktywny
Moderator

Mateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomaganiaMateusz Wert ma olbrzymi dar pomagania
Wrzuce swoje pare groszy Muzyka to coś co buduje nam DVH. Dziewczyna słysząc, że
śpiewamy bądź gramy na gitarze ... chciałaby abyśmy dla niej zaśpiewali tudzież
zagrali Mamy większą wartość. Jakoś we wrześniu napisałem w jakimś swoim
FR, że zaciągałem na FC dziewczyny na "spiewanie". W sensie, ze dyskwalifikowalem je
twierdzac, iz nie potrafia spiewac ... i gralismy w Singstara, ktory polega na uzyskaniu
jak najwiekszej ilosci pkt. Podczas spiewania poprawia sie nastroj totez dziewczyny
sa i bardziej chętne ... podczas tego mocne KINO i elegancko samo pójdzie.
Do tego można dziewczyne już rozgrzać i dalej śpiewać, aby chciała FC jeszcze bardziej.
Myślę pozytywnie, czuję się dobrze i DZIAŁAM !

WERT zawsze do przodu

to dziewczyny są dla mnie, nie ja dla nich - Constantine86

Kluczem do bycia liderem nie jest być rozlśniewającą gwiazdą. Kluczem do bycia liderem jest sprawić by inni sami zaczęli rozkwitać przy Tobie. - Merlin

stare 03.06.2009, 22:17
girrafo girrafo jest nieaktywny
Ciekawski

girrafo nie ma jeszcze żadnej reputacji
Wyślij wiadomość Gadu-Gadu do użytkownika girrafo
Oscar, genialny post, aż mnie ciarki przechodziły jak go czytałem. Gram jutro duży koncert więc będzie okazja do przetestowania ;-)

Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania